A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Köszönjük a köszöntéseket!

Anitja: Valószinű hogy tudunk menni mi is szerdán. Nekem még a múltkorról meg van a tea meg a mécses mikoe nem tudtunk elmenni nem gond ha én azt viszem?

Milénamóni: Tőled szeretném kérdezni hogy hol keresztelték meg Zétit? Mert én Petrát Szolnokon szeretném de egyszerűen annyira macerás ha jól emlékszem abban a templomban érdeklődtem ami a Tisza mozi mellett van. Ráadásul nálunk a leendő keresztapa nincs megkeresztelve itt kezdődik....meg elkell járni 3 szombaton 1-1 órára.És miután ez meg van akkor rá 2 hónapra keresztelik meg. :roll: Lehet én vagyok ennyire tudatlan hogy ezeket nem tudtam :roll: :oops: Nektek is igy volt?

Ági

Kép

Kép
agica1126

Anitja:
mi sajnos nem tudunk menni. :(

Kép
Kép
h@jni

Mesi:
hol van ez a műsor, amiből idéztél? :shock:
csak, h véletlenül se tudja nézni Marci ha épp valamit csinálok és nem figyelem, h mi megy. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok !

Talis képek gyönyörűek.

Anitja : elvileg ha nem jön semmi közbe akkor megyünk.

Na végre nekiállok írni erre nem fölkel az én drágám.

Sebaj este írok.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Anikó! Utólag is sok puszi és boldog névnapot!!!

Hajni! Vagy a TV2-őn vagy az RTL reggeli gyerekeknek szóló mesesorozatában láttam. De Timi26 lehet, hogy pontosabban meg tudja mondani. :)

Szerdai tali: Kell vinni takarót vagy valamit, amin hemperegni tudunk?

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Gratulálok! :)

Anitja! Ez jó! Egyik barátnőmnek a férje jött ide azért fősulira, hogy feleséget találjon magának! Megtalálta! ;)

Na, lássuk, miből maradtunk ki...

Hát nagyon jók a képek!!! Minden babát felismertem! Jól eljátszottak, látom! :)
Mesi! Végülis miért vágtad le Zsozsó haját? Mindenesetre ügyesen vágtad!
Én nem fogom levágni Szelinek csak majd a frufruját!

Kép

Kép
regcsiken14

Sajnos mesze vagytok talira mi sem tudunk menni. De addig rakok képeket. SOKAT!!! Kép En vagyok a szerelmemmel.

Kép
hajagosné szabó éva

Próbálom picit nagyobbra! Kép

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok Lányok!

Sajna tegnap nem tudtam jönni, el voltam havazva a háztartásbeli teendőkkel, délután még a Gazdaságos hiperszuperbe is ki kellett ruccannunk, szóval sűrű volt.

A képek fantasztikusak, ha nem baj, a gmailről jónéhányat le is töltöttem a gépemre.

A szerdai tali egyelőre részünkről még mindig áll. Azt szeretném kérdezni Anitja, hogy mennyire van a központban hideg vagy meleg, mert én nagyon fázós vagyok (zokni, hosszú naci kell-e, mert ugye kint kánikula lesz), és ehhez mérten vinnék Máténak is cuccot.
Azt számoltam, eddig 11 ember "jelentkezett" szerdára.

Bongyi, Anikó: annyira jó, hogy jelentkeztetek! Küldjetek képeket, légyszi!!!

Borzalmas japán rajzfilmek: nem is tudom, miért nem a későesti sávban megy, mint a South Park, meg anno a Beavis és Butthead. Hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem meg az ORTT? (Jut eszembe: AMONA, HOL VAGY?????) Felháborító! Asszem, mi is maradunk a letöltögetett Vízipóknál, Pompomnál meg Nils Holgerssonnál.
Az is eszembe jutott, aláírást kéne gyűjteni, hogy legyenek NORMÁLIS gyerekprogramok. Csakhát ez elég macera...

Velünk különben minden rendben. Ma éjjel kivételesen nem lett Máté csupa pisi. Persze nem is adtam annyit inni este, amennyit szeretett volna. Biztos ezért is nyafogott hajnali f4-4-ig, Szegény. Végül az 5-ös pelust nem mertem még megvenni, félek, hogy a hónaljáig érne, meg esetleg bő lenne a combján.

Képzeljétek: sikerült egyedül tornyot építenie úgy, hogy nem támasztottam az alsó kockát sem! Segítséggel pedig tegnap egymásra tett 3 kockát is!!! A bébitaxira viszont még mindig csak úgy kapaszkodik fel, ha az nem tud gurulni, hanem ki van támasztva. Mindegy, karácsonyra csak megtanul járni...

Azt is leírom még, hogy tegnap este nagyon megijesztett. Elalvás előtt még átpelenkáztam, és olyan furán kapkodt a a fejét jobb oldalra. Mintha zavarta volna valami. A füle nem fájt, Gergő megnyomkodta Neki, és azóta sincs semmi. Lehet, hogy csak túl fáradt volt? Kicsit be vagyok kakilva, de majd figyeljük, és ha lesz folytatása, akkor megyünk dokihoz. Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi!

Megyek, ébredezik a Drágám...

Detti
KépKép
kiskolbi

Kép Nézelődünk Kép Valamit szeretnék. Kép Bébitaxizok Kép Imád abuuuuu.

Kép
hajagosné szabó éva

Valtinak is boldog hófordulót!!

Kép

Kép
agica1126

Ágica Köszönjük.

Kép
hajagosné szabó éva

Bongyi! Remélem, Zitusodnak lement a láza!!! Mit mondott a doki a szemére???

Hát én is nagyon sajnálom, hogy egyszerűen nem jutok el a talikra. Már eldöntöttem, hogy ha a fizetésem bírja, akkor amint visszamentem dolgozni, veszek egy autót hitelre, az tuti!!! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Ugyanis szombaton akár el is tudtunk volna menni a talira, mert a szülinap csak 2-3 óra körül kezdődött, akkor is mentünk ki... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó! Szerintem benne se vagytok a táblázatban, amiket anno LMóni készített!!!

Szerintem akik hiányoznak, őket is be kéne írni!!! Nem? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Valti nagyon édes a képen! Boldog hófordulót neki is! :)

Egyébként a "Anyós" szülinapja szuper volt. Szeli csak az első 5 percben volt megszeppenve a kb. 20 rokon láttán... :lol: Aztán kiterítettünk neki egy plédet a teraszon, ott játszott, aztán meg sétálni kellett vele, közben fogni a kezét, majd evett a főtt krumpliból és a pogácsából! :lol: Jól éreztük magunkat.

Ma egyébként megvesszük neki az első igazi szandálját, mert már 3-4 lépést önállóan megtesz szombat óta!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi! Szeli mindig a fülét (is) dörzsöli, ha álmos, meg tépkedni is szokta!
Nálunk az 5-ös pelenka a nyerő már jó ideje, Szelinek jó vastag a combja... :lol:
Úszópelenkából is olyat vettem, ami 10 kilótól jó, az pont jó rá! :D

Az éjszakánk nekünk is jó volt aránylag, Szeli ébredezett többször, de ügyesen megtalálta a cumiját, és visszatette a szájába. Egyszer kellett csak felkelnem és megkeresnem neki! :)
És olyan jó, hogy kiiktattuk az ágykeretet, így nem nyikorog alattam semmi, és így is kényelmesen alszom a szuperjó matracomon! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hát Máté nagyon ügyes, hogy tornyot épít! :)

Bocsánat, hogy ilyen szakaszosan írtam, de Szeli alszik, és bármelyik pillanatban ébredhet...

Már nagyon készülünk a nyaralásra. Szerdán megyünk!!! :D ÚÚÚÚÚÚgy várom!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, ezeket a rajzfilmeket ne is mondjátok! Nagytesó nézi előszeretettel a CN-t és a Yetix-et. Hát olyan idegesítőek, hogy én kb. fél óra múlva majd felrobbanok az átáramló feszültségtől. Az a "jó" minél durvább vagy minél gusztustalanabb...
Én ezt nem is értem. Már mondtam neki, hogy ezek a csatornák le lesznek kódolva, mert én ugyan meg nem engedem Szelinek, hogy ezt nézze...

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli fél 10 óra nyomja a szunyát... :shock:
Egyébként két napja megint kimarad a 3. alvása nappal, egész jól viseli. Bár fél 9-kor már cumival a szájában fetrengett a nagyszobaszőnyegen! :) Gyorsan le is tettem aludni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

óra = óta

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

még mindig hatása alatt vagyok a szombati talinak, nem győzök betelni a képekkel! :lol:
LMóni, egyszerűen szenzációs, amit a kislányod csinál! Teljesen egyedi teljesítmény, amivel kimagaslik a társai közül! Nagyon-nagyon ügyi, örülök, h élőben is láthattam.
Pont a múltkor olvastam vhol, h a babák csupán 40 százaléka indul el első szülinapjára, 10 hónapos korára meg 2 (!) :shock:
Egyébként a barátnőm azt mondta, h azóta lett könnyebb az élete, mióta megy a (14 hónapos) kislánya. Hát, kíváncsi vagyok, h tényleg így lesz-e...

Vindolanda, Éva, nagyon cukik a képeitek! Ha élőben nem is, de így legalább megcsodálhatunk benneteket is!

Megyek, széttépek vkit!!! :twisted: :twisted: Másfél órája nyomják fönt ütvefúróval, de nem ám egyszerre, hanem 5 percenként 20 mp-re kapcsolják be. Szegény gyermek 1 órája próbálna elaludni, de mindig felsír. Aztán mire újra elaludna, megint rákezdenek. Tök jó, csupán 8 baba van a házban!

Isten éltessen minden hófordulóst és névnapost!
Kép

silka
silka

Apropó, építőkocka!

Tegnap mentem DM-be, azt, amit akartam nem kaptam, de helyette vettem ezt:
Kép

Nem kocka, de építő, lehet egymásba és egymásra rakosgatni, és potom 650 Ft. Bár mi még nem vagyunk olyan ügyik, mint Máté :lol: , szuperul pörgetjük és dobáljuk, meg imádja, mikor a szám elé veszem, és eltorzítja a hangom. Ja, és a kövek is remekül zörögnek benne. :lol:
És már a szomszéd kislánynak is kölcsön kellett adni, úgy rákattant! :wink:

silka
silka

Lányok! Ha nekem 2008 január 31-től jár a GYES ( :? ), akkor az nem 28.000 Ft/hó? Mert én 25 ezer akármennyit kaptam/hó. :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Hát megjöttünk.
Próbálok visszaolvasni, egyenlőre lehetetlenségnek tűnik.

Minden kedves szülinaposnak, névnaposnak, hófordulósnak sok-sok boldogságot!

A talit nagyon sajnálom, de a szerdaira megyünk:) csak valaki majd kiemelten szedje össze az infokat, mert visszaolvasásilag nem állok jól, hol lesz, hánytól, mit vigyünk stb. köszönöm

Amit kiszúrtam.

A két illetve bocs a három kismamának nagyon örülök, hogy jól vagytok.

Silka, nagyon sajnálom a dolgot, borzasztó, még belegondolni is.

A talis és a nemtalis képek is nagyon szuperek.

No gyorsan rólunk.
Szóval a repülőt nagyon jól bírta, kicsit nyüszögött odafelé, mert nem tudott elhelyezkedni, de ahogy felszállt a gép aludt, majdnem végig, visszafelé csak félig aludt, aztán húzkodta az előtte ülők haját:)
Szóval az út jó volt, gyors volt, nem kellett várni, flottul ment minden.
A szálloda is jó volt, a tengert és a medencét imádta, főleg a tengert, folyamatosan nyalta magát és minket a só miatt. A homok az nagyon bejött ki se lehetett robbantani a homokból, és persze tépte le magáról a pelust, úgyhogy most néztem a képeket nagyon fel sem tudok ide tenni, mert majdnem mindegyiken pucér. Én aki mondtam, hogy adok kis nacit, vagy pelut a gyerekre, hát megváltozott a véleményem imádott meztelenkedni, persze meg is értem, hiszen meleg volt, nagyon.
Délelőtt medencéztünk, aztán nagyot aludt a szobában, majd du. mentünk a tengerhez.
Jókat aludt, hajnalban ébredt és jött közénk.
Imádta a napernyőt, állandóan ott állt és sokat állt meg magától, észre sem vette, hogy nem fog semmit.
Persze a pincérek imádták, folyamatosan jött valaki, egész hozzászokott az emberekhez, jól viselte, de azt nem hagyta, hogy kivegyék a kezünkből.
No dobok pár képet, még jövök.
Olvasok.
És akkor szerdán megyünk, jaj de kíváncsi vagyok már a babákra és a mamákra.
Kép
Kép

Kép
Kép
nektarin

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nektarin

Gremese, a 28.000 Ft az nem bruttó?

Kép
Kép
nektarin

Anitja, a listán mi sem vagyunk, de nem tudunk menni.

Regi: szerintem a táblázatban sem vagyunk, igaz, én írogatni is csak most kezdtem.

Silka: a dobozok esetében nálunk is hasonló játékok a nyerők. Üveggolyó rázogatás (persze lezárva), belebeszélés, kiságyból kidobálás... Az építgetés halvány jelét eddig egyszer tapasztaltuk, de aztán ez gyorsan el is múlt :D A társasházak pedig utánozhatatlan életérzést adnak, az biztos... Nekünk az előző helyen volt egy alkesz szomszédunk, aki részegen éjjelenként ráhengeredett a távirányítóra, és felnyomta a hangerőt maximumra. Persze az egész lépcsőház felébredt, csak ő nem. Csengetni is felesleges volt. Ja, tiszta pillanataiban pedig (szigorúan éjjel) elindította a jó hangos mosógépét :D

Úszópelenka: tegnap előtt vettünk, de mi még csak a 7 kilósnál tartunk. Babylove-ot, mert pelenkából is azt használjuk amúgy. Remélem jó lesz.

H. Sz. Éva: a második kép az nagyon kacér :D

Kiskolbi: pisis gyermek-témakör. Nálunk is az lett egy idő után, és aztán elkezdtünk különböző pelenkákat próbálgatni (kezdetben jó volt a pampers). Nem lehet, hogy megváltozott az alakja Máténak lol: , és valami másfajta pelenka jobban bejönne jelenleg?

Na, lépek le tanulni... :?
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Nektarin! De szupeeeeeeeeeer lehetett a nyaralás!!!!!!!!!!!!!! :D
Bruttó? Nem tudom. Ebből is vonnak? :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarin! De! Vazze. Bruttó 28.500 Ft. :shock: :? :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, gondoltam, hát sajnos ez van :(
A nyaralás tényleg szuper volt, remélem szerdán tudok mesélni.

Kép
Kép
nektarin

sziasztok
csak egy gyors bejelentkezes. Megerkeztunk uj otthonunkba. minden szuper, klassz a haz, vettunk autot is mar, potom 150000 ert. csinalok fotokat es ha lesz otthon net akkor majd felrakom oket meg bovebben beszamolok ha erdekel vkit.
most mennem kell.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Ahogy Kismanóm növekszik, egyre jobban elcsúsznak az alvások: a délelőtti ma már 9-től fél 11-ig tartott, a délutánit meg talán hamarosan megkezdi (korábban a délutáni fél 1-1 körül kezdődött), már lerakram, de még toporog a kiságyban.

Regi: Szeli nagyon ügyes, hogy már mindjárt szalad!!!! 8) Gratulálok! Annyit akartam már írni Neked régóta (főleg, hogy most lemaradsz a talikról), hogy az a baj, hogy sokszor, ha megyünk Dújvba egy rövid hétvégére, annyira sűrű a program (nagyszülők + dédszülők két szálon), hogy már nem férne bele, hogy találkozzunk, pedig jó lenne. Viszont megígérem, hogy ha úgy megyünk, hogy ráérünk, akkor feltétlen szólok előtte időben. Persze az egész topikot nem tudjuk pótolni, de talán egy icipicit...

Vindolanda: ilyen bunker szomszédot! :evil: Pelustéma: mondasz valamit, mert mi az 1-ből Pamperst használtunk, a 2-ből a Huggies jött be, a 3-as az lila Tescós volt, most pedig ismét a Pampers. A Liberóval úgy vagyok, hogy jobb híján az is megfelel, de túl dundi, valahogy nem simul rá úgy Mátéra, ahogy kéne ( a nadrágpelusból viszont a Libero a király). Próbáltuk a dm-es ökopelust is (Alana), de az olyan közömbös. A babylove még nem volt... na, majd ha ez a csomag elfogy. Ha meg nem jön be, akkor 5-ös Pampers. Igazából nehéz minden szempontból megfelelőt találni, ráadásul ez a hernyós-nyúlós-tépőzárja a Pampersnek nagyon szupi.
Rugó nagyon édes a képeken! Megmutattam Máténak és hangosan kurjongatott!!! :D

Valti Babának is kurjongatott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nektarin: tényleg jó lehetett a nyaralásotok! Képet még, plíz!!!! Azt a sós-nyalogatós jelenetet megnéztem volna :lol: (és szívesen ki is próbálnám, de mi idén a Balcsiig jutunk majd. Legfeljebb beleöntök egy teherautó sót. :lol: ) Gratulálok Robesznak az egyedül álláshoz és a tipegéshez! Szerdán találkozunk! :wink:

Mesi: hogy van az, hogy Te gyest kapsz? A munkahelyeddel most akkor hogy van ez? :shock: :roll:

Kaqk: hát persze, hogy érdekel!!!! :wink: Szerintem mondhatom a Többiek nevében is. Várunk vissza képekkel!

Silka: nagyon szuperek a poharaitok!!! Én is annak vagyok a híve, hogy mindenből lehet játékot csinálni, nem kell rögtön a legdrágább kütyü. Máténál most pl. van egy kiürült fagyis-tégely, abba pakolászik ki-be, meg persze RÁGJA!!!! :?

Apropó: MEDDIG TART MÉG EZ A RÁGÁS?!! Már megőrülök! :twisted: Persze nem szólok Rá, fontos információforrás ez Neki, de vannak dolgok, amiket csak ezért nem adok a kezébe, pedig biztos tetszene amúgy.
Ma délelőtt elővettem Neki a békás montesszori tornyot (gondoltam, az építgetései után már tudja majd díjazni), és kapásból levágta, mi a játék lényege. Kétszer-háromszor pakoltuk is, aztán mi következett? A RÁGÁÁÁÁS!!!!!!!!! :cry: :cry: :twisted: Na, az azóta is érdekesebb, mint az építés.

Dolgozgatok egy kicsit, úgy hallom elaludt. Majd még jövök!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi: kedvenc "játékok": mobiltelefon-tok, szőlőzsír-kupak, ételhordó :shock: , műanyagtányér, fejhallgató (na, ezt csak a legvégső esetben hagyjuk), távirányítók (elem nélkül), lavór :D (amiből teregetni szoktam, szép neonzöld, és lehet tologatni a szőnyegen)

Mi is megfogadtuk, hogy a drága játékokat hanyagoljuk. Ezekkel valahogy tovább elvan. :roll:

Kép
vindolanda

Ja, Móni, és az éretlen almák :)

Azokat amúgy a barátnőm kisfia (16 hónapos) hordta oda Rugónak tegnap, meg kapott tőle egy ruhacsipeszt is. Viszont a labdánkkal elszaladt.

Nektarin, biztos jó lehetett a nyaralás... már én is várom a miénket. Tényleg rakhatnál még fel pár fotót.

Most már tényleg lelövöm magam. V.

Kép
vindolanda

Silka! Mi is épp elaludtunk Szelivel, erre kopácsolnak felettünk... :evil: Én felébredtem, Szeli még húzza... remélem, tud annyit aludni, hogy kibírja estig! :(

Kolbi! Az jó lenne, ha össze tudnánk hozni! :)

Nektartin! Tényleg jó lehetett a nyaralás, látszik a fotókon! Azért ide is mesélj, mert nem mindenki megy a talira! ;)

Kaqk! Nagyon jóóóó lesz ott Nektek! Várjuk az élménybeszámolókat az új életetekről! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok! Köszönjük a dicsiket!
Gremese most miért kap gyest? Nem értem.

Kép
hajagosné szabó éva

Csak egy mai kép, majd este olvasok
Kép

Heni
KépKép
heni81

Gremese i
Sense ?
Lmóni i
Fleur ?
Ágica1126 i
Maggie n
Bongyi n
Heni ?
Irina n
Kiskolbi i
Niki i
Anitja i
Panndi i
Mmarica ?
Kékvirág ?
Meryke i
Granda ?
Ktimi i
Hörcsög i
Dettyk ?
Nektarin i
Hajni n
Timi26 ?
Regcsiken n
Miléna n
Hné Éva n
U.Era ?
Nyekrit ?
Viranka i
Silka ?
Juba n
Kispocc ?
Aniko80 n
Vindolanda n

No javítva, kimaradtak pótolva :oops:

Mesi: van jógaszőnyeg és polifoam, meg pokróc, de én vittem takarót Nolkának a múltkor is, most egy nagyobb pelenkát fogok, hátha elfárad.

Kolbi! Régi bérház, hűvösebb van, de azért fázni nem fogunk sztem. Parketta van egyébként.

Nektarin! és mindenki aki jön szerdán: Anahita jógaközpont: http://www.anahita-joga.hu/index.php?op ... &Itemid=53
Kapucsengő 23. Lift van, 2.emelet
1000ft/család a beugró, mert bár a múltkor tea+mécses volt, de csak 5-en voltunk, és vasárnap. Most például 11-től a jógaközpont vezetőjének, Mártinak lesz terápiás foglalkozása, azt mondja a kis szobába ellesznek, én félek tőle, hogy nem annyira... :oops:
Játékot vigyünk, mert ott nincs, bár vannak meditációs téglák (abból nagyon klassz várat lehet építeni Kolbi! :wink: )
Kaja: inkább nem morzsázós dolgokat csomagoljatok, nem lenne jó fáradt Babával takarítani a végén...
Müanyag poharat aki tud hozzon, az is megkönnyíti a dolgot.
Babakocsi: mivel elég sokan leszünk, nem nagyon férnek el, csak az hozzon aki azzal jön, a múltkor én is vittem, most nem fogok, kézbe felviszem az autóból Nolkát.
Ja és 10-től mi ott leszünk, jó lenne ha 11-ig mindannyian megérkeznétek, hogy a kapucsengetéssel se zavarjuk Mártiékat.
Mondom, Ő rendes volt, azt mondta nem gond... én parázok :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

viranka: melyik vonattal mentek szerdán?

Na mg akartam még írni egy csomórt, de Zsófi hiányol :shock: Majd még jövök ám :lol:
Vendég

Tali: Nálam vannak a maradékok (pár nasi, egy nagy zacskó buláta :twisted: , meg kb. 2l üdítő). Ezeket azért ki kell egészíteni.

Oké, asszem én itthon hagyom a babakocsit.

Hné Éva: Röviden. Be voltam jelentve az előző mhelyemen magas összegre. 2007-től Apa cégében vagyok vicces összegen (csak hogy legyenek utánam fizetve a dolgok).
A gyedet nem visszamenőleg igényeltük, hanem ahogy a tgyás lejárt, így a gyedet a 2007-es kis fizumból (ami csak papíron van) számolták. Ez kisebb lett volna, mint a gyes :evil: , így azt "kellett" igényelnem. Mi is, de a könyvelőnk is ludas volt.
Kistesónál már résen leszünk!

Kaqk! Mesélj!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kakq! és képeket is kérünk! :wink:

Éva! Nagyon édes a kis Valter!

Heni! Tündéri a kisfiad!

Rakok most én is, kedvet kaptam:
Kép
így hintáztatja a maciját :lol:

Kép
"Ugyan Mama, nemis kicsi ez a lavór..."

Kép
"...lótuszülésbe simán beleférek és még tapsikolok is hozzá!"

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

itt is diliház,Bálint 5 :shock: fogat növeszt,lassan vödröt teszek a nyakához :)
Panndi,ha alszik este küldök püt :) s talán képeket is feltöltöm :)

csók,

KépKép
viranka

Telefonálni kellene:Kép Jé itt egy telefon:Kép Tárcsáznám apát:Kép Anya nincs térerő:Kép na húzok arrébb:Kép

Heni
KépKép
heni81

Csajok hát nagyon irigy vagyok a talira!!! Szuper lehetett :D
Sajnos mi a potra se tudunk menni, mert apa dolgozik és nem tud elvinni minket :cry: de majd legközelebb.

Anitja kis husika Noel :D
Kaqk naná, hogy éredekel minket! Képeket is kérünk!
Nektarin szuper lehetett a nyaralás! Szépek vagytok! Jók a képek!
Hajagosné édes a kisfiad!

Gratula az ünneplőknek és a tipegő babáknak!!!

Mi még nem tipegünk, de már mindenütt felállunk és széped le is ül állasból. Egyre jobban lefoglalja magát, nagyon menők a nagy labdák, ma vettem is felfujható strandlabdát, imádja!
Hasmenésem túl vagyunk, valószinű csak étel okozta, én meg pánikoltam.

Kiskolbi rágás, de ez a nyáladzás meddig tart még??? Már utálom az előkét!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Szép estét :D !
Végignéztem a babatalis képeket, és nagyon irígy vagyok :cry: :roll: ! Olyan szép mindenki :D !! Mi sajnos most sem tudunk menni :oops: .

Panka köszöni a köszöntéseket az első pocinkívüli névnapján :D !

Minden ünneplőnek nagy puszi!!

Biztosan ismeritek, de ha mégsem, böngésszétek át a következőket:

www.startlap.hu/gyerek
www.egyszervolt.hu

Mert nemsokára nem csak a Tv-műsort kell szelektálnunk, hanem az internetes oldalakat is :wink: :lol: . És sok mondóka, népdal, mese van itt, jó kis segítség :D .
dettyk

Nekünk muszáj babakocsival menni a póttalira, Apa elviszi az autót, így csak vonattal tudunk menni.
Vendég

Na véletlenül elküldtem :twisted:

Szóval már nagyon kíváncsi vagyok Rátok :lol:
Vendég

Sziasztok,

egy régi pajtás....

GRATULÁLOK a csodás babatalihoz a résztvevőknek és szervezőknek!!!

Nagyon olvadoztam és nosztalgiáztam a képek láttán és persze nagyon szeretnék a következőre menni!!! Úgy eszembe jutottak az újszülött fotók, hogy honnan hová jutottunk - és még hol a vége a gyerekkornak :lol:

Igyekszem nyomon követni a babákat-mamákat, s talán holnap reagálhatok, most egyelőre rólunk annyit, hogy Linda igazi ördögfiók, akaratos és érdeklődő kiscsajszi, a "normál" életfunkciói azonban rendben: eszik eleget és mindenfélét elfogad, éjjel alszik, tűrhetően fogzik... Imádja a kirándulásokat (képet is teszek fel, hogy "lóg a nyakunkon"), de legfőképp a bábszinházat /nincs hosszú i/ kedveli.

Pelenkázni egy rémálom, annyira forgolódik...

Pakol éjjel-nappal, néha ordibál, szóval intézkedik.
Ja és ma :shock: :shock: a kakijába túrt, mert Apa egy fél percre egyedül hagyta.... De bányásztunk ki már a szájából levelet, kislabda-darabot és sok-sok papirt is (fél perc alatt képes ezt művelni...)

Na de Lányok, tényleg holnap este (vagy nappali alváskor) visszaolvasok, mert nagyon kiváncsi vagyok Rátok!!!

Addig is külön puszi a pocakosoknak :P

Képek
Kép Kép Kép Kép

Kép
granda

Sziasztok!

Ismét éjszakai járat, de legalább be tudok kukkantani így...

Anikó így írásban is még egyszer boldog névnapot!

Minden ünneplőnek nagy puszi!

Ágica: még nem volt keresztelő, szombaton lesz. Nem Szolnokon, hanem a szüleimnél jó messze. Mi itt semmit nem szoktunk szervezni/intézni, igaziból nem is vagyunk szolnokiak... :roll: Még így 2 év után sem érzem magam itt otthon.
Nálunk öcsém keresztel, ő meg van keresztelve. Beadtuk a papírt, kifizettünk visszamenőleg 2 év egyházadót...Szombaton megyünk, elmondják előtte amit tudni kell és aztán megkeresztelik csibét. Szerencsére előtte nem kell semmire járni, mert van ahol kell.
Remélem segítettem valamit. Ja, még valami! Mi barátnőmet akartuk keresztanyának, de ő sincs megkeresztelve. Így egyenlőre csak keresztapja lesz Zétinek.

Kaqk: örülök, hogy minden rendben ment!

Egy kérdés: használ valaki aloe verás dolgokat? Konkrétan az aloe vera first spray érdekelne. Most vettem, mert állítólag csípéstől a vérző seben át a torokfájásig mindenre jó. Tapasztalat? Zéti miatt ruháztam be rá, mert 2 éves korig semmire semmit nem adnak gyógyszertárban...Azt lehet használni és mostanában mindig ütődik valami. Úgy tudom fogzási fájdalomra is jó. :roll:

Talisoknak: várjuk majd a képeket, jó mulatást! Pusziljuk Nikiéket, főleg kapucíner kistündért! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: