Sziasztok!
Ne haragudjatok, nagyon eltűntem, nehéz volt az utolsó hetem, de valahogy túléltem, így csak olvasó üzemmódban voltam, egyszerűen nem volt erőm már írni, rosszul is aludtam általában, úh kicsit lemamortizálódtam.
Utazás előtti napon szombat reggel arra ébredtem, h nagyon fáj alul a hasam (később feljebb húzódott a derekamra, majd teljesen fel hátul a vesémhez), elmentünk még Ikea-ba bevásárolni (természetesen nem volt az a kanapé amit akartunk, és előző éjjel le is csekkoltuk, hogy van az áruházban

) Egyre erősödött a fájdalom, kora délután már annyira kivoltam, aggódtam is, meg már sírtam a fájdalomtól, h felhívtam a szüleimet, h kérdezzék meg a magyar dokimat (aki apukám ismerőse egyébkétn) h mit csináljak. Ő persze azt mondta, h azonnal kórház, mert vagy a méhszáj nyílik, vagy vm hugyúti fertőzés, ami ha ilyen durva, akkor azonnal kezelni kell. Na hurrá. Én azért még húztam a dolgot, nem akartam uccsó nap kórházazni meg minden. Beleültem egy kád meleg vízbe, egy időre megszűnt a fájdalom, de később visszajött, így csak bementem a kórhházba. Itt azt mondták, h sejtik, h a vesém a bűnös, de nem adnak még antibigyót, hazaküldtek fájdalomcsillapítóval, a pisimet meg laborba, holnap kell hívnom őket az eremény miatt. Ott első körben nem találtak benne bacikat, de részletesebb laborvizsgálat alá vetik. Bevettem a fájdalomcsillapítót mikor kijöttem, meg is szűnt 20perc múlva a fájdalom, húúúú, annyira jó volt 8órás szenvedés után. Még elmentünk Camden Town-ba ajándékokat vásárolni, 7re értünk haza este, és 8tól megint elkezdtem érezni…bepakoltam a kofferemet, és utána lefekvés előtt már tényleg nagyon fájt. Bevettem újabb adag fájdalomcsillapítót, de sajna nem ezúttal nem hatott, úh nagyon nehezen aludtam el, és reggel 5kor arra ébredtem, h megőrülök, nagyn fáj. Felkeltem, próbáltam enni, de hányingerem lett, aztán elájulhatnékom, és melegem, illetve hidegrázásom volt. Ezekre a tünetekre mondta a doki, h azonnal vissza, mert ebben az esetben nagyobb baj van a vesékkel. De én úgy döntöttem, h nem fogok hazarepülés helyettt kórházazni, úh beleültem 6kor megint meleg vízbe, és segített, elmúlt. Na ezután nyugodtan elkészültem, ettem, jött a sofőr, irány a reptér. Ott megint ájulhatnékom volt, és nagyon picit elkezdtem érezni a derekam, bevettem a fájdalomcsillapítót ismét (hamarabb nem akartam, h a gépen tuti ne legyen baj), és nem is fájt egyáltalán, a gépen különösen tökjól éreztem magam. Leszálltunk, irány a Genesis, ami tökjó volt (később bővebben) és a Márta megnézte a vesémet is, mert mondtam neki, h mi volt, meg egyébként is meg szokta már ilyen idősen állítólag az anyukának is, nehogy vm baj legyen. Hát ja, tényleg komoly a dolog, mindkét vesémben tágulat, jobb oldalon egy 1,2mm-es követ is talált. A kicscsaj valszín a vesevezetéeimen érzi a legjobban magát.

Egyébkétn egész nap nem fájt, de hazafele a kocsiban azért már szenvedtem, és mire hazaértünk be kellett vennem fájdalomcsillapítót alvás előtt. Másnap Szeged nődoki, babyvel minden rendben, méhszáj teljesen zárt, veseproblémával beutaló az urológiára. Ott leküldtek ultrahangra, ahol meginctcsak megállípították a tágulatokat, de a követ nem találta a doki, hiába nézte. Aztán tökjót elszórakoztak az asszisztenscsajjal, azt mondták, h 1 évben 1x van ilyen, h gyerek is van a pocakban, nem csak vesék, meg epe, meg ilyenek.

Úh ők is megnézték a babyt, jót örömködtek neki, ahogy szopta az ujjár, meg jééé itt a keze, lába, meg stb, meg hát tényleg kislány.

Vissza a lelettel, pár perc múlva behívtak, és a doki azzal kezdte, h na akkor most fel fogunk rakni a vesébe egy iylen spirál szerű vmt, ami lelóg a hólyagomba, és esetleg az levezeti a követ, meg mittomén, ha van…annak ellenére, h nem láttak. Hatalmas rémület…na mondom álljon meg a menet, muszáj ezt? Hát fájdalmaim vannak, meg minden…hümmögés. Na akkor nézzünk egy vizelet mintát (nemtom miért a végén). Viszem vissza, genny nincs, fertőzésre utaló jel nincs, akkor mégse lesz drótozás. Köszi. Tökjó, ha nem szólok, h nemá’, akkor 1-2 óra múlva ott feküdtem volna az asztalon. Grrrr!!! Most innom kell sokat, hátha kijön a kő, ha van…meg nospa ha nagyon fáj. Mivel fertőzés valszín nincs, így gyógyszer sincs…Úh nagyon nem lehet ezzel semmit csinálni. Egész nap elvoltam, estére megfájdult, bevettem fájdalomcsillapítót, reggel 6körül is arra ébredtem, h nagyon fáj, újabb adag…11körül felébredtem, és meleg fürdő, ismét. Jobb lett, de azért még érezgetem…és iszom ezerrel. Nem hiszem el, hogy ennek is muszáj most velem megtörténnie. Holnap utazunk campre, remélem nem lesz gond. Elmúlhatna, mert ez a fájdalom borzalmas.
A 4D tökjó volt. A Márta csak miattam jött be, onnan mentek nyaralni, a férje kint várta. Valszín ezért nem is volt gondolom ébresztgetés, tea, csoki, ugrabugra, séta, mert nem akarta elhúzni, de ezt megértem, így is nagyon örülök h bejött. Aludt végig a csajszim, de így is nagyon jó képeket lehetett róla csinálni. A repcsiutat végig rugdosta 2órán keresztül, biztos érezte, h vm más, úh biztos voltam benne, h be fog aludni addigra, gondolom elfáradt a melóban.

705g volt vasárnap, és annyira pufi már az arca, én nem gondoltam, h ilyen lesz már, kb 30hét felett néznek ki így a babyk. Kis hörcsög!

3kg-ra becsülte a születési súlyát, ha pont időben jön.
Bocsi, de nem tudok most reagálni. Olvastalak benneteket, de képtelen vagyok ennyit visszamenni. Asszem most le is kell dőlnöm aludni, mert elégg megviselt az elmúlt 3nap, nem sokat aludtam, kivagyok. De megpróbálok visszakapcsolódni majd camp után, mert ugye holnap megintcsak utazás, és 5 napig egyáltalán nem leszek net előtt. Vigyázzatok magatokra!!!
És azért 1-2 gondolat…
Ditta, Judit, Dreika!
Nagyon szép a pocitok!
Sclara!
Sajnálom, h elmész!
Zsé!
Téged is nagyon nagyon sajnállak, h elmész! Tökjól esett, h engem külön kiemeltél!

Remélem priviben majd tartjuk a kapcsolatot, tudni szeretném, hogy mi van veletek, és Bendegúzzal!
És akkor jöjjenek a sztárfotók a csajszinkról 25+1-en...
(az első képen a feje mellett az a lába egyébként, nem a keze.

Totál felhúzta őket a fejéhez, és átkarolta a kezével...lehet tornász lesz, mint anyukám volt.

)