Tegnap voltunk egy kicsit a suliban, mert valamit össze-vissza számfejtenek nekem. Múltkor annyi pénzt utaltak, ami több volt mint a bruttóm. Nem mertem neki örülni, mert sejtettem, hogy valami nem stimmel.
Azért jó volt legalább néhány kollegával összefutni, és persze Dóra baba megint minta baba volt, végig aludt. Majd mentünk a nagyihoz és csak este jöttünk haza.
Emőke!
Üdv köztünk! Reméljük, majd te is jól érzed magad köztünk.
Szandra!
Lassan kellenének az aventos poharak. Mikor mehetünk érte és hova, vagy te is eljöhetsz hozzánk, ahogy neked jobb! Előre is köszi!
A mikros mákosat én is megcsináltam. Kivülről nagyon jól nézett ki, de féltem, hogy belül nem sült meg , ezért felvágtam, és jól tettem, mert belül elég érdekes volt.
Én is kuglóf formában sütöttem ki, és olyan formája lett mint az Anikóénak. Le is fotóztam, de csak a tesóm gépe volt itt, és tőle még nem kaptam meg a képet! De majd felteszem.
Taminak további gyors gyógyulást, te pedig igyál többet!
Ibolya!
Én is a TESCO-ban vettem gyorsan ezt az "óriás" szilikonos kuglófformát. Maga a süti már nem tünik olyan óriásinak.
Ti is gyógyuljatok meg gyorsan! Gratulálok Gerinek!
Holvan ez a jó napközis tábor? Régebben ezek nagy része csak gyermek megőrzésről szólt. Tisztelet a kivételnek!
Gyöngyi!
Igyál többet te is.
A hozzátáplásról pedig feltétlenül szeretnék veled beszélni, mert úgy látom mi a "szarügyekkel" sajna szarban leszünk.
De ezeket az ügyeket én is úgy próbálom most már túl élni, mint a Szandra. Néha jobb mindenkinek, ha széllel szemben nem pisilünk!
Kata!
Nagyon édes a Marci és Szegedet pedig nagyon imádom. Ott laktam 10 évet, talán életem legszebb időszaka volt eddig!
Nekem nagyon ismerősnek tűnik a dédi! Biztos vagyok benne, hogy többször is láttam Szegeden. Én annó a Szamos utca 8-ban a 3. emeleten laktam.
És szerintem néha belefér egy-egy görbe este!
Katus!
Hiányzol! Ma jártunk felétek, be is csöngettünk, de nem voltatok otthon, vagy nem vártam elég ideig???
Ildi!
Ez az izé nekem is elég sűrűn vacakol. Így van hogy Word-ban írom meg, majd bemásolom ide.
Remélem jók az időjárás jelentéseink, bár jobban örülnék, ha nem lennének ilyen képeségeink!
Jó nyaralást! Üdv a többieknek is, ha találkoztok!
Denesandi!
Remélem öszzejön a pályázat, vagy a kis tesó!
Én nagyon szívesen kimennék pl: Bécsbe. Legtovább 3 hónapig voltam külföldön, Ausztriában, Bécstől nem túl messze Kremsben. Még a főiskolán pályaztam meg, és mivel sikerült, egy félévet kintjártam suliba.
Most pedig Zoli miatt nem megyünk ki. Ő nem bírja a távollétet a családjától (én nagyon bírnám), ráadásul nyelvérzéke sincs, így ez is flusztrálná.
Laura nagyon édes a vonalzódon. Jól áll neki a coff.
Anita!
Én is attól tartok, hogy mikor egy kis felügyelet kellene, akkor nem nagyon lesz jelentkező. Bár az anyukámra biztosan lehet majd számítani, csak egy dologtól rettegek, hogy kocsival akarja majd valahova vinni. Szegény anyukám mellett én a vasútig 3-szor szörnyet halok, pedig csak 5 perces útról van szó!
Így inkább mindent kitalálok, hogy miért kell most nekem vezetnem. Most egyszerűbb, mert megbízom, hogy üljön hátra Dóra mellé, mert én nem bírok hátul ülni, mert pár perc alatt hányingerem lesz. És ez sajna tényleg így van!
Reni!
Ha sütsz valami finomat hozhatsz nekünk kostolót!
Az Éviék végül csak tegnap mentek el, remélem jó idejük lesz!

Csónak volt a mindenük
Hajókirándulás Badacsonyba
Kedvenc pálmafánk
Napfényben