[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Schöpf-Merei Ágost Anyavédelmi Központ - tapasztalatok - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Ani,
nagyon szurkolunk, hogy mihamarabb a kezedben tarthasd a kisbabádat!!

Vic
Victoria
 


Pindur: szoptasd! Nem csak evésre szolgál a szopi, hanem meg is nyugtatja őket. Valami oka van, ha felébred! Ő még nagyon pici!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ani, gondolok rátok!

Pindur!
Szerintem is szoptasd meg. Bori is elkezdte átaludni az éjszakákat, de most újból felébred pontban hajnali négykor. Én inkább megszoptatom, elvégre még nagyon kicsi és szüksége is van a tejecskére. Azt persze nem hagyom, hogy órákon át csak cumizzon, mert meg kell tanulja, hogy éjszaka aludni kell. De szerintem még nem szabad hagyni sírni. Úgyis magától is rááll az éjszakai alvásra, ha eljön az ideje. Szerintem nem szabad siettetni.

Mackoo
medvike
 
 

 
 

Sziasztok!

Ani, nagyon szurkolok nektek, és remélem a karácsonyt már otthon tölthetitek mindannyian.

Üdv,
Tünde
rtünde
 
 


Pindur,
ha Dani felébred és kéri, szerintem is szoptasd meg. Gabim most három és fél hónapos, és még mindig kétszer kel éjjel, és mindkétszer rendesen szopik (nem csak nyammog). Egyszerűen szüksége van rá (főleg, hogy nappal néha nagyon nyűgös és kevesebbet eszik). Remélem az oltást jól viselte! Egyébként Gabi az oltások után mindkét alkalommal éjjel 4x ébredt szopizni.Kép

Ani,
hajrá!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Mármint Dani viselte jól az oltást!Kép
Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Sziasztok!

Sajna egész nap a férjemnél van a gép, és csak ilyenkor jutok hozzá.

Réka, levelet még nem tudok írni, mert az új postafiókom még nincs beállítva a gépen. De ami késik, nem múlik! Kép Jövő hét elején jó lenne összehozni a találkát, ha Neked nem gond, hiszen utána már jönnek az ünnepek.

Igen, én is úgy gondoltam, hogy ha Dani ébredne éjszaka, megszoptatom, hiszen még nagyon kicsi. Persze ha nagyobb lesz, akkor nyilván meg kell tanítani, hogy éjjel nincs kajálás. Kép De már mondtam a páromnak, hogy imába foglalom a gyerek nevét, mert már egy hete este 10 után reggel háromnegyed 7-kor kér enni! Kép És a napirendünk is nagyon beállt, hatszor eszik, szinte mindig ugyanolyan időben. Persze tudom, hogy ez még akármikor változhat.

Az oltással minden rendben volt, nem volt semmi baj. Állítólag a következők lesznek nehezebbek.

Pindur
pindur
 
 


Szisztok Ani mindenkit üdvözöl,jól vannak.19-én 11.30 császármetszéssel 3,95kg 56cm -el megszületett Péter.A képek du 4 kor készültek.András.Kép
ani24
 
 


baba 2Kép
ani24
 
 


babaKép
ani24
 
 


Ani,

gratulálok! Kép Nagyon szép baba!
pindur
 
 


Sziasztok!

Ani, gratulálok nektek! Olyan édes baba! Kép Kép
Minden jót kívánok! És milyen jó volt az időzítés is, így már karácsonykor otthon is lehettek, ugye?

Tünde
rtünde
 
 


Sziasztok!
Nahát, Ani, hát mégiscsak megszületett ez a baba!Kép))
Nagyon helyes orra van.
Gratulálok.
medvike
 
 


Ani,
Gyönyörű a kisbabád! Gratulálok, s jó egészséget, sok örömöt kívánunk!
Ugye, hogy csak előbújt ez a kismanó?! Na jó, egy kis segítséggel, de akkor is előbújt!
S az is nagy boldogság, hogy karácsonykor már otthon lehettek, ugye?! Péter egy igazi karácsonyi ajándék!
Üdv,
Vic
Victoria
 


Ani,
gratulálok, nagyon édes a kismanó! Ilyenkor mindig úgy tudok irigykedni, mintha nekem nem is lenne egy ugyanilyen drágaságom!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Ani,
Ez a baba nagyon gyönyörű!!! Gratulálok!
Remélem mindketten jól vagytok!

Amcsi
Amcsi
 


Sziasztok!

Ani!Gratulálok a babádhoz!Gyönyörű,sok boldogságot kívánok nektek!
Én ma voltam orvosnál,szűk egy ujjnyira nyitva a méhszáj,de a doki szerint a karácsonyt még pocakban tölti kisBence.Hálisten minden rendben van velünk.

Vic!Veled mi újság?

Mindenkinek jó egészséget és jó pocakosodást kívánok!
Klári
H.Klári
 


Sziasztok!

Klári, drukkolok, hogy a karácsonyt még egyben tölthessétek. Kép

Én is ma voltam dokinál. Szerencsére minden rendben. Bár babuci valószínűleg nagy baba lesz. Én 4350 grammal születtem, és hát a doki "megnyugtatott", hogy ez öröklődhet. Bár a párom csak 2,5 kg körüli volt, de eddig úgy néz ki, hogy inkább rám ütött ez a gyerek. Kép Na majd meglátjuk.

Pusza mindenkinek,
Tünde
rtünde
 
 


Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bejelentkezésre van időm:

Ani!
Hatalmas gratula a gyönyörű babádhoz!!!!
Jó egészséget, rengeteg tejcit és sok boldogságot kívánok!!!!!

Picur!
Bogyeszt egyeztessünk majd ha még aktuális, részemről még mindig áll az ajánlat.

Mindenkinek!
Nagyon boldog, babamosollyal teli karácsonyt kívánunk szeretettel!!!!KépKép

Réka és Dani
muki
 
 


Sziasztok Lányok! (ha még egyáltalán van itt valaki)

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak. És biztos vagyok benne, hogy az is lesz, mert egy kisgyermek születésénél nincs is nagyobb boldogság a világonKép))

Mackoo és Bori
medvike
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni!

Kép

Pusza,
Tünde
rtünde
 
 


És én is, mindenkinek!!! Kép Kép Kép

Pindur
pindur
 
 


Sziasztok!
Gondoltam beköszönök,de sajna nincs sok idöm a baba miatt.Köszönöm mindenkinek a gratulációkat,nagyon jólesett.Tegnap hazaengettek,bár szombaton jöhettünk volna csak haza.Nagyon szép ajándékot kaptunk,nagyon jó volt együtt tölteni a szentestét,bár egész éjjel nem aludtam mert a babácskánk óránként kelt fel szopizni.Majd ha lesz egy kicsit több időm,leírom a szüléstörténetem.
Addig is mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Puszi mindenkinek!

Ani
ani24
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony. Az első karácsonyos babák mit szóltak a fához és az ajándékokhoz? Kép

Ani, hogy hogy csak szombaton jöhettetek volna haza? Eddig úgy tudtam, hogy 4, illetve császárnál 6 napot kell bent maradni.

Pusza mindenkinek,
Tünde
rtünde
 
 


Sziasztok!

Mindenki jól van? Még nem igazán szoktam meg a megváltozott napirendet, úgyhogy egy ideig még biztos nem fogok gyakran jelentkezni. Szabadidőmben eddig még csak a tv nézésig sikerült eljutnom. Szerencsére anyukám tud segíteni. Majd én is leírom a szülést valamikor. Rossz élményeim egyébként nem voltak. KIvéve a műtétet. Nővérkék, csecsemősök általában rendesek voltak. És az első emeleti szoba is nagyon szuper volt. Én egész nap magam mellett tartottam Lilit. Ilyenkor olyan sokat alszanak, hogy lehet mellettük pihenni. (csak mert mindenki avval ijesztegetett, hogy majd hulla leszek) Így talán könnyebben is belejöttünk a szoptatásba. Most mennem kell. De majd igyekszem gyakrabban jelentkezni. Ha kérdés van korházzal kapcsolatban, szívesen válaszolok. Minden jót,

Ági
kovagi
 
 


Sziasztok!
Tündi!Nekem azt mondták,hogy a császármetszésnél egy hetet kell bent maradni és a gyermekorvos sem akart hazaengedni,mert nem lövelt be a tejem.
Szerdán belövelt,de sajna fejnem kell mert a baba nem fogadja el a cicimet és ez a csecsemösök bűne mert cumisüvegböl itatták és a cumin hatalmas lyuk volt.Nincs türelme a babának szopizni mert nem úgy folyik a cicimből mint az üvegből.De nem adom fel mert mindig beprobálkozok a babánál hátha sikerül szoptatnom de eddig sajna sikertelen voltam.

Tudna valaki sagíteni?
Apró pici pöttyök vanak a baba arcán és mellén
és nem tudom mitöl van.A kis melle tiszta piros és agódom érte.Most Neogranormonal kenegetem de még semmi változás.

Puszi!

Ani
ani24
 
 


Sziasztok!

Ani: én augusztus 31-én szültem a Schöpf-Mereiben. 12 nap után szintén cumizavaros babát hoztunk haza. Ha érdekel, hogy csalogattuk vissza, írj a cory@eposta.hu -ra.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Ani,
ha a te tejedet kapja, és olyan pattanásszerűek a pöttyök, akkor lehet, hogy tejkiütés, ami normális, nálunk Gabi két hónapos koráig tartott. De az is lehet, hogy esetleg allergiás az öblítőre, amit a ruhákra használsz, vagy valamilyen ételre, amit eszel (ez általában tejtermék szokott lenni, de más is lehet). Szerintem egyesével próbáld kiküszöbölni az okokat, pl. elhagyod az öblítőt, nem változik, akkor nem az, stb..

Sajnos a csecsemőosztályon tényleg katasztrofális cumisüvegek vannak, és sajnos minden babának adnak belőle, aki ott van, ezért érdemes egész nap a babával lenni, még ha kicsit fáradtak is vagytok. Akkor nem tudják állandóan tömni, és bármikor mellre tudjátok tenni a babót, akinek ilyenkor általában elég is az előtej, és nem lesz cumizavaros. Egyébként tényleg elkeserítő ez a kórházi cumisüveg téma.Kép

Remélem mindenkinek szép ünnepe volt!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


A barátnöm orvosa (pár honap mulva szeretnének babát) a Schöpf-Merei korházban van. (én nem tudok neki tanácsot adni, mert mindkettöt a tétényi-szt. imrében szültem)

Anyaközpontuság ide vagy oda sajnos nagyon sok rossz hirt hallotunk mostanában ott szülöktöl.

Ha valaki ismeri ezt a dokit, szeretném, ha segitene a döntésben (maradjon vagy keressen másikat, mert az igaz, hogy a jo doki sokat számit, viszont min. 5 napig ott kell lenni és az ápolokon, csecsemösökön sok mulik milyen élménnyel térsz haza.)

A neve: Dr. Szabo György

Illetve irjátok meg,ha tudjátok, mennyiért vállalja a szülés levezetését.

elöre is köszönöm a nevében.
orsolya11
 


Sziasztok!
Ani!
Üdv újra otthon és a topicban.
A karácsony jól telt, de nem teljesen úgy, ahogy képzeltem. Igyekeztem igazi karácsonyi hangulatot teremteni, de Bori eléggé agyonvágta, mert a fát még csak-csak megnézte, de az ajándékokhoz már nem volt türelme: enni akart, azonnalKép))
Úgyhogy villámgyorsan "mennybőlazangyaloztunk", aztán hajrá, cicire!!!

Mackoo
medvike
 
 


Orsolya!
Nekem nagyon jó tapasztalatom volt a kórházzal, de Szabó doktort nem ismerem, úgyhogy vele kapcsolatban nem tudok segíteni.
Mackoo
medvike
 
 


VALAKI HEEEEEEEEEEELP!!!!
DR. SZABO GYÖRGY-ről egy pár infot.
orsolya11
 


Sziasztok!

Ági, de jó hallani rólatok is. Várjuk a szüléstörténetet! Kép

Ani, hát akkor úgy látszik én tudtam rosszul, de mindegy, a lényeg, hogy a karácsonyt már otthon tölthettétek. Kép Remélem sikerül megoldani a szoptatást és a pöttyök is elmúlnak.

Orsolya, sajnos én sem tudok neked segíteni, nem ismerem Szabó György doktort.

Tünde
rtünde
 
 


Sziasztok!
Tegnap volt nálunk a gyermekorvos és a babának mosópor alergiája van.Mostmár az egész pici teste tiszta piros és apró pöttyös.Nagyon rosz hogy nem igazán tudok neki segiteni,csak kenegetni és az a baj hogy nagyon lassan gyogyul.
Az anyatejjel nincs gond,már 90g-kat cumizik és szépen fejlödik.Lassan én kezdek be hülyülni,mert nagyon féltem a picit és nem igazán alszok napi egy-két oránál.Na mindegy nem panaszkodom,a lényeg hogy nincs komolyabb baja a babának és jól érzi magát.

Puszi!

Ani
ani24
 
 


Szia Orsolya11!

Én lassan 10 éve ismerem Dr. Szabó Györgyöt. Annyit mindenképpen elmondhatok róla, hogy rendes, lelkiismeretes orvos. Igaz nem sok nőgyógyászati problémám volt egészen tavaly novemberéig. Másfél évig nekünk nem jött össze a baba, idén novemberben Dr. Szabó HSG-t (petevezeték átfújás) csinált nekem és a karácsonyi meglepetés, hogy most 5 hetes terhes vagyok.

Nem mézes-mázas ember, korrekt módon kezeli betegeit. Pénzt nyiltan nem kér soha. Általában 3-5 ezer Ft-ot szoktam adni a vizsgálatok során.

A kórházról nekem sincsenek nagyon szuper tapasztalataim. Úgy érzem, hogy kicsit káosz van, ebben a kórházban. Pl. most novemberben eltüntek a papírjaim, a zárójelentésemért 2 hétig járkáltam be a kórházba.

Mindent egybe vetve azért én ajánlom Dr. Szabó Györgyöt.

Remélem egy picit tudtam segiteni.

Vivero
Vivero
 


VIVERO!

köszönöm a segitséget, továbbitom a barátnömnek!

Azt hallottam, hogy a fizetös szobákat elöre le kell foglalni?! Honnan tudja valaki, hogy mikor indul be a szülése, olyankor miatta valakit kiraknak a szobábol vagy ö kerül "normál szobába"????????
orsolya11
 
 


Orsolya!
Igen, előre le kell foglalni az igazgató titkárnőjénél. Persze senki nem tudja előre, mikor indul be a szülése, de a kiírást meg tudja mondani a titkárnőnek és felveszik a listára. De mindig figyelmeztetnek, hogy elképzelhető, hogy éppen akkor nem tudnak olyan szobába helyezni, amilyenbe szerettél volna menni, mert esetleg foglalt, de amint hely van, áttesznek oda.
Én is egy háromágyas fizetősben kezdtem, és másnap költöztettek át az egyágyasba, mert akkor szabadult fel.
Mackoo
medvike
 
 


Kedves kismamák, kinek milyen tapasztalata van Kósa doktor úrról? A lányom hozzá jár és őt fogja felkérni a szülés levezetésére, bizalommal van hozzá, de azért érdekelne azok véleménye, akik szültek nála. Ha valakinek negatív tapasztalata van, azt írja meg nekem az itt megadott mail címre...
jövendő nagymama
 


Mackoo köszi.
orsolya11
 
 


Sziasztok!

Ezúton szeretnék mindenkinek egészségben, szeretetben, boldogságban, vidámságban boldog új évet kívánni! Kép Kép Kép

Ani, remélem hamar eltünnek a pöttyök a babádról. Ne izgulj, biztos minden renden lesz!

Vivero, gratulálok a karácsonyi meglepetéshez! Kép

Kedves jövendő nagymama, nekem nem Kósa az orvosom, de itt többeknek igen, és eddig csak jókat hallottam róla. Én egyszer voltam nála ultrahangon, a 18. heti UH-ra a kórházba kellett bemennem, és ő csinálta. Nagyon szimpatikus és kedves volt.

Vic, Klári kitartás ebben a pár napban, mennek a drukkok! Kép Kép Kép

Pusza mindenkinek
Tünde
rtünde
 
 


Kedves Jövendő Nagymama, Kép

Én is Kósa doktorhoz járok évek óta, mindig meg voltam vele elégedve. Mivel nekem előre tudott volt, hogy császár lesz, nincsenek tapasztalataim arról, hogy milyen szülésnél. Egy ötlet: ha a "Keresés"-nél beírja a Kósa szót, több régebbi hozzászólást fog találni a doktor úrról, mert többünknek ő az orvosa, és többször szóba került ez már a topicon.

Mi egyébként megvagyunk, csak egyszerűen nem jutok géphez. Kép Mostanában elég nyugisak a napjaink, az utóbbi időben a tej is elégnek tűnik. Réka, azért majd írok, most már tényleg összeszedem magam! Kép

Pindur
pindur
 
 


Kedves Pindur, kösz az infot, a lányom is szereti ezt az orvost. Olvasgattalak titeket, úgy hogy már most megmondtam neki, hogy márpedig szülésznőt mindenképpen válasszon legkésőbb a hetedik hónapig, és majd előtte fogja "hivatalosan" is felkérni a doktor urat a szülés levezetésére, és lehetőleg mondja meg azt is neki, hogy ha esetleg őt nem lehet valami okból elérni (nyári szülés lesz), akkor jelöljön ki egy másik orvost is, nehogy úgy járjon, hogy emiatt nem foglalkoznak vele. No meg megmondtam, hogy mindenképpen igényeljen fizetős szobát, mi szivesen beszállunk a költségekbe, azt hiszem olyat ajánlok, ahol ott vannak a babák is, és 2-3 személyes - egyedül nem biztos, hogy olyan jól érzi majd magát, meg kellenek a tapasztaltabb anyák segítő szavai is...
jövendő nagymama
 


Kedves Jövendő Nagymama!
Nekem is Kósa a dokim. Én 2003. márciusában szültem nála és egy rossz szavam nem lehet rá, mert tényleg nagyon jó orvos. A kisfiam 30. hétre született és egy hónapig bent voltunk a Söfiben, addig szinte mindennap bejött hozzám, hogy érdeklődjön. Ha jó a megérzésem, akkor Kósa, Horváthné Marika szülésznőt fogja elsősorban ajánlani. De a Tündi is nagyon jó, én spec Anitával szültem, ő is nagyon kedves. A fizetős szobára pedig mindenképpen megéri áldozni, mert én a másodikon egy olyan szobában feküdtem, ahol nyolcan voltunk és szinte mindennap jöttek-mentek az emberek. Valamit azonban nem értek. A lányod csak a szülés levezetésére kéri fel, vagy terhesgondozásra is hozzá jár?
Siska
 


Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Az lenne a kérdésem,hogy császármetszés után mennyi idő mulva lehet szeretkezni?A dokim nem mondot időt csak annyit hogy ne roszalkodjak.A sebem szépen be van gyogyulva és csak kicsit fáj néha.Nem vagyok szex őrűlt,de már 3 hét útán hiányzik.
A kis manónk szépen fejlödik,néha meg tudom szoptatni,bár megküzdünk rendessen egymással.
Most is sikerült megszoptatnom,jóllakottan alszik.
Hétfön vagy kedden megprobálom leírni a szüléstörténetem,addig is vigyázzatok magatokra.

Puszi!

Ani
ani24
 
 


Kedves Siska, pillanatnyilag is hozzá jár terhesgondozásra, sőt előtte meg meddőség elleni kezelésre járt hozzá, szóval a dolog hogy úgy mondjam adott, tulajdonképpen csak azért kérdeztem meg, hogy ő nem egy afféle sztárorvos e mint amiről nemrég olvatam a lapokban? De azt hiszem megnyugodhatunk...
(Kicsit felkavartak azok a cikkek minket az az igazság, és azt hiszem nem vagyunk egyedül ezzel...)
jövendő nagymama
 


Siska!
De jó Téged újra itt üdvözölni. Mindjárt írok Neked privbenKépKépKép

Pindur!
Neked is mindjárt válaszolok!Kép

Jövendő nagymama!
Nekem is Kósa a dokim, igaz nem rég óta, mert én egy éve kerültem csak hozzá, mert meghalt az előző dokim, de egyből átvett és végig nagyon kedves volt.
Igaz a szüléskor pont nem volt ott, mert nyaralni volt (én májusban szültem), de ez szerintem minden hónapban benne van a pakliban. Mondjuk én kicsit korábban szültem, a kiírt időpontra visszaért volna. Szüléslevezetésre pedig nem kell fölkérni, mert én egyszer rákérdeztem erre nála és azt mondta, hogy Ő úgy veszi, hogy aki hozzá jár, az nála is akar szülni.
Egyébként nem sztárorvos, csak nagyon jó, egy arany ember, akinek mindig van egy jó szava az emberhez és olyan megnyugtatóan tud nézni, hogy az ember félelme egyből elmúlik.Kép

Réka
muki
 
 


KÖszönöm mindenkinek a választ, sokkal okosabb vagyok, no meg végigolvastam ma délután ezt az egész topicot. Mindenkinek könnyű szülést kívánok (nekem kétszer volt ilyen, remélem öröklődik! Kép
) és szép egészséges jól szopó okos aranyos kisgyereket! Kép
jövendő nagymama
 


Szia Réka!

Ha írsz, ne a profilomban megadott címre írj, hanem ahonnan én írtam Neked! Köszi!

Pindur
pindur
 
 


Sziasztok!Kép
Ani!
Én is császáros voltam és a dokim ajánlotta a hat hét kihagyást!
Szrintem muszáj alternatív módszerekhez folyamodni ilyenkorKépKép
Bocs, hogy ilyen ritkán vagyok mostanában, csak egyszerre több topicban is előfordulok és nincs időm írni!Kép
Millió puszi nektek!

hicudzsi
 
 


Sziasztok!Először is sok boldogságot az anyukáknak a babákhoz:-)Nálunk június végén érkezik a pici (úgy néz ki fiú) és nagyon szívesen olvasnék tapasztalatokat, észrevételeket a kórházzal, ellátással szóval mindennel kapcsolatban.Egy másik forumon olvastam egy heves vitát a hálapénzről és megdöbbentem, hogy 50-nél kezdődik a többség szerint + a szülésznő is 30-felett..Ez tényleg így van?Ja és Bognár Zoltánnál fogok szülni, róla is írjatok ha ismeritek. köszi előre is és BUÉK mindenkinek:-)
kismami
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: