Humanka!
Ne aggódj! A babának megvan, amire szüksége van! Nem éhezik!!! Hogy nem mocorog olyan sokat, az valószínűleg azért van, mint Honey-nak: már nincs akkora helye bukfencezni. Tudom, hogy a diéta nehéz, de kitartás. Sokszor egyél keveset és nem lesz semmi baj! Egy kis egészséges táplálkozás a végére nem olyan rémisztő. Lehet, hogy nekem is az kéne, de engem nem kényszerített rá senki! Meg is van az eredménye a +21 kg-val. Most így a végére megcsappant szerencsére az étvágyam, gondolom a gyomromat is összébbnyomja a babalak. A diéta nyitja pedig a sok zöldség, gyümölcs, párolt husi, kevés kenyér, tészta, krumpli, inkább rizs. Nem tudom, hogy most milyen lehetőségek vannak évszakilag nálatok?! (Húúú ezt szépen meg magyar fogalmaztam!
Szép hatalmas pocim van mi? Azért én is reménykedem, hogy már nem nő olyan sokat! Annácska a pocilakban még intenzíven szokott bukfencezni, így remélem nem akarja tovább bővíteni a házikóját!
Bejci!
Köszi a csinos jelzőt! Jól esik, még ha nem is így érzem általában! Múltkor például teljesen el voltam keseredve a kinézetemtől, de szerencsére pár nap alatt elmúlt. Próbálom magam nyugtatgatni, hogy utána úgy is le fogok fogyni (vagy mi)! Legalább is remélem!