Sziasztok - en meg vagyok csak nagyon sok dolgom volt mostanaban.
Olyan jo, hogy lassan mindenki tul lesz a 12 hetes UH-n es csak jonnek a jo hirek a picikrol. Annyira jo lehet.

Remelem jovo heten nalunk is minden ok lesz. Ugy nez ki ketszer is latom majd a picit, mert a fertility clinic beutalt hetfore a szokasos ketheti UH-ra es a vedono, pedig keddre a 12 hetesre. kerdeztem nem lehetne-e egyszerre megcsinalni - hat nem ment. Szoval burokracia az van itt is rendesen.

Na mondjuk annyir nem banom. Kedden jon velem a ferjem is most eloszor. Mar alig varom, hogy lathassam a reakciojat.

Eddig ugye csak kepet latott es abbol eleg nehezen tudta kivenni, hogy mi merre...
Egyebkent most azon torom a fejem, hogy ki fogja legkozelebb felirni a szurikat. Mar csak ket hetre valo van es a vedononek kellett volna inteznie, de eddig semmilyen infot nem kaptam. Probaltam felhivni, kiderult, hogy csak keddenkent van bent. Milyen jo egyeseknek...
Valaki kerdezte, hogy milyen a kodos Angliaban - most eppen olyan meleg van, hogy ejjel alig tudunk aludni.
A fogkremet azt en is hallottam, hogy megtortenhet, hogy az eddig hasznalt fogkremtol undor jelentkezik. Ki kell probalni masmilyet. Nekem szerencsere ettol semmi bajom egyenlore. Viszont en nagyon szerettem kavezni (igaz mar csak koffeinmentsessel egy ideje), de most arra ra sem birok nezni. Ja es a piritos az nalam is szinten bejon, marmint lent marad.
Stelly - egyeteretek a tobbiekkel, ha gond lett volna akkor tuti, hogy szolt volna a doki barmennyire is sietett. De ha megnyugtatna akkor menj el a masik helyre is.
Hu nincs idom tobbet irni, mert a fonokom rugdossa a fenekem (ok csak emailben

), hogy meg egy csomo dolgot meg kell csinalnom mielott vege a napnak.
Egyebkent tenyleg eltuntek nehenyan.
Feva, Moncs-74, Tina40?