Sziasztok,
Na, itt van az eltűnt bárányka
Sorry, hogy így eltűntem, de igazából elég kevés időm van, meló, tanfolyam, meg egyéb rohangálni való mindig akad…

Szóval általában csak olvasni van időm, de írni már nem igazán.
Ezért is szeretném kérni, hogy valaki legyen szíves, és vegye át a táblát, mert annak nincs értelme, hogy én kb. 2 havonta tegyek fel. Sajnos most sem tudok tenni, mert dolgozom, szóval jó lenne…
Amúgy jó nagy csend van itt… senki nem ír már ide?
Nyaralás:
Nagyon jó volt, bár tényleg iszonyat rövid volt . Vasárnaptól-péntekig terveztük, de végül csütörtökön hazajöttünk, mert az utolsó napunk Balatonlellén lettünk volna, de nem volt túl fürdős-idő, így inkább a hazaútra szavaztunk.
Zalakaros szép kis hely, a fürdője annyira nem nyűgözött le minket, elég bonyolult az öltőzőrendszere, szóval nem voltunk oda érte. Vasárnap értünk le, és hétfőre virradóra iszonyatos szél és jégeső volt. Ilyet még nem láttunk!

Ömlött a jég, szerencsére nem voltak túl nagyok, kicsivel nagyobbak talán, mint egy borsószem… de hát azért aggódtunk, nehogy szétverje a kocsit… Szerencsére szerda-csütörtökre már szép idő lett, így elmentünk Kehidakustányba, hát ott viszont fantasztikusan jó a fürdő!

Csütörtökön, még mielőtt hazajöttünk volna is elmentünk ide, és onnan jöttünk csak haza.
Amúgy tök szerencse, hogy nem a héten mentünk, mert most még rosszabb időnk lett volna…
Sajnos csütörtökön, az utolsó napon el kezdett nagyon fájni a torkom, és utána jól ledöntött a lábamról az influenza, de szerencsére már túl vagyok rajta.
Képeket tettem fel a honlapomra, úgyhogy ott meg tudjátok nézni őket

(aki még nem látta, a hsz-om alján a www-re kattintva jut el a honlaphoz)
Valamennyit visszaolvastam, ha nem írok valakinak bocsi, nem szándékos
Vuki,
Kérünk képeket!

Biztos írtad már, de merre voltatok?
Maggie,
azóta megjött már? Teszt?
Trinky,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Noki,
Mennek Neked is a drukkok!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Hogy vagy?
Babszika,
Remélem, már túl vagy a mélyponton! Sajnos mindannyian meg tudunk zuhanni, de kérlek, ne keseredj el! Leszünk mi még anyucik!
Nem vígasz tudom, de mi kb. már 10 éve várunk a babára. Igaz csak pár éve vagyok BMC-s, de már bánom, hogy nem korábban kezdtük el, ki tudja, hogy hogy alakult volna…
Madrin drága,
Örülök, hogy jó volt a lengyel út!

Várunk képekkel is ám!

:D
Nem semmi ez a szomszéd kisfiús dolog

annyira gáz, hogy az ilyennek van gyereke, mi meg mit össze nem küzdünk, hogy lehessen. Erre szoktam mondani, hogy szemét az élet
Köszönöm kérdésedet, a tanfolyam jól megy, már egy ideje gyakorlatozunk, a kezdeti nehézségeket talán kezdek túl lenni, és már egész jól megyeget!
Vucuska,
Voltál dokinál? Mit mondott?
Vicky,
Mennek Neked is a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ildi,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült
Edóra,
hogy vagy drága? Tudom, hülye kérdés… de azért, ha tudsz, írj majd pár szót… Puszi!
Timi,
Üdv itt!

Kívánom, hogy mielőbb anyuci legyél!
Gil,Sok puszi neked!
Sok puszi mindenkinek! Igyekszem sűrűbben jönni