Angi! Nem bolyong
. Apa így csinálta, ahogy írtad, most rajtam a sor
. Shine! Szurkolok ám! (Érdekes, én egyáltalán nem izgultam miatta. Valahogy eszembe sem jutott, hogy az én babámmal baj lehet...)
Ági elvileg ma megy haza, de már régen beszéltünk, nem akartam zavarni a nagy babázásban... A látogatást is passzoltam
. Úgyis jelentkezik, ha megérkeznek
. Karácsony: holnap megvesszük a fát, az ajándékok jó része megvan már, amit kellett, el is küldtem. Hosszas vacillálás után végül úgy döntöttünk nem rendezünk "hogyan utazzunk 600 km-t három nap alatt"-típusú Karácsonyt. Mindkettőnk családja vidéken lakik, ha az egyikhez megyünk, a másik sértődik, így nem megyünk egyikhez sem, az ajándékokat elszállítattuk előre, de csak a fa alatt szabad kibontani. Mi meg itt leszünk csendesen hármasban, ami kicsit biztosan furi lesz, kicsit meg nagyon szuper. Nálunk otthon nagy meghatódós, de aztán jókedvű sokemberes Karácsonyok szoktak lenni, ez most más lesz, de jövőre már könnyebben utazom Szabolccsal, mint most. (Amúgy meg, amikor felmerült, hogy esetleg hazamegyünk, már azon összekaptak az anyukám meg a sógornőm, hogy kinél aludjunk. Én a szüleimnél akartam, de a tesómék ragaszkodtak hozzá, hogy náluk, már kiságyat is szereztek, de Szabolcs nem játékbaba, akivel a kilencéves unokahúgom, meg az anyukája játszogathat...).

. És azóta próbálja meg elcsenni