Talán nem haragszotok meg, ha ide írok Neketek, bár hál' Istennek, már kismama vagyok. Azért gondoltam leírom a tapasztalataimat.
Először is: nekem a hőmérőzés abszolút nem jött be, csak az őrülte kergetett. A hőmérsékletem szerint nem is volt peteérésem, és miután terhes lettem, akkor sem jelentkezett a könyvekben leírt "hőmérsékleti plató", hanem mintha mi sem történt volna össze vissza ment a görbe, minden reggel... De agyon stresszeltem magam miatta, mert azt gondoltam, így semmi esély a babára.
Ami a gyertyaállást illeti, lehet benne valami, mert én akkor lettem terhes, mikor a párom akció után - csak viccből - megfogta mindkét lábamat, felemelte, és elkezdett rázogatni, nehogy kárbavesszen az erőfeszítés. Mondom csak viccből, abszolút nem gondolta komolyan, de bejött!!
Aztán a következő hónapban, menetrendszerűen, napra pontosan megjött a mensim is, szóval teljes depi következett. Aztán napok múlva, mikor már elmúlt, jött a hasgörcs, mintha újból meg akarna jönni. Ekkor már 1 hónapos volt a baba, és remélem továbbra sem lesz semmi baja!
Ezt azért írtam le, hogy ha a hőmérő mást is mutat, azért a reményt ne adjátok fel, és legyetek bizakodóak, soxor nem szabályosan történnek a dolgok, és sosem lehet tudni, hogy a hempergőzés, gyertyaállás, vagy csak szimplán a bohóckodás hozza meg a várva-várt babát!
Én szorítok mindegyikőtöknek NAGYON!!!
A július biztosan jó hónap lesz!
Üdv,
Frisskismama