A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én azt hiszem elvonulok vizszintesbe....

Este benézek, ha a párom hazajött, akkor úgyis férfias lesz a net....

Timivel mizujs???
Ma nem jelentkezett még....

Szép napot....

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Tancsu!
Pihenj csak.
Nem tudom,mi van Timivel. Ma még nem volt.

Benó, eltűntél? :shock:

Kép
flóra 11

Sziasztok Csajok! :D :D

Hát én szégyen szemre nem kísértem be az A-t! :oops: :oops: Ma már muszáj volt jönnöm dolgozni! :( De holnap megyek be hozzá és maradok amíg szeretné :) Holnap műtik :( Én úgy aggódom érte! (Még soha egy férjem sem volt kórházban :lol: :lol: :lol: )

Kép
szilzi

Drága Flóra, boldog névnapot Neked! :lol: :lol: És egy könnyebben kezelhető Flóriánt! :wink:

Milyen ügyin főztetek Ti itt ketten Benóval! :D

Benó, gyere csak Pestre, akármilyen tanfolyamra, így több lehetőségünk lesz találkozni! :wink:

Kép
szilzi

Megint bénázok a géppel.
De itt vagyok, természetesen.
Látom, Szilzi előkerült. Már olvasom is.

KépKép
benó

Tancsu, ne bánkódj az állatkert miatt, majd elmész a pároddal! Úgysem rajongsz annyira a sógornődért, bár a kikapcsolódás biztos jó lett volna! :( Kár, hogy pont most mentél pihizni! :( Legközelebb várj meg, jó? :D

Kép
szilzi

Ez melyik barátnőd volt, Tancsu? Akik voltak nálatok pakolni? Vagy nem? Vagy a sógornőd? Már nem vágom. :roll:

Szilzi, nem baj, hogy nem kísérted be, felnőtt ember, földig ér a lába...,ez a múltkor is tetszett neked. :D Majd holnap megnézed, úgyis az a lényeg. Nekem se volt még egy férjem se kórházban, sőt, én se, úgyhogy megértem, hogy mit érezhetsz. Hány órakor műtik?

KépKép
benó

Képzeljétek, ma bement a kolléganőm a vérvételes papiromért és az utolsó vérvételem eredménye egyszerüen nincs meg! :evil: :evil: Senki nem vonható felelősségre, senki nem okolható! :evil: Jó, mi?????? Most így azt hiszem kihagyom az orvost :arrow: haragszom rá, hová is küldött engen! :evil: Majd ajánl az A. dokija valakit, legalább is ezt ígérte!

Kép
szilzi

Na, mi van, álljunk csak meg egy szóra!?

Melyik orvos volt ez? És hová küldött? Kórházba vagy sztk-ba vagy hová? Vagy magánrendelésre? És miért nem okolható senki? És akkor most mi lesz? És hová máshová küld az A. melyik orvosa? Az urológus? Egy másik nőgyógyhoz?

KépKép
benó

Nem tudom hánykor műtik, majd ma kiderül, remélem! Nagyon izgulok érte! :( Olyan furi érzés! :roll:

Mikor kérdeztem mit mondott az orvos mennyi idő a műtét, mikor műtik... stb, szerintetek mit válszolt: Nem mondta! Tipikus pasi :roll: Ő nem kérdezett semmit! Na, én tegnap este elismételtettem vele mit is kell megkérdezni! :lol:

Kép
szilzi

Egyébként a dokik is jó fejek, válaszolnak is, meg nem is.... Sajnos.
Én viszont várom a te válaszod. :D

KépKép
benó

Na! Akkor még egyszer! :lol:
Az én okos orvosom, elküldött a magánrendeléséről a kórházba vérvételre! Minden simán ment, csak most a harmadik eredményt nem találják! :evil: Az A. professzor orvosa felajánlotta, hogy mivel nem valószínű, hogy normál úton hozzánk költözik egy baba, tovább utalnak minket a SOTE meddőségi részére, ha az nekem is megfelel. Állítólag jó nőgyógyászok vannak és én most abban reménykedem, hogy már most tudnak ajánlani valakit, aki fogad is engem a kórházban.

Kép
szilzi

Helló Szilzi!

Na,egy kicsit nem nézek be és mennyit írtok. :lol:

Kép
flóra 11

Olcsóbb megoldás lenne az biztos. És ha tényleg nem lesz ez egyszerű menet, akkor jobb már ha most átigazolok egy másik dokihoz! :wink:

Kép
szilzi

Szia Flóra :D :D

Kép
szilzi

Helyes Szilzi. Én is ezt mondom elejétől kezdve, hogy mindegyikünknek meddőségi központba kéne járnia,ott mindkét féllel törődnek,mindent kivizsgálnak. nem kell kiharcolni külön minden egyes hormon vizsgálatát. Mint nekem is. Nálunk ilyen sajna nincs. :evil:

Kép
flóra 11

Rendben. Azon vagyok kiakadva, hogy ez ugye, a drága orvos volt? A magán? Marha jó.

Értem.
Akkor jobb lenne tényleg egy ilyen orvoshoz menni egyből, igazad van. És oda mikor kérsz időpontot? Vagy előbb tudakozódsz, hogy ki milyen? Az urológus a professzor?

KépKép
benó

Ha a Clostilbegyt és a bácsi nem tud segíteni belátható időn belül (kb. fél év), akkor megyek veled. Akkor már 2 év telik el......

KépKép
benó

És most tessék sajnálni a 3 pont miatt. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Sajnállak a hat pont miatt... :lol: :cry: :cry: :cry:

Kép
flóra 11

Ez az, köszi. :lol: :lol: :lol: :lol:
Szilzi hová lett? :D

KépKép
benó

Igen, az urulógus a professzor! Ha az Attila megy vissza kontrollra, akkor megígérte, hogy megkérdezi nekem, hogy mi legyen, tehát jövő héten többet tudunk. Igen Benó, ez a drága doki, de itt szerintem a legnagyobb baj az, hogy a nővérkéknek annyi dolguk van, hogy be-be csúszik egy két hiba! De ennek nem szabadna szerintem megtörténnie! :evil:
Ez így van Flóra, egy ilyen központban mindkét félt kezelik, vizsgálják! Kiváncsi vagyok a Flóriánnak az eredményeire!

Kép
szilzi

Én is sajnállak a pontok miatt :lol: De nem kell ám mindent eltanulni, mert én nem tudok sokmindent megfogalmazni, ezért írok pontokat! :lol: :lol: De Ti remélem értetek :shock:

Kép
szilzi

Jó, én mindent értek akkor már.
Sajnálom, hogy a magánorvos nem tud normálisan vért és vizeletet vizsgálni, mert így marhára nem érsz vele semmit (sokat), ha magánorvosod van (úgyis a kórházba kell menned vérvételre és az eredményért). És még csoda, hogy beutalhat.
Én is meg leszek lőve ilyen szempontból is a saját orvosommal. De te mindenképp menj akkor oda, ahová az urológus professzor ajánlja.

KépKép
benó

Na, várj, most megint nem értem. Te sok pontot raktál valahová? :wink:

KépKép
benó

Mikor kezdődik a tanfolyam, Benó? És mikor mész a táborokba?

Kép
szilzi

Hú, képzeljétek, most jött haza a Gy., és hozott nekem a házassági borkóstolónk (az a házassági évforduló elnevezése a családban) alkalmából egy nagy csokor virágot! Tök ari! (2 igazi csak belőle, hogy ne rohadjon el, de nagyon szép!) :D :D :D :D :D :D

Úgyhogy most lemegyek vele a gátra sétálni, bodzát szedni és íjászkodni. Puszpá

Még előtte fürdik, úgyhogy nem tűnök ám el. :D

KépKép
benó

Milyen rendes ez a Gy!!! :D :D :D

Érezzétek jól magatokat! :wink:

Kép
szilzi

IDB-tábor: aug. 18-23.
Gólyatábor: aug. 24-26.
Tanfolyam kezdete: szept. 13-14. (asszem)
És lehet, hogy még a drámapedagógiára is fogok járni, de ez nem biztos.

KépKép
benó

Szilvi, F.eredményére én is kíváncsi vagyok, de csak augusztusban fog menni majd. Bár én már voltam tőle egyszer terhes, tehát szerintem nála minden rendben van. Akkor még nálam is rendben volt, csak spirálom volt, így nem tapadt meg. Akkor még azért védekeztünk, mert a F. nem akart gyereket. Ezért nómondom is,ha nem jön össze, akkor az ő hibájából,mert én már régen akartam, sokszor figyelmeztettem őt, hogy az én biológiai órám ketyeg.

Kép
flóra 11

De aranyos! De nem azt írtad,hogy aug.4-én van az évfordulótok? Vagy már én is mindent keverek? :shock:

Kép
flóra 11

De. De azt gondolta, hogy a legény-leánybúcsú évfordulójára ad virágot. :roll: :lol:

KépKép
benó

Most beszéltem A-val, reggel nyolckor műtik! Altatják, este beöntés... Én úgy sajnálom szegényt! :cry:

Kép
szilzi

Elhiszem. :cry: De legalább túllesztek rajta, nem kell már sokat várni a műtétre. Persze, az is rossz, hogy egyáltalán sor kerül rá. :cry:

KépKép
benó

sziaszok.
megjöttem cukor terhelésröl.minden renbe van :lol: :lol: , tovább falhatom az édességeket. nagyon féltem ettöl a vizsgálattól, mert az egyik nagyim erös cukor beteg volt.
7-kor levették az elsö adagot, utánna reggeli /ami jó volt :lol: /: 1kifli, 5dkg sonkás szalámi és kis dobozos dzsúsz. 8.45-kor levették a 2.adagot és délbe megvolt az eredmény.

köszi a drukkot!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jaj, szegény! Ma éjjel biztos nem alszik. Akkor talán már vacsorát sem adnak neki?

Kép
flóra 11

Ha ez megvan, lehet tovább lépni, erre gondolj.

KépKép
benó

Helló, Timi! :D Örülök, hogy minden rendben a cukorral. :D :D :D :D :D A drukk egyértelmű. :D :D :D

KépKép
benó

Helló Timi!

Szerencséd van,hogy nálatok így csinálják a cukorterhelést. Néhány kórházban valami irtózatos cukros löttyöt itatnak.

Kép
flóra 11

ti aztán tudtok termelni. mikor fogom ezt a sok oldalt vissza olvasni??

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jó kérdés. :lol:

KépKép
benó

Húúú Flóra, ezt én nem is tudtam! :( Biztos írtad már, de én nem emlékeztem! :oops:

Attól még lehet neki is baja! Az A-nak is aztmondta az orvos, hogy ha megműtik lehet esély, de nagyon kevés! Jobb azt szerintem megnézetni! De remélem, hogy nálatok nem lesz semmi baj!
Olvastam erről a pcos betegségről és ott is a tesztoszteronnal lehet probléma, ahol a túlsúly csak egy tünet. Olvass utána, érdekes.

Kép
szilzi

tudom, eddig mindehol a cukros lötyröl olvastam, hogy azt adnak /föleg magyarba/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi,

örülök a jó redményednek! :D Végre egy jó hír! :D

Nem A. már nem ehet déltől, de ezt csak most mondták meg neki, úgyhogy nem is ette tele magát. Éjfél után már nem is ihat. De azt mondta, ne menjek be délelőtt csak délután, mert a műtét után még három órát aludni fog. Nem tudom, hogy fogom kibírni! :( Igen már az is rossz, hogy erre sor kerül, de majd ezután nézzetek meg! Minden érték ami rossz helyreáll és olyan babákat szülök, hogy mindenki megirigyeli! :D

Kép
szilzi

Mekkora a pocakod, Timi? Nincs új képed?

KépKép
benó

Helyes, mi nagyon szorítunk! :D :D :D :D :D
Szüljél is irigylésre méltó babákat! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Meglesz! :D :D :D

Kép
szilzi

:D

KépKép
benó

26.heti pocak fotót akartunk csinálni, de lemerültek az elemek. akkor ugyanakkora volt, mint a 24.héten. igy mostmár csak 28.heti lesz. tudod, 2 vagy 4 hetes eltérések!
de drágám ma reggel megjegyezte, hogy már csini, formás a pocakom!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jól van, majd akkor tessék nekünk is megmutatni. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: