A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

szly!
már nagyon szép hosszu a tábla. remélem azért még mi 3-an majd beleférünk :D és nem szorítotok ki bennünket!!!
jah és roli milyen ügyes! nektek nagyon jót tett a kistesó :D :D azóta roli mennyit fejlődött.
de persze érthető, valakinek meg kell mutatni ezeket a dolgokat a kistesónak 8) tanítani kell a jóra a kicsit :D

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk-üdv újra köztünk,pihengess sokat. megjön majd a tejci is,ne aggódj.:wink:

hát,ma már háromszor büfizte le magát,és engem is Dominik baba.most is volt egy hatalmas büfencs,gyorsan meg is néztem,nem-e kaptam belőle. :lol:
bár fejni nem igazán tudok,nem hagy benne,de szopizik,meg nyel rendesen,meg ha még vissza is jön a felesleg,akkor gondolom van elég hamija.most itt van az ölemben,és rottyantgat :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

és persze most cseréltem pelust-csak a tisztába szeret rotyizni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Ági, Kimma! Hatalmas Gratula a Babákhoz!

Timi, Potyka, Kriszti! Rajtatok a világ szeme! :D
Vendég

Most olvastam egy másik topicban, hogy Potyka 3 ujjnyira kitágulva és 5 perces fájásokkal elindult a koriba!!!! Hát szorítok az ötöskének! Meg persze Potykának! +++++++
Egyébként kinek fog írni, ha megvan a baba?

sz.andi

Nem, ezt 14:53-kor írták. És már a koriban van.
Remélem nem haragszik, hogy szóltam. :oops:

sz.andi

Sziasztok!!

Anyjuk!
Jó hogy hazamehettetek már!! Otthon sokkal nyugodtabb a légkör, Anna is nyugodtabb lesz, és a tejcsi is meg fog indulni!! Nálunk is igy volt....hiába volt a 16.héttől tejem, a korházban megküzdöttünk rendesen... volt hogy este 9-től hajnali 3-ig cicin lógott, már vérhólyagot szívott a mellbimbómra. itthon meg a 4. napon belövellt a tej, és azóta van rendesen, rendesen eszik, és 3-4 órákat alszik egyben!! Kitartás!! És minél többet van mellen, annál hamarabb beindul.... vagy próbálj meg fejni is...még akkor is ha nem jön. Bár tapasztalat, hogy volt olyan hogy fejni nem is tudtam (bár én azzal a régi "gumilabdás" kézivel nem is tudok...nagyon fáj - inkább kézzel fejek) laura mégis jóízűen tudott szopizni...és talált is benne, holott fejésre nem jött semmi. És ha van otthon maláta sör, akkor ajánlom hogy igyál...ha nem is minden nap. én sem minden nap iszom, és ha iszom, akkor is csak egy nap egyet, és nagyon jó. Mellbimbód nem sebesedett ki még? Mert ha gondolod nekem megmaradt két tasak egy nagyon jó krémből.... (bárányzsír) le sem kell mosni szopi előtt......el tudom küldeni borítékban ha gondolod. nekem ugy 5 nap alett rendbehozta!!!

Potykának megy a nagy drukk!!

Mi délután egy nagyon nagyot sétáltunk, vásárolgattunk, és kiültünk egy teraszos kávézóhoz sütizni. gyönyörű idő van... laurát kisruhában vittem ki kis zoknival és bugyiban...be sem takartam olyan meleg volt.... készült kép, majd felrakom!!!!

d.dodó

Húha! Potyka! Megy a drukk! +++++++++++ :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hajraaaaa Potyka! :D

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Megszületett Gáspár Dániel Boldizsár Máté! 1750g, 58cm

potyka

ÁGI, KIMMA, POTYKA! GRATULÁLOK!!! :lol:

Kép
dittke

Már csak Timi és Kriszta maradt! :wink:

Kép
dittke

Potyka! Gratulálok!! Csak 1750g?? Kis vékony baba. :lol:

sz.andi

Potyka! Hatalmas gratula a pici fiúhoz! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

elírtam... 4750 gramm:)

potyka

Potyka! Nagyon nagy gratula nektek!

Kép
Kép
patr

A márciusi topikban úgy olvastam, hogy 4750 gr! Szerintem az a valószínűbb! Inkább nagy baba! :lol:

Kép
Kép
patr

Jaaaa! Hát akkor nem is olyan pici! :shock: :lol:

Ketten maradtunk. Egyre jobban izgulok...

Na megyek szunyálni, előtte előkerítem Apát. Kicsit fáj a pocim, de nem vagyok benne biztos, hogy nem-e az extra adag tiramisutól. :oops:

Timi! Te jössz! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Potyka! Nagyon szep meretei vannak a Fiatalurnak! :shock: :D

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Na így érthető! Hatalmas baba! Nagyon örülök Nektek!
Gondolom a büszke Apuka írt! Köszönjük szépen az infót és természetesen Neked is gratulálunk!

sz.andi

Potyka! Éljen Dániel a kicsi fiúcska!!! Minden szépet és jót!!!

Kép
andkata

Kriszta! Húzzatok bele, már nem sok van hátra! Szerintem ez a vége is olyan izgalmas, mint az eleje volt. Ki fog szülni a leghamarabb és ki a legkésőbb. Tök jó!

Én szeretnék megint terhes lenni. Jó, nem most, majd vagy 5-6 év múlva, de lennék már ott megint! :lol: Nem gondoltam volna, hogy hiányozni fog a poci meg a kíváncsiság meg az egész. :P Fura. Na Vikknek nagyon örülök jó, hogy itt van velünk. De egy másik babával... Na majd csak eljön az is. Remélem! Egy kisfiú.

A párom ma mondta, hogy nem cserélné le Vikket egy fiúra. Pedig emlékeztek mennyire fiút szeretett volna? Na ezt sem gondoltam..
Na nem fárasztalak tovább Titeket! :?

sz.andi

hát inkább büszke nagytesó:)

potyka

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:30-kor.
Vendég

Büszke nagytesó! Te hányadik vagy? :lol: :lol: Akkor meg Neked gratulálunk! :lol: :lol:

sz.andi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:31-kor.
Vendég

Jaj, akartam kérdezni! Ebben a topicban nem volt még vita, ugye? Nem maradtam le. Úgy értem, hogy olvastam már egy párban, hogy veszekedtek a tagok. Itt még nem volt, úgy emlékszem. Ez tök jó. Itt nincs olyan, hogy ki babája szebb és kié nem stb. Meg kié a legszebb. Ezek olyan hülyeségek. Azért nagyon örülök Nektek, hogy ilyen frankó kis csapatba csöppentem! Jó itt lenni, mindig van aki segít a másiknak és nem csak a babákkal meg a terhességgel kapcsolatban. Itt öntik az emberbe a lelket, ha éppen arra van szükség. Itt szerintem mindenki nagyon jó fej!
Bocsi, hogy kicsit csöpögős vagyok, de olyan rossz volt olvasni a másik topicban, hogy veszekednek. Abba is hagytam...
Na mindegy, jó, hogy itt vagyok! :oops: :wink:

sz.andi

Kata! Én azért nem. Vikkel is van baj, még bele kell jönnöm. Majd később, mikor már ő is nagyobb lesz. Akkor egy fiúcskát elfogadnék még!

sz.andi

Sziasztok!!
Vagyok még, apácska elment egyet sörözni... olyan régen ruccant már ugyis ki valamerre is.... olyan "félve" kérdezte, hogy elhívta a Viktor, és hogy mehet-e.... mondom persze, miért ne mehetne.
Amugy most hét óra óta szenvedtünk az elalvással...megint nagyon melege van szerintem. Már csak rövidujju bodyt adtam rá, meg egy vékony nacit....

Potyka!
Nagy gartula a hatalmas "kis"fiadhoz!!! :)

d.dodó

hoztam egy képet... mai sétán készült

Kép

d.dodó

Nagyon tünemény egy kiscsaj!

Kép
dittke

Dittke! Te nem teszel fel képeket? Olyan szép kiscsaj, régen raktál ám! :D

sz.andi

Andi! :D :D Remélem ez nálunk így is marad!!!

Nagytesó, köszönjük a hírt! És gratula az egész családnak!

Kép
Kép
patr

Patr! jaja, remélem!! :D

sz.andi

Rakok fel képeket, csak pici lányom teljesen leköt. Ma se aludt szinte semmit Du. aludt 4 órát. Napközbe alig alszik fél órákat.

Kép
dittke

Kép
Kép

Kép
dittke

dittke!
Micsoda hajasbaba Izabella! Nagyon tünemény :)

d.dodó

Húúú! Mennyi haja van! Annyira édes!! :D

sz.andi

Köszi :lol:

Kép
dittke

Sziasztok!

Egy hosszú nap után félálomban ülök itt és próbálok pár értelmes mondatot összerakni gyorsan.

Kimmának, Áginak és Potykának hatalmas gratula!!! Minden jót a csöppségekhez
(akik nem is olyan csöppségek!!! :lol: )

Nonó szemgyullatása... változatlanul nem tetszik nekem, úgyhogy hétfőn ha végre kinyit a rohadványos gyerekszemészet, én már ott fogok toporogni az ajtóban. Azért jó hogy ilyen sokan írtátok hogy hasonló problémával küzdötök, így nem tűnik olyan vészesnek. Bár ma reggelre a szemhéja és a külső szemzuga is tök piros volt... ezennel ünnepélyesen búcsút intettem a kamillázásnak is... Tudjátok, valószínű azért parázom túl ezt a dolgot mert nekem nagyon sok problémám volt a szememmel és a szegény anyukám vitt is szemészhez már pici koromban de a zseniális doktorúr nem vette észre hogy az egyik szememmel szinte semmit sem látok, aztán 6 évesen kaptam meg az első szemüvegemet, de abból sem a jót, így 18 éves koromra az egyik szemem -11, a másik -6 lett + a cilinderek... Na hát ezért... Nem szeretném a gyerekemnek is át kellene élnie ezeket!

Már a felére se emlékszem amit írni akartam :?

Titi - szerintem biztos a mellszívó vágta haza a cicidet! Próbáld ki a Garmastan kenőcsöt! Nekem az elég jó volt, meg a Forever-es Aloe First is. Felváltva használtam. Kicsit macera, mert mind2-t alaposan le kell mosni szopi előtt, de hidd el, megéri!! :wink: Ja! És még valami! A cicidet csak a babának felírt fürdető krémmel mosd, mert minden más smirglire szárítja és attól is sebesedik ugyebár!

Anyjuk - örülök hogy már Ti is otthon vagytok! Jó lábadozást neked és sok erőt és kitartást a tejcsi szaporításhoz! :wink: A táskatolvajoknak azt kívánom hogy ennyi örömük legyen az életben! :evil:

Ma végre volt egy jó napunk, talán ezért is maradt időm még ide is leülni! Nem tudom mi történt, de Nóri minden evés után aludt 2-3 órát! Ez őrült-nagy dolog ám! 3 hete szinte semmit sem alszik nappal, vagy ha mégis, azt csak ölben és óránként szopizik. Szóval most nagyon örülök, asszem megérdemeltem már egy ilyen napot! :lol: Sok látogatónk is volt, úgyhogy volt mivel/kivel lefoglalnom magam, de örültem hogy végre emberek közt lehetek, nem csak a 4 falat látom. Remélem ezentúl többször is hasonlókat produkál majd a kisasszony és akkor nagyon büszke leszek rá! Ja! És most az este valami elképesztően sokat evett! 1 óra alatt 3x-i nekifutásra kb 170-et! :shock: :shock: Azt hittem hogy a fele sugárban fog visszajönni, de nem... mondjuk közben alul rotyogott is rendesen!! :twisted: :lol: :lol:

Nah, ennyit mára! Most már nincs erőm képeket szerkesztgetni, de ha lesz időm holnap hozok azt is!

Jóéjtcuppa!

Timi, Kriszta! Rajtatok a világ... de legalábbis a topik szeme!!! :D :wink:

AMI?????????????????????
Vendég

POTYKA,

NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK NEKED A 2008. MÁRCIUSI TOPIK TAGJAINAK NEVÉBEN!!!!!
BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD ÉS VÁRUNK VISSZA A LEGIFJABB "MÁRCIUSI-JÚLIUSI" BÉBIVEL!!!!!!

Gratulálok a többi NYÁRI kiscsibéhez is Nektek és kitartás a finiseseknek!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szebb napot!

Hol az a jó idő? Itt előbb esett és most olyan köd van, hogy csak na!

Hogy én mit álmodtam! azt hogy már a kistesót vártam ilyen stádiumban! :shock:

Éjjel 3-4-szer olyan erős fájdalomra ébredtem. Pocaklakóm nekifeszült a méhszájamnak, és hát mit ne mondjak, majd bepisiltem. Talán kipróbálkozik? :wink:
És megkezdtem az utolsó hetem! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hú mit látok a vonalzómon!? Lehet hogy ma születek?
Hát nem tudom, nem hiszem. :lol:
Bár az éjszaka ígéretes volt!
Timi! Te vagy még? :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Látszik mindenki babázik, meg hétvége is van: sehol senki!
Lassan én is eldöcögök a pékségbe, aztán kimegyünk a piacra, meg tekergünk is.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Én vagyok!! Kicsit sikerült későn lefeküdni, igy nem igazán aludtam ki magam. Laura ugy látszik tartja ezt a fél 2-es kelést, meg utána 5-kor, majd 8-kor. Viszont a fél 2-es etetésnél már megint szenvedtünk.... annyira meleg volt :( De az ablakot nem mertük abban a szobában kinyitni.... (végül itt a mellette lévő szobában kinyitottuk, és az ajtót nyitvahagytuk) mert 28 fok volt... (ugy hogy fürdéshez be sem volt fűtve).

Anyjuk!
Hogy telt az első otthon töltött éjszaka?? Mennyiszer kel Anna éjjel?? vagy ugy általában milyen baba??

Csajok, van egy kérdés. Ki hogy fogja megoldani most igy szülés után a védekezést?? mert ugye van ez a szoptatás mellett is szedhető gyógyszer, de tegnap pont olyanokat hallottam róla, hogy nagy arányban becsúszhat mellette a tesó.... :shock: Pedig én azt akartam kipróbálni. Hát nem tudom..... véleményeket kérek... vagy többedik gyerekes anyáktól előző tapasztalatokat!

d.dodó

Sziasztok!

Mi újabb pocsék éjszakán vagyunk túl, de inkább nem ecsetelem. (még ahhoz is fáradt vagyok, hogy leírjam :) )

Dodó, azt nem tudom, hogy a szopi mellett szedhető tabletta mennyire biztonságos, de itt is írta már valaki (talán Kata), és máshol is olvastam, hogy a tej viszont csökken tőle rendesen!
Én Zsuzskával anno elkezdtem szedni, de úgy éreztem, hogy kevesebb a tejem és gyorsan abba hagytam. Akkor megoldotta a védekezési problémáinkat a férjemmel való problémánk :shock: , de hogy most mit fogunk csinálni??? Passz.

Mpatr, köszönjük a topiklakók nevében! :D

Kép
Kép
patr

patr!
Hallottam arról a Patentex hüvelykúprol, amit minden alkalommal 10 perccel előbb fel kell rakni, nincs benne hormon.... csak nem tudom itt lehet e kapni...de lehet meg fogom nézni.....

d.dodó

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:31-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nincs gond Kata, én nem is írtam erről túl sokat, annyira bántott hogy nincs elég tej...Lassan már beletörődöm, illetve igyekszem hogy minden nappal több legyen. Ennek következtében a gyermekem állandóan cicin lóg...gyakran fejni sincs nagyon időm, mondjuk nem is jön túl sok 10-15 ml...nem tudom lehet-e ez még valaha elég Adélnak. Iszom és eszem mindent ami kell, éjszaka egy megszakítással 7 órát alszom...és reggel fekve szoktam szoptatni, szóval pihenek is...ez van...még jó hogy egy küzdő típusú leányom van...nem adjuk fel. ( És amennyit kap, avval egy csomó immunanyag bejut és ez a lényeg végülis...)

Dittke! Nagyon édes a leányod!

Pati! Zsolti nem hagy aludni?

Nekem is hiányzik a hasam...

Mi biztos gumival fogunk védekezni, azelőtt is azt csináltuk. Szerintünk a legkisebb rossz....

Na, mindenkinek szép napot!!!

Kép
andkata

hali lányok! és kislányok és kisfiuk :D

én még mindig itthon. de végre eljutottunk odáig talán tegnap meg éjszaka hogy egy kicsit keményedek. persze nem látványos és észrevehető. inkább csak ha megfogom a hasam érzem hogy ez az.

nah kriszta jól ittmaradtunk ketten. de neked legalább még van időd. nekem már nem lenne elviekben... nem hiszem hogy szülni mennék én valamikor is. majd esetleg a jövő hét végén mikorra a doki mondta hogy megindítja.

ugyhogy szerintem én leszek az utolsó. szly! ha én lennék az utolsó csinálsz nekem egy táblát amin csak én vagyok?!?!?! :D :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: