A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

jah és milyen lüke vagyok!!!!!

nagy nagy gratula potykának!!!!!!
sok erőt és tejcsit kívánok nekik!!!!

Kép

Kép
timi1982

:D :D :D de béna vonalzóm van :D :D :D

kiirja hogy ez a 40. hét 2. nap Bence baba .... és hol marad hogy mikor születik??????? az is ott volt máskor :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Timi, azt mégsem írhatja a vonalzód, hogy Bence baba, két napja meg kellett volna születned! :lol:

Kata, mi is gumival védekeztünk előtte, valószínű most is azzal fogunk.

Zsolti nem hagy aludni, nem sír, csak éppen nem alszik, állandóan cicizne. Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy éjjel kevesebb tejem van??? Vagy az lehet a gond, hogy éjjel fekve szoptatom, és úgy nem olyan jól szopni?? Nem tudom. Amilyen jó baba napközben, úgy kiborít, hogy nem tudok aludni! Most már nagyon fáradt vagyok. Nem aludtam három órát egyvégtében még, mióta megszületett. :shock:

Kép
Kép
patr

:lol: Pedig tényleg azt kellene kiírnia! :lol: :lol: :lol:

Itt amint kisütött a nap, olyan dög meleg lett, hogy hanyatt dobom magam. Megint volt itt anyós, vett egy hazahozós rucit. Jó vastag, plüssös anyagból, tényleg aranyos mintával, tök tetszik...csakhogy 50-es méret! :shock: :shock: Használjam kesztyűnek? Minden doki mondja, hogy hát mekkora nagy baba lesz...

Ja, és beszéltük Apával a jövő nyarat, hogy akkor majd már hármasban megyünk nyaralni, hogy hova szeretnék és milyen jó lesz. Erre Ő, hogy akkor ott meg rágyúrunk a tesóra! :shock: :shock:
He? Leküldtem vele a szemetet! :lol: Először ezt az egyet éljem túl!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dori: nem kell a krem, mert nem sebes a mellbimbom kicsit sem, nem is faj, sokat szopogatja pedig de nem azott fel. Fejni en meg inkabb a labdassal szoktam az aventben utalom hogy az a par csepp is mire vegigfolyik az egeszen semmi nem marad belole.
Elvileg a jobb mellemben mar van eleg latvanyos "mennyiseg", a balbol nem igen jon semmi ha fejek, viszont ma amikor azt szopizta lattam a szja sarkan kicsordulo tejcit igy valami abban is van.
Elvileg pont most hoz majd Aleko malataitalt, amugy vizet iszom es laktoherbet csak 2-3szor, vedono mondta ne vigyem tulzasba, na meg latvanyosan nem segit nekem, mint ahogy a malnalevel tea es home bogyo sem. Ugyhogy lehet kiprobalom a more milk kapszulat ha mar nagyon nem megy .
LAura edes, nekunk is pont olyan fej alatti rongyink van, en nemetben vettem.

Ejjszaka; turheto volt,mint mehen belul is soka alszik el, de akkor eleg jol. Evett ugy 4 korul utoljara( igaz akkor 60 tapit) es aludt reggel 8.30ig, de akkor is en ebresztettem.
Delutan vegig ebren van, 6ig aztan utan 1 ora szundi, es 8tol non stop o a sztar:)
De igazibol ma kezdtunk el koncentralni erre, hogy mikor mit, hogyan, e smajd ebresztem ha letelt a 3 ora.

Potykanak gratulalok!

Gatsebre valkinek valmi bevalt otlet, praktika?
Ugy jarok kelek mint aki bekakilt( bedig az nagyon nem megy
:oops: ) ulni meg csak sziszegve tudok:(

Mindenkinek szep napot!
Vendég

Mary!
Az a fej alatti kendő a Szamótól van, szóval német :)!
Az jó ha már van tejed...be fog indulni rendesen, hidd el....
Majd tegyél te is még képeket!! :) Amugy nagyon szép formás baba Anna :). Atival szerintünk rád hasonlít nagyon... talán a füle az Alekóé :). Gát nekem nem volt gátmetszésem, de volt varratom, nekem is rosszulesett ülni eleinte...szurt a cérna elcsomózása.....én aloés wc-papírral "itatgattam" mindig. Firsttel!

d.dodó

Ja, a nagywc-zéssel nekem is gondom van...2-3 naponta tudok csak...tökmindegy mit eszek... kijött az aranyerem, és nem javul...multkor jobban vérzett a fenekem mint amugy vérzek....

d.dodó

Anyjuk :P
Gátsebre meleg zuhany jó szokott lenni, napi 3X minimum.

Patr :P
Fogjunk kezet! Zsoltika=Csabika :D vagy inkább :(
De ne aggódj, elmúlik!!! Csabus is sokszor alszik napközben, alig van ébren. Ill. ha ébren van nyűgös, mert aludni, így nem is próbálom ébren tartani. Ja, és kipróbáltuk, hogyha mégis ébren tartjuk tovább, akkor sem alszik jobban éjjel.
Ő is imád cicizni, és igény szerint kap is. Nincs is ezzel semmi baj, de én is hulla álmos vagyok már. Ha szopizik, elalszik rajta éjjel, de ahogy kicsempészem a cicit, és átmászok a fotelágyba, ráébred, hogy ott lett hagyva egyedül, és akkor nyűgösködik, nyöszörög. Egy ideig ő sem sír, csak ha sokáig hagynám, de persze nem hagyom. Újra cici szokott segíteni, majd hasra fordítom - ez a legújabb - és pár percre kap cumit is. (Mert hason azonnal szopóreflex jön nála elő, és felidegesíti magát, ha nem teszek valamit a szájába.) Na, és így visszaalszik egy idő után. Nálunk most ez a nyerő, de így is sokat vagyok fenn, de nem annyit!!!

Potyka!!! Gratulálok a fiúcskához!!!Tudtam, hogy 4 kiló alatt nem állsz meg!!!

Véda
Vendég

sziasztok

hát elöször is sok boldogságot potykánal és a babynek

aztán elszállt a gépünk és nagyon mérges vagyok ujra kellett telepiteni mindent
ami a legjobban bosszant hogy a fotoink is eltüntek mind egytöl egyik............... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a kicsi lányrol is amin pár orás volt meg minden sirhatnékom van
de jut eszembe ide tettem fel képet
SEGITSETEKnem tudjátok innen azt letudom szedni??????????????

látom szoba jött a védekezés dolog
én még mindig vérzek szerintem már sose mulik el :? :? :?
én védekezés terén a spirálra szavazok
elötte az volt és nagyon jo volt
most is azt szeretnék de azzal meg kell várni amig vissza megyek a dokihoz
mondjuk ugyse tudnánk mit kezdeni meg még van

A MÁSIK SEGITSÉG IDE KÉNE
lányok asszem irta már valaki a zöld kakit
mitöl van?
mi tápszeresek vagyunk
de fejek és van még kb 150-200ml amit lefejek és oda adom neki
ma reggelre lett a pelusban egy egy rotty amiben volt egy kevés zöld :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

JA ti milyen popsitörlöt használtok?
és melyik pelus jött be?

ja a kisfiam horgászni van akkora amurt fogott 4,20kg
bepácoltam már a sütöben van krumplival fogjuk enni

egyébként miota Léna baba megvan alig van idöm fözni

amugy kezdenek örijtö éjszakáink lenni
az este pl 8-kor evett éjfékor kelt és 4.ig bögött
létezik az hogy eddig nem fájt a hasa és most fáj neki???????????????????????????????
elötte valo nap pedig fél tiztöl hajnal 3-ig bögött a kezemben kicsit jobb neki de ha letettem orditott :roll: :roll: :roll:

nappal nincs baja csak éjjel csinálja
ÉN MEG OLYAN VAGYOK MÁR MINT EGY ZOMBIIIIIIIIIIIII :shock: :evil: :shock: :evil:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kepeket kulon kene kicsinyiteni ez most nem fog menni, de egyet lekicsinyitettem, az mehet a tablazatba, ja es "sima" szules volt( a vakumot szeretjuk titokban tartani es szerencsere a kiskonyveben nem is irtak be :lol: ).

Kép
Vendég

Anyjuk - az én dokim szerint a gátsebre az a legjobb a SEMMIT sem kensz! Magától gyógyul a legjobban. Persze tapasztalatom nincs...
Vendég

A vákumtól még simának számít. Mégiscsak ott jött ki vagymiaszösz! :lol: :wink:
Vendég

Rájöttem nagy nehezen hogy Nonónak fáj a pocija. Éjszaka sokat nyöszörög és mozgolódik félálomban. Most is alszik, de állandóan felsír. Eleinte mindig nevettünk apájával hogy éjjel egy nyögés - egy puki és aludt tovább. Most puki nincs :? csak nyögés, úgyhogy tuti az bántja szegénykét. Adtam neki Espumisan-t, remélem használni fog. :roll:
Vendég

Anna nagyon édibogyó!!! :D :D Most már megérdemelne egy új vonalzót is! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Ezt olvassátok el,és nézzétek meg a videót,érdemes!

Ez a történet egy ausztrál férfiról szól, aki az "Ironman" = Vasember versenyen vett részt a fiával, aki agyparalízissel született. A férfi nem vette akadálynak a fia betegségét, hanem keményen edzett - a fiával együtt - éveken át, míg elérkezett a próba ideje. A kb. 60 éves ausztrál férfi benevezett a fiával együtt az Ironman-re.
Ez a megmérettetés erös embereknek való ... emberek nagy gyözni akarással, igazán erös elhatározással. Befejezni az Ironman-t tényleg emberfeletti.
A megmérettetés 3 részböl áll és szinte mindig hajnalban kezdödik:

1. Úszás tengerben vagy tóban, kb. 4 km-es szakaszon (a reggeli hidegben)

2. Az úszás befejezése után biciklire ülni, letekerni mintegy 180 km-t megszakítás nélkül, hegynek fel és le.

3. A kerékpározás után jön a maraton, 42.5 km, ami testileg, de föleg lelkileg egy rettenetesen nehéz próba.
A világbajnokok kb. 8 óra 15 perc alatt fejezik be. Egy mexikói, a tavalyi résztvevök között az elsö Ironman-jét 12 óra 8 perc alatt fejezte be. Az ausztrál, aki ennek a történetnek a föhöse, hihetetlen, de mintegy 17 óra alatt fejezte be. Az autópályák, pályák stb. normálisan nincsenek lezárva a helyiektöl, az élet zajlik tovább, de ezt a próbát látván, és tudván, hogy kik a résztvevök, lezártak mindent a megmérettetés befejezéséig, éjszakába nyúlva.
A legszebb és a legmeglepöbb ebben az emberben - és mind, aki ilyen jellegü rendezvényen vesz részt -, hogy sokkal erösebb mentálisan, mint fizikailag. Sikerült befejeznie a fiával, ami igazán motiváló és nagyszerü.
Szeretném ezt a nagy ajándékot megosztani veled, mert egy olyan videó, ami tényleg megdöbbent bárkit.
Megéri megnézni. Remélem tetszeni fog, mert ez egy példa értékü élet, bátorságról, szeretetröl szól, büszkeségröl, a nehézségek legyözéséröl és a sport iránti szeretetröl.

A video címe "CAN" (tudok)..... Mindegy, hogy sportoló vagy, vagy sem. Nagyra fogod értékelni ezt a videót.

éS A VIDEÓ:
http://www.youtube.com/watch?v=8gm7XwtI ... ted&search

Kép
Kép
Kép
kike

Potykának hatalmas gratula a hatalmas Fiúcskához! :D

Anyjuk:nagyon szép baba Anna! :D

A zöld kakit én írtam,és Kata írta rá ha jól emlékszem hogy nem gond ha zöld.

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix:pár napja nekünk is újra kellett telepíteni a gépet,elég bosszantó,az biztos,de mi szerencsére előtte el tudtunk menteni dolgokat......na mi is a neve-ilyen kis kütyüre :roll:
Sajnálom a képeket,hogy elvesztek,az biztos hogy pocsék dolog :evil:

Nem semmi fogás-ügyes a Fiad.

Azt hiszem le tudod szedni innen a képet.

Sajnálom hogy hasfájós lett Léna,és hogy nem igazán tudod kipihenni magad,de majd megoldódik,próbáld ki te is az espumizánt,hátha segít a dolgon.

Én ma vagyok először itthon egyedül a három gyerkőccel,nem is olyan vészes.Apa ma ment vissza dolgozni délelőttre,csak a mai nap volt hátra neki a hétből.Kedden kezdi a délutánt,na az már húzósabb lessz,főleg este hogyan fogom megoldani a fürdetést,meg az ágyba dugást,nem tudom. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Potyka! Hatalmas Gratula a Nagyfiúhoz!

A babák tüneményesek! :D

Szabi két napja alig alszik a pocifájás miatt! Ma már reggel elvittük a Heim Pálba! Sok levegőt nyel evés közben és állítólag ez azért van mert le van tapadva a nyelve! Kedden valószínüleg visszük vissza és bemetszik Neki! Remélem használni is fog!
Vendég

Babuli:Sajnálom Szabit,de utána legalább biztosan helyrejön a dolog :wink: Kitartás.

Kép
Kép
Kép
kike

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:33-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:16-kor.
20150601134430

ha nem rotyizik olyan sokat,akkor hagyhatod,amíg felkel,főleg ha nem is zavarja.általában nagyobb hangal jár,mint amekkora a mennyisége.

Kép
Kép
Kép
kike

Potyka! Gratulálok a nagyfiúhoz!

Kép
szly27

néhány kép,ha nem baj.
Anyával.
Kép

hisztike.
Kép

Vercsi piszkálja. :lol:
Kép

Nézi a Nővérét :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Jól megríkattál ezzel a videóval! A lényeg hogy egészség lesgyen, a többi mind csak mellékes!

Timi! Persze hogy csinálok egy egy személyes táblit is, bárki marad a végére! :lol:

Ronix! Visszakeresed a képet, jobb egérgomb a képen, mentés másként és elmented!

Anyjuk! A tábliban már van kép Annáról, de ha cseréljem, szóljál. Nagyon aranyos kiscsaj!

Minden baba csodaszép! Laura is nagyon csini a kis rucijában és Izabella is édi!

Viki! Nekem is azt mondták, hogy hagyhatom alatta, ha jól be van kenve, kibírja következő kajcsiig. De ha látod hogy kicsípi, akkor legközelebb nem hagyod.

Potyka babájának tényleg 3 neve van? Jó hosszú!

Tegnap készültek közös képek a gyerkőcökről, mindjárt felteszem őket.

Vidokata! Ilyen sokáig sírás rívás, nehezen elalvás nekünk is volt. Volt hogy hajnal negyed háromkor aludt el. Nekem bevált, hogy megváltoztattam a napirendet, az estit.

Babuli! Reméljük ha felvágják a nyelvét, megoldódnak a gondok, de eddig is le volt nőve nem? És csak most kezdett el sírós lenni! Szóval kívánom, hogy sikerüljön.

Anyjuk! Gátsebre nekem adtak a kórházban ilyen sebport, ami kifejezetten gátsebre való. Szerintem kérdezz rá. Meg a napi sokszori melegvizes zuhany nagyon jót tesz!

Dodó! Nekem is volt (van) aranyerem. Állítólag ülőfürdőzni kéne, de az a gond, hogy nem tudok ülni a kádban. Szóval én tusolni szoktam, meg Reparon krémmel kenni. súlyosabb esetben Reparon kúpot is használtam.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe!

Timi, Kriszti! Hajrá!

Kép
szly27

jelentkezze,akinek nincs aranyere szülés után :lol:

Nekem is van-volt-van-tudja fene,az biztos hogy most jött ki a harmadiknál a legjobban,de pár napja szerencsére visszább húzódott,és már nem is fáj.
Gátvágást még néha picurit érzem,de ritka eset.Viszont mikor szülés után voltam,úgy éreztem még a kakilómat is felvégtátk,úgy kinn volt az aranyerem :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Kike! Nagyon ari Domi! Aranyérrel dettó úgy vagyok mint te! Nekem az annyira fájt, hogy a gátsebemet meg sem éreztem. Miután az aranyerem csitult, akkor éreztem egy kicsit a gátsebet, de az az aranyérhez képest semmi!

Kép
szly27

Pici Fiam egyre jobban szundizik nappal is meg este is.Tegnap este is már fel kellett vennem,mert átaludta volna a fürdést is,így is kicsit később fürdettem,nem volt hajlandó felkelni,hiába vettem ki a kiságyból-álmában is etettem meg.Aztán leraktam a hátára,nem szeret úgy aludni,gondoltam erre csak felébred,de nem :roll:
Azért fürdésnél kinyílt a szeme,de utána evett,és durmolt tovább.

Ma is szinte csak eszik,meg alszik.

Csak nehogy majd megint hétfőn legyen rossz napja mikor jön a védőnő-jut eszembe minek jön minden héten?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:de édik így együtt :D
Ez az utolsó kép tök jó,persze a öbbi is,de ez nagyon tetszik! :D Hogy szereti a kistesót :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix - bár Nóri nem tápszeres, de neki nagyon sokszor van zöld kakija! Eddig még nem mondta senki hogy gond lenne... :roll:
Nekünk a Libero pelus és a Nivea Baby popsitörlő jött be leginkább. Érzékeny bőrű babák van hogy nem bírják egyiket sem, akkor a langyos vízbe mártott vatta is tökéletes szolgálatot tehet erre a célra. Nórinak szép a popója, de komolyan gondolkodom ezen a vattás történeten, mert rohadtul fogy a popsitörlő és hát baromi drága... :?
Sajnálom hogy bekrepált a gépetek!!! :cry: Mi is jártunk már így sajna! Azóta időnként mentjük át a képeket cd-re hogy meglegyenek... Szóval le tudod innen menteni, ha jobb egér gombbal a képre kattintasz és Kép mentése más néven! :wink:
Vendég

Szly - irtó cukic a gyerkőcök együtt! Úgy látom Jázmi jó kiképzést kap a bratyó mellett, nem lesz belő kis miimóza, az tuti! :lol:

Kike - Ti is nagyon szépecskék vagytok! Szuper hogy így szeretik a nagyok a kistesót, de gondolom azért néha ki kell menteni közülük... :D

Apropó védőnő! Képzeljétek! Nálunk volt az 1. meg a 3. héten, azóta hírét se hallottam. Mi lehet vele? :o Lehet hogy szabin van, na de ilyen sokáig?! :? Jó, nem mondom hogy hiányzik, csak nekem fura volt, hogy még tanácsadásra is úgy kellett bekönyörögnöm magam! Minket se csípő-szűrésre, se semmilyen UH-ra nem küldtek még! Katák! Ez normális??? Bocsi hogy mindig titeket zaklatlak... :oops: de olyan jó hogy vagytok nekünk! :D

Hát, nem rajongok a hasi sebemért sem, de azért örülök hogy ezt az aranyeres történetet megúsztam! Szörnyű lehet! Részvét miatta! :roll:

Képzeljétek! Nóri evett este 9-kor, aztán hajnal 4-kor, reggel 10-kor és 11 óta alszik. Nem vagyok híve a keltegetésnek, de most már gondolkodom rajta... álmában fog éhen halni ez a szegény gyerek :shock: :lol: Jó, csak túlzok! ÁÁÁÁ! Pont most kezdett el nyöszörögni! :D :D Szuper. Nem baj, már nem törlöm ki... megyek gyorsan hammoltatni! :wink:
Vendég

Wera! Nem kötelező a hasi ultrahang, de tanácsos. Beutaló kell hozzá...
A csipőszűréshez szintén, azt viszont a dokinéninek kellett volna mondania... sztem kérdezz rá...

Szly, Kike
helyesek a gyerekek...

Kép
andkata

Evelin!

Hogy van a cicid?

Kép
andkata

Sziasztok!
Hát mi ma is kegyetlenül szenvedünk a hőségtől.... :( Jó, én szeretem a meleget, de ez már nekem is sok...és látom szegény Laurán, hogy ő is szenved.

Nekem csak egy pár napig szúrt az a pár varrat akkor is leginkább mikor leültem. Nekem talán zavaróbb volt, hogy nagyon viszketett már az első hét végén, második hét elején. Tudom, az azt jelenti hogy gyógyul, de akkor is...ugye vakarni nem lehet....szóval elég kellemetlen volt. Itthon még csak csak beálltam ilyenkor a zuhany alá, de ha egy boltban kapott el a viszketés akkor az olyan gáz volt. Most is eg cérna van még bennem nem akarja "megadni magát". De az már nem szokott viszketni!
Szerencsére már nem is vérzek, csak barnázok, de szerintem jövő hétre az is elmúlik.

szly!
Hát ülőfürdőzni én sem tudok, mert csak zuhanyunk van! :(

d.dodó

hoztam egy pár tegnap esti képet is!

Kép figyelek apára

Kép nagy szemekkel nézek

Kép milyen érdekes amit mondasz

d.dodó

váááááááááááááá nincs most időm visszaolvasni, de a lényeg:

potyka megszült, még tegnap este, csak én meg elraktam a telefonom és csak most vettem elő... Szóval ezt írta:

4850 g csodacsomag a karomban, a neve Dani.

Sok sok gratula nektek!!! :)

KépKép
muffin

és piros akart lenni!!!

4850 g csodacsomag a karomban, a neve Dani.

KépKép
muffin

látom már valaki írta. :) akkor nem miattam nem tudtatok róla eddig... :)

vidokata, a fogigátló gyűrűt én írtam, és továbbra is csak ajánlani tudom!

andkata, köszi a kérdést, még tegnap elmúlt az az izé szerencsére :)

édesek a képek is de most nem nagyon van időm reagálni. ma terminátor voltam. reggel kitakarítottam a házat, kimostam három adag ruhát, meg ki is teregettem, füvet nyírtam, fürödtem, hajat mostam, meg 56-szor fejtem is... úgyis az a kedvenc tevékenységem... :) szerencsére bébi szokásához híven jól viselte magát... :)

na most húzok is... :)

KépKép
muffin

Gyönyörűek a gyerkőcök. Még képeket! :lol: Imádom nézegetni őket. Annyira aranyosak!
Wera! Nekünk a dr-nő csinálja mindkettőt 6 hetesen. Azt mondta, hogy most változtattak, és hogy ők nézik a csípőt, és ha úgy látják, akkor küldenek tovább.
Kép
Ezért nem tudok többet itt lenni! :wink:
Kép
Egy kis hiszti.
Kép
Egy kivételes pillanat.

Kép
dittke

Asszem ezt a képet még nem raktam fel... tegnap készült mikor lementünk sütizni.

Kép kiöltözve

d.dodó

bocsi...most néztem viszsa, ezt már felraktam! :oops: akkor a másik topikba nem sikerült felraknom ....... bocsi!

d.dodó

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:33-kor.
Vendég

Aranyeres bandához csatlakozom!
Nekem a lenmag vált be rá!

Véda, tényleg kezet foghatunk, akár én is írhattam volna a hozzászólásodat!
Ma egész nap evett, és aludt, a világ legjobbgyereke! De hogy mi lesz éjjel???
Amíg cicire van csatlakoztatva, addig van béke éjjel! Lehet, hogy éjjelre tényleg kevés a tej? Éjjel nem szoktam mérni, lehet, hogy ma megmérem, vagy fejek és üvegből kapja, hogy tuti eleget kapjon!

Kép
Kép
patr

Kata, számomra megdöbbentő módon én is tudtam már másnap ülni!!! Zsuzsival még két hét után is fájt! Most meg már egyáltalán nem érzem!

Kép
Kép
patr

Én is csatlakozom az aranyeres bandához. Nekem mára durrant be, hát nem egy leányálom....

Pati, én is azt hallottam, hogy a második gyereknél sokkal jobb a gátseb. Mondjuk nekem nem volt olyan vészes, inkább a hüvelyi varratok ( jól szétrepedt- 36-os fej hiába...) fájtak nagyon első nap. Most már csak viszketnek...

Kép
andkata

Kata, irtam p.ü-t gondolom olvastad. És akkor már ok minden, ugye?

Kép
andkata

Köszi a Katáknak ismét! Kicsit kezdek bedurranni erre a dr.nőre. Oké hogy nyár van, de már másodszor van szabin mióta Nóri megszületett és nem hogy ki nem jött még a tanácsadásra is én könyörögtem be magunkat... Lehet hogy váltani kéne. De még várok egy kicsit... inkább kérek majd ajánlásokat, nehogy mégegy ilyenbe belefussak. :evil:
Vendég

hali!

nagyon tünci babaképek. imádnivaló mindegyik!

velünk még mindig semmi. de már egész nap keményedtem :D :D :D
hogy ennyire fogok ilyennek örülni ezt se gondoltam volna!!!persze lehet mert nem fáj egy kicsit sem.

jah egyébként egész nap talpon voltam. fél1 körül elindultunk anyósommal sétálni. aztán csatlakozott nyusziapu és apósom is, miután az erkélyen a munkálatokat befejezték. aztán valami 6 óra körül értünk haza :D
vásároltunk egy kicsit kikapcsolódás képpen.

nah most meg eltört a mécses... hülye hormonok. meg hát... tegnap este még a városban voltunk. találkoztunk egy kedves ismerős házaspárral. 36. hétben járnak... aztán épp poénkodtak a srácok hogy ha nem huzunk bele még ők is beelőznek. ugyan az a lány dokija aki az enyém.
nah az előbb jött a telefon hgoy elfolyt a magzatviz.
tudom nem irigylésre méltó 36. hetesen szülni de akkor is!
ez már tényleg nem igazság!!!!
nekem miért kell várnom? igy is többet vártam mint más. ugyebár ezelőtt a terhességem előtt volt egy vetélésem ami után nekem fél évet kellett várni mert ikrek voltak!!!!!
aztán még most is. :twisted: :twisted:
most annyira igazságtalannak érzem hogy én meg még mindig itt ülök és sehol semmi

Kép

Kép
timi1982

Szép estét!

Nagyon édesek a babák! És milyen jó nézni, hogy a nagyobbak is hogy rajonganak értük! :D

Timi! Kitartás! Nem szabad elkeseredni! Kicsit még lustizik odabent, erőt gyűjt, hogy aztán pikk-pakk megszülessen! Ki tudja, lehet hogy éppen holnap, vagy még az éjjel!
Sokan vannak ám, akiknek úgy kell indítani, és egészségesek és boldogak ugyanúgy mint a többiek!
Fel a fejjel! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: