A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

szia flóra!
nálad is tetü lassú a babanet?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Irtó lassú. Sajnálom, hogy mégsem mentetek vásárolni.

Mi volt a macskajajjal? :D

Kép
flóra 11

bocsi, de le kell lépnem.
most hivott, hogy indul haza munkából, készülödjek el, megyünk VÁSÁROLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majd jövök.
macskajajt majd leirom, mert hosszú

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hát ez rövid volt, de nem baj.
Fő, hogy eljuttok vásárolni. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, ilyenkor már be szoktál nézni. Merre vagy?

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Cupp..

Flóra én már voltam itt ma...:)
Vártam, nem jött senki, igy ma egész nap jövök-menek, fekszek-kelek...na kb ennyi...
Jah...kiporszivóztam....ennyit a házmunkáról.... :wink:

Összepakoltam a hétvégi cuccainkat, hogy mit viszünk Edelénybe (alkalmi ruha,cipő,kozmetikaicucc,stb).

Kép

Kép[/
tancsu

A hugom volt még ma itt, hozta a kajcsit amit anya főzött, meg amit vásárolt nekem....

Ma mondtam hogy szalma leszek...
Ugye lesz itt valaki este??????

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D

Kép
flóra 11

Timi

Sok sikert a VÁSÁRLÁSHOZ...:)
Majd mesélj hogy mit vettetek, mennyiért, vagy le is fotózhatod, az még jobb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

De jó.....végre valaki...... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Hogy telt a napod Flóra?

Kép

Kép[/
tancsu

Láttam,hogy reggel voltál, csak tudom,hogy szoktál délután is jönni,ezért kerestelek.

Örülök,hogy az éjszaka görcsmentes volt. Korai lenne még.

Kép
flóra 11

Este gondolom csak én leszek, esetleg ha a Timi haza ér.

Kép
flóra 11

Képzeld...

Hivtam barátnőmet, hogy nem megyek be ma hozzá látogatni, mert nem vagyok jól, erre mondja hogy ne is menjek, mert tegnap hazazavarták őket a kórházból, annyira nincs hely.....
4 nappal a császár után!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

A napom semmi különös. Délután fél egyig állandóan vendégeim voltak. Aztán kajáltunk,mosogattam. Néha benéztem ide. Olvasgattam a neten kicsit meg gépelem a munkát,amit elvállaltam.
Épp elterveztem,hogy vacsira csinálok rizsfelfújtat. Meg kikerestem Benó citromos muffinját,mert annyira dicséritek.

Kép
flóra 11

A vonalzóm alatti szöveget lenyelte a gép... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

A vonalzóm alatti szöveget lenyelte a gép... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Ez az oldal ma lassúságban csúcsot arat. :evil:

Őrület,hogyan küldhették őt ilyen hamar haza! Ez nem normális! Mi van,ha fertőzést kap?Ki lesz a felelős? Ez szörnyű,komolyan. Hogy van a sebe? Gyógyul rendesen? :shock:

Kép
flóra 11

Timi vonalzóját sem látni. Nem tudommi van ma ezzelaz oldallal. :evil:

Kép
flóra 11

Ami babafalváról van,azt nem mutatja.

Kép
flóra 11

Ma megjött az a kézimixer,ami múltkor törötten érkezett és visszaküldtem. Ma őpségben érkezett. :D

Kép
flóra 11

Nagyon jól van ő is és a baba is...:)

Első éjjel megszenvedtek, a férje este 10-kor rohant a városba tápszerért...nem indilt meg a teje otthon...

Reggel evett rántott levest, aztán madártejet, most ömlik a teje....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,ma azt olvastam,hogy a könnyű szülés érdekében beszélni kell a babával, megnyugtatni őt,hogy itt kint jó dolga lesz, várják őt szeretni fogják őt,megbeszélni vele, hogy ne okozzon fájdalmat neked,magának sem. Ha nyugodt, akkor meg akar születni és könnyű a szülés. :D

Kép
flóra 11

Ez jó hir, akkor lehet használni végre...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én szoktam neki mesélni, hogy mi lesz ha kijön, hogy ki fogja várni...
Mesélek neki a nagyzsülőkről, hogy hova fogunk utazni,kivel fog játszani...
Elmesélem neki milyen az ágynemüje, stb...
Ha valaki hallaná azt hinné magamban jár a szám egész nap....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Van ilyen,hogy a stressztől elmegy a tej. Talán benne is volt valami félelem, hogy mi lesz otthon,hogyan győzi majd, hogyan gyógyul, biztos ő is tudja,hogy hamar elküldték őt haza, ettől lehetett a tejkiesés.

Kép
flóra 11

Ha napközben főzök.sütök, akkor mesélem neki hogy mit csinálok....:)
Apa mesél neki tömlőkről,gumilemezekről...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Az jó Tancsu, akkor még a szülést is beszéld meg vele, hogy neki is az a jó,ha ügyeskedik, akkor neki sem fáj és neked sem. Hogy ez kettőtök munkája lesz, te segíted őt ő meg téged. Meg valami ilyesmiket.

Kép
flóra 11

Lehet lassan elkezdem ezt is mesélni neki...:)

Pl uh előtt mindig elmondom neki,hogy anya be fog kukkolni, hogy mi történik odabent és legyen ügyes kisfiú...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Aranyosak vagytok, már most jó szülők vagytok.

A fiam elment biciklin egy kb. 15-20km-re lévő faluba. Mindig izgulok ilyenkor,mert annyi baleset van.De most telcsizett,hogy már ott van.

Kép
flóra 11

Belegondolok, hogy nekem is eljön majd az az idő,amikor én is az ilyen telefont fogom várni, hogy megérkezett-e,jól van-e,stb.....

Brrrrrr.......na ezt nem várom.... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

De jó pofa dolgok ezek. Mikor én voltam terhes, akkor még nem voltakilyen elméletek. Akkor csak az volt, hogy simizzük,meg hallgasson zenét,meg szokja az ízeket. Tudod az elsőmég a szociban született, a másik a változás időszakában,a harmadik már demokráciában. De a szociban az volt az elmélet, hogy a gyereket rögtön a születésétőlkülön szobába rakni, nem pátyolgatni stb. Ilyen nevelési elvek voltak akkor. Persze rám mint csodabogárra néztek,leginkább az anyósom,mert az én fiam velünk aludt,itthon maradtam vele,nem dolgoztam,stb.
Persze ő a fiát védte, hogy éjjel nem tud aludni a gyerektől, meg hogy elhanyagolom a gyerek rovására... Szerinte én aludtam volna a gyerekkelkülön,hogy a fiacskájának nyugta legyen...

Kép
flóra 11

Nagyon sokat változtak azóta a dolgok, de sok mindenvben visszasirom azt az időt...
A gyerek tisztelte a felnőtteket, nem beszélt vissza,tudta hol a határ, nem úgy mint a mai fiatalok sokasága...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Igen Tancsu, ezt is meg kell szokni. Tudni kell elengedni,persze aggódol,de ma már jó,hogy van mobil, legalább tudunk kommunikálni.
De nehéz,hidd el. Addig jó, míg magad mellet tudhatod őt, aztán egyre nehezebb, de ez a folyamat is fokozatos,először elmegy óvodába, iskolába,középbe,majd egyetem,kollégium,végül kirepül,elköltözik. Egyre messzebb kerül...

Kép
flóra 11

Hát látom,te sem tudtál visszajönni az oldalra. Kiírta, hogy általános hiba. :evil:

Kép
flóra 11

Fáj a fejem. Gondolom a gyógyszertől,amit tegnap kaptam,mert nekem nem szokott.

Kép
flóra 11

Bocsi Flóra hogy eltüntem, de teljesen meghülyült ez az oldal...
Emlékszem mikor az nlc-t szidtuk ugyanezért...:(

Először kiirja hogy nincsenek fórumok, aztán lefagy,amikor meg újrainditom akkor hibaüzenetet küld....!!!!!!!!!!!!!

KAPJA BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Most is baromi lassú...:(

A párom hivott 5 körül, már buliznak, megpróbál használható állapotban hazajönni és majd hiv még... :wink:

Én főzök egy teát, aztán elvonulok a fürdőbe, pancsizok egyet, kihasználom hogy egyedül vagyok, felteszek egy arcmaszkot,leszőrtelenitek,stb...:D

8 körül itt leszek, remélem Te is, na meg Timi is jelentkezik majd...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hát rám is rámférne kis szépítkezés. :) Bár szebb nem leszek.
Én csináltam rizsfelfújtat,de annyi bajom volt vele, hogy a muffinra nem került sor. Sebaj, majd máskor.

Igyekszem 8-kor jönni. Ha kicsit kések is, a BK alatt meg a szünetében biztos leszek. :D

Kép
flóra 11

Na én kiszépitkeztem magam...
Nagyon jól esett...:D

Ültem egy kád vizben, lazitottam,nagyon jó volt...:)

Jujj...teát nem főztem!!!!!!!!!!!!

Majd jövök....

hmmm...áfonyatea lesz, azt még nem próbáltam eddig...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Vagyok, csak telefonom van.

Kép
flóra 11

Oké...

Én is vagyok....

Megfőtt a tea,nagyon fini lett...:)Közben összeirtam a bevásárlólistát is, mert vasárnap ha jövünk haza, akkor egyből a LIDL-be megyünk és nagybevásárolok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Timi nem jelentkezett, vajon mi lehet vele???
Remélem sikerült mindent megvennie amit akart...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Még mindig telefonálok,de írt a Benó, hogy esznek,isznak, rossz az idő,mindenkit puszilnak. :D

Kép
flóra 11

Talán még nem jött haza a Timi.

Kép
flóra 11

Na most nagyon irigylem őket!!!!!!

Én meg egész nap szalma vagyok, a párom még sehol....

Kép

Kép[/
tancsu

Most hivott a hugom...

Felvették fősulira, most adták ki a pontszámokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egerbe megy kommunikáció szakra.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Figyelek közben, de még mindig telefonálok.

Kép
flóra 11

Közben megágyaztam...:)

Lassan kezdődik a BK...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor nem zavarlak, majd irj ha már vagy... :wink:
Közben nézem a tv-t és majd néha jövök...

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: