A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Tegnap este 19 órakor megszületett Vivien 3.85kg 51cm-vel a baba és a mama is jól van.

Kép
linda24

Lányok, olyan gyorsan eltelik ez a terhesség...
kicsit leültem és elmerengtem, hogy minek is siettetném én (nem is siettetem egyébként) a végét...
Még három napig van segítségem, addig akár békésen itthon is szöszmötölhetnék - ez már nagyon régóta nem adatott meg nekem!

KépKép
szkagi

Lindaaaaa!!!!
Hurrrrráááá!!!
Gratulálunk!
De jó!

mindjárt bőgök is

KépKép
szkagi

Linda Gratulálok Vivienhez! Sok boldogságot Nektek!

Bár nem tudjuk ki hozta ezt a jóhirt, gondolom az apuka! De köszönjük! Képet is kaphatunk? 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2008.07.21 15:17-kor.
bencuri

na, Szly, igazíthatod a táblát :lol:

KépKép
szkagi

Kép Vivien 30 percel a születés után!

Kép
linda24

jaj de jó!!!!

Linda!
nagy-nagy gratula! sok erőt,tejcsit, egészséget nektek!!!!

Kép

Kép
timi1982

szly!

:D :D :D szegénykém... már módosíthatod is a táblikat

Kép

Kép
timi1982

[color=red]Anyjuk, Linda Hatalmas Gratula Nektek![/color]
Vendég

Linda: Gratulálok Vivien babához!!! (A hírhozó apukának is)
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:55-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:55-kor.
Vendég

Linda, hát hurrá!!!!!! Pedig ugye semmi előjele nem volt. :lol: Kép

potyka

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:56-kor.
Vendég

Linda: nagy nagy gratula nektek is!!! Nagyon jó egészséget és sok tejcit nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Linda!!!
Nagy-nagy gratula!!!

Hu, már tényleg nem maradtatok sokan kismamik!!

d.dodó

Nahát!! Gratulálok Lindának és Anyjuknak!! És persze a babáknak és apukáknak!!

Ha egy üzlet beindul... :lol:

Ki a következő??

sz.andi

Kata! Jó, hogy kérdezted a vizsgálatokat! Nekem azt mondták, hogy kérjek most időpontot az ortopédiára, mert annyira sokan vannak. Elvileg 3 hónapos korban kell menni. Na én nem tudom. És azt sem, hogy hova kell még menni. De felhívom a védőnőmet holnap és letisztázzuk. Milyen jó, hogy írtad!

sz.andi

Ja, azt nem is mondtam! Voltam kontrollon, minden rendeben. Kérdezte, hogy gondolkodtunk-e a fogamzásgátlásról. Mondom persze. Erre felírt egy gyógyszert, amit szoptatás alatt is lehet szedni és nem kell szünetet hagyni, hanem folyamatosan kel szedni. Ki is váltottam, de a gyógyszertárban majdnem szívrohamot kaptam. 7000Ft volt!!! Köpni nyelni nem tudtam. Fogalmam sincs mennyi egy fog.gátló, mert vagy 6 éve nem szedtem. De ennyi?? Én nem fogom ezt szedni tuti. Nem vagyunk mi ennyit együtt, hogy megérje :D Csak már kifizettem és nem tudom mit csináljak.Tuti nem szedem tovább, max ezt a 3 havit. De annyinak meg minek. De már megvettem..Nem tudom. ÁÁÁÁ, utálom. Mondhatták volna, hogy annyi... :lol:
Mindegy, így jártam.

sz.andi

andi!

nekem 6000 ft volt mikor utoljára vettem magamnak fog. gátlót. nah az kb. 1,5-2 éve volt. azóta emelkedett szerintem az ára, de ha nem akkor is 2 éve került ennyibe!!!. tehát ha igy nézem nem is olyan vészes :D

Kép

Kép
timi1982

Nahát, micsoda "meglepetés"!
Linda nagy-nagy gratula Vivien babához! Nagyon szép kislány! :D
Köszönjük apuka a híreket és a képet!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

O-óó! Holnap vérvétel... :roll:
Így a végén még ilyenekkel szadiznak...hát csak túlélem ezt is. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:56-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:58-kor.
Vendég

Hát nagy gratula Lindának, Anyjuknak és Marcsiénak is!
minden baba gyönyörű! Egészséget és minden jót!

Szilvi[/b]! De örülök nektek! Hogyhogy csak most haza???

Mi küzdünk a tejcsiért, de minden nap egy leheletnyivel jobb...

Kép
andkata

lányok!

tudja valaki hogy kell virslis hasét csinálni?

mi se szülünk még egy darabig!!! most épp azt kívántam meg. azt mondják aki szülni készül az már nem kívános :? :oops: :shock:

és holnap csinálnék ha tudnám a receptet :D

Kép

Kép
timi1982

Nekem a doki azt mondta mikor hazajöttünk a kórházból, hogy a 4 héten mennyünk ortopédiára. Leventének kicsit kötöttebb a csípője állítólag ezért kell hamarabb menni. Képzeljétek Olivérnak pedig a farossága miatt picit lazább volt és a bizti kedvéért egy rövid ideig terpeszpelust kellett hordania. Nem zavarta egyáltalán. Na most kíváncsi leszek Leventének kell e.

Képzeljétek milyen ügyi volt ma Levente eddig 560 grammnál tarunk. Most este evett120-at 30-at ciciből 90-et üvegből.
Azt vettem észre, hogy szeretne ő szopizni, csak nagyon nehezen jön belőle és amikor már nehezen jön szegényem rángatja össze vissza és elkezd üvölteni. Így ekkor adom neki üvegből.
Tudjátok ennyi kínlódás után már azt sem bánom, ha így eszik csak egyen végre. Kicsit fura, mert nekem is nagyon hiányzik a szoptatá és elég macera a fejegetés, de Leventéért mindent.
Na megyek fejni, bár fonnyadtak a cicik de azért fejek.
Most, hogy csak ketten vagyunk meg kéne próbálnom 2 óránként fejni, hogy nőveljem a tejmennyiséget, mert kezd apadni.
Muffin most tudom neked hogyan telhetnek a napjaid. Tök rossz éjszaka is amikor végre lefeküdhetne az ember akkor még fejnie kell, hogy a következő evésre legyen ne tápot keljen adni.

Na jóéjszakát.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata! Köszi szépen! Ezt nem is tudtam de jó, hogy mondod! Eddig nem vettem be belőle, de így aztán... Nem tudom. De mit kezdjek vele? Itt van, 7000-et kiadtam érte, hogy nézegessem? A francba! Amúgy sem vagyok egy gyógyszerszedő. Utálom, meg elfelejtem. Na mindegy.

sz.andi

Szerintetek hol van Magdika? Régen jelentkezett be! Meg Marcsika is hiányzik.

sz.andi

Tita,m a kisfiad cumizavaros. Beszélj egy szoptatási tanácsadóval, tuti van segítség!!! és egyszerűbb, mint fejni.

potyka

Már nem lehet a nyagyonbaba.hu-n egyedi vonalzókat csináltatni??
Nem találom hol kell, pedig szerettem volna. :cry:

sz.andi

sziasztok!

Köszönöm, hogy hiányoltok, jól esik.
Cserébe, rakok fel egy képet kettőnkről:
Kép
Vendég

Na meg is találtam :lol:

sz.andi

Marcsika!!! De jó! Jaj, nagyon aranyosak vagytok! Tündéri Emma!! Hogy vagytok?

sz.andi

Nah, szóval velünk még mindig minden rendben, csak én nem érem magam sosem utol...
Holnaptól pedig már főznöm is kell, úgyhogy tartok tőle, mi lesz.
Ma pedig apa miatt virrasztok, az egyik kedves ismerősünkért ment a repülőtérre, éjfélkor száll le a gép, Londonból érkezik.
Utána pedig 4 40-re dolgozni megy, szegény nem fog tudni pihenni.
Nekem pedig mint mozgóbüfének lassan jelenésem lesz, várom, hogy felébredjen a kisasszony... :roll:
Hamarosan indulok fürdeni, már csak az enyém a fürdőszoba... :wink: :lol: Bízom benne, hogy Emma hagyja, hogy beáztassam magam... :roll:

Látom, ismét születtek babák, gratulálok mindenkinek!!! :lol: :lol: :lol:

Már nemsokan vagytok "odaát"... :wink:

Tessék kiélvezni minden percet.
Csatolok egy döbbenetes pocakképet, ez volt az utolsó, a kórházban készült... :shock:
Kép
Vendég

Nem mertem nagyobban hagyni, mert szerintem így is brutális... :shock:

Andi!
Köszi, jól vagyunk!
És Ti?
Van képed Vikiről?
Már rég láttam...
Vendég

Lépek egy kicsit, megyek csobbani, még visszanézek, ha Emma még alszik.. :roll:

puszi!
Vendég

Látom, senki nincs itt, akkor megyek én is.
Ha tudok, akkor jövök hamarosan!
Addíg is menjen mindenki szülni, aki szeretne, a babásoknak pedig babasírás-mentes-nyugodalmas jó éjszakát kívánok! :wink: :lol:
Vendég

Viki,Bondi, Anyjuk és Linda!

nagy-nagy gratula a babócákhoz! :lol: :lol: :lol:
Kívánok sok-sok egészséget és tejcsit
!

én következek! :shock: :lol:
holnap CTG meg vizsgálat...
majd meglátjuk milyen eredménnyel...

most elég fáradt vagyok, ma még takarítós, sütis program volt.

puszóka, jó éjt!

Kép
kimma

Marcsika!
Képek vannak, de azokat már felraktam. A favorit nálunk most ez:

Kép

Egyébként jól vagyunk. Csak azt nem értem, hogy ma Viki miért alszik 5 percet, aztán ébred, elaltatom 3 perc alatt és ismét alszik 5 percet. Ha 30X nem altattam el ma, akkor egyszer sem. Kezdem unni. Mindig elalszik, max egyszer felébred, de aztán alszik rendesen. Én nem tudom, de már fáj mindenem. Ha nem altatom, akkor egyre hangosabban sír, hogy tuti meghalljam. :D

Na csak sikerül neki! :?

sz.andi

Na megpróbálok ledőlni mellé, hátha sikerül aludnom nekem is!
Marcsika! Tegyél sok-sok képet még, mert itt igen szeretik nézegetni a képeket. Én is! És olyan szép Emma!

Jó éjszakát!

sz.andi

Marcsi!
Hatalmas hasad volt a végén! És nagyon édes Emma baba!

Képzeljétek, Laura egész délután szenvedett.... 3-kor megjöttünk a sétából, megszoptattam, de onnantól kezdve csak ordított, néha már a fáradságtól, a sok sírástól bealudt. De csak a vállamon aludt, huzogatta a lábát, láttam hogy fájlalja a hasát. Pedig a hasfájására szedendő cseppeket is beadtam neki, és direkt nem ettem semmi olyant, ami bánthatta volna (spenótot ettem, de laktóz mentes tejjel, és fokhagyma nélkül). este fürdetés után sem nyugodott meg... apa fogta a vállán, és egyszercsak kihányt mindent. Nem bukott....nem is igazán szokott bukni. De most szó szerint minden kijött belőle. Tök megijedtünk. De mivel nem lett letört, és bágyadt, hanem inkább "felvidult" mint aki megkönnyebbült, mi is megkönnyebbültünk. Aztán még be is kakilt, és utána evett egy keveset, és azóta alszik mint a bunda!
De a kis butus mindig ugy eszik, hogy nagyon sok levegőt nyel, és hiába próbálom büfiztetni közben is, nem hajlandó. Szóval délután óta összegyűlhetett a sok levegő a hasában.....és ezért hányhatott. Remélem az éjszakánk nyugodt lesz. Szerencsére délután tudtam aludni egy órácskát, és nagyon jól esett!

d.dodó

Hahó,
már azt hittem éjjel, megszülök :lol:
egyre erősebb jóslóim voltak 1-től 3 óráig, de aztán mégsem lettek rendszeresek, és végül el is maradtak, úgyhogy elaludtam - de a vállam az marhára megfájdult (valószínűleg inkább a takarítástól :D )

Tegnap a ctg-n is volt egy összehúzódás, mondta is a doki, hogy jó lesz ez... csak lesz itt gyerek...
Hát éjszka a nem szültünk. Most nagyon álmos vagyok, ha a család elvonult, még visszamegyek aludni.
Majd jövök!

Marcsi,
nagyon szépek vagytok együtt is!!!
De a hasad az brutális volt!!!! :shock:

KépKép
szkagi

Szia Ági. :P Azért átéagban csakkijöna 40 hét, hiába húztak bele többen is jóval hamarabb.... Pedig én is úgy renéltem, hogy egyszer az életben ezt a végső kínlódást megúszom. DE nem. Lifeislife....

potyka

Szia, Potyka :D
igen, sajna a statisztikának van igaza, az átlag a 40... és itt nagyon rendes és tisztességtudó babák vannak, kivárják. Csak az anyukák nagyon kíváncsiak 8)
De már ezt a kis időt kibírjuk, nem igaz? Már csak napok lehetnek hátra...
És az időjárás meg nagyon kegyes volt a nyári kismamákhoz eddig!!!! Tegnap nagyon kellemesen HÉVeztem a rendelőig, olyan szép idő volt! Bár megszólított egy pasi, hogy nincs-e véletlenül egy szál cigim :shock:
ekkora hassal!!!
biztos nincs gyereke
meg mondjuk részeg is volt :?

Na elvonulok ejtőzni valamerre,
tegnap az egész házat sikerült kitakarítani.
Mára a fürdősjátékok penésztelenítése van betervezve...
meg esteleg szülünk :lol:

Potyka,
nálad szülésre utaló jelek vannak? Jóslók, ilyesmi? Vagy te is rajtaütésszerűen fogsz szülni, előjelek nélkül?

KépKép
szkagi

Andi,
milyen aranyos mosolygós Viki!!! És már 6 hetes!!!!
A fogamzásgátló árán én is meglepődtem három éve... és tényleg csökkenti a tejet, én abba is hagytam.

Dodó,
szegény kicsi Laura...
végül mindig kiderül, hogy volt valami oka annak, hogy sírnak a kisbabák, nem vettétek észre? Csak hát ugye nem tudják mondani, hogy fáj a hasam vagy nyomott az idő...
A szülő meg találja ki... addig meg mindketten szenvednek...

Na megyek, mert fáj a hasam :lol: de ez most jó!!!! :lol:

KépKép
szkagi

Agi!
Hát igen, mindig csak találgatunk, hogy mi lehet a baja. de utána láthatóan megkönnyebbült, és éjjel jól aludt, csak 3-kor kelt, meg most 7-kor! :) Ugyhogy mi is tudtunk aludni!! Bár apa még visszafeküdt aludni!!

Na, amig alszik, addig megyek is sütök egy picike tortát, mert ma van a 2 éves házassági évfordulónk!

d.dodó

Alekó!
Ha olvasod..... várjuk a képeket! :) (azaz én már az albumodban meglestem), de a többiek is biztos kíváncsiak! Amugy nagyon gyönyörű Anna baba. Szép szeme van! És olyan kis formás baba!

d.dodó

jó reggelt mindenkinek!

marcsi!
nagyon aranyos képek! a pocakos :shock: a végére jó nagy volt!

igen,igen,igen, méééégggg!!! képeket!!!!

én milyen jól aludtam!!! nyami!!! asszem 3-szor voltam fent pisilni az éjszaka a 13-hoz képest ez nagy rekord :D pedig megettem tegnap még egy fél dinnyét is egész nap. habár délelőttől kezdtem a nyammogását, ugyhogy lehet napközben azért ürült az :D

hajnalban volt egy kis rózsaszínes valamim... nah most legyek okos. részleges nyákdugó vagy a vizsgálattól volt már megint. csak mert máskor nem volt ennyire nyálkás! de azóta meg semmi. szóval annyira nem rágom rajta magam, csak jó lenne tudni :D
(bocsi hogy részleteztem) :oops:

nyusziapu is fergetegesen aludt azt mondta. lehet nagyon rákészültünk a szülésre :D :D :D

ma csinálok fini savanyúkrumpli levest mert azt óhajt nyuszómuszóm. meg sütök hurkát meg kolbászt. van hozzá koviubi :D nyami
meg nekem is kellene valami sütit is összedobni. már rég volt.

tényleg!!!!
Boldog 2. házassági évfordulót az ünnepelteknek!!!!!
Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Linda! Gratulálok Vivi babához!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: