A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Este nem volt ordítás! Úgy tűnik annyi volt a baj, hogy nem jókor fürdettünk. Így viszont kétszer fel kell kelni etetni, de még mindig jobb, mint órákig próbálni altatni egy ordító babát.

Na akkor igazítom a táblikat!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

Dodó! Isten Éltesen Titeket! Csak így tovább! :wink:

Olyan aranyos volt a kislányom! Képzeljétek! Este szenvedett, de elaludt olyan háromnegyed 12 körül, és reggel 6-ig aludt!! Tegnap fél 11-től negyed 5-ig. Jó lenne, ha már ez így beállna. Sokkal kipihentebb vagyok.

Magdi! Régen jártál erre, de boldog névnapot!!Jelentkezz, ha tudsz! :P

sz.andi

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Hűha! A babás táblit már 4 részletben tudom csak feltenni!

H.Szilvi! Örülök hogy végre otthon vagytok! Majd mesélj magatokról és kérünk képeket, meg a tábli hiányzó adatait!

Dodó! Boldog házassági évfordulót! Nekünk 16-án volt a harmadik. Elmentünk egy most nyílt cukrászdába.

Kép
szly27

Már 34 babánk van!

Kép
szly27

Sziasztok!
Hú,mennyi Baba! :D

Hatalmas gratula mindenkinek,aki mostanság szült!!

tegnap volt itt a védőnő,nem vagyok oda az okoskodásáért.Húzzam el az etetést három órára-he-könnyű azt mondani,mikor két óránként kér enni e kicsi.Le van ejtve,én tudom mikor éhes,és nem fogom éheztetni még egy órát.Különben is van hogy nappal is egyszer alszik egy nagyobbat,és utána kér többször enni,csakúgy mint este.

Holnap megyünk tanácsadásra-kenguruvakl,busszal,majd meglátjuk hogyan viseli.
Hosszú szoknyába fogok menni,mert a régi gatyóm nem jön rám-a valagamon.Viszont nagyon jól már viosszament a hasam,mondta is a védőnő hogy nem is látni hogy terhes voltam.Csináltam képet,majd felrakom,csak Apa elvitte a telcsijét.

Tegnap nagyon nyűgös volt Domi baba,nem tudom mi volt vele.

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Ilyenkor okosan kell bólogatni a védőnőnek, meghallgatni, aztán csinálod ugy tovább ahogy eddig! :) Te sem mindig ugyanazokban az időpontokban eszel..... Laura is van hogy 2 óra mulva kér, van hogy 4-5 óra is eltelik két etetés között....

d.dodó

Andi :D
hát akkor a te kislányod már átaludta az éjszakát!!!!

Kike,
milyen szerencsés alkat vagy, máris visszament a hasad! Hát én ilyenekben nem is reménykedem.
Tényleg. Mi van a kecskével? Ő mikor babázik????

Dodó,
boldog házassági évfordulót!!! Milyen tortát sütsz? Képet kapunk? legalább....

Na, jóslózik a hasam... :)
vicces lenne innen a gép mellől menni a kórházba :D
(á, nem volt ez még annyira erős, hogy lenne belőle gyerek :? )
tegnap már engem is felhívtak néhányan, a mi-van-egybe-vagy-még szöveggel. Takarítás közben legalább pihentem egy kicsit!

KépKép
szkagi

Kike! Az én védőnőm megkérdezte, hogy a 3 hetes gyerekem játszik-e már csörgővel. Hát gondoltam ez sem sokat látott még 3 hetes gyereket! Aztán 4 hetesen is megkérdezte. Gondolom mostmár mindig meg fogja kérdezni, kb 3 hónapos koráig, mert akkortájt fog játszani vele! :-)

Kép
szly27

Nem gondoltam volna, hogy a vonalzóm valaha is olyanokat fog írni, hogy 2 nap van hátra...

Emlékeztek, valaki még az elején tett fel 40. hetes pocakképet, hogy úgysem lesz sok ilyen 8)
na, elég sok 40. hetes babánk lett végül :D

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Hát nekünk nem volt valami jó éjszakánk. Este 7 körül evett Levente 120 anyatejet és 8- fél 9 körül elaludt. 23.15-kor felébredt (nem szokott ilyen korán) és evett 50-et és visszaaludt. Majd reggel 7 ig 3x volt fent evett 50-70-100-at. most alszik, de nehezen alud vissza.
Sajna keveset tudtam fejni az éjszaka, de most bepótoltam, mert reggel több részletben fejtem 140-et.

Potyka: Lehet, hogy cumizavaros, de már szinte mindent megpróbáltam ciciztetés terén. Sikerült pénteken (nagy nehezen) beszélnem egy tanácsadóval, de semmi érdemlegeset nem mondott. Szinte 3x elmondta ugyanazt fél óra alatt.
Nagyon szeretném szoptatni és nagyon hiányzik is. Még nem mondtam le róla és próbálgatom is, de még mindig ha nagyon jön belőle akkor fuldoklik és azért nem kell neki, ha meg nem jön rendesen akkor meg rángatja és azért nem kell neki. Szívesen tenném rá a cicire többször, de nem igényli. Nem tudom rátenni, hogy cak cicizzen vagy cummizzon rajta, mert ha nem éhes nem veszi a szájába. Vagy szív belőle kettőt és kiköpi, mert jön belőle.
Mást nem tudok tenni csak próbálgatom, de most egyenlőre annak is örülök, hogy így eszik. Bár ma éjszaka megint kínlódtunk az evéssel, de a mennyiség még jó. A cumisüvegnél is, ha nagon jön akkor nem kel neki. És így is nagyon sok levegőt nyel. Egyszerűen valamiért nem tanult meg szopizni se ciciből, se üvegből. A vákummal van a baj, nem megy neki. Néztem a nyelvét, de ki tudja nyújtani. Még arra gondoltam, hátha valamennyire le van nőve a nyelve.

Na lassan készülődök, mert megyünk tanácsadásra. Bizom benne, hogy hasznos tanácsokat kapunk majd. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Házassági évfordulóhoz én is gratulálok!!!
Nekünk 16-án volt de mind a ketten elfelejtettük. :?

Lányok mikor kellene elkezdenie mosolyogni a babuciknak? Levente még csak néz rám bociszemekkel, de jelét sem mutatja, hogy mosolyogni is akarna. Arra emlékszem, hoyg Olivér is későn kezdte, de már nem tudom, hogy mikor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tit! Akkr mi egy napon házasodtunk! Nekünk is júli 16-án volt az esküvőnk!
Jázmin már mosolyog ha beszélek neki! Kb három napja kezdte. Ha például csiklandozom a száját a textilpelussal, akkor is nevet! Oylan édes, meg lehet zabálni!

Kép
szly27

Szép napot mindenkinek!

Marcsi! Annyira édes hajasbabád van! :D Mutattam Apának, neki is nagyon tetszett!

Na, megvolt a vérvétel, holnap EKG. Csütörtökön NST. Utóbbira nagyon kíváncsi vagyok, mert már három-négy napja szinte folyamatosan fájogat, feszülget a pocak. Levi baba eléggé lapít néhány napja, bár ma "viszonylag" aktív.
Talán lesz valami pár napon belűl, igaz, már csak 11 :shock: nap van!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Agi!
Sima csokitortát csináltam.....de csak picikét....4 tojásból egy kislábasban sütöttem a piskótát.
Mikor ébresztettem apát, be is vittem neki. Azt mondja ez mi?? Volt rajta cukorszívekből a 2-es kirakva. Azt mondja, ja, két hetes Laura... mondom de ez nem azért van! :) De aztán eszébe jutott.... "jaaa...házassági évfordulónk van"! :lol:

d.dodó

Most délelőtt megint nem tudom mi lehet Laurával. Egyfolytában cicin akart lenni... mikor odakerült, akkor meg csak szenvedett, alig akart enni, félrenyelt, akkor sírt....böfi...cici...ez ment mostanáig. Most megint bealudt egy másfél óra szenvedés után. Pedig kapott hasfájás elleni cseppeket megint, és én szinte meg már nem is eszem semmit.... Na, de majd holnap a végőnőnél tuti megemlítem mi a helyzet!

d.dodó

S b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:59-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:59-kor.
Vendég

Dodó! Boldog házassági évfordulót!

Kép

VKata! Hu, az a védőnő... :shock: Inkább nem mondok rá semmit. Akkor a mi egy szobás lakásunkra mit szólna? Na de akkor jönne utoljára! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kata!
huh... ez aztán védőnő. ez most gonoszan hangzik, de nézzen már szét máshol. nah és ha annyi van?
nekünk meg van 2 szobánk. egy gyerekszoba meg egy nappali, amit este meg hálónak használunk :D

nah és akik meg egy szobakonyhában laknak 3-4-en??? és még fürdő sincs... remélem értitek... onnan se veszik el a gyerekeket!!!
tele van vele a tv!!!!

Kép

Kép
timi1982

Dodó,
azt a kis csokitorta-trükköt felteszed a receptesbe? Hogy ilyen pici tortához mennyi és mi kell? És hogyan? Én sosem sütöttem tortát, de egy ekkorával megpróbálkoznék - nem mintha a méret számítana ezen a téren, de legalább nem egy egész tepsit rontok el.

Vidokata,
hát, védőnő... már megint... állítólag vannak normálisak is 8)
nem értem, miért kellene egy 14 nm-es szobánál nagyobb! Szonja 7 nm-es szobában volt, úgy, hogy két ajtó is nyílt befelé, ahová nem lehetett semmit tenni, na meg a radiátor. Nekünk ezért kellett nagyobb gyerekszoba. Na meg tetőtéri volt, és emeletes ágy sem jöhetett szóba. De 14 nm az szerintem teljesen ideális, talán még a kis tereket jobban is fogadják a picik, mint a báltermi méreteket. Az az ő kis birodalmuk.

na, fáj a hasam - csak úgy közbeszúroooooom

Kriszti,
lehet, hogy maholnap szülsz? Nekem fájogat a hasam már vagy egy hete, aztán itt ülök még mindig. De neked rövidebbet, gyorsabbat kívánok, menj csak!!!! Én még elvagyok ezzel úgy tűnik.
Férjem kérdezte is ma reggel, hogy mikor szülünk, neki jó a ma délután :D nekem is jó, de Nándinak jó-e?

Nem sokan vagyunk már a várandós táblában. Kimmáról van valami hír? Mikor volt itt utoljára? Nem lehet, hogy már ő is babázik? Teó sem jelentkezett már egy ideje, ha jól emlékszem.

Timi, mit mondott a dokid, megvizsgál akkor is, ha szabin van? Durva lenne, ha végül orvos nélkül maradnál :shock: két orvos között!

KépKép
szkagi

és ha már mindenki babázik, akkor nyitunk egy új topikot, 2008 nyári anyukák néven? :lol:
már 500 oldalt teleírtunk!!!!

KépKép
szkagi

Agi!
Majd lefényképezem, és felrakom a receptesbe.... de amugy nincs benne semmi ördöngősség.... :) nagyon könnyű.

d.dodó

na megyek teregetni meg kihalászom a vízijátékokat az ecetből. Remélem, elmenekült az összes lukból az összes penész 8)

KépKép
szkagi

Dodó,
jó, akkor nem reménytelen, hogy meg tudom csinálni :D
a csokimázat-krémet is (ez a rész naggyon érdekel!!!) légyszi

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Lindának,Anyjuknak hatalmas gratula!

Maria! Asztaaaaaaaaaaaaaa! :shock: Ez a pocak nem semmi!
Az enyém se volt kicsi,na de a tiéd felülmúlja!

Agi! Hajrá!! Mostmár tényleg eljött a te időd!!

Dodó! Nagyon jó lehetett ez a torta ötlet!
Boldog házassági évfordulót nektek és persze Laura babának boldog 2 hetes fordulót! :wink:
Milyen cseppeket adsz neki pocifájásra?

Titi! :cry:
Mostmár megérdemelnéd,hogy minden rendeződjön!
Apa még otthon van?

Szandi! irigy-irigy!!!

Nekünk elég sz@r éjszakánk volt!
Az estét végigordította majd 21:30-kor elaludt egészen 2:30-is,ami tök jó!
Csak utánna újabb ordítás 5-ig!
A hasa is fáj,enni is akart meg nem is,aludni is akart meg nem is!
szívta a cicit de 1 perc múlva ordított,kikökpte,ezt játszottuk egy darabig,aztán jött a tápszer ezzel ugyanezt csinálta!
Tök kész voltam már!
Direkt mértem,hogy mennyit szopizik,hogy mennyit pótoljak!
Szerintetek??????????????
70-el kevesebbet mutatott kaja után!!! :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tegnap vettem Aventes mellszívót és most én is fejek-fejek és fejek!!!!
Így legalább tudom mennyit eszik!

Na most lépek,majd még jövök ha tudok!

Ja!!!!!!!! Ma du. megyek a 6 hetes kontrollra!!!!
Hihetetlen!!!

Kép

Kép
ibm

lányok!
ez már jelenthet vmit? kicsit szurkál lent a hasamnál vagyis inkább ott lent a szemérem csontomnál. mintha késsel szurkálnák. de inkább csak mikor lépek akkor érzem és nem is vészes. egyáltalán nem. inkább csak észreveszem hogy volt.

ez már lehet azt jelenti hogy illeszkedik be a feje és tágulok?

Kép

Kép
timi1982

ági!
tegnap délután beszéltem vele. jövő héten jön vissza, de egerben van igy szülésre bejön.
holnap az nst eredményem majd megnézi valaki... van még egy doki akit ismerek és nagoyn jó fej. lehet őt keresem meg és vele csináltatom meg a viznézetelt és tágulást is ha nézni kell.

Kép

Kép
timi1982

Ami!
Pocifájásra valami Minifom cseppeket kap...

hoztam egy kedvenc képet...tegnap csináltam
Kép apával

d.dodó

Ami!
Pocifájásra valami Minifom cseppeket kap...

hoztam egy kedvenc képet...tegnap csináltam
Kép apával

d.dodó

Bocsi, nem akartam kétszer :oops:

d.dodó

Tortát felraktam a receptesbe.... olyan picike amúgy, hogy alatta a tányér az reggelizős kistányér.

d.dodó

Timi: szerintem lehet az! Drukkolok!

Dodó: édes a kis családod!
Vendég

Dodó! Édes Laura baba a büszke Apukájával!

Timi! Elkeseríteni nem akarlak, csak írom, hogy már két hete érzek ilyen szurkálódásokat ott. :roll:
De neked így a legvégén hátha gyorsabban történnek a dolgok! Hajrá-hajrá! :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szóval akkor minden védőnő"gyagyás" :lol:

Ági:Kecsi még nem babázik,nem tudom mikorra tervezi :lol:

Dodó:Boldog házassági évfordulót :D
Tényleg jó a kép kettejükről!

Sikerült újratelepíteni a windovst,most még néhány dolgot be kell állítani rajta-feltöltöm a képet,és megmutizom.

Kép
Kép
Kép
kike

ááá. mindig jegyzettömbbe írok hogy ne vesszen el és most, hogy egyszer nem... szóval csak a lényeg mégegyszer...

fogamzásgátló: én régen egy nuvaring nevű csodát használtam, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem gyógyszer, hanem egy gumigyűrű, amit fel kell tenni mint egy tampont, és utána három hét múlva levenni. Észre sem veszed hogy ott van, és mivel nem a májon megy keresztül, ezért tized annyi hormon van benne mint bármelyik tablettában. És persze nincs az a veszély, hogy elfelejted. Aztán egy hétig nincs fenn, akkor megjön, utána felteszed a következőt. Tehát valamilyen szinten mégis olyan mint a tabletta, de mégsem. Szóval szerintem aki megy kontrollra majd kérdezzen rá. Szerintem szuper dolog, én tuti megint azt fogok használni.

a 40 hétről... Hogy itt tudják a babák. Ugye én 39+5 voltam amikor szültem, mégis minden papíromra azt írták, hogy 38 amiben az a vicces, hogy ugye indítani nem akartak hamarabb, de most mégis úgy tűnik, mintha az utolsó két hetet végig sem csináltam volna...

az éjszaka nekünk megint jó volt. Este kilenckor evett, utána éjfélkor. És tök jó volt, mert éjfélkor benyomta kb. fél óra alatt és rögtön vissza is aludt. Úgyhogy kihagytam a fejést és én is gyorsan visszabújtam... Aztán legközelebb fél ötkor kelt, aztán meg csak fél nyolckor. :) Úgyhogy összességében aludtam 8 órát. :)

Szabad sírógörcsöt kapni a fejőgép láttán? Már totál kikészít... Ráadásul azt vettem észre, hogy Eliot fél a hangjától. Még akkor is, amikor én másik szobában vagyok. Ha ébren van, akkor sír... Úgyhogy marha jó...

Megyek mert ébren van és foglalkozom vele egy kicsit... :)

ja, gratula az új babáknak, akinek szülni kell, az menjen, dodó, nektek meg boldog évfordulót! :)

KépKép
muffin

hú..elvagyok havazrva megint, csak magam vagyok szinte, apa dolgozik, ma nem ,mert szemészetre kellett menni....
van képem csak nem tudok mkicsinyiteni, aki megtenné küldje már el privibe az e-mail címét és akkor átküldöm a képeket kicsinyítés céljából.....
enyhén vagyunk hasfájósak, nem tud rá valaki valamit?? bocsi de nem volt még időm most se visszaolvasni... :(

Kép
Kép
h. szilvi

muffin?? ti hogy vagytok?? minden rendben??

Kép
Kép
h. szilvi

szly átírnál minket? június 16.-án sdzülettünk és császárral

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!
Gratulálok Viki, Bondi, Anyjuk, és Linda!!!!

Az én drága lányom szinte semmit nem alszik, így nem sok időm van. Mire visszaolvasok, addigra felkel. A többi gyerkőccel se tudok szinte semmit játszani! :cry: Ja, a nagylányom , aki 13 múlt, most ment élete első randijára! :oops: A szopizás kezd rendbejönni, igaz, néha egész nap csak enne!
Kép

Kép
dittke

ígért kép-pocak-két héttel a szülés után
Kép

Vercsivel:
Kép

Locsi:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Hú,
Dittke,
drukkolok, hogy a lányodnak jó élmény legyen az első randi!!! De azért ne adjon aggódásra okot se neked 8)
Izabella milyen aranyos hajasbaba - mennyi nagyhajú babácska van ebben a topikban!!!
Vajon az enyém milyen lesz? 8)

Szilvi,
sajna én elég amatőr vagyok a képkicsinyítés terén, de megpróbálhatom... átküldöm az e-mail címemet, és meglátjuk, mi lesz.

Muffin,
nem is értem, miért írták, hogy 38. hétre született - bár valószínűleg nem lényeges így utólag.
Szegény Eliot, ennyire utálja a fejőgép hangját? Ez motoros gép? Ó, hát ez elég borzasztó, főleg, hogy még használnotok kell jó ideig... és hát igazából az a jó, ha tudsz fejni, és anyatejet kaphat.
Tápot készíteni is elég vacak - csak ezzel tudlak vigasztalni. És rémesen drága is. Tarts ki, az anyatej a legjobb most Eliotnak!!!! Erre gondolj! Fejőgép nélkül meg nem tudnál neki anyatejet adni :?

Dodó,
aranyos a családod! És köszi a receptet, már nézem is!!!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

mi még egyben :lol:
eredeti számítás szerint ma töltöm a 40 hetet, amúgy pedig inkább holnapután...
de nekem mára ne szurkoljatok szülésre :wink:

voltam dokinál és van folyásom, úgyhogy este még kúpot kell betennem este, reggelig természetes szülésről nem lehet szó :?
úgyhogy most pihi ezerrel, nehogy kirázóbjon a bébike :wink:
reggel 7kor CTG, majd meglátjuk...
Fájásaim nincsenek,méhszáj2111

Dodó!
Boldog házassági évfordulót! :wink:

Kike!
szépen lement a poci! :wink:

Ági, Timi!
Pocifájás???
nem sértődök meg ha megelőztök :lol:

Kép
kimma

Amúgy az "egyben vagy még?" telefonok már engem kikészítenek :evil:
pláne ha egyeztettem kollégával hogy majd értesítem, erre már másodjára hívogat :?
miért nem lehet egy kis türelmük??? :evil:

Kép
kimma

Magdi!
Boldog névnapot!!! :D

Kép
kimma

Kimma,
akkor most azért drukkolok, hogy ne induljatok még el ma++++++++

Én szívesen megyek, ha Nándi elindul,
ma egész nap csak aludtam-feküdtem szinte, most is kótyagos-álmos vagyok. Remélem, ha beindul a szülés, azért magamhoz térek! :roll:
Érzem az orrom is már megint sajog belül, tuti vérezni fog, na minden nyavalyám előjön így a végén

Kike,
hát csak irigykedni tudok, milyen jól lement a pocid, és ennyire gyorsan!!!
A lányod meg nagyon hasonlít rád! És milyen szeretettel nézi a kisebbik öccsét!

Timi,
ha alul szurkál, akkor biztosan arrafelé halad már Bence :) ereszkedik szépen lefelé. Legalább feltérképezi az utat! 8)

KépKép
szkagi

Dodó,
nagyon szép kis tortát csináltál! És tényleg egyszerűnek tűnik, meg fogom próbálni

KépKép
szkagi

hát még én se szülök.

most ráadásul egyfolytában motoszkál. olyanokat boxol vagy rug hogy csak na.
jah egyébként eddig bal oldalon volt a háta és jobb oldalon motoszkált. most fordult a helyzet. remélem azért fordult mert lentebb furta magát.
nyusziapu hazajött ebédelni. nézte a pocim, lentebb van :D
remélem igaza van.

holnap meglátjuk mit mond doki.

mondjuk én szívesen mennék szülni. ha még most elindulna jönne velem a szülésznőm :D holnap már nem jó mert este utaznak és még fel kell érni a reptérre szegénynek :D :D

meg az az igazság hogy a kiskönyvem is betelt!!! már nem tudnak beleirni egy sort se. és holnap még doki is irna bele, meg védőnő is. hát nem fognak :D de nem szülés miatt :(

kike!
még mindig csodaszép domi. és a pocid :shock: :shock: vagyis a nem pocid :D

dodó!
csini torta. nekem is csinálhatnál.
ma már sütire nem volt kedvem, hangulatom.
csináltam savanyu krumpli levest, hurkát sütöttem, lasagnet is csináltam, és burgonyasalátát is.
jah burgisali... nah abból se eszek már többet!!! tettem bele lilahagymát. bántja a gyomromat. 8) :shock: ugyhogy a többi salátástállal nyusziapura vár :D imdája :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Anyjuk, Linda nagy nagy gratula a babákhoz!

Mi megvagyunk, csak többnyire olvasni van csak időm!

Ági, Kimma, várom az sms-t! :) Azt természetesen azonnal felteszem!

Egyébként nálunk evésből, alvásból áll a nap, ha ébren van, akkor nézelődik, szerencsére nem panaszkodhatok!
Ági, ma már megkaptam Zsuzsitól, hogy persze mindig a babával foglalkozol! Szóval ennyit arról, hogy nem féltékeny!

Képzeljétek, a töki körhinta baleset két súlyos áldozata is pátyi volt! Két kislány!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: