A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Pl irja hogy a legtöbb szülő kajcsi után ha a baba elalszik a cicin vagy a cumisüvegen, akkor leteszi aludni....
Ennek annyi a hátránya, hogy egy idő után összeköti a kettőt és csak cicin lógva fog tudni elaludni....
Ha evés után jön 30-40 perc foglalkozás, játék , akkor utánna már magától el fog aludni, mert fáradt lesz és akkor ez marad meg benne emlékként, hogy egyedül kell aludni...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na viszem a laptetőt és még fárasztalak is benneteket...:)

Bocsika...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Timi...
Mere vagy?
Ma nagyon hiányollak, gyere ám...
Megértem hogy fáj a kiskutya elvesztése, de Törpe miatt ne zuhanj magadba, neki egy boldog anyukára van szüksége....

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Téged meg a szomszéd lány rabolt el innen???

Lassan jön a BK és ilyenkor itt szoktál ám lenni...!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Húúúú...

Már mnem tudok mit irni....

Ja de...
Vettem magamnak egy bugyit ma....
Na ezt aztán fontos volt megosztanom mi????

:P :P :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

Jöttünk haza a párommal és éppen bent állt a busz a megállóban...
Siettünk, de alig értük el, én meg elkezdtem szaladni....
Kb 3 lépést tettem meg futva, aztán simán lépni is alig tudtam...
Olyanokat nyilalt a hasamba és a derekamba, hogy amikor felszálltam és leültem, a szemben lévő csaj megkérdezte hogy rosszul vagyok???
Nagyon savanyú volt az ábrázatom ezek szerint...

Kép

Kép[/
tancsu

Még azt sem meséltem, hogy a párom tegnap kicserélte a hintaszékemben a csavart arra amit a pasika adott a boltban és eddig tökéletesen tart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Valaki mentsen meg magamtól, mert szóf****om van!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Megoldodott a sátorgond! Kicsit drága, de sátrat nem egy alkalomra veszünk. Nem veszünk olcsóbbat, csak mert olcsóbb és négykézláb kell benne csúszni! Normális, nagyon nagy két hálófülkés és közte van 1,5 m-es társalgó. 4-6 személyes. 5,90 x 2,40 m. Ja és kényelmesen elfér benne a vendégágy, ugyhogy olyan szállás lesz mintha itthon lennénk! Ja 28ezer volt! Az első közös kéglink!

Kép
muzsuzska

Imádom a szóf......od! :D

Kép
muzsuzska

Cupp Zsuzska...

Gratula az első közös otthonhoz.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megy a BK

Hol vagy Flóra?????

Kép

Kép[/
tancsu

Na én most lelépek, mert nagyon fáj a derekam....
Nem tom mi van velem, de nem jó, hasogat bele... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Kép
flóra 11

Tancsu kitartás talán még egy hónap! És babázhatsz! De kár hogy nem lakunk közelebb!

Kép
muzsuzska

Na végre, most akartalak megcsörgetni!

Kép
muzsuzska

most kaptam meg a levelet, rendes cég ,posrtára adták puncibigyót! De szerintem nem kapom meg holnap! Picit reménykedem!

Kép
muzsuzska

Flóra!!!!!!!!!!!!! Ne tünj el!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szilvi! Örülök ,hogy végre jelentkeztél!
A dokimászkálásról ne tessék panaszkodni, nézd a szent célt! Én 20 éve mászkálok!
A vizsgálatok nem is drágák, a lombik gyógyszer havi 150-300 ezer forint, az rohadt drága! És ez csak egy hónap!

Kép
muzsuzska

Flóra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Olvastam,bocsi,itt vagyok.

Kép
flóra 11

csütörtöktöl nem leszünk Benóval, akkor ráérsz olvasni! :D
Mi lesz veletek nélkülünk? Mi lesz velünk nélkületek? :D :D :D

Kép
muzsuzska

így van, a lombik nagyon drága. Némelyik kivizsgálás is drága, de hosszú távon kifizetődő. Nekem pl.a tegnapi pont nem került semmibe. De a patikában otthagytam vitaminokért 2000 Ft.

Kép
flóra 11

Isteni finom lett a borsóleves!
A gőzgombóc tésztáját elsokaltam, mert megborult a tej és a feléből csináltam kakaós csigát. Fel is zabáltuk ketten az egész tepsit! Étvágynővelőért nem kell orvoshoz menni! :D

Kép
muzsuzska

Nem tudom,mi lesz velem nélkületek. De gondolommajd dolgozom. Pont ma vállaltam el gépelést, jó sok oldalt. És az én tempómmal ugye, ez jó ideig fog tartani. Na, de kell a pénz és ez még mindig jobb munka, mint a gyári.

Kép
flóra 11

Nekem van egy doboz elevit, amit abbahagytam mert éhező afrikai kezdtem lenni! De szerintem heti egy- két darabot majd bekapok!

Kép
muzsuzska

Ha megfizetik! Otthon, kényelmesen, az ídőd te osztod be! Ilyen munka kéne nekem is! :D

Kép
muzsuzska

Na, látod, ügyes vagy!

Én ma még alig főztem, hirtelen csak spagettit csináltam. Mert ugye a szomszédasszony, aztán a lánya... Elment az idő.

Mikor elmentek,akkor gyorsan kifestettem a vécét, végre. Kék lett, de nem tetszik,de már le se to...

Már kitakarítottam az egészet a sok lecsepegett festék után. Már nem festem át.

Kép
flóra 11

Mi is hazajöttünk. Visszaolvassak? :roll:

KépKép
benó

Szia Benó! Ahogy gondolod!

Kép
muzsuzska

Szerintem is Zsuzsi, itthon, esténként nyugodtan legépelgetem az illetőnek. Majd Benó megmondja, hogy mit lehet ezért kérni.

Kép
flóra 11

Flóra drága a festéket a falra kenjük nem a földre! :D
Tök mindegy hogy kék ugyis mindenki sza..ni fog a munkádra! :D Mellé!

Kép
muzsuzska

Ne olvass! Nekem is megtiltotta a Zsuzsi. :D

Kép
flóra 11

Azt hittem megegyeztetek előre az árban! Köszönömért ne dolgozz!
A jóságodért már megfizettél

Kép
muzsuzska

Szerintem is. :D Azt akartam, hogy kicsit tengerben érezzem magam, akartam a kékre zöld pacnikat, hogy olyan márványos legyen. De nem tudom,hogyan kell csinálni.

Kép
flóra 11

nem tiltottam meg! :oops:

Kép
muzsuzska

Benó!!! Mosod Gy.ka hátát?

Kép
muzsuzska

Valami gépelésről van szó. Hát, nem tudom, mennyit lehet kérni ott nálatok, fogalmam sincs. Sajnos, nem tudom. Mi jó olcsón gépeltünk az embereknek a koliban, más ilyen munka azóta se adódott sajnos, úgyhogy nem tudom. Amennyit nem szégyellsz, annyit kérj.

KépKép
benó

Nem,mondta az illető, hogy mondjam majd meg, mennyi. Kiizeti, csak nem tudom,mennyit lehet kérni egy gépelt oldalért és azt sem tudom előre, hogy hány oldal lesz. Kőzzel írt szöveget kell beírni, ami elég nehezen olvasható.

Kép
flóra 11

Nem, nehezen küldi el, meg gondolkoztam is ezen a gépelésen.

KépKép
benó

Flóra lyukacsos szivaccsal kell márványosra csinálni, láttam, rohadt jó, de még csinálhatod! Vagy hengerrel, amit csinálni kéne valahogy, valamit rágyűrni és azt bemártani és végighúzni! Gondolkodj!

Kép
muzsuzska

Mégis mennyit kértetek egy oldalért akkor?

Kép
flóra 11

Nem nyomtatod ki neki, ugye?
Én 200-300 Ft-ot kérnék el/oldal. De neked nehezebb, ha jól sejtem. Te kérhetsz 400-at is, vagy ha gazdag ember, akkor... :D Én tovább nem mennék.

KépKép
benó

Zsuzsi,lyukacsos szivaccsal próbáltam, ronda lett. Vettem lyukacsos szivacsból hengert is. Azzal mégrondább volt. Lefestettem az egészet újból kékre. :evil:

Kép
flóra 11

Akkor jó. Én 250-re gondoltam oldalanként,mert nehezen olvasható az írása.

Kép
flóra 11

Pontosan mit szeretnél a fürdőben? Meséld el, légy szí', mert begyorsultatok, nem bírok vissza is menni stb.

KépKép
benó

Ezt a lökött márványozást már tavaly is rengeteget próbáltam. Kefével, rongygyal meg valami gumi lenyomattal. Semmi sem volt jó. Egyszer látnom kellene, hogyan csinálják, aztán már menne.

Kép
flóra 11

Oké, akkor a gépelést megbeszéltük (250-300 az reális, szerintem is).

:D

Képzeld, a Kreatív Hobbi katalógusban láttam olyat, hogy delfines lyukacsos mintaív, amit rá lehet tapasztani a falra és ha átmész rajta festékkel, akkor a lyukban bennemarad, vagyis ott marad a minta. www.kreativhobby.hu Mondjuk ezzel sokra mész, mi? Akkor vegyél szép szalvétát, és szalvétatechnikával csináld meg, bár, lehet, hogy a pára leoldaná. :roll:

KépKép
benó

Azt szerettem volna elérni, hogy olyan tenger színű legyen. Kék alapra akartam felvinni zöldet, olyan márványszerűen. Csak nem tudtam megcsinálni. :evil:

Kép
flóra 11

Akkor nincs több ötletem Flóra!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: