sziasztok anyukák! és kismamák
szly!
tegnap este az a tábla felrakás mégse volt tőlem jó ötlet. ez a 3+1 sor eléggé sokkolt
eddig olyan szépen haladtak a fiuk-lányok. nagyon tartották az egyensúlyt. hát most borult minden
és az milyen sokkoló hogy az enyém már 4-essel kezdődik. habár az nyugtat, hogy a kiskönyvemben még csak ma töltöttem a 40. hetet. (tudjátok a február 29 miatt

)
ugyhogy elvileg nem vagyok plusz napban

de én már pluszosan számolom és ugy is érzem magam
jah voltam nst-n, meg dokinál. nem igazán biztatott.
nst-n szépen produkált a kicsikém. méhtevékenységet nem néztek. pont ahhoz a géphez kerültem amin nem nézik csak a magzatot. nah mindegy. ugyis ilyen lett volna ________
aztán megvizsgált a doki. szerda óta egy inciripincirikicsikécskét nyiltam tovább. hát ez nem sok
magzatvíz még mindig tiszta. vasárnap megyek ujra. már megint a szülőszobára

persze tuti nem tartanak ott.
kérdeztem tőle, azt mondta ha jövő hét péntekig nem indul meg magától akkor jöhet csak szóba az infuzió. jó én kibirom... ha vártam 40 hetet ezt az 1 hetet már kibirom
meg hát jobban sezrtném ha magától elindulna.
most nem fájt annyira a vizsgálat se, főleg nem a magzatviz megnézése. habár a kacsa is kisebb volt

de talán azért sem fájt, mert egy kicsikét nyiltam tovább. talán...
muffin!
hát hogy nektek milyen rendes kisfiatok van!!! annyira jó gyerek. remélem igy marad még jó sokáig. apa meg igenis keljen fel
szly!
a védőnő nem jázminhoz megy ki? ránézett legalább vagy lefoglalta rolkó?
dodó!
itt most szerencsére nincs olyan meleg. most tök jól el vagyok. végre nem izzadok
mondjuk az itteni időjárás meg azért nem kedvez, mert ilyen időben meg nem lehetne kivinni a gyereket levegőzni. lehet Bence ezért is nem kapkodja el?

megvárja a jó időt.
tappancs!
az a terpeszpelenka az milyen??? valami merevítő van lent a lábaknál? és széttartja? vagy milyen? én még ilyet nem láttam. szerencsére nincs olyan ismerősöm akinek használni kellett volna.