Sziasztok!
Vita: Tényleg ne vitatkozzunk, ne vegyen senki semmit magára, hallgassa meg a másik véleményét, aztán vagy értsen egyet vele, vagy nem. Nem így van?
Eddig minden fórumon, ahol jártam, a ht volt az ami szétrobbantotta a topikot. Ne hagyjuk!
Szüszke, én írtam hogy egy gyereknek 1,5 éves kora körül van szüksége szorosabb napirendre. Ezt nem sértésnek szántam, hanem kb eddigre alakul ki az alvási szokása, az evései száma, menetrendje stb. Persze vannak olyan babák, akik igénylik, ez nem vitás, Kata is ilyen volt. Én csak azzal nem értettem egyet veled, hogy rá akartad szoktatni az 5 kajára, de ez is max az én gondom

Természetesen úgy csinálod ahogy nektek jó, de ha nem mondjuk el a MI véleményünket, akkor hogy beszélgetünk?
Lizának nincs kötött napirendje, reggel felkel, eszik, játszik, elalszik, felkel, eszik stb... de tartja a kb 4 órát, ill este alszik. Most 2 napja is bealudt 6 körül, így viszont ébredt éjjel.
Elég nyűgös mostanában. De hogy miért?
Jók a képek nagyon, csajok, nekem is van pár szenzációs, csak meg kéne csinálnom....
De 3 napja mosok, vasalok egyfolytában, mert tenném fel a netre a rengeteg eladni való ruhánkat, így semmire nincs időm
Megyek is, mert lassan indulnom kell boltba, utána meg KAtáért..
ZSu