[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007 legaranyosabb babái - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

judithappy:

megy a drukkkkk.

nincs tünetem egyenlőre.néha egy egy ponton fáj a cickóm de nem olyan mint Patriknál.meg a pocim szurkálódik ugyhogy ma veszek magnéziumot,meg folsavat is.és jövőhéten doki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

párommal megint jól össze vesztünk mert mondtam neki hogy ha fájdogálni fog a pocim akkor nem mehetek majd dolizni,mert sokat kell pihiznem.erre azt mondja akkor vetessem el :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: na persze,inkább válalom egyedül.
ma küldök neki abortuszos babákról képeket talán az majd megváltoztatja a véleményét.ha nem akkor beadom a válást.nem kell ilyen apa a gyerekeimnek.
pedig először örült,vagy legalábbis úgy csinált :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
nem értem én,egyszer akar egyszer nem.és még mi nők vagyunk bonyolultak.

Kép
Kép
ettike
 
 


Hát Ettike ne haragudj,de én nem értem a férjed! :evil: Normális?
Biztos kell ez a baba nektek? :roll:
Ha vki vállal egy babát,akkor tudja,hogy anyagilag is lesz sok kiadás,s nem mond ilyen marhaságot a párjának.
Úgy veszem ki a szavaidból,hogy te akarod jobban,ami nem olyan jó... :roll:
Nálunk is először úgy volt,hogy visszamegyek,ha 2 éves lesz,de nem tudok,nem vesznek senkit vissza,így előbb jön a tesó,s itthon vagyok. Párom semmi áron nem várná el tőlem,hogy terhesen keressek pár hónapra melót,ha nem is érzem jól magam.
Jó nekünk ott a webáruház is,de,ha nem lenne akkor se....

Szóval nem értem én a párod. :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


én sem értem elhiheted.

én nagyon szeretném és nagyon örülök neki.ha kell akkor vállaom egyedül.szerencsére apumék teljes mértékben támogatnak.nagy szerencsém van a szüleimmel.
anyum sem dolizott 10 évig és egyszer sem merült fel bennük hogy elvetessék öcsémet mikor megtudták hogy jön.inkább apum dolgozott napi 20 órát.ez az amit párom soha nem válalna be.az a gondja szerintem hogy most hogy már Patrik nem visít éjjel lehet tőle aludni nem szeretne megint fél északákat fenn lenni.meg így nem tud magára költeni.ilyen embernek 1 gyerek sem kell.
hiába mondtam neki hogy az első uh.-ra jöjjön el velem és halgassa meg a pici szivét nézze meg milyen kis apró.azt mondta nem jön egyikre sem.PAtrikál mindegyiken ott ült melletem és fogta a kezem.pedig mikor PAtrik megfogant se munkája se lakásunk nem volt.tehát a semmire válaltuk be.erre most tesókát nem lehet.hát engem nem érdekel a véleménye.ha az eggyikről lemond akkor a másikat is felejcse el.

mikor már a halálomat kivánja...........és azt mondja menjek csak neki legalább lessz miért kinyirnia...............mondom neki hoyg akkor apumékkal számoljon erre azt mondja hogy minere menne apum a sánta lábával,bátyám egy tohonya állat,öcsém meg egy hájas disznó.és anyumék beszéltek rá arra hagyam ott mert pénzéhesek és azt akarják hogy majd ő fizeti a gyerektartást ők meg lenyulják tőlem.................

itt szerény véleményem szerint más van a háttérben nem az hogy a pénz miatt aggódik.

mikor már a másik fél családját szidjuk akkor azt a házasságot már nem lehet megmenteni.

arról meg hogy apumék a pénzéhesek megvan a véleményem.kölcsönt vettek fel nekünk a lakásra amit ők fizetnek.egy csomó mindent vettek meg mikor költöztünk.itt roboltoltak napokig hogy minnél előbb költözhessünk.ezzel szemben anyós mit tett??????????semmit.

na megint jól kipanaszkodtam magam.bocsi

Patrik is és a pici is fel fognak nőni nélküle.ő is felnőtt az apja nélkül.

Kép
Kép
ettike
 
 

 
 

Hát nagyon szomorú olvasni,amiket írsz! :(
Ha még uh-ra se akar menni veled,akkor más lehet a háttérben...
Az én párom napi 14 órát melozik,meg vállal be még,hogy Gabikának mindene meglegyen! :wink:
Nagyon jó,hogy a szüleid melletted állnak,s mindenben segítenek,nem vagy egyedül.
Szerintem az is lehet a baj,hogy a párod még fiatal,s lehet most jött rá,hogy neki még élnie kell,s sok lenne még 1 kicsi baba. :roll:

Remélem ősszel tudunk majd talizni,ha Győrben leszünk! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


ettike: tényleg elég szomorú amit írsz....de már bocsi hogy ezt írom, de ha ilyen a párod, akkor miért akartál még egy gyereket tőle?Ha tudod hogy milyen és mindig veszekszetek, akkor a második gyerekkel sem fog változni a helyzet, sőt lehet csak rosszabb lesz.
Nem tudom mi lehet igazából nálatok a probléma...nektek kell rájönnötök!
Megyek teregetni, lejárt a gép...

Kép
gyanixi
 
 


gyanixi:

ennyire buta soha nem volt eddig.nem tudom mi ütöt belé.a baba viszont már megvan ezelen nem tehet semmit.
anyumék felajánlották hogy elköltöznek nagyobb lakásba és mehet hozzájuk.így a mi problémánk meg van oldva.párom meg azt csináll amit akar.

azt mondta ma szeretne velem beszélni,sejtem miről.megint megkapom hogy nekem büdös a munka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
de már ha térden csuszna előttem sem bocsátanám meg neki amiket mondott.
aláirom hogy most roszkor jött a tesó de erről ő nem tehet és én pedig nem ölöm meg csak azért mert párom úgy gondolja.

próbáltam vele beszélni nem lehetett.azt mondta gyerektartást nem fizet de akkor ne is legyen a gyerekeire kiváncsi.ameddig muszály kibirom vele de nem fogom megint én kezdeményezni a békülést.főleg olyan áron nem amit elvár tőlem.

Kép
Kép
ettike
 
 


ettike ezek nem jó hírek lehet tényleg van valami a háttérben de ezt csak te tudod kideríteni és örülj neki hogy a szüleid ennyire támogatnak engem sosem tudtak volna így támogatni.

majd mond meg mit beszéltetek de ne idegeskedj sokat az árt a babának. és mond meg neki hogy nem büdös a munka de nem a bölcsödének szülted a ygereket hanem magatoknak és ne akarja már hogy egy másfél éves gyereket beadj a bölcsibe.amúgy meg terhesen nem is nagyon vesznek fel sehová tényleg azt gondolom hogy a férjed kicsit önző

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Hú nagyon régen írtam nem is tudok most visszaolvasni remélem mindenki jól van. Mi jól vagyunk súlyunk még csak 9 kiló bár egyfolytában eszünk, 8 fogunk van és 10 napja elindúlt végre ezen kívül nem történt semmi különös viszont hoztam sos sok képet remélem nem baj :)




KépKépKép
rena10
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép




KépKépKép
rena10
 
 


Rena nagyoin jók a képek Balázska nagyon édes :):):):):)gratula a menéshez és a fogacskákhoz :)

nika70
Salgótarján
 
 


Rena tényleg nagyon rég voltál!
Nagyon jók a képek,nekem a cumis a kedvencem! :lol:
Gratula a menéshez nektek! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!!!


Rena!!!
Gyönyörű Balázs, nagyon édes, s igazán fotogén alkat, jó kis modell számodra!!!Te pedig borzasztóan ügyes vagy, hogy ilyen szép fotókat készítesz róla, bár biztosan nagyon tuti géped van hozzá!!! :)Gratula a nagy aktivitáshoz!!!:)

Ettike!!!
Borzasztóan sajnálom, hogy párod ilyen, felnőtt férfihez/apához nem igazán méltó felfogással éli meg a helyzeteteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy kisbaba AJÁNDÉK, ÖRÖM és BOLDOGSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyümölcse a szerelemnek (jujj, ez már nagyon költőire sikeredett :lol: :lol: :lol: , bocsi!!)!!!
Én is azt gondolom, hogy még túl fiatal ahhoz, hogy 2 gyerekes családapa legyen, azaz hogy ennek megfelelően tudja kezelni a dolgokat!!!!Nagyon jól teszed, hogy nélküle is vállalod a bébit, hisz ő tényleg semmiről nem tehet!!!!!S ilyenkor mindig örülni kell, hogy sikerült egy új életet "összehozni", hisz másoknak ez a hatalmas csoda meg sem adatik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti szerencsések vagytok, s ezt neki is fel kellene fognia!!!!Az meg hogy nem dolgozol????????Hát mit mondjak..., nem túl szép tőle, maximális önzőségre vall. :( :( :( (ne haragudj, nem szeretném lehúzni a párod, csak elmondom a véleményem, ha nem gond??!!!)
Nem lehet kiszámítani, hogy meddig bírod a munkát pocakosan, én pl. még egy héttel a szülés előtt is aktívan dolgoztam, de lehetett volna másképp is, szerencsém volt, mert minden körülmény tökéletes volt!!!De ezt előre nem tudhatjuk!!!
Tünetek:nekem is szurkál a hasam+ van cici feszülés is (azaz inkább ilyen meleg érzés a cicimben-Bencével is ilyen volt :) ), de nem akarom elkiabálni!!!
Csak ma voltam olyan gyagyás, hogy megemeltem magam, s most kicsit aggódok, hogy nem lesz e belőle baj, ha van pocaklakónk!!!Egyedül voltam a vasárnapi bulira vásárolni a piacon, s vettem egy csomó barackot (barackrém levest készítek)+káposztát, almát, s éreztem hogy sok, de nem akartam 2x fordulni!!!! :( De nagyon bízom benne, hogy nincs semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot mindannyiótoknak!!!

Babásodni vágyóknak megy a drukkkkk 1000-rel (Nika :wink: )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :wink:


Itt nem süt a nap,bórus idő van,de nincs hideg. Nem is baj,ha ilyen idő van kicsit,mert tegnap is már reggel folyt rólam a víz.

Mama most nagyon boldog,hogy itt van Gabika,de szegény nagyon ideges is miatt,mert nincs ilyen eleven gyerekhez szokva. Se anyu,se én nem voltunk ilyenek,még hát ő fiú is.
Folyton aggódik,hogy nehogy elesen,meg ilyenek,pedig anélkül nincs.

Régen aki volt mellette a hülye nőci ugye már nincs .Most meg folyton derül ki,hogy valami nincs meg a lakásban.
:twisted: Jó mi? Sok mindent lenyúlt. A régi habverőt elcseszte,még jó,hogy van másik. A turmixgépet is elrontotta,mert a palacsinta tésztát csak azzal keverte ki(ki hallott már ilyet?). Persze rögtön a páromra fogta,aztán mi nem is használtuk sosem.
Jobb,hogy már nincs itt,csak rossz lenne!
Egy pénzéhes hülye liba volt.

Apjuk most hívott,hogy nem akarják kifizetni neki ezt a hetet! :evil: Hogy ilyenről szó nem volt! :twisted:
Azért ment be direkt,hogy legyen + mani,s 20.000 körül jár neki a hétre,mert naponta nem kell sokat bent lennie.
Mondtam neki,hogy azért mond meg,nem vagy ingyen munkás! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Biztos hallotáttok ezt a gyerekgyilkosságot! :cry: BORZASZTÓ!
Mi vehet a szülőt arra,hogy megölje a saját gyerekét?! :cry:
Régen mennyi gyereket szültek,s szegénységben éltek az emberek,mégse tettek ilyet!
SOSE LENNÉK ILYENRE KÉPES!!!

Ettike? Többiek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Rég voltam :?
Most nagyon össze-vissza melózik Apa, így nekem is alig van időm...
Ha itthon van mindig csinálunk valamit , vagy ő van a gép előtt :lol:

Majd visszaolvasok... :roll:

Levi állandóan állni akar...
Mindenhol feláll (már a fürdőkádba is fel akar).
Szerdán megjött a borostyánlánc.. Szerencsére nem zavarja, hogy a nyakában van..
Észre sem veszi. Azóta többet alszik és sokkal mosolygósabb. :lol:
Még nem jött ki a foga...
Ma volt a védőnő... Csak dícséreteket kaptunk :lol:

Ez most a kedvenc képem : :P
Kép

Áll és áll...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Rég voltam :?
Most nagyon össze-vissza melózik Apa, így nekem is alig van időm...
Ha itthon van mindig csinálunk valamit , vagy ő van a gép előtt :lol:

Majd visszaolvasok... :roll:

Levi állandóan állni akar...
Mindenhol feláll (már a fürdőkádba is fel akar).
Szerdán megjött a borostyánlánc.. Szerencsére nem zavarja, hogy a nyakában van..
Észre sem veszi. Azóta többet alszik és sokkal mosolygósabb. :lol:
Még nem jött ki a foga...
Ma volt a védőnő... Csak dícséreteket kaptunk :lol:

Ez most a kedvenc képem : :P
Kép

Áll és áll...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok! :wink:

Mi ez a nagy csend??? :roll:

Ki mit csinál ebben a nagy melegben?

Mi tegnap voltunk lent először a Balatonon! Gabika sírt is,meg volt mikor élvezte!

:lol: Nem semmi sokan voltak. 16 után mentünk le,s még akkor is annyian voltak a parton,hogy 1 gombostűt nem lehetett volna leejteni. Anyuéknál homokos a strand,így olyan,mintha a tengerparton lennék! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok?
Hogy van a kismamink?
Mi van a pároddal Ettike?
Szinte csak Boszi ír...

Már csak 3 hét és mi is megyünk haza vidékre :lol:

Judit
Csak 2 hét a szülőknél? Nekünk több lesz :?
Ha költözünk min. 3 hónapig kell Anyóséknál laknunk.
Addig telket kell keresni és ha tényleg könnyűszerkezetes ház lesz (én azt akarok,
Apa még nem döntött) , akkor az max. 3 hónap alatt kész.

Rena
Gratula a 3 foghoz, a járáshoz és a súlyhoz! :P

Boszi
Sajnálom, hogy ilyen a párod főnöke.
Mindig van valami gond és kitol vele.. :evil:
..irigykedek a Balcsi miatt. :wink:
A b.lánc hatásos, mert tényleg többet alszik Levi nappal.
Az éjjelek változóak.. legtöbbször csak 1x ébred és eszik (hajnali 2 körül) Mindezt csukott szemmel teszi :lol:

Manó mostanában próbál szépen leülni, de mindig nagyon huppan - még jó, hogy ott van a pelus.
Pár napja rengetegszer beszélget mamamamama és bababababa. :lol:
Ha valami gond van, vagy hiányol, akkor kiabál, hogy ma-ma-ma :P

Mostanában csak gyümit kap, mert a kaki gond még most sem jött helyre.
Már babkekszet sem rakok bele neki. Tegnap pedig evett sárgabarackot is.. :P

Levinek még most sem jött ki a foga :shock:
Már nagyon kemény az ínye és szépen látszik mindkét alsó foga :P

Már nagyon ügyesen mászik a szőnyegen 4kézláb...
Mindenhol fel akar állni és mindent pakol :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


kia:

nagyon ügyes Levi.Patriknak is 9 hósan jött ki az első foga.aztán meg sem ált 16 db-ig :lol: :lol:

én megvagyok köszönöm.ma megyek dokihoz.
tünetem nincs.szerencsére a poci fájás is elmúlt mikor a bajom kelett volna.
apával???hááááááát haladunk.lassan de biztosan.már egy lánynevet is mondott(Abigél)és pár dologról lehet vele beszélni.
pl.:van egy régi tv álványunk és arra gondoltam hogy az lessz a pelenkázó(jó nagy amúgy mert akkor vettük mikor a tv-t és az 72 centis)venni akarok bele fonott kosarakat és abban lehetnébek a pici ruhái.meg elfér benne a pelus,popsitörlő,és minden ami a babának kell.plussz lehetne azon fürdetni.
amúgy meg sikerült neki elmagyaráznom hogy pár apróságon kívül semmit nem kell venni a picinek.majd egy babakocsit de azt megveszem az anyaságiból szülés utánn.

telket tudok ajánlani egyett csak pestől messze van.
750m2-es saroktelek gázon kívül minden benn van és a gáz is a telek előtt megy.1,8 milla.
felpécen van itt győr mellet.

judithappy:

naaaa mi van?????lessz tesó????

boszi:

mikor jöttök győrbe?

Kép
Kép
ettike
 
 


rena:

Balázs nagyon édi a képeken.olyan jó képeket tudsz csinálni.fotozol amúgy vagy csak szerencsés vagy és így el tudod kapni????

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!!!


Sajnos most nem jött össze a tesó!!!:( Pénteken megérkezett, amit nem vártunk :(.Kicsit el vagyok szottyanva, de férjem nyugtat, hogy ez még csak az első hónap volt, ne izguljak, igaza van persze.
De lehet, hogy nem is baj, mert nagyon kidolgoztam magam a kersztelő miatt, s nem tett volna jót a babának ennyi minden!!!
A keresztelő nagyon jól sikerült, bár a szertartás kicsit furi volt, ilyenen még nem voltam. Bence a végére elfáradt, elálmosodott, s potyogtak a könnyek-rá nem jellemző módon, de édes volt.
Kapott sok szép ajándékot, majd teszek fotókat is, csak még kicsinyítenem kell őket! :)

Kira!
Lehet, hogy a 2 hétből több lesz, tegnap voltunk bent lakásnál, s épp ott volt az építettő, s azt mondta, hogy november körül lesz költözés.:( :( :(
Augusztus végén lesz a lakókkal igény felmérés/egyeztetés járólapok, csempék, belső nyílászárókkal kapcsolatban.Már nagyon várom. :)

Szép napot mindenkinek!!

Ettike majd számolj be kérlek a dokinál történtekről,s vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Most látom csak, hogy Jázmin??? :) :) :):)
A mi lánynevünk is ez lesz, módosult a 12 éve fennálló Fannink!!!! :) : ):):)

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!

Mi most vagyunk túl egy hányáson (volt egy pici darab barack a kajájában :? ) és az ordításon :(
Nem akar enni.. Most barack+szilvát kapott, mert 2 napja ismét nincs kaki :(
Pár kanállal belerőszakoltam és benne maradt, aztán kapott tejet és most alszik :roll:

Ettike
Mi volt a dokinál?
Örülök, hogy Apa egy kicsit normálisabb veletek :wink:
Nem jó, ha idegesít téged (titeket)!

A telek jó áron van, csak nem jó helyen :lol: Nyíregyházán fogunk dolgozni :D
Mindketten Szabolcsiak vagyunk Apával :wink:

Kevin, Jázmin, Abigél - Szép nevek!
A Kevin nekünk is benne volt a top 10-ben :P

Judit
Várjuk a keresztelős képeket!
A tesó pedig összejön hamarosan. :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Szekrényben:
Kép
Dinnye:
Kép
Felállok mindenhol:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


sziasztok!

judithappy:

sajnálom::(:(:(:(:(:(:(:(:(pedig jó lett volna eggyütt szülni

velünk minden ok.4 mm-es petezsákom van és én láttam benne egy apró pontot.az lehet a baba ugye???de a lényeg amiért annyira vártam az uh-t hogy lássam jó helyen van e.és igen jó helyre költözött.olyan kis apró volt abban a nagy szürkeségben.de ott van és ez a lényeg.

így holnap megyek a védőnénihez kiskönyvért.

olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja szerintetek szedjem még a magnéziumot vagy már nem kell???(napok óta egyszer sem fájt a hasam.)


kia:

ha gondolod oddéb rágatjuk egy kicsit azt a hüle telket
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már a tökönk teli van vele mert egyfolytában ,menni kell kaszálni a gazt és senki nem akarja megvenni.adtunk fel egy hídetést ujságban is de 2160Ft volt egy napra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: interneten meg már ezer éve fenn van.pedig nem sok érte az 1,8 nem???vagy próbáljuk meg lejjebb vinni??

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike gratula a petezsákhoz :):):) szerintem védőnénihez ráérsz még menni :)

szép neveket írtok :)

Levi is huncut lesz majd győzzél utána rohangálni :):):)

Boszi majd tegyél fel képeket a balcsis nyaralásról :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki nagyon pihen vagy nyaral,mert itt nagy a csend!

Gabika egy ideje elég rossz evő lett sajna. Remélem megváltozik olyanra,mint előtte volt.
Lehet bébiétel vagy saját étel,tolja el,s nem kell neki,csak tápszer!
Nagyon sokat alszik itt is szerencsére.
Ma nem megyünk strandra,bár jó idő lett,de hadd melegedjen fel a víz,s akkor holnap vagy pénteken még lenézünk,mert a hétvégén megint elég rossz idő lesz.

Mama nagyon aggódik Gabikáért,szinte már sokszor túlzásba is esik.
Ha leesik a cumi,s nem mossuk le azonnal,hanem Gabika visszaveszi a szájába nekünk esik,hogy milyen felelőtlenek vagyunk,mert majd szájpenészt fog kapni,s enni sem fog tudni. Pedig kell neki kosz is,s azért rendszeresen van felmosva,nem koszos az!

Anyu meg azért aggódik,mert alig eszik,s majd mi lesz így vele.
Etetné akkor is sokszor,ha nem kell neki.
Én meg úgy vagyok vele,hogy meleg van nem tud sokat enni ugysem,meg nem hal éhen,majd eszik mást akkor.

Anyu megint nagyon szerelmes. 7 éve van egy kapcsolata kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Most megint együtt vannak,pedig pár napja minden rossz volt.
Mindig el van nagyon godolkodva,a telefont nézi állandóan mikor jön sms,s éjfélig gépezik.
Hiába mondjuk,hogy felejtse el sokszor a pasit,mikor porig alázza,de nem tudja. Jobban szereti mint anno apámat...
Pedig nem tűnik úgy,hogy vele valaha is boldog lesz majd,mert anyu ragaszkodik nagyon hozzá,de a pasi annyira nem.

Mama se szereti a pasit,pont ezért,s sokat vitatkoznak emmiatt anyuval.

Anyu nagyon gondolkodik,hogy otthonba tetetné a mamát,mert sokszor elég nehéz vele,de ő ilyenről nem akar hallani.

Ettike gratu a petezsákhoz! :lol: Szerintem is ráérsz még védönőhöz menni. Én 11 hetesen mentem hozzá,dokihoz pedig 7 hetesen! :wink:

Nika de jó,hogy rólad is hallani! Gegéről raksz majd fel képeket?

Én is teszek majd fel Balcsis képeket,de csak otthonról,s lehet csak Németország után,ahogy lesz majd időm! :wink:

Judithappy megy a drukk továbbra is! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


sziasztok.

ááááááá nem bírom tovább kiskönyv nélkül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eredetileg ma is csak dokihoz mentem volna uh-ra jövőhézen akartam.de nem bííírtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Patrikkal is 6 hetesen már a kezemben volt a kisköny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boszi:

Patriknak is volt ilyen korszaka hogy nem evett semmit.elmúlik.
és ez a meleg sem jó nekik.
az nem lehet hogy a tápszer miatt sem eszik???lehet már nem kellene neki adni és akkor rendesen enne rendes kaját.(nem beleszólni akarok nehogy félre ércsd.a te fiad,addig adsz neki ameddig gondolod csak szerintem már nem kéne)

Kép
Kép
ettike
 
 


nika:

megy ám a drukk a tesóhoz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

nekem még nagyon tetszik az Alex(ander)is.ezt később is tudja használni ha olyan pályára tévedne.de a haverok ellőtt sem égő mert nekik meg Alex.ez páromnak is tetszik.
na de hol vagyonk még a végétől.
de látjátok hogy hogy nem bírok magammal :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :? :? :? :? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok hoztam képeket!VIGYÁZAT SOK LESZ!!!!!!!!! Kép kereszttel mosolygós Kép kerivel fogas mosolygós Kép kókadva Kép keresztszülőkkel és a gyertyával Kép Kép vízzel leöntés Kép elfáradt a végére Kép :) :) :) Kép Borók mama és a 3 uncsija Kép mi hárman Kép Kép
Kép Kép Kép Bence az egyik ajándékával Kép másik kedvenc ajándékkal

Kép
Kép
judithappy
 
 


judit: biztosan jó volt a keresztelő tutik az ajándékok :):) szépek vagytok.

Boszi : nem nagyon van most új kép :) de majd teszek fel legközelebb :)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!
Ettike:gratula a picurhoz, én is ilyen türelmetlen vagyok/voltam, mint te, már 5 hetesen rohantam dokihoz, de nálunk kiskönyvet csak akkor adtak, amikor már szívműködés is látható volt, az meg 6-8 hét környéke!

Nálunk helyzet: Réka 18-án kezdi a bölcsi beszoktatást...kíváncsi leszek!!!Pénteken megyünk hosszúhétvégézni Hajdúszoboszlóra!
Réka rengeteget beszél, gyakorlatilag szinte mindent mond már! Kifejezi magát, mondja, amit akar!

Boszi: a szerelem az szerelem, szerintem tök mindegy hogyan végződik, az a lényeg, h most anyukád boldog. Mert ha boldog és ez látszik rajta, akkor az szuper. Majd alakul a többi.
Na, mára ennyi, szép estét!

Kép
gyanixi
 
 


Ja, ettike: sztem a magnéziumot szedni sosem baj, abbahagyni csak a 36. hétnél kell!

Kép
gyanixi
 
 


judit:jók a képek és nagyon nagyfiús a fiad!
Kia:mitől volt a hányás?Levi nyakában az nyaklánc? mindig hordja?

Kép
gyanixi
 
 


Én végig szedtem a magnéziumot Ettike! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Boldogan újságolom mindannyiótoknak, hogy Bence Máté kisfiam tegnap este 7 óra óta járókelő gyerek lett!!!

Nagyon ügyesen sétál, guggolásból feláll, s tötyög, nem kis távokat megtéve, van hogy 1-1,5 percig folyamatosan járkál!!!!Nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:
Közben másik nagy örömhírünk:teljesen kifizetésre került a lakásunk, így most már valóban elkelt a házikónk!!! :) :lol:

Szép napot!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


judithappy:

GRATULÁLOK A JÁRÁSHOZ!!!!!NAGYON ÜGYI BENCE

és a lakáshoz is gratu.remélem gyorsan kész lessz a másik és költözhettek hamar.

Kép
Kép
ettike
 
 


voltam ma védőnőnél és hétfőn reggel megyek kiskönyvet tölteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma sokan voltak kismamik és az ugye sokáig tart így kaptam időpontot és akkor lessz indőnk megbeszélni mindent. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Ettike
Gratula a petezsákhoz és a pici pöttyhöz!!! Mi is ekkorának láttuk először Levit :lol:

A telek szerintem jó áron van, főleg, hogy majdnem teljesen összközműves. Még a méret is jó..
Csak nem jó helyen :(

Az Alex név nekem is nagyon teszik, csak Apának és főleg a tesójának nem :?
(ha Apa nem szól belea választásba, biztos Alex lett volna) :P

Judit
GRATULA a járáshoz!
Nagyon ügyes Bence!
Szépek voltatok a keresztelőn :wink:
Jó kis ajánkékokat kapott :)

Gyanixi
18-án megyünk mi is bölcsibe, de csak beiratni Levit :lol:
Remélem élvezni fogja a társaságot Réka!

Jó pihenést a hétvégére!

A hányás egy kis db baracktól volt :?
Ha adok 1-1 darab almát, babakekszet, stb - rágja, de ha nem ő harapja le
a kis darabokat úgy tud öklendezni :?

Levi nyakában borostyánlánc van, amitől nyugodtabb és nem fáj annyira a fogzás
(ezt még nem bizonyította be :lol: , mert még most sem bújt ki).
Már olyan az ínye, mintha átlátszó lenne - ott a két alsó fogacska...

Még nem írtam, hogy Levi táncol egy ideje :lol:
Ha olyan zene megy, akkor előre - hátra, fel - le mozog :lol:

Tegnap levettem a kiságyról a forgót, mert addig rángatta, amíg mellette nem kötött ki.
Mindent szétszed :shock: :P

Olvas: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


sziasztok.

kia:

édes Levi ahogy olvas :lol: :lol:

én is hoztam pár képet Tökiről:

Kép anya pólójában a bugyiaival
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
ettike
 
 


ettike jók a képek mekkora már Patrik?

Judit Gratula a lépésekhez na és hogy sikerült most már véglegesen eladni a lkaást


Kia: levi baba ahogy olvas nagyon édes :)


Gyanixi: drukk a bölcsihez:)

Boszi nem raksz fel friss képeket? én ígérem holnap kicsinyitek és teszek fel párat :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Sziasztok!

Ettike
A kis meztelen :lol:

A tesó jól érzi magát?

Nika
Várom a képeket!

Boszi
Ti hogy vagytok?
Képek?

Levinek tegnap kibújt a bal alsó foga, de jön a jobbos is :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Szerencsésen megérkeztünk a Balcsiról,s holnap már újra pakolok,mert kedden megint nyaralás! :lol:

Hajnal 3 után már kelnünk kell! :shock:

Ha tudok még jövök nyaralás előtt,ha nem,akkor utána majd,vagy lehet kintről,mert ott is van net! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!!!


Levinek hatalmas gratula a fogacská(k)hoz, s sikeres rágást kívánok neki!!! :)

Képzeljétek én is tegnap délután vettem észre, hogy Bencének van egy újabb foga, a 7., a jobb alsó szemfog.Tuti, hogy előző este még nem volt, mert mindennap vizsgálom neki. :)
S nemcsak hogy ki van bújva, hanem már jó néhány mm-es is!!!!
Hihetetlen hogy az én drága kisfiam minden fogát sutyiban növeszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)Hálistennek tényleg egy mukk nélkül!!!!S persze ő a sorrendiségre sem ad, mit neki fognövési statisztika, a maga sorrendjét felállítva bujtatgatja őket!!! :) :lol: :lol: :lol:

Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

na itt van pár kép :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Boszi
Várunk vissza!
Jó utat nektek!!

Judit
Köszi, s Nektek is Gratula!!

Már kijött a 2. fog is :lol:

Nika
Gege nagyon ügyes!
Látom segít takarítani :lol:
Jó vonata van :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


gratula a fogacskákhoz a babóknak, nálunk is vsz jön a Réka 12. foga, mert napok óta felsír, most is és folyik az orra.
Kia: ilyen könyve van Rékának is, csak már lapjaiban.
ettike: jó pihenést!
Mi is voltunk most hétvégén Hajdúszoboszlón és nagyon jó volt. Anyósékkl voltunk így picit pihentünk is!

Kép
gyanixi
 
 


gratula a fogacskákhoz a babóknak, nálunk is vsz jön a Réka 12. foga, mert napok óta felsír, most is és folyik az orra.
Kia: ilyen könyve van Rékának is, csak már lapjaiban.
ettike: jó pihenést!
Mi is voltunk most hétvégén Hajdúszoboszlón és nagyon jó volt. Anyósékkal voltunk így picit pihentünk is!

Kép
gyanixi
 
 


gratula a fogacskákhoz a babóknak, nálunk is vsz jön a Réka 12. foga, mert napok óta felsír, most is és folyik az orra.
Kia: ilyen könyve van Rékának is, csak már lapjaiban.
ettike: jó pihenést!
Mi is voltunk most hétvégén Hajdúszoboszlón és nagyon jó volt. Anyósékkal voltunk így picit pihentünk is!

Kép
gyanixi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: