Kriszti! Sajnállak a párod miatt! Remélem tényleg megoldódnak a dolgok! Eddig is volt, hogy eljárt iszogatni? Én sem tudnám már elképzelni, hogy anyuéknál aludjak. Mármint már ott nem érzem annyira otthon magam, pedig ott laktam! Ezért megértem hogy nem úgy tudtál pihenni, na meg azért gondolom agyaltál is a dolgon.
Titi! DE jó! Hátha sikerül végre rendbejönni ezzel az evés dologgal! Nagyon aranyosak a fiúk!
Dodó! Cuki Laura. Jázminnak is hasonló haja van!
Vidokata! Dórika is szépséges és hogy figyel!
Patr.! Nem semmi! Pont az ágyatokra
Tegnap máshogy alakult az esténk mint szokott. (ugye általában este 22-től ordítás). TEgnap nem adtam neki az Espumisant és megfürdettem megint 20-kor. Utána szopi, kis nézelődés és aludt. Lábujjhegyen járva, suttogva vártuk a 22 órát. És láss csodát, nem ébredt fel és nem sírt. Aludt szépen éjfélig. Utána 3-ig, majd fél hatig. Így ugyan nem alszik egyhuzamban olyan sokat, de legalább nem sír és nem kell dajkálni. Kiszámoltam, ugyan több részletben, de így én is többet alszok.
Képzeljétek! Rolinak itthonra már nem kell pelenka! Szépen szól ha pisilni kell és belepisilünk állva a bilibe! Úgy örülök neki, ez nagy előrelépés ahoz képest, hogy egy hete még a bilit sem akarta megközelíteni. Persze alváshoz még kap, de volt olyan hogy nem is volt benne pisi.

[/i]