Aida még én se híztam,és visszanéztem az előző gyerköceimnél is csak a 23-25 dik héttől kezdtem el egy -egy kilókat felszedni.
Mush láttam tegnap kerestél msn-en ezer bocs de céklát és tököt raktunk el télire apussal,és,mikor kerestél épp nyakig céklaleves volt a karom így nem tudtam visszaírni...
Márti miért kell egyszerre 2 zsák játékot kiválogatni???Ne legyél bolond vigyázz magadra.Mostanában én is csak kisnyugdíjas módjára végzem a dolgaimat.Ha érzem hogy le kell ülnöm igenis leülök,nem érdekel majd meglesz a munka lassacskán!
Zölddi,akaratlanul is mindig mikor a magasságodról esik szó,a Tök alsó c. film jut eszembe...láttad?

Abban a csávónak volt egy nagyon magas nő kuncsaftja...ha láttad tudod miről beszélek.
Ma reggel apus érezte a tenyerével Íriszke mozgását,könnybe lábadt a szeme,aztán hirtelen ki kellett mennie rögtön a kutyának enni adni,pedig szerintem már előtte adott neki...

Arany szive,milyen érdekes pedig már a 3dikat várjuk mégis milyen megható újra-és újra átélni ezeket a dolgokat.
Csak zöldinek az eddigi fázisok:
Először is vettünk egy rozsdamentes grillező rácsot (kb."000 ft) bármely kertészeti áruházban kapható,És annak a mérete alapján készült egy alapbeton,bevasalva,majd az állt pár napot,azután vízmértékes falazás,amiben van részben bontott részben új tégla is,
majs a hézagok kitöltése,
drótkefével én lecsiszolgattam a felesleges anyagot,kiigazgattam a fugákat,aztán api bezsaluzta es felüre öntött egy kis betont,ugyebár ezen izzik majd a faszén,ez felett lesz majd a rács.de majd méga későbbiekben is fotózok,ezzel most szintén várni kell pár napot.