Sziasztok!
Hát, én is nagyon elmaradtam, de volt okom rá. Sajnos a vizsgaidőszakból az utolsó pár vizsgámra a kórházból tanultam, ugyanis Emmus megint húgyútit kapott, és be kellett menni a Madarászba, és most ott voltunk másfél hétig. A múlt hét előtti pénteken jöttünk ki. Nem volt olyan rossz, ki lehetett bírni, csak nem értettem az okát, mert az utca másik végében lakunk, és simán be is járhattunk volna azért a napi 2 adag vénás antibaciért. De aztán megértettem, Emmusnak elég rossz a vénája, és volt hogy minden nap újra kellett kötni. Ide már a nephrológus utalt be minket, aggódott a kislány veséiért, és nem ok nélkül. Ma volt a kontrasztanyagos vizsgálat, és bizony van visszafolyás a vesemedencébe, a balt tuti műteni kell, mert nagyon nem jó a helyzet, a jobb sem tökéletes, de annak elméletileg elég egy kiskütyü, ami nem engedi befolyni a pisit a medencébe. Hát ez a helyzet. Nem tudom, mikor lesz ez esedékes, de gondolom, nemsokára. Én végig reménykedtem, hogy nem lesz anatómiai rendellenesség, csak fogékony a fertőzésekre, de sajnos...
Kétségbeestem, de már azért lenyugtattuk magunkat, hogy még időben vagyunk, és kutya baja sem lesz nagykorára. De azért egy ilyen csöppet altatni és műteni...iszonyat! MOst hívtam őket, a korára tekintettel fél évet várunk, addig mindenfélét kipróbálunk.
Nagyon rendes volt a doki, ő végre megtett mindent, Szegeden csak mindig azt mondták, hogy ,,Ó ne aggódjon anyuka, majd elmúlik, estébé!", és sosem vizsgálták meg kontrasztanyaggal, pedig mondtam a dokinak, hogy nem egyszer volt fertőzése. Talán ha korábban tudtuk volna, nem kellett volna műteni.
Ettől eltekintve Emmácska egy tündér, imádnivaló! Már vagy 2 hete fut, szalad, szinte nem is volt átmenet, első lépések után rögtön rohangálás! Ugyanolyan jókedvű mint eddig, nem látszik rajta, hogy beteg szerencsére. Olyan édesen tud minket szeretgetni, meg mondja hogy anya, apa, tik-tak, baba, hinta, pápá, kábé ezek vannak a szótárban. Teszek képeket, de azokkal is el vagyok maradva mostanában.
Ugyanis a másik hír, hogy a hét végére hontalanok leszünk, eladtuk a lakást, és már hónapok óta nézzük a házakat, de még nem találtuk meg az igazit. Most a 2 esélyes Csomád és Alsónémedi.Na majd látjuk! Addig albérletbe megyünk!
Köbö visszaolvastam, de inkább csak a képekre volt időm! Nagyon sokat nőttek! Nagylegények és nagylányok!
Ja, és van fogunk alul, meg most jöna felső 2, már kint vannak, de még nem látszik úgy.
Akartam normálisabban reagálni, de mindjárt felébred, és még sehol sem tartok!
Gyors, képek