A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

benó, hol vagy??????? Letiltottak babanetről???????

Kép
muzsuzska

Akkor telefonálni fogsz neki, hogy vigye haza?

Kép
flóra 11

Én is erre gondoltam, hogy reggel felhívom! Megnézetem magam uh is!
Nem értem F.valami baja van de nem mondja, hanem veled szórakozik! Elég sűrűn mostanában!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,megnéztem, én a 19-20-21-dik napon barnáztam és most.

Kép
flóra 11

Én is csak 3-4 l tejet tartok itthon, minek többet? Bármikor el lehet menni venni! tehát ürügy mindig van duzzogni! Férfiból van!
Királyfi kivétel! Még! :D

Kép
muzsuzska

Holnap mondom a dokinak is ezt, hisz épp az nap volt a hormonmérés! Talán okosabbak leszünk!

Kép
muzsuzska

Igen, barátnőmmel és az anyukájával is megdumáltuk,hogy a férfi az csak férfi. Persze nekik ezeket nem meséltem,csak úgy általában mondtuk a férfinépet. :D

Kép
flóra 11

tetű lassú lett a net

Kép
muzsuzska

Ez az oldal is úgy műxik,mintha pasiból volna. :evil: Direkt amikor jövünk,akkor lelassul, de baromira. :evil:

Kép
flóra 11

Na, jó,látom ezt is megdumáltuk. :lol:

A fiam is más Zsuzsi. Jön nekem segíteni gépelni.Ő gyorsabban gépel sokkal,mint én. Énmajd olvasom és diktálom neki,ő meg ír. Szép tőle,nem? A Norbi fiam. A Péter meg ma kiment helyettem a bankba. Azért hébe-hóba segítenek. Na és a Péter önszántából kitakarította a szekrényét. :D

Kép
flóra 11

Mentünk gépelni. :D

Kép
flóra 11

Jó munkát!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó reggelt mindenkinek!
Gyorsan visszaolvastam, bár izgultam közben, mi van, ha megint bekrepál a gép. Tegnap nem bírtam egyszerűen belépni sehová, aztán már a kikapcsoláshoz is szinte kalapács kellett.
Viszont veletek jó sok minden történt! :shock:

Szilzi írt du., hogy volt benn az Attilánál, és minden rendben, mindent jól viselt. Szerencsére! :D :D :D :D

Timi, nagyon örülök, hogy jobban vagy :D , sajnálom, hogy olyan rosszul érezted magad tegnap. :cry:

Tancsu, kösz a vonaljegyet, majd megkérdem mástól is, a tesódnak a múltkor elfelejtettem gratulálni az egri főiskolához, de most leszúrást is érdemel, igazad van. Akkor is vigyázni kell, ha már voltál beteg. Úgy általában vigyázni kell és kész. :evil: Az nst-n Gergő biztos nem akarta megmutatni, hogy mit tud! :wink: Reméljük, nem fogsz előbb szülni, de ha igen, szerintem már akkor sem lehet semmi baj.

Flóra, ez a Flórián nem tudja máshol levezetni a feszültségét, ez lehet a hiba. Közeli, helyben lévő embereknek én se szívesen mondom el az ilyen dolgokat, azok túl közel vannak, nem kell mindent tudniuk....

Zsuzsi, jöhettem volna, de nem tudtam, halálra is untam magam. Egy jó ideig anyuéknál voltam, ott jól elvoltam, aztán hazajöttem, olvastam, elmentem én is boltba (5000 Ft elköltése a SEMMIRE), aztán már jött a Gy. Ma is megy tanfolyamra, mert már jövő hét kedden vizsgázik, még kell tartaniuk egy órát. Nem voltam hastáncon, a Tündi megint nem érzi jól magát.

Ma reggel megint 30 percig feküdtem felpolcolva. Ez már a 3. ilyen nap egymás után. A huszonvalahányadik napig kellene ezt csinálni, szerintem.

KépKép
benó

Zsuzsi, megint jó sokat főztök, de legalább nem kell a hétvégén! :D Tényleg, egyébként, miután elmentünk, a kedves hollandok teljesen nyugodtak voltak?

Flóra, nagyon kedvesek a fiaid, mindenben segítenek! :D :D :D

Tehát mentek orvoshoz. Nagyon helyes. :D

Tegnap belegondoltam, hogy ha laborba kell menni, akkor melyik orvos és hová fog engem elküldeni? Merthogy ugye, a bácsinak majd a magánrendelésére megyek, vagy a kórházba, mindegy, mert csak a kórházba tud küldeni laborba, és az is Pesten van, úgyhogy én arra gondoltam, hogy ha csak laborba kell menni, akkor megkérdezem tőle, hogy mit kell vizsgáltatni, és felíratom egy sztk-sal, aki az sztk-ba küld laborba, az eredményt meg elviszem a bácsinak vagy felhívom és elmondom neki. Mit gondoltok? :roll:

KépKép
benó

Sziasztok...

Szép reggelt
:)

Csak beköszönni jöttem.
A párom nem ment ma dolizni, mennünk kell a bankba, az ügyvédhez,aztán kihasználjuk hogy itthon van és nagybevásárolunk,stb....

Tegnap egy vagyont költöttem betétre...
Anya nevetett rajtam, olyan régen mensiztem, hogy már arra sem emlékszem milyet használtam régen.... :P :P :P

Na majd napközben jövök...

Sziasztok..

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Igen,Benó, szerintem is a vizsgálatokat biztos meg tudod oldani helyben is.

Az apu hozott nekem ma két láda őszibarackot. :D Mehetek befőzni. 4-et meg is ettem reggelire.

Kép
flóra 11

Tancsu, sok sikert az intézkedéshez. :D

Kép
flóra 11

A Páter és a Bálint ma korán keltek. Kénytelenek voltak,mert 8-ra fogorvoshoz mentek. Olyan morcikák voltak,hogy kelniük kell! Jó fogorvosuk van, de jó drága. Egy fog javítása 8000,- Ft. Drága ugye? Most két gyerek ment, az 16 000,- Ft lesz. :shock: :evil:

Kép
flóra 11

De most gondolom megfizeti az apjuk, elvitettem őket vele autóval. Remélem ki is fizeti. :D

Kép
flóra 11

Hát, reméljük. :D
Helló, lányok!
Tancsu, jó intézkedést! :D
Flóra, jó befőzést! :D
Én meg az esküvős pp-t csinálom. Nem nagy sikerrel. :D

KépKép
benó

Jó reggelt!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Felhívtam a dokit, délután megyek hozzá. Most megnézi az eredményt és délután 3 körül hívjam!
Kicsit morci volt de leszarom. Mondta hogy szabin volt és nem tud semmit, ezt sejtettem, ezért hívtam ,hogy nézzen utána! Majd megnyugszik! :D

Kép
muzsuzska

Ez is férfi,tudod. :D

Kép
flóra 11

Benó ,amit megvásároltam azt nem főztem meg !Bedobtam a fagyasztóba és apránként kerül feldolgozásra, csak az az előnye hogy nem kell vásárolnom menni!
Utánatok csönd és nyugalom volt, olyannyira hogy 8- ig bírtam aludni! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Akkor az tök jó. :D
Mindjárt hazajön a Gy., mert nem vitt reggelit, 30 perces polcolás volt.... :D :D :D Úgyhogy most adok neki reggelit. Megyek is szétnézni kajaügyben.

KépKép
benó

Ma a tegnap fogott harcsát főzőm meg pörköltnek! Ebből marad holnapra is!

Kép
muzsuzska

F. tegnap annyit forgolódott este,látványosan mutatta, hogy nem tud aludni,hátha már észreveszem,hogy valami baja van. Nem vettem észre. Reggel aztán már mosolyogva jött elköszönni tőlem.Idejött az ágyamhoz,letérdelt az ágy mellé, megpuszilgatott és odaadta a gyógyit,hogy ne felejtsem elbevenni. Aztán megölelgettem őtés mondtam,hogy szeretem. Erre aztán már egészen megenyhült. Remélem este nem lesz megint morci.

Kép
flóra 11

Harcsa... Szerintem még életemben nem ettem.

Kép
flóra 11

Ma csavizás is lesz! Veszek páromnak egy zselés kerékpárülést, aztán posta mert megjöttek az új telefonkönyvek amit át kéne vennem. majd elugrunk a szomszéd faluba, mert itthon van párom barátja ,akinek esküvőjére megyünk . Hétvégére legénybúcsút szerveznek csak a poén az hogy mi dolgozunk, párom 4 napig 12 órát.

Kép
muzsuzska

Tündéri vagy Flóra! Így kell ezt diplomatikusan csinálni!
Nagyon finom a harcsa! Alig van benne szálka, száraz húsú.

Kép
muzsuzska

A fiúknak mondtam,hogy őszibarack turmixszal várom őket. Péter meg is jegyezte, hogy akkor most őszibarack a menü nálunk. :lol:

Kép
flóra 11

Hát az annyira nem is poénos....

KépKép
benó

6 óta fent vagyok, de amióta a két gép össze lett kötve nem mindig jön be a net. Na én itt dühöngtem, mert net nuku volt! :evil: :evil: :evil:
Visszabújtam 8kor az ágyba és segítettem felébredni páromnak, aztán megcsinálta a gépet! :D

Kép
muzsuzska

G. mondta is hogy semmi kedve semmihez 12 óra után! Sajnos a mi hülye munkabeosztásunkat nem sokan veszik figyelembe!

Kép
muzsuzska

Flóra! Szerezz be bilit, mert a barack csodára képes! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Bizti finom. A halat nagyon szeretem. Csak a lazacot nem, legalábbis ettem nyersen,pácolva, nem volt finom,meg konzervben is, az sem ízlett.

Köszönöm a dicséretet, remélem lesz türelmem ehhez az emberhez továbbra is. Nehéz egy természete van,hiába, kos. De szeretem és szeretettel lehet nevelni, ugye? Vagyis gyereket igen, de egy felnőtt kost!!!!! Ez kemény dió! :lol: De valahogy lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Örülök, hogy A. túl van a műtéten és jól van!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Az őszibarack az finom. :D
Jó, hogy megenyhült a Flórián. :D Reméljük, most már ez az állapot tartós lesz. :D

KépKép
benó

Nálam jöhet a tisztítás bőven. Nem bánom. Bár nekem ritkán árt meg valami. A múltkor is lement a sárgabarack kapuccsínóval, naponta, és semmi. :lol:

Kép
flóra 11

Végül is F. is megérthető, eddig gondolom egyedül élt, max anyuka kényeztette. Most van egy nagy családja! Reméljük lesz nagyobb is! :D

Kép
muzsuzska

Attilára sokat gondoltam tegnap. Az is eszembe jutott, hogy a F. talán attól feszült,hogy egyre közeledik az idő,amikor neki is el kell mennie dokihoz. Biztos nincs ínyére. Csak ezt ugye nem mondja... :?

Kép
flóra 11

flóra múltkor a sárgab. megkergetett!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Erre én is gondoltam tegnap, hogy F. nyomaszthatja a vizsgálat!

Kép
muzsuzska

Benó!!!!!! Ismételtek? Kép

Kép
muzsuzska

A F. anyuka nem kényeztette. Régen nem él a szüleivel. Egyedül lakott,már kb 10 éve külön lakása van. Előtte pedig Csehországban lakott albérletben,ott dolgozott. Tehát tényleg nem volt otthon. Önállósodott. De ez biztos probléma nála, hogy nem tudja megszokni,hogy nincs egyedül. Itt pedig gyerekzaj, beszélgetés, éjjel is megy a számgép, a fiam angolul hangoskönyvet néz, dvd, stb....

Kép
flóra 11

Tancsu! Kár is hozzászoknod egy fajta betéthez, mert úgyis megváltoztatják! Mindig újítanak, persze több-kevesebb sikerrel!

Kép
muzsuzska

az jó ha önáló volt, de a családot meg szokja! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, volt egyszer hasmenésem,igaz! Egy délelőtt,tényleg, most már emlékszem. Csikart a gyomrom nagyon. Hát most is lehetne. Kellenek az ilyen béltisztítások. :wink:

Kép
flóra 11

Én betétből mindig a legolcsóbbat veszem. Tök mindegy. Az ultra hiper-szuper sem jobb annyival,amennyivel drágább. Egyébként a Tescos nálam bejön. Annak a formája is jó.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: