A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ági és a többiek Kép

Ma ugye amilyen kis hülye vagyok megvettem az 5-ik tesztemet KépKépKép a második a laboros negatív teszt után.
Akkora pozitív lett mint a csudaKép tehát mostmár szerintem biztos és már csak a hétfői UH-t várom nagyon nagyonKéphogy minden rendben legyen odabentKép
Mindenkinek nagyon drukkolok hogy ilyen szép ajándéka legyen minél hamarabb mint amilyet én kaptam most karácsonyraKép
Millió puszi Mindenkinek

Alice
malice

Jó neked M.Alice. Én is legjobban egy ilyen ajándéknak örülnék.

Holnap már valaivel okosabb leszek, hiszen a párom holnap megy a Krioba.
Remélem minden rendben lesz nála.
Ági

ÁgiKép
Nem biztos az még, hogy negatív. Lehet, hogy korai a teszt ! Drukkolok olyan karácsonyi ajándékért, mint Alice-nek.

AliceKép
Jól járnak veled a gyógyszergyárak, fellendíted a terhességi tesztek forgalmát karácsony előtt.KépKépKép

AlenaKép
Irigy,irigy,irigy.... vagyok, hogy ennyi szabid lesz. Én végig dolgozom sajnosKépKép Otthon nincs netetek ? Nekem már elvonási tüneteim lennének, ha eddig nem jöhetnék fel.

LujzaKép
Mikor kell nagyon-nagyon drukkolni ?

EditKép
Én is így gondolom, hogy a 3 nap fekvés kell, mert addig tapad meg, aztán kényelmes irodai munka simán belefér, mert nem rágjuk a kefét addig sem.

Cat

Cat
Kép
cateye

AlenaKép
Ja és ha addig nem beszélnénk, akkor nagyon-nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

AlenaKép
És a legfontosabb lemaradt : BABAVÁRÁSBAN GAZDAG ÚJ ÉVET!!!!!!

Mostmár tényleg eldugulokKép

Cat
Kép
cateye

CatKép

Ma du.elmegyek dokihoz hátha már látszik valamiKép és igérem nemveszek több tesztetKép

Alice
malice

Szeretnék kérdezni tőletek valamit.
Mi még nagyon az elején járunk a dolgoknak. Úgy 1,5 hónapja kezdtük el az egész medőségi procedúrát.
A kérdésem az lenne, hogy ha mindent rendben találnak mindkettőnknél és mégsem akar jönni a baba, akkor mehetünk lombikra. Illetve mennyit várnak általában az orvosok, hogy lombikra küldjék a párt.
Ági

Sziasztok!

AliceKépKépKép Gratu (anniy betű, ahány teszetKépKépKép) Te aztán tudsz időzíteni. Sok boldogágot a babához.

AlenaKép És miért cserélted le a dokit?

Kele
Kele

Kele
Kép
KöszönömKép időzítés naggggyon jó volt Kép de majd ma du.kiderül Kép

Alice
malice

Kele
Kép
KöszönömKép időzítés naggggyon jó volt Kép de majd ma du.kiderül Kép

Alice
malice

Sziasztok!
Előbb már írtam, de elszállt a mocsok.
Tegnapi Lh-m pozitív, úgyhogy fejest ugrottunk, nem tudom, nem volt-e korai. A profasit nem aDATTAM be, hiszen nincs rá szüks.
Szerintetek
Alice Kép Nyugi!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna,
ha jól esett, nem volt korai.........
Névtelen

AnnaKép
Biztos jó volt az időzítés, de dolgozzatok rá holnapKép

ÁgiKép
Ha minden rendben van mindkettőtöknél, pont akkor nem mehettek lombikra. Hat sikertelen inszemináció után mehettek csak, de ha találnak a spontán teherbeesést kizáró okot akkor eltekintenek az inszemektől.

AliceKép
Nem hétfő volt a doki időpontod ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Köszönöm a jókívánságokat, és hasonló szépeket kívánok neked is. Holnap még jövök, és a szünetben is biztos bekukkantok majd, hogy lássam a babás híreket. KépOtthon a férjem mobiljáról szoktunk netezni (neki ingyen van). Egyenlőre nem éri meg előfizetni, mert mindketten egész nap gép előtt ülünk.

Alice Kép
Kíváncsian várom a híreket.

Puszi, Alena
alena

Irigy-irigy vagyok.. a pihenőtökre. Én úgy dolgozom, hogy ezen a héten szombaton és vasárnap is, aztán hétfő kedd... utána szünet 24-28ig, de 29én vizsgázom, és dolgozom 29-30-31.... Kép ez elég sz*r így, de nincs mit tenni... aki erre a pályára megy, számoljon vele, hogy ilyen az év vége...
de legalább kifizetik a túlórákat Kép

Ági Kép
ne gondolj még a lombikra. Korai! Menjetek végig a vizsgálatokon, és utána majd annak megfelelően cselekedtek. Örülök, hogy végülis a Krió melett döntöttete, jó intézet, és gyorsak Kép

na tulok, mert holnap vizsga

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AnnaKép
Nem volt korai, de azert meg ma is kell dolgozni rajtaKép Nekem az orvos adta utasitasbaKép, hogy tesztelni reggel es este es a pozitiv utan 12 oraval es azutan 24 oraval kell huncutkodni.

LanyokKép
Koszonom a drukkokat, de sajnos nem tudok jo hirrel szolgalni, ma megjott, amit nem vartamKép
Igy a kovetkezo inszem 29-en vagy 30-an leszKép
De hogy mik voltak azok az elojelek, mar nem tudom. Ugylatszik a szervezetem jatszik velemKép De legkozelebb oda sem figyelekKép

AliceKép
Voltal ma orvosnal?? Jelentkezz! Es meg ne halljam, hogy megegy tesztet veszelKép

Vica
vica72

VicaKép
Sajnálom, pedig nagyon bizakodtam. A franc tudja, hogy min múlik a sikerKépKépKépKép

OrsiKép
Szolidarítok, bár nekem vizsgával nincs fűszerezve a munka. Ellenben kapom 29-én az első szurit.

Helyzetjelentés lombik ár ügyben. Tudom többeket érint most, ezért felteszem az infokat, hogy készíthessétek a pénztárcátokatKépKép Ma váltottam ki a petefészek leállító szurit, és a vitaminokat, plussz a baci ellenes gyogyikat. Volt 28 ampulla Decapeptyl, 2 doboz Sumamed a férjemnek, nekem 2 doboz Clotrimazol, egy Betadine, 1 Elevit, egy MagneB6, összesen kapaszkodjatok áremelés előtt 46.500 Ft. És ebben a stimuláló szurik még nincsenek benne. Abból lesz 10 db Puregon 28.100 Ft-ért, plussz 20 Menogon 17.300 Ft-ért. Tehát cakk-pakk 90.000 Ft fölött lesz, plussz sikerdíj.
Gondolhatjátok, hogy vérzett a szívem amikor ki kellett ennyi pénzt fizetni karácsony előtt.KépKépKép

VirágKép
Nektek mennyibe volt cakk-pakk ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Vica, annyira sajnálom, nagyon drukkoltam!!!!
Majd a következö biztosan sikerülni fog!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Cat Kép
Köszi. Nem tudom melyikőnknek jobb Kép Dobtam mailt. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat, ez felháborító és elszomorítóKépKép és ez tb támogatott???KépKép Gusztustalan, hogy gyógyszerek ennyibe kerülnekKépKép

Vica, én is nagyon drukkoltamKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Képzeld ez TB támogatott ár.KépKép És a beavatkozás árát teljes mértékben állja a TB, hátha még azt is ki kellene fizetni, nem sok lombikos baba születne, de szerintem ezt sem tudják sokan finanszírozni.Kép Ebben én azt találom felháborítónak, hogy én ennek a pénznek a sokszorosát befizetem egy évben a TB-nek, a béremből, és a körzeti orvost nem láttam 5 éve, és ha orvoshoz megyek akkor az orvosnak még tejelek plusszban.

De nem nyavalygok, mert nem halunk éhen, csak nem gondoltam valaha, hogy én ennyit fogok erre költeni. Minden olyan egyszerűnek tünt korábban, mert bármit akartam az életben, az sikerült, mert az akaratomon múlott (diploma,karrier stb.) És pont a baba témában visszavet minket az élet, és igazán próbára tesz. Ez elszomorít.Kép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Vica!
Nem tul hamar jott ez meg?KépHany napra?Pedig annyira szurkoltam...
Cat!
Kuldenek penzes gif-et,de pont az nincs...Nem baj,majd kapsz babasat januarban.
Alena!
Bekes,Boldog Karacsonyt kivanok!
Kép

szoszi
(aki a hatterbol nagyon figyel am...)
szoszi

Cat Kép
szépek ezek az árak Kép lassan a lombik annyi lesz, mint a babához az "induló készlet". Na mindegy, azt hiszem nincs mit tenni, ez van, ha babát szeretnénk.
Mi már az Áfás árat fogjuk fizetni érte...

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Én is azért váltom most ki, mert nekem is elég lett volna januárban. Rákérdeztem a patikában, hogy mennyivel fognak ezek drágulni, de nem tudtak semmit mondani. Azt mondta, hogy január elsején kapják a floppyt, bedugják, és ott vannak az új árak.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

SzösziKép
Inkább babásat küldjél majd. A pénz úgy sem boldogítKépKép
Hogy vagytok ? Hányadik hetet taposod ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Sikerdíjról mit tudsz lombiknál?
Szoktak adni, ha nem jön össze akkor is, vagy csak ha sikerül a baba?
Van ennek valami elfogadott mértéke, mint pl. a szülésnél, amolyan nyílt titokként?
ha ciki ide, írhatsz magánban is.
köszi,

Vica Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Kedves LányokKép

Elmentem dokihoz mert adott egy másik beutalót pisire.UH-n még mindíg semmi de a nyálkahártya vastagodott megint most 12mm volt tegnap voltam 4+3(orvosi hét) és azt mondta hogy még biztos nagyon picike.
Ha hétfőn sem lát semmit akkor két ünnep között megint be kell mennem.

Vica
Nagyon sajnálomKép de majd most biztos sikerülni fog.Nagyon drukkolokKép

Alice
malice

Edit,
a Kaáliban nem kell adni és nem is fogadják el.
Névtelen

Most olvastam valahol hogy 5 betöltött hét előtt nem is látni még semmit.
Most megnyugodtam Kép

Vica Már nemcsinálok több tesztetKép

Alice
malice

EditKép
Én is így tudtam, hogy ott nem kell adni. A BMC-ben viszont nem tudom. Én mondjuk ehhez a dokihoz jártam korábban is az inszemeknél, és elég sok pénzt oda hordtam már.

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi Névtelen Kép és Cat Kép

Ez meglepő. Azért remélem sikeres lesz a próbálkozásunk és megpróbálhatunk egy sikerdíjat átadni, mégha elutasításba ütközünk is Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Én is azt mondom, hogy inkább fizessünk, csak legyen siker. Nem muszáj pénzt adni, lehet egy ajándékcsomaggal is hálálni.

Off.
Hallottátok, hogy megszült a Benkő Nóra ? Két szép fiacskája van: Ábel és Marcell és szép súllyal születtek, azt hiszem a nagyobb 2700 gr-al, a kisebb 2500-al. Úúúúúúúúúgy irigylem.

Cat
Kép
cateye

Cat
Ma vagyok a 25.napon. Hétfőn, vagy kedden délelőtt kell mennem vérvételre. Én azt hiszem megvárom a keddet. Szerintetek teszt mikor mutatja ki? Néha picit feszülget a hasam legalja, meg néha enyhén görcsölget.Ma még ráadásul a fejem is fáj..
Alice
Nagyon kíváncsi vagyok mikor látja már a doki a kis babóckádat.
Pusza;
Lujza
lujza

VicaKép
SajnálomKép

CatKép
Kész rablás! Remélem sikerül elsőre a baba és a következő vagyont már babacuccokra költhetitek!Kép
(Ez vonatkozik az összes lombikosra!Kép)

LujzaKép
Nagyon szorítok!Kép

Egcsi
egcsi

LujzaKép
Én nem tesztelnék a helyedben kedd előtt. Az lesz a 29. napod, és lehet, hogy addig téves negatív lenne. Inkább várd meg a kedd reggelt, és akkor tesztelj.
A jeleid nagyon jók, szerintem ez jó jel. Szép ajándékotok lesz a fa alattKépKép

Ha jól emlékszem Neked volt mensis fájdalmad a 8. nap környékén. Képzeld nekem is mindjárt megjön érzésem van a 11. napon, és 10 nap múlva kezdem a Decapeptylt. Most nem tudom mit tegyek ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza

Hááát hétfőn Kép
Nekem a 28 nap már kimutatta halványan na de rá két napraKép.
Nekem is fájt a fejem hétvégén be is kaptam gyorsan egy Algopirint mit sem sejtve ugye!!! de hát azt mondják az nem árt.Aztán meg a furi cici fájásKép

Szorítok Nagyon

Alice
malice

LujzaKép
Tévesen pozitívat nem mutat ellenben negatívat igen. Annál jobb minél később tesztelsz. Bár lehet, hogy én sem bírnám kiKépKép

Azért történt ma jó is velem.KépKép 8,9 lett a múlt heti FSH-m. Ez 3 hónap alatt csökkent le 11,7-ről. Annak is örülök, hogy bejött amit mondtam a dokimnak, hogy a sok inszeminációs gyógyszer miatt lehetett ilyen magas. Most szépen visszacsorog normálra, a pihenős időszakbanKép Apró dolgoknak is örülni kell!!!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Szasztok!

Sem tegnap, sem ma nem jutott időm semmire, ez hihetetlen ez a hajtás.Kép

CatKép
Nem irigyellek, de szívemből kívánom, hogy már többet ne költs soha ilyen mennyiségű, és árú gyogyszerekre. ez borzalmas!

Hétfőn bmc, kontroll + a leletek kiértékelése! Izgi nagyon!Kép

Mivel most már csak kedden leszek, és nem biztos, hogy majd idáig eljutok ezúton szeretnék NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI! Remélem mindenki megkapja azt amire a legjobban vágyik! (furamód ez valószínűleg minegyikünknél ugyanaz....Kép)

Sziasztok
Csutka
csutka

Kedves Lányok,

Szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Nagyon Boldog, babában gazdag Új Évet kívánni!

Szabin leszek két hétig, de azért néha majd bekukkantok.

Sok puszi,
Alena
alena

KépCat!
Koszonom,megvagyunk...Vasarnap leszek 10 hetes,a baba jol van,kedden lattam,a hanyast,emelygest,fejfajast olyankor elfelejtei az ember,nem nagy ar erte,meg most is ugy erzem,bar a mai nap...
Kép
Milyen sokan koszonnek el szabi miatt!En meg leszek,itthonrol is figyelek,de azert:
Kép
BEKES,BOLDOG KARACSONYT es BUEK!
Kép

szoszi
KépKépKép
szoszi

Cat Kép
Még hogy apró dolog ?!
FSH nagyon nehezen csökken.
Ez szuper, akkor a normál tartományon belül vagy Kép Jujj, de irigyellek.

Én meglepődtem a 90 ezres tételen, mert nekünk alapkörben 150-200 Ft Kép körüli értéket irányzott elő a doki, de ez biztos a nagyon-nagyon magas FSH-m miatt van. Majd meglátjuk Kép

Lassan én is hazacsorgok, aztán még hétfő-ked gálya Kép
Pusz

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat!
Köszi, hogy örültél nekem, igazából még nem vagyok a régi, ezért is nem jövök felétek , néha beleolvasgatok, de nem mindig vagyok kész.Nem tudom, érted-e?
Nagyon drukkolok neked a lombik miatt.Jó kis új évi ajándék lenne!!Mondjuk egy hármas iker .
szorítok mindenkinek, azért mert nem vagyok veletek, még messziről küldöm a drukkot.

Mindnyájatoknak Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!
Ilduci
Névtelen

IlduciKép
"Ha készen leszel", akkor szívesen látunk, bár hamar tovább repítenélek egy kellemesebb topikba!! Kép
Hármas ikret viszont ne kívánj, mert arra meg én nem vagyok készen! Kép

EditKép
A magas FSH miatt lesz olyan drága a lombik. Sajnos a stimuláló FSH szurik ilyen drágákKépKép
A Kaáliba az a jó, hogy nem a Decapeptylt adják, hanem fogigátló szedés van a petefészkek blokkolására. Nálunk ez a Deca szurival megy, ami 34.000 Ft voltKép Anélkül elég jó lett volna. Nálatok meg mintha Merional szurit adnának, az meg drágább mint a Menogon, amivel engem stimulálnak, azért lesz olyan drágaKép
De nem baj, csak egyszer kell kifizetni!

SzösziKép
A nehezén mindjárt túl leszel, de addig is a 2 év várakozás után ezek már nem is olyan vészes tünetek!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Kedves leendő kismamákKép

Most keveredtem csak a babanetre,s gondoltam bekukkantok ide is. Nagyon jó olvasni a lelkesítő üziket, s szomorú vagyok, ha rossz hírrel találkozom. Nekem kicsit más volt a problémám, mert kétszer is pozitív lett a teszt, sőt volt is baba, de nagyon hamar mindkettő úgy döntött, hogy még vár egy kicsitKép
Miért is írok? Mert olvasgatom, hogy sokfajta kezelést kaptok. Én ezekről lemaradtam,- a dokim nem tartotta fontosnak,s ezt mai napig furcsállom,bár mint említettem, nekem nem a 'szokásos' problémám volt- de a lényeg, hogy nekem egy természetgyógyász is segített(akupunktúrával). Hogy ő csak már RÁsegített, vagy teljesen az ő érdeme, vagy sem, most már nem lehet eldönteni, de kit is érdekel. Ha valakit érdekel, nagyon szívesen elküldöm a címét. Úgy gondolom, 'kiegészítő' kezelésként sem utolsó, bár meg kell hagyni, nem ingyenesKép
Őszintén remélem mihamarabb találkozom a neveitekkel a nyári, vagy őszi babák, ill. friss kismamák topikon is!!!

M.Alice!

A barátnőm babáját még 6 hetesen SEM látták ultrahangon, de pár napra rá már láthatták a pici szívét, ahogy dobog. Nagyon drukkolok!

Kriszta
móki

Sziasztok!

Tegnap volt a férjem a Krióba. Tényleg nagyon rendesek voltak vele.
Hál istennek nála semmi baj sőt a 20 M-s határhoz képest neki 80 M-a az eredménye.
Úgyhogy most én jövök. Egy kicsit félek ettől az átjárhatósági vizsgálattól. Mondjátok el nekem, hogy megy ez?
Most éppen várom, hogy megjöjjön, de nem akaródzott eddig. Már 6 napja késik, de 2 nappal ezelőtt a teszt negatívot mutatott, úgyhogy kétlem, hogy baba lenne a dolgok hátterében.
Ha időben megjött volna akkor a Closty-t elkezdhettem volna szedni, de így várhatok.

M.Alice szurkolok neked, hogy a doki mindent rendben találjon és megerősítse a tesztek eredményét.

+Szoszi+: Mivel nem régóta vagyok még errefelé ezért kérdezem, hogy neked spontán, gyógyszerekkel, vagy lombikkal sikerült teherbe esned. /Örülök, hogy látom, hogy sikerülhet/

Cat: Ti mióta próbálkoztok, illetve ti milyen problémával küzdötök, ami miatt lombikra mentek?

Ági
Ági

Hát úgy látszik csak én dolgozom szombaton, de én is csak 13 h-ig.
Ági

Agi!Kép
Rovid tortenet:
2002 januarban elveszitettem egy 9 hetes babat,aztan nem sikerult teherbe esni,sot egy idoben meg mensim sem volt,csak gyogyszerrel.Vegul closti+bromocritin+duphaston segitsegevel sikerult a baba, az 5.-ik !!! stimulalt ciklusban.
Kozben volt homerozes,gynevac,palastfu+cickafark tea,MagneB6+Cink,kisparna.
Hogy mi segitett vegul, azt csak a Joisten tudja...Kép

Sok sikert Neked (is)!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Tudnátok-e nekem segiteni? Merckformint irt az orvosom, mert sajna PCO-s vagyok, és nagyon szeretnénk kisbabát. Van-e valakinek erröl tapasztalata (szedés hossza, erdmények, hatások, stb.)?

Köszönöm a segitséget: Andus
andus

Szoszi!

A MagneB6-ot az orvos ajánlotta? Már sokaktól hallottam, hogy szedik, de mennyit kell belőle szedni?
Napi 1 vagyi heti 1-2?????
És ezek a teakeverékek????????
Ági

Ági Kép
én is dolgozom. Örülök, hogy a férjeddel semmi baj.
Én is megyek átjárhatóságira, janu.8ra kaptunk időpontot.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: