Holnap sajna csak este tudok jönni. Esetleg reggel.De eredményekkel csak este. Dokihoz másik városba megyek,innen 30km-re. Ott lakik az apu is és látni akarja a fiúkat, így ők is jönnek velem. Délután pedig az apuval leszünk, kicsit szórakozunk. Az apunak ugye névnapja is van, már gratuláltunk neki vasárnap, de gondolom most meg akar minket hívni egy ebédre vagy ilyesmi.
jó, hogy eszembe juttatad.
endok. külde a levelet, én beijedtem, hogy bizos a vér eredményemmel van baj, de csak fénymásolat kellett a kártyámról. pár napjára rá jön töle megint levél, amiben elküldte a multkori dokumentációt. nekem azt mondta, hogy legközelebb aug. végén menjek, a papirra meg az volt irva, hogy kontrola fél év múlva!!!! szerintetek?
Azt hiszem mennem kell valami kaját készíteni holnapra a páromnak ebédre. Valamit,amit el tud magával vinni. Hallom az ifjúság megéhezett és nagyon rákaptak a spagettire. Ebből már nem marad holnapra.
ha meglesz a baba úgyse fogok hozzá menni. minek?ezt a "betegséget" a terhesség hozta elö, szerintem utánna el is fog múlni. panaszom nincs.
mit gondolt, hogy 2hónapos babával a tél közepén elmegyek hozzá?felejtse el!!!
Szerintem aranyos. Nem látszik csúnyának. És egyébként, most leírom az én elméletemet erről: tehát: volt egy csoporttársam, akitől frászt kaptam, annyira csúnyának találtam, amikor először találkoztam vele, de aztán évről évre egyre aranyosabbnak, szebbnek láttam, és a végén hiába kerestem a régi, CSÚF vonásokat. Mert a jellem is dob ám mindenen. Ennyi az elmélet.
Timi nekem is az évek során halt meg pár kutyám, mindegyiket a szívemben őrzőm. Sajnos az ő életük még rövidebb, meg ha egy állatnál rosszabb szomszéd segit!
Majd csillapodik a fájdalom, hoztok egy másik kutyust és azt is szeretni fogod!