Niki! Nem, nem normális, hogy a párodnak munka után a vasalódeszka és a csipeszek jutnak eszébe, de hát..... ez van....
Megfogtad az isten lábát!!!!!
Dmaggie! Biza, Zsófi az elején "le volt maradva", ami miatt Apa már nagyon aggódott (én nem). Nem állt négykézláb, miközben a többi baba már ült, mászott.
Ha emlékeztek, jól "rehabos-oztam" saját Gyermekem.
És ahogy Maggie írta, egyszer csak megtáltosodott, és beindult a mozgásfejlődése ezerrel.
Egyébként négykézláb is úgy teper, mint egy komodói varánusz, nekem meg szó szerint futnom kell utána!
Amikor megvettük Anyunak a bevásárlókocsit, letettem a földre, hogy összerakjam. Két elég nagy kereke van, csak rá kellett pattintani. Az egyiket rá is tettem, a másikat meg nem értem el (már nem tudok annyira hajolgatni, meg útban is volt minden).
Erre mondom Csöppömnek, hogy most gyorsan megtanuljuk, mi az a kerék.
Mutatom a felszerelt kereket: Ez a kerék. Látod? KERÉK.
A következő pillanatban mutatom azt, amit nem értem el: Zsozsi add ide azt a kereket légyszi!
És az én Drágám már mászott is, és hozta Anyájának a kereket.
Kapott is tízszázhúszezer puszit.
Egyébként hihetetlen szivacs agyuk van a babáknak. Ha mondjátok neki a tárgyak nevét, és úgy tűnik, nem figyelnek, másnap - ha kéritek - simán rámutatnak!
Mmarica! Tényleg! Dmaggie jól emlékezett, 23-a van, UH! Majd írj mindenképpen, izgulunk! ++++++++++++
Kispocc! Zsófi is csikorgat.

Időnként.
Ilyenkor rászólok, bedugom az ujjam a szájába, és azt mondom: ne röcögtesd a fogad! Ha ez nem használ, akkor egy villámgyors figyelemelterelés mindig bejön!
Fleur! Lilla nagyon ügyes! A végén még Rally-Tazi lesz!
Zsófi is táncol, meg énekel! Halálosak!
Kiskolbi! NO PARA! Ne hasonlítgasd a Gyerekeket! Az egyik ezt tudja, a másik meg azt. Előbb utóbb járni, meg beszélni fog mindegyik, csak hát más a fejlődési ritmusuk.
Abban pedig én is hiszek, hogy tanulnak egymástól, így biztosan jó lesz majd a tali, és egy-két napon belül majd mindenki beszámol arról, hogy melyik Baba milyen újdonsággal lepte még épp a Szüleit. (Egyébként én is meglepődök, hogy Zsófi milyen hamar elsajátít dolgokat, és milyen biztonsággal mozog.)
KicsiGegi jól van - remélem. Zsófival is volt egy kis parám ilyenkor, de tényleg csak kicsi. Tudjátok, mikor már nem vagytok rosszul, talán egy kis pocak sejlik, de semmi jele a terhességnek.
Már nagyon várom, hogy püföljön. (Bár Zsófi nem püfölt, Ő nagyon lájtosan úszkált).
Hanyatt fekve nincs hasam, de állva már látszik, ebből látom, hogy terhes vagyok.

No meg nem megy úgy már a hajolgatás.
Nagyon rohan az idő, holnap töltöm be a 16. hetet

, és pénteken megyek AFP szűrésre.
Kiskolbi! A toronyépítés menni fog! Igazi Pasi! Előbb-utóbb egyedül megoldja! Segítség nélkül!
Tali: Játékot vigyünk ugye? Gondolom ott nem lesz.