halihó!
Panna, először is Neked szeretnék gratulálni a kis Rékához! nagyon várjuk a képeket, na meg az élménybeszámolót is, akármilyen élményed is van a szülésről!
Aproo, akkor tőled holnap várjuk a fejleményeket, de siess, mert megöl a kíváncsiság!
én is megjártam a dokit. zárt méhszáj, baba szívhang rendben, vizelet negatív, vérnyomi okés, azt mondta, hogy min. 4 kilós lesz a babó, mert jó nagy... illetve a fejecskéje már szüléshez jó irányba áll. mondjuk azt érzem is, mert szerintem a szúrkálós fájás, az az, amikor a buksijával helyezkedik, és tágítja ott a cuccokat.
mi kedden megyünk uh-ra, akkor majd kiderül, hogy mit mondd a masina!?
Rizsi, azt, hogy 10 centis fejcinél tutkó a császár, ki mondta? mert akkor szerintem nálunk is sanszos...

33 hetesen már 36 hetes feje volt a drágámnak!
nagyon várom ám a szüléstörténeteket (Ági, Panna), viszont az is nagyon jó hír, hogy annak ellenére, hogy ilyen hamar kiraktak a kórházból, már simán megindult a tejcsi... ügyik vagytok!
Mecsi, egy kis nutellás palacsintát nem küldenél? tudom, hog nagyon igényes vagyok, és nem jó a sima kakaós, de most meg tudnék veszni egy kis nutis palkóért... nagy hős vagy ám, hogy ilyen dög melegben nekiállsz sütögetni...
én azt hittem, hogy megpusztulok, mire hazaértünk!

jöjjön már egy kis hidegfront, és akkor hátha többen megszülnek/megszülünk, meg egy kis enyhülés sem ártana!