2003.12.17 05:36
; aztán ahelyett, hogy tennék-vennék, itt ülök a gép előtt és Téged sajnállak
) SZm, úgy vágom ki, hogy egy kör közepén csücsüljön a madár, így ragasztom rá a fára, a lába alá kap egy valódi gallyból valódi gallyat
, így kissé olyan hatása lenne, mintha bekukkantottunk volna egy oduba -jó, tudom, az odúban nem ül egy ágon egy átlagos madár; de ez fog
.
Ne keseríts el!
; találkoztam én már olyan repesztéssel, ami az éjszaka leple alatt tovább dolgozott!
2003.12.17 08:49
!
Még csak papíron tudok vigyorogni
. Legalább elnézőbb a mocsokkal is, amit ez az egész okoz...
...)
A ragasztás után én már nem festek rá semmivel, viszont az egészet áthúzom a ragasztóvan, mert így az egész egyenletlen felületen egységesen fog megtörni a fény->mintha festve lenne
Ezekre elég egy kitépett darab a szalvétából, nem kell beborítani az egészet. Nem is lehet, mert ezek a fránya szeletek tuti, hogy valahol kilógnak a szalvéta alól
2003.12.17 12:16
.
! 2003.12.17 14:48
2003.12.17 14:51
2003.12.17 18:25
. Bár, Neked annyiféle csodacuccod van, hogy lehet, hogy mind meglesz
.
)
.
. Igaz, tegnap csináltam kettőt ilyen kerettel, direkt így, bár féltem, hátha most nem sikerül elrontanom
. Jó, mert olyan, mintha pácolt fa lenne a keret, de néha nem ilyen kell!!! Kár, hogy azokat nem tudom feltenni, de már nincs itt a kölcsön technika
. 2003.12.18 00:54
mellé. Ja, kb. reggel 9-ig kellene a válaszod. 2003.12.18 06:47
Szóval csinálsz egy galacsint, és egyszerre csak egy pontnyi helyen szeded le a festéket, nem pedig végigtörlöd! Bár ez a kopottas kacsás keret kifejezetten jó (és általában: csillagos ötös minden munkád
); de persze bosszantó, ha nem ilyennek tervezted
(remélem, a postás most nem rabolják ki felétek
)
).
) 2003.12.18 10:07
! Tényleg csak pici helyen szedtem le a festéket, nem töröltem végig, mégis ilyen lett. Aztán mérgemben jól befestettem az egészet, és megcsináltam így
! De majd még próbálkozom
.
. Tennél fel képet a SZ-s óráról, ha már készen van? Én is így akartam eredetileg, de egy srác kapja, és nem találtam elég "férfias" SZ-t, így maradt a festék
. 2003.12.18 19:08
hobbiboltban venni!
2003.12.19 08:44
. Ez minden alkalommal más és más hatást eredményez, így nem értem, mire mondod, hogy "nem sikerül rendesen". Talán annyi, hogy ha hígabb a festék, akkor esetleg többet lehet leszedni. De nemtom... Így jó, ahogy van!
Kimosta a sebemet, és rakott bele gyógyszert. Bár szerintem egy kávéscsésze volt, legalábbis úgy éreztem... ezt, meg ezt megkapták liba helyett
. 

Már csak a gipszeket kell kifesteni
Az olyan nemszeretem munka. Begyorsítottam, most nagyon híg gyöngyházas temperával áthúzom, majd ezüst, vagy bronz temperával kiemelem a domborulatokat úgy, hogy az ujjamra teszek némi festéket. Nem olyan szép, de kétségtelen, hogy a legjhaladósabb megoldás.
Már kezdem unni. 2003.12.19 14:53
2003.12.19 15:21

!Még egyszer köszönöm és VISZONT KÍVÁNOM!
.Egyébként rákaptam a só-liszt gyurmára,de azzal ide nem tudok jönni
.Na meg az elmaradt születésnapi ajándékokat pótolgatom...És vágyom egy nagy csomag nikecell álmennyezetre,de nem kapok..
2003.12.19 17:23
Volt galamb, koktélszalvétán. Egy fehér galambpár tartott a csőrében egy karikagyűrűt. Szvsz. ez nem igazán az apósod határidőnaplójára való, úgyhogy nem is vettem belőle. A bocisat viszont feladtam.
Én dupla adagot sütöttem, de már alig van belőle és hol van még karácsony...
jobban van már? Sajna együttérzek veled, én most rakattam rendbe az enyémet és már marhára untam a fogorvost.
Persze nekem ennyire nem volt komoly mint neked, mert csak levetettem a régi koronát és újat rakattam fel, de nekem ez is sok volt. 2003.12.20 09:11
.Most persze nem győzök kapkodni, mrt kellett volna az éjszaka...
Azt is mondta, nem baj, majd kinő. Anya, a cápa

2003.12.20 11:24
:
; tökre látszott rajta, hogy ez csak egy hányavetin odaragasztott SZ, semmi festmény-illúzió nem volt benne, a széle cikk-cakkos; szóval kritikán aluli volt... Nem tudom, hogy van képe valakinek ilyen munkát kiadni a kezéből, ráadásul árusításra -persze az is h*lye, aki ilyet megvesz.
Viszont itt láttam először nagy SZt: 40x40 cm-es (52Ft). Egyet vettem, tájképes, valamire csak jó lesz
. Vettem egy flakonnal, de semmire sem használtam. Fölösleges pénzkidobás volt részemről
Nem szeretném, ha ellopná a postás!
. Ti nem úgy vagytok vele, hogy minden újabb kisütött adag egyre jobban sikerül?
2003.12.20 13:39
2003.12.20 17:10
. Talán hétfőn be tudok menni.
És mivel nem láttam, nincs is nekem, így adódik, hogy nyomban szereznem kell egyet

2003.12.21 09:40
vagy
2003.12.21 13:57
Enyem is mar kivagva nagyjabol, de most még kaptam otleteket. Erdekes, sok egyforma szalvetank van

2003.12.21 15:37
.
2003.12.21 17:55
. Így utólag már mindegy. Én vettem lamettákat is a biztonság kedvéért, hogy ha nem tudom befelyezni a gombokat akkor azt teszek bele. Gombom van, tiszta ablakom is, de semmi egyebem
Most azzal patináztam, tökéletesen működik
2003.12.21 18:00
)2003.12.21 18:24
</center>
</center>