A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok lányok!! :D

Végre van kis időm bejelentkezni. Köszönjük szépen a gratulációkat és a jókívánságokat, nagyon-nagyon kedvesek vagytok, olyan jól esett! Tényleg! :)

És én is gratulálok Pöttömnek és Sziszkának is, jó egészséget Nekik!! Olyan jó lesz mostmár, szépen lassan mindenkinek megszületik a kis babája! :)

Gyorsan rakok fel pár képet, mert azután mennem kell szopiztatni. :)

Remélem mindegyikőtök jól van, mostmár csak egy kis kitartás kell és olyan boldogságban lesz részetek, amilyenben még talán sohasem. :) Mindenkinek ezt kívánom!! Tiszta szívemből!!!

Holnap még jelentkezem, addig is szép éjszakát Nektek!!

Íme a képek:
Kép Anyával :)

Kép Nyelvecske! :D

Kép A nagyon boldog Apuka! :D

Kép Vigyor :)

k.a.t.i.c.a

:D :lol: GRATULÁLOK az újdonsült Kismamiknak és Kispapáknak, és persze Noelnek és Adélnak is, hiszen nekik is meg kellett küzdeniük!!!!!

Most voltam újra NST-n, ahol újra végig izgulhattam két család első találkozását a új családtaggal! :lol: Hááát, nem bírtam ki sírás nélkül, és persze a mi topikos babáink is jól megríkattak! Csajok, ha így haladunk, én folyamatosan bőgni fogok.

rizsimami

Katica!
Nagyon szépek vagytok! Ha lesz egy kis időd és energiád, kérlek mesélj, hogy miképp telnek napjaitok!

Szilvi

rizsimami

már megint bömbölök és nem is bírom abbahagyni...
anyira szépek anyucik +babucik én egész oda vagyok!!
Vendég

NAGY-NAGY GRATULA AZ ÚJDONSÜLT ANYUCIKNAK ÉS APUCIKNAK!!!!

Sziszka,
Nagyon szépek vagytok, én is megkönnyeztem a képeket :)

Pöttöm,
Rólatok is várjuk a fotókat!!!!

Katica,
Nagyon aranyos a kis Pistike!!!!! És milyen jó a frizurája :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Annyira jó, hogy kaptunk képeket!!! ;) Köszi csajok a gyönyörű babaképeket, illetve Laci a beszámolót! Nagyon irígykedünk ám rátok, hogy már láthatjátok a kis szemetek fényét!

Nagyon ügyes volt Sziszka, tényleg gratulálok szívből, mihamarabbi családegyesítést kívánok Nektek és persze további fotókat, majd, ha lesz!

Illetve Pöttömék picúrjáról is várjuk a fotókat!

Nagyon izgalmas, hogy ki is lesz a következő!

Amúgy tök jó, hogy eddig csak kis hajasbabák születtek! ;) Ki barna, ki szöszke, de van hajacskájuk!

sophie27

Én is mégegyszer gratulálok az friss szülőknek, gyönyörűek a babák, köszönjük a képeket!!!

Laci, olyan megható, hogy ilyen szeretettel írsz a párodról, teljesen megértelek, azok utén, amit együtt átéltetek :-) Biztos csodálatos érzés...

És olyan jó látni ezeket a szülés utáni mosolygós képeket... ez azt bizonyítja számomra, hogy tényleg ki lehet bírni ;-)

Barbi, a Te gyerekeid is mind nagyon édesek, és Katica, a kisfiad is álomszép, és micsoda gyönyörű haja van :-D

A két kis mai újszülöttnek minden jót és sok finom tejecskét kívánok!!

yuyu79

Én is gratulálok Noel és Adél babákhoz és jó egészséget kívánok! Olyan jó nézni a fotókat, na de nekünk is már csak egy pár napunk van egyben!

KépKép
jazmin2005

Pöttöm és Sziszka, nagy szeretettel gratulálok nektek Noel és Málna babákhoz! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Katica, Pistike nagyon szép kisfiú, köszi a képeket.
Vendég

Mégegyszer nagy nagy gratula minden kismanónak és anyukának.

Laci, a képek nagyon jók, sőt. Teljesen meghatódtam és kalapom a földig Sziszkának, mert azért egy napig bírni.....szóval hajlongás ezerrel.
Ezek szerint jó módszer, ha ijesztgetik a babát a császárral....na ha rosszcsont, majd én is beszélek vele. :wink:

Vica, nem tudom mekkora a méreted, de mi a 90-eseket elhoztuk
80 és talán 85 volt még pár db.
De félfüllel hallottam, ahogy másik Zsófinak mondja, hogy egyre többen mennek hozzá, így többet hoz, talán jövő hétre...
Amúgy nagyon jó, hogy még egyben vagy, már nagyon hiányoltalak ám. Mi lesz velem a kórházban? :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

HŰŰŰŰŰŰŰŰ Csajok!

Hatalmas gratula Pöttömnek és Sziszkának!
Málna gyönyörű, Én is bömbiztem eggyet :oops:
Kép Isten hozott Nonó és Málna!

Na,most olyan jó kedvel indul a napom :D
Pedig burkolás lesz egész hétvégén.

nicike

Jó reggelt!

Adél apu.. biztois nagy élmény lehetett mindhármótoknak.. :lol:
ügyesk voltatok, és Adél baba egyzsreűen gyönyörű

Katica Pistikle a kis hajas baba is imádnivalóan édes!

talán ma már noelről is lesz fennt kép!

ma melyik hajasbaba dönt úgy, hogy kibújik?

Nicike kitartást anagy munkához!

Lányok akinek Angelcare légzésfigyelője van és a 300as.. tegnap kipróbáltam..nagyon halk... még ébren is alig hallom.. Nektek is? mi lehet a gond?

:cry:
Vendég

Sziasztok!

Barbi! Annyira szuper, hogy végre mindannyian együtt, otthon lehettek, a gyermekeid meg valamennyien kis tündérek, nagyon aranyosak!!

Az újdonsült mamiknak nagyon nagyon gratuláció, és a boldog kispapáknak is!!!

Amúgy a császárral való íjesztgetés tényleg beválik. Nővéremnél Help szindróma miatt életmentő császárral hozták világra az első babát. A másodiknál mivel már letelt a baba ideje, és nem készülődött kifele, ismét szóba került a műtét. Nővérem úgy beparázott, hogy másnapra meglett a baba. :D :lol: [/img]

Kép
felicia

jó reggelt:)))

Katica, nagyon édes Pistike, az a nyelvkidugós kép ennivaló !!!
Olyan jó ilyen szép fotókra ébredni :) mesélj majd kicsit, hogy hogy telnek a napok, ha lesz időd...?!

Pocsék éjszakám volt, végig pisilni jártam, lehet, hogy Barnus még lentebb helyezkedett, mert egyfolytában mocorgott, nem nagyon hagyott aludni... ha a múltkori álmom bejönne, akkor ma megszületne, mert szombat van :)) reménykedem....
de most gyorsan odateszem a húslevest, mert nagyon kívánom, lesz ami lesz, előtte még szeretnék jóllakni :)) + csinálok megint olyan mézes-mustáros karajt, Zsófi után szabadon:)

sniky

Sziasztok!

Sziszkának és Lacinak nagy nagy gratula.

Katica! Igazán jó fodrászt kerített magának a kicsi fiad.

Barbi! Ennyi gyönyörű gyereket. Puszi mindegyiknek.
Én most kicsit magam alatt vagyok, nincs is kedvem sokat írni. Tegnap bármit ettem kihánytam és most már egy kicsit gyenge is vagyok, hisz már 1 napja semmi étel nem maradt meg bennem. Már nem is vagyok egyáltalán éhes.
El vagyok kenődve, hogy a mi picink nem akar egyelőre megszületni. A futárról már lemondtam.

Majd még jövök, de most nagyon-nagyon rossz kedvem van és ez most nem ideillő.

Majd még jövök. Az újdonsült Anyukáknak sok-sok tejcit
bende

jó reggeltet!

Nemsokára megyünk az Uh-ra drukkoljatok hogy mindent rendben találjanak. Este jövök a hirekkel.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ja, és ne aggódjatok, már nem harapok meg senkit. Nincs hozzá energiám.

Pusz mindenkinek.
bende

Sziasztok!

Na, most akkortá aludtam mint a csuda. Persze megint éjjel 1kor kezdtem, meg nyugtalan is volt az eleje, de aztán párom hazajött fél7-re,szegények, semmit sem aludtak, egész ájszaka meló volt, úgyhogy mi reggel 7kor kezdtük meg az éjszak bepótolását. Fél 11ig bírta a derekam, Petim délig durmolt. Kicsit átálltunk nappali alvásra.
Ma megtudtam, hogy aug.6-15 között szülhetek.
:lol:
Csak így sikerült a beosztást megcsinálnia a 3 melóhelyen. Szóval most drukkolunk és ráolvasunk Prücsire, hogy se előbb, se később, mert akkor rengeteget leszek egyedül. :cry:

Niki, mézes-mustáros, fini! Nálunk most két hétig lecsó lesz... :lol:
Na jó nem, a felét lefagyasztottam, de még így is brutális mennyiség.

Noelről nagyon várjuk ám a képeket, Kedves Apuci!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka!

Nagyon ügyes vagy, gyönyörü nagy baba! Megérte a "szenvedést", ugye! A boldog kispapának is köszönjük a jó híreket!

Bende!

Köszönöm a gyerekek nevében is a bókokat, neked is Yuyu!
Neked jobbulást, nem jó, hogy pont a finish-ben gyengélkedsz, szegénykém! Nekem is az utolsó napok elsö szülésem elött a hányás és a hasmenés jegyében teltek...

Lenne egy kvízkérdésem: melyik az igazi?

Kép

Kép

Te ki vagy?
Kép

Puszi: Barbi
maass

Szia Barbi :)))
olyan jóízűt mosolyogtam a fenti képeken, jópofa vagy:)))

sniky

Egy nagyszerű hír a mai napra is! Columbine (Ági) küldte a következő sms-t:

Megszületett 11.20-kor Pászka Lili Zoé, 2650g, 52cm. Jól vagyunk, bár nagyon kemény volt.
Vendég

Pannának nagyon boldog névnapot mára!!! :)
hogy álltok? mi újság a csemetéddel? Még mindig nem akar előbújni? :)

sniky

Barbi, az első kép még nem volt világos, ott simán elrontottam volna a választ, a másodiknál már kezdett derengeni, a harmadik sokat segített. Örülök, hogy jó kedved van, csak így tovább :lol:
Vendég

Jaj, Csenge nagyon nagyon jó ezt az örömhírt olvasni:)))

Sok sok puszi és gratuláció Áginak a kis Lili Zoé-hoz, remélem mihamarabb látunk képeket is róluk?! :))))
Gyanús volt nekem, mert nagyon nagy volt körülötte a csend ;))

Panna is gyanús....:)))

sniky

Juhéjj! Mégegy kislány! Gratulálunk Áginak. Nagyon ügyes. Most már mindennaposak leszenk a csodás hírek. Írom is be a táblázatba. Gondolom hüvelyi szülés volt.

Barbi, nagyon jó ez a kép Dönciről és a "haverjairól".

Csajok, elkezdtünk olyan sorrendben szülni, ahogy a babatáblában van. Eszerint bende lesz a következő. :D

Kép

szuszu

Hoppá, elírtam a dátumot az előbb:

Kép

szuszu

Columbine gratulálok Lilihez! :lol:

Lányok Angelcare-os kérdésemhez nem tudtok hozzászólni? :roll:
Vendég

Most nézem, hogy tegnap délben még Ági azt írta, hogy annyira jól érzi magát, hogy szerinte csak a kiírt időpont után fog megszülni. Hát ez nem jött be. Mondjuk neki az nst-n 10 percenként felkúsztak a fájásai 100-ra, szóval az már jelenthetett valamit.

szuszu

Nagy-nagy gratula Ágiéknak! :-D Látom beindult a babaeső ;-) Ki lesz a következő :?:

yuyu79

Boniko, nekem 401-es van és ott a szülői egységen van két gomb, amivel lehet növelni vagy csökkenteni a hangerőt.

szuszu

Barbi!irtó édesek a képek!
Ágiéknak is nagy-nagy gratula!!türelmetlenül várjuk a történetet és a képeket Apucik!!Pöttömapukára is gondolok!!
csak, hogy jól kisírhassam a gyönyörűségtől megint a szemeimet!!
Vendég

szuszu, pont ezen mosolyogtam én is az előbb, hogy tegnap délben még nagy mellénnyel azt hangoztatta, hogy kutya baja :))))

ha igazad lesz szuszu, akkor mi is nemsokára sorra kerülünk végre :))

boniko, én nem tudok hozzászólni, mert mi nem vettünk légzésfigyelőt....

sniky

nekem Bende és Panna a következő jelöltjeim :)))

Andi, szia, már kezdtelek hiányolni, nagyon csendben voltál Te is:))

sniky

NAGY GRATULA ÁGIÉKNAK!!!!!

Barbi,
Nagyon aranyosak a képek :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Gratulálunk Ágiéknak Lili babához! Jó egészséget és sok tejcit kívánunk!!!

Ha megnézitek a táblát szép a sorminta is 2lány 2fiú.... :lol:

Barbi annyira jók ezek a képek, én felismertem Döme babbát, olyan széééép...jót rötyögtünk tegnap az emeletes fürdős képen.... :lol:
makadu

ha már a statisztika, akkor viszont szuszuval mi jövünk :)))

sniky

Barbi, tök poén, hogy pont akkora a kis pöttömke, mint a játékbabák :-D Nagyon édi :-)

yuyu79

Barbi, tök poén, hogy pont akkora a kis pöttömke, mint a játékbabák :-D Nagyon édi :-)

yuyu79

Micsoda jó hírek minden nap!
Gratula Ági kívánok minden jót neked is! :D :D :D

Barbi jók a képek!
Engem teljesen feldobnak a babás képek és egyre többet láthatunk nemsokára :D

Nálunk is jó hír van, de csak annyi hogy minden rendben van Áronka fejével, agykamra tágulat sehol!! Viszont a magzatviz az átlagosnál kicsit kevesebb mint kéne, de no para.Dottornéni azt mondta nem lesz óriásbébink. Képet sajnos nem tudok rakni mert elég homályos lettek meg persze megint mire odaértünk bealudt a drágám és a kezecskéin aludt belebújva a méhlepénybe.

Méreteink pedig a következők :2508g
BPD 9.36cm
AC 29.21cm
FL 6.95cm
HC 32.63cm

Uh szerint csúszna a szülés időpontja kb 6napot de remélem hogy nem így lesz!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

ennyit sikerült kihozni a fotóból
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Úgy látszik mostmár minden bejelentkezésemre jut egy baba! Gratulálok Ágiéknak és jó egészséget kívánok a kis Lilinek!

Katica, Barbi nagyon aranyosak a képek!

Én itthon teszek-veszek, hogy minden rendben legyen hétfőre apjának és lányának. Nem is a császártól parázok, hanem attól, hogy mi lesz velük egész héten. :?

Andi

KépKép
jazmin2005

Mecsi, gratulálok a jó hírhez! Az a 6 nap meg már igazán nem számít.... ezt a méretek alapján jósolta a doki? Szerintem ilyenkor ez már nem mérvadó...

yuyu79

Ja, mecsi! Nagyon jó, hogy eltűnt az agykamra tágulat, mostmár nem kell izgulnod!

KépKép
jazmin2005

igen a méretek alapján kisebb Áronka mint a hetei napjai azért dobta ki a gép későbbre a szülési időpontot. De nem foglalkozom vele, sosem lehet tudni és a gép sem teljesen tuti ahogy ezt tudjuk is.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi! Átküldöm a számom priviben, ha dobnál egy sms-t a tiéddel kedden értesítenélek. Köszi!

KépKép
jazmin2005

Mecsi, a korbecslés ilyenkor már egyáltalán nem pontos. Szerintem se törődj vele ;-)

yuyu79

Mecsi, de jó, hogy minden rendben Áron babával is! :)
szerintem se foglalkozz a dátumokkal, látod Katica is hogy beelőzte a fél csapatot :)))

Andi, megy a drukk neked is, biztos izgatott vagy már nagyon....;)
minél előbb küldd majd a híreket és képeket is lehetőség szerint...
tényleg olyan izgi, hogy most már szinte minden napra juthat egy újabb pici baba:)

olyan jó lenne ha már én is tudnám, hogy melyik nap akar Barnus megszületni... ma még fodrászhoz is elmentem, hogy ne ijedjen meg a pici fiam az anyukájától, ha megszületik :)))

sniky

Sziasztok mégegyszer!

Köszi Csenge a jó hírt! Szuper!
Áginak és Lilinek is csodás napokat.

Andi, no para, most csak a kis lurkóra figyelj! Apája csak megoldja azt az egy hetet.

Mecsi, a lényeg, hogy nincs baj, a magzatvízzel engem is beriasztottak 1 hónapja, de anyósom mondta, hogy sógornőmnél már csoda ha volt a végére, kicsit izgultak is, de nem volt semmi gáz.
Nálam is csak annyi, hogy az átlagosnál mérsékelten kevesebb. De akikkel eddig beszéltem mindenki rálegyintett.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hajfejtéssel kapcs. mi a véleményetek? Eddig nem mentem el de a fülemig lenőtt már a hajam és nagyon nem tetszek már magamnak. :?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: