A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Jól elhavazódtam a pakolásban, készülésben, csak gyorsan elköszönök, mi most 30-ig eltűnünk. Minden jót nektek, aki szül, annak szépet és nagy élményt.

Puszi Tünde

mtunde

Na egy pár kép:

Kép

Panka Kép

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

Már rég voltam...
Asszem kicsit le vagyok fárasztva :D
Dani pár napja többet van két lábon mint négykézláb és hát ennek örülök is, de azért kicsit jobban oda kell figyelni...főleg, hogy mostmár mindegyik ágyra fel tud mászni...na persze valamelyik nap simán pofára esett a kanapéról :? nagyon vérzett, de már sejtettem, hogy csak icipici sebről van szó így nem kaptam rögtön frászt...

MSE!
Ez a pocak!!!!!!! Nem is láttam még nagyon ilyet :D :D :D
Jankó is ilyen volt????? Vay csak Florka dugta ki ennyire a kis hátsóját????? :D :D :D
Florkának most tulajdonképpen hány foga van???? Ha jól emlékszem Ő sem sieti el a dolgokat...

Veronikusz!

Annyira gyorsan repűl az idő...már pikkpakk itt a nagy nap...pedig még csak nemrég kaptuk meg Tőled a 78 hetes vonalzót :D
Szofi hogy áll éjszakai evéssel??????
Orsi most kicsit visszaesett cumiügyben, de ebben mi is hibásak vagyunk. De mivel ilyen ügyesen vette a pelusos akadályokat így nem akartam emiatt is kínozni...gondoltam majd ha rendesen beszokott az oviba akkor majd újra próbálkozunk...illetve majd elvinné a mikulás :oops:

Kriszta!
Neked nagyon bájos pocakod van :D :D :D
Nem is olyan nagy :D :D :D
És hogy Panka mennyire hasonlít Rád...

Tünde!

Nektek nagyon kellemes nyaralást....

Csajok!
Kaptam a dm bababónusz keretében egy csomó Pampers pelus és popsitörlő kupont...mi nem használunk pamperst és nem szeretném kidobni...esetleg nem érdekelne valakit????? Szívesen elpostázom...

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

JA és még pár kép...
Voltunk vendégségben egy kisfiúnál...Olivérnek hívják és fél éves...annyira édik voltak együtt Danival...

Kép Olivér és Dani
Kép
Kép Orsika
Kép Dani fodrásznál volt :-)

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Kriszta, szuper pirinyó pocakod van. Kicsi lányod meg tényleg teljesen olyan mint Te! Bár ez a mai front lehet, hogy csalogató lesz a pocaklakódnak, hogy kibújjon.
Nálunk iszonyúan feszengős volt már a délután is kicsifiú, de amit most művel, az egyenesen fájdalmas már. Szegénykém kimentem egy növénykéért a szakadó esőbe, a kutyám majd fellökött, úgy bújt, Prücsi meg betámasztott, de úgy, hogy azt hittem kiinteget a köldökömön. Két "kis" ijedős alak....Nem tudom, mikor lesz ebből szunya.

Dani és Orsi is nagyon helyesek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Cukipofa!
büszke lehetsz a csemetéidre!!! :D irtó helyesek! :D Orsi nagyon nagylányos, Dani meg nagyon cuki az új séróval! :D
Szofi éjjeli evés: OH! mi azt már elfelejtettük. :lol: Az alváslabor előtti éjjel evett utoljára éjjel :lol: Mondom én, hogy csúnyán néztek ott rá! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
nagyon helyes Panna! :D tényleg nagyon hasonlít rád. :D
a pocid is szép és szerencséd van hogy nem lett olyan irtó nagy. Persze azt mindenki tudja, hogy nem a has nagysága határozza meg a gyerek méretét. :D van akinek ugyi befele nő. :wink:
Kérünk ma is bejelentkezést! :D

Pocisok!
csak én vagyok ilyen kis szerencsétlen, hogy ha nem a gyerekek, nem a lábgörcs, nem a pisilés ébreszt fel, akkor a hülye rémálmokra riadok fel????? :shock: :oops: :oops:

Borsa??? Gyuzso???
hol vagytok???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Jól eltüntünk………
Sok minden történt az elmúlt héten,sok jó és sajnos sok rossz………

Visszaolvasni lehetetlenség……

Cukipofa
Köszi a privit,megnéztem,utánanézek
Gyerekeid nagyon szépek

Kriszta
Nagyon jó a pocakfotó és Panna tüneményes

Veronikusz
Hogy vagytok??lányok????

Aprooka
Nálatok miújság???

Dorka???Steffi?????vica???? gyuzso????, borsa??gabi?????és a többiek????????hogy vagytok????????

Még akartam a múltkor írni,hogy pocisok,ha valakinek kell a mellszívó (avent isis kézi)kölcsön adom szívesen csak szóljon és van egy pelenkázó feltétünk is, amit már nem használunk!!!

Rólunk röviden

Balu jól van,
beteg volt, 2 napig iszonyat lázas volt, állítólag vírusos torokgyulladása volt,kapott antibiotikumot, amitől iszonyatos kiütéses lett!azt abba hagytuk és jól van….
Lemérték az orvosnál és 2 hónap alatt alig hízott……
Lépeget magától 6-8 lépést, rosszcsont, sok szót próbál mondani,nagyon édes

Anyukám
Jól van, az első kemó után volt rosszul, amire allergiás (ez kiderült a 2 kezelés után)
Most túl van a harmadikon, ami után volt egy ismétlő UH,aminek az eredménye, hogy nincs daganat,ami hihetetlen……Mindegy lesz egy ismétlő Ct aug. 7én!+ a héten elmegyünk oda UH-ra ahol ez kiderült…….

Közbe még jöttek a rosszhírek…..
Biztos írtam, hogy unokatesóm is rákos…sajnos nála áttéteket találtak…….(tüdő,máj,gerinc, az agyi vizsgálat még hátra van)
Úgyhogy kivagyok lelkileg, agyilag és fizikailag nagyon fáradt vagyok

Bocsánat, hogy ezeket leírtam……kicsit sok lettem
Próbálok majd még jönni

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Emano,
Gyere és írd ki magadból! Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz történik Veletek, de meglásd egyszer nálatok is kisüt a napocska!!! :lol: ÖRülök,hogy Balu jól van, anyukádnak pedig továbbra is szorítunk.

Veronikusz,
HÁt az én hétvégém még rosszabb volt, szombat éjjel már azon gondolkoztam, hogy hívom a férjem hogy a kórházban talizunk... Olyan jóslóim voltak, hogy szinte a falat kapartam, ez 1/2 2-től 3-ig ment így, aztán mire rávettem volna magam addigra elmúltak... Aztán a tegnapi nap is kiakasztott, nem kaptam levegőt és szédültem ezerrel... Mindenki ijeszgetett hogy lentebb van a pocakom és komolyan mondom, hogy menés közben annyira nyomott a feje, hogy én is azt hittem, hogy menetközben elhagyom. Aztán szerencsére megjött a hidegfront és most már jobb. :D

Kriszta,
Nagyon szép pocakod van! Panka is nagyon aranyos...

Cukipofa,
De szépek a gyerekek! :lol:

Tünde,
Jó pihit nektek! Csináljatok sok-sok képet!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Hahó!
Én 1ben. CTG egyenes. Ha nem szülök meg a hét közepéig, akkor az ügyeletesnél fogok...

Cukipofa!
Nagyon szépek a gyerekeid! Balázs séró nagyon jó. Mi most győzkodjük a lányt egy fodrászos hajnyírásra, eddig én alkottam.
Panka a hányás óta nem eszik cumiból, de ezt nem kívánom senkinek leszoktatásnak. :cry:

Emano!
Anyukád jó hír. Unokatesód hány éves. Nagyon sajnálom. :cry:

Vica!
Én pont így voltam hétvégén. Erős jóslók, éjszaka fenn, feje nyom, aztán tegnap éjszaka óta semmi. Megjött a hidegfront.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka: remélem hamar elmúlik a zsibbadásod!!! Nekem is elkezdett fájni a csuklóm a terhességem vége felé, de nem zsibbadás, hanem bizonyos mozdulatoknál belenyilallt... Azt mondta a dokim, hogy semmi gáz, ahogy nyúlnak a szalagok meg lazulnak az ízületek, azt nem csak a medencében teszik, ez is az, szülés után elmúlik... Háát, néha most is úgy belenyillal, hogy kicsi híján eldobom, ami a kezemben van... Ami főleg akkor necces, mikor épp Annácskát emelem ki a kiságyból. Szóval nem tudom nálam ez micsoda, de esze ágában sincs elmúlni :(

Tünde, jó utat, kellemes nyaralást!! Irigy-irigy :D Mi idén sehova...

Kriszta, jó a pocifotó!!! És Panka is tündéri :D :D :D

Cukipofa, tündériek a gyerekek!!! :D De jó, hogy Dani elindult!!! Tudom, innentől nics egy szabad perce az embernek, de én akkor is várom :D
Pampers kupon: mi azt használjuk, szóval ha nincs szükséged a kuponokra én szívesen átveszem... :oops:

Veronikusz: jobb éjszakákat!!! Nem is értem hogy bírod két ilyen örökmozgó mellett ilyen kevés alvással... 8)

Emano, sajálom, hogy ilyen rossz hírek vannak... :cry: Írd ki magadból, mert az segít, és drukkolunk továbbra is anyukádnak, meg most már unokatesódnak is! Örülök, hogy Balu jól van :)

Vica, azért még maradhatna picit bent a picur... Vagy már szeretnéd,ha kibújna?? Írd meg és aszerint drukkolok :D Valahogy lemaradtam - vagy az agyam lyukas megint :oops: - de mi is lesz a neve??

Rólunk: Most már nem csodálkozom hogy hiába drukkolt a doki a frontoknál... Anna olyan érzékeny a frontokra, hogy esze ágában sem volt kibújni :D Tegnap is nyűgös napunk volt, még jó, hogy apa is itthon volt, egyedül megbolondultam volna... Most már rendben van, csak anyás kicsit, most is a karomban alszik... Tudom, hogy nem kéne hozzászoktatni, de olyan tündér ilyenkor :D
Anyós: pénteken volt egy olyan húzása, hogy a párom közölte, hogy egy darabig nem akarja látni. Úgyhogy most tényleg el lesz tiltva az unokájától :oops: De aki ennyire ... hogy csakazértse képes odafigyelni arra, amire párom már vagy 20x megkérte... :roll:
Ja melesleg szívességből csinálom a könyvelését (merthogy egyéni vállalkozó, de egy banki utalást nem tud egyedül megcsinálni...), és mint Veronikusz már megvilágította, ma áfa-határidő van... Hadd ne mondjam, hogy egy darab számlát nem kaptam tőle már 3 hónapja... Szerintetek hogy csináljam meg a bevallását??? Persze megint én leszek a hülye, holott már egy hete könyörgöm a számlákért... :roll: Bocs, de muszáj volt kiírnom magamból... Szóljatok, ha unjátok már... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

végül két tegnapi fotó: (én kicsit lerobbantan... :oops: bocs, majd rakok fel normálisat is...)

Kép anyával és az ebbel

Kép nagyapával

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,

Memmének utólag Boldog Születésnapot kívánunk!!!!

Kriszta: nagyon jók a fotók, pociról és Pankáról is!!

Cukipofa: gratulálok az első lépésekhez, már mi is várjuk nagyon, de egyenlőre csak segítséggel megy, vagy egyedül oldalra.

Emano: örülök és sajnálom is, gyere ha tudsz és írd ki magadból, az segít.

Pocakosok kitartást, most kicsit enyhébb idő jön, bár frontokkal tarkítva...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Anna nagyon édes!!!! Képeket még!!!!!

KépKép

KépKép
snowwhite

SZiasztok!

Minden gyerek és anyuci gyönyörű a képeken! :D

Úgylátszik a mi kismanónk a hidegfrontokra érzékeny. Egész éjszaka nem aludtam semmit, fájt a pocim és még rugdosott is ezerrel a Picur. Úgyhogy most elég kótyagos vagyok.

Cukipofa: Ha van még felesleges Pampers kuponod, akkor én bejelentkeznék rá. Mi Zsófival is azt használjuk és a Picurnak is ezt terveztem venni. Előre is köszi!

KépKép
KépKép
eperke21

Sziasztok!

Emano, nagyon sajnálom. De a mamádnak örülök. Azért vannak jó hírek is!!!

Nálunk is inkább hidegfront érzékenység áll fenn. Nem is aludtunk olyan jól. Bár sztem már nem nagyon fogunk szülésig.

Judy, ne rémíts! Ez a zsibbadás annyira idegölő. Ma majdnem hagytam az ebédfőzést a fenébe, mert egy nyamvadt fakanál nem áll meg rendesen a kezemben.
A képek viszont nagyon édesek.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka: nekem más jellegű a dolog... A zsibbadás tuti elmúlik!!!! Remélem azért az enyém is el fog, csak idő kérdése :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Még a kedvenc fotómat felteszem, ha nem gond - kis gyűrött arcú :D

Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta,
Tudom, hogy Te már azt várod, hogy mehessél szülni... De engem eléggé megrémísztett a dolog.. Ráadásul nem tom miért, képzeld elkezdtem parázni a szülés miatt.... Bizti elmúlik, csak olyan furi mert Rékánál bele se gondoltam, hogy milyen lesz :oops:
Az mit jelent, hogyha hétközepéig nem szülsz meg, akkor az ügyeletesnél fogsz???? Én úgy emlékszem, hogy Vida átadott valakinek.... Vagy tévedek???

Judit,
nagyon nem szeretném ha most kibújna... Még legalább 2 hétig maradjon csak bent. :lol: Amúgy Liliána lesz a kisasszony neve... Réka egyszerűen csak Lilicseknek hívja :lol: Jó nagy kertetek van, Anna pedig tündicsek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Judy, én is nagyon remélem, hogy elmúlik. Bár sajna nekem már kb. 2 éve volt egy ilyen hullámom, az fél évig tartott és nem volt baba a pocakban. :? De akkor is nagyon megkeserítette az életemet.

Nagyon édes kép. Jóllakott kis lustikirálylány. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Jó rég voltam.
Emano: Sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztül mennetek :( :( :(

Memme utólag is Boldog szülinapot kívánunk.

Borsa? Steffi? Gyuzsó? Zsófi? Memme? Gabi? Paklics? Adri?És mindenki akit nem írtam,merre vagytok?

Nálunk semmi extra,leszámítva a hisztit és a nyügit.
Tegnap voltunk anyósnál és mit ne mondjak 5 évet öreggedtem :x
most csak ennyire ugrodtam be,de majd még jövök.

Ja a lényeget meg elfelejtettem megkérdezni.
Megy valaki a Babanetes talira a Millenárisba Szombaton?
V

valentina

HAlihó!

Szjudy,Eperke!
Akkor osztoztok :D ...de ezt csak dmben lehet beváltani...csak szólok nehogy gond legyen...
Küldjetek pontos címet és akkor postázom is... :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Hú már ezer éve!
A sok, sok apró szülinaposnak nagyon sok boldogságot útolag is!

Minden baba nagyon édes!!!
Olyan jó őket nézni
mostanában úgyis csak erre futja :oops:

Azért be be nézek ám, hogy hogy vannak a pocakosok!!

Kriszta neked nagyon szorítottam, sajnálom, hogy nem jött Vidánál ki ez a kis drágaság, de hát Ő tudja.
hol vagy?

Memme drága neked is boldog szülinapot!

Hát pocakosok nagyon szépek vagytok!!!
Veronikusz hogy vagy????
milyen rémálmok?
nekem is volt a terhesség alatt
de aztán elmúlt.

Emano
sajnálom a sok rossz hírt.
De jó hogy Anyukádról biztatók a hírek, ennek örülök, és hidd el így lesz ez tovább!
Nagyon erős vagy!!!
és gyere és panaszkodj!

Rólunk!
Lara múlt hét óta egyedül járja a világot :lol:
nagyon élvezi!!!

Mi június 25-én eladtuk a lakásunkat, így most minden percünket, amiben nem nyaralunk :lol: ez tölti ki.
:lol:
Augusztus közepéig még itt lakunk, addig még próbálok jönni.

Én befejeztem a fotósulit, igaz még van két gyakorlat
nagyon élvezem, megvettük a nagy Canon gépemet is.
szuper!
És jókat mondtak a képeimre a végén! :lol:

Emese,
ez a pocakméret, hát nem egyszerű :lol:

Mindenkinek sok puszi!!!

ancsaboszi

Cukipofa, küldtem privit. Előre is köszi!
Kisasszony rohamtempóban fogyasztja a pelust, a mostani pelenkázásnál pl 2 Pampers és 1 textilpelus a mérleg :D Amint letörölgettem a popsiját, elkezdett pisilni - ez még belecsurgott a használt pelusba... Újra letörölgetem, kiveszem alóla a pelust - kaki a textilpelusra. Takarítás, törölgetés, új pelus a feneke alá - újabb adag kaki. :D Anya úúúgy unatkozna ha nem szórakoztatnánk ilyesmivel :D :D :D Még jó, hogy azért használok eldobható pelust, hogy ne kelljen főzögetni őket :? :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Szjudy, Eperke és Cukipofa, nekem is van felesleges kupon, így ha gondoljátok Cukipofa küldi az egyikőtöknek és szívesen küldöm a másiknak. Nekem is jöhet a cím priviben, osztozzatok meg és küldjük őket.

Ancsa: Nagyon Gratulálok Larának az egyedüli világjáráshoz. Most elveszem a többiektől, de már úgy akartam volna egyszer én is leírni, hogy most már fel lehet kötni a bugyit :lol:

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Dóri!
Ti sem pamperst használtok?????? :D
Nektek mi jött be??????
Nekünk babylove...
Én akkor elküldöm Juditnak, mert ő már elküldte a címét és akkor küldheted Eperkének, oké?????? :D :D :D

Ancsa!
Nem is tudtam, hogy költöztök...hova?????? Messze?????
És milyen gépet vettetek???? Kérünk ám sztárfotókat...
Én Nikon D60at...ezzel próbálkozom meg nézegetem a sulikat, hogy hova menjek...

Kép

Kép
cukipofa

sziasztok!

Most rohannom kell, mert most volt itt az ingtalanbecsüs, de majd még jövök ha tudok
azért egy mostanában készült kép, az én "pici" lányomról!

Kép

ancsaboszi

sziasztok!

Most rohannom kell, mert most volt itt az ingtalanbecsüs, de majd még jövök ha tudok
azért egy mostanában készült kép, az én "pici" lányomról!

Kép

ancsaboszi

bocsánat :oops: :oops:
akadozott
:oops:

ancsaboszi

Cukipofa: mi is Babylove vagy Libero, a többi nagyon nem jött be.

Eperke: akkor várom a címed priviben és postázom.

Ancsa: Lara még mindig bűbájosan szép!!

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!!

Mi is régen, pörög a nyár, nem is tudom, mivel telnek el a hetek, ha itthon vagyunk... :lol: ja, van egy 14 hónaposom, biztos Ő köti le az energiáimat!! :wink: :lol: :lol:

Pocakosok miatt azért néhány naponta olvasok.. :lol: drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ezerrel Mindenkinek!!!!!

Memme, boldog szülinapot kívánunk mi is!!!!!!!!!!!!

Ancsa, Dóri, Kati, Judy (ennyire még emlékszem..),
szuperek a képek!!!

Judy,
szerintem nem tudod elkapatni a sok ölben levéssel! :wink: de tudod, én picit szélsőséges!
jót kacagtam a sok-kakis-pisis pelusozós sztorin, szívesen megnéztem volna élőben is! :lol: :lol: :lol:
a mai textilpelusoknak elég ám a 60 fok is! :wink:

MSE,
mekkora pocak!!!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááááá!!!!

Emano,
drukkolunk a családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és gyere, mesélj....

Steffi,
akkor kislány és Mirtill? nagy nagy gratulaaaaaaaaaaaaa!! jó lenne látni is a pocakot! :wink:

mi is elkezdtünk segítséggel lépkedni, beszél is a papán és a hammon kívül mást is (cic, vav eddig is ment), most autó, dudug (dug-dug), gyiá (virág).. cuki!!
majd este töltök képet is!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso, csak vicceltem ám :D Imádom kézben tartani, csak akkor tenném le néha, mikor más dolgom van... De egy darabig elvan ám a kocsiban is, és akkor nagyapa tudja felügyelni :D
Külön neked egy másik fotó - mint diplomás állatbolondnak :D Annácska hű testőrével a háttérben :D ő az a bizonyos 24 kilós kutyus, akit egyszer írtam... Képzeld, ha felsír Anna, akkor az eb teljesen kiborul ha nem vagyok ott fél percen belül, össze vissza rohangál a lakásban, amíg meg nem talál, és minden eszközzel magyarázza, hogy menjek már hát sír a gyermek!!! Komolyan, előbb szól mint a bébiőr :D

Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
Mi is hazaértünk, de még nem olvastam egészen át mindent.
Szülinaposoknak boldog-boldogot!

Barbi
Daninak boldog névnapot! (ma tartjátok?)

Paklincs
A képeket gyorsan megnéztem. Nem semmi pocakod volt! :lol: :lol: :lol:
Kalapos Flórka :D :D :D

Kriszta
Most rajtatok a világ szeme! Drukk!!!!!!!!

Ancsa
Lara gyönyörű, mint mindig!

Majd még jövök, csak átolvasom az írásaitokat is.[/b]

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Judy,
nagyon okos bébiőrötök van, láccik a pofiján!! :lol:
így könnyű szépeket álmodni.. :wink: :lol:

néhány fotó:
24 fokos Tisza-tóban Kép
Vilikével, a szelíd szarvassal Kép
diplomaosztón Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Éjszakai bagoly is bejelentkezik.

Judy, nagyon király a bébiőrötök, kíváncsi vagyok a mienk hogy fog reagálni. Kicsit tartok a túlzott reakciótól, mert a mi kutyusunk igen heves természet. Ha valaki sír vagy szomorú, mindenképp fel akar mászni az ölébe vígasztalni (kicsit el van tévedve a súlyát, fajtáját tekintve, németjuhász a drága) Azért remélem nagy vígasztalhatnékjában nem borogatja majd ki a kicsit mindenhonnan, hogy sok sok "gyógy" puszit adhasson. :lol:

Babaképek továbbra is tündériek! ( Mica, Lara, Anna )

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó(bb) reggelt! :D

Aprooka, aggodalmad jogos, a mienk is ez a típus, nem is ücsörög mindig ilyen szép távolságtartóan (csak itt nem fért a kocsi mellé, mert pont az ajtóban állt :) ). Ki nem borítja, csak folyton ott liheg mellette, beleszagol a kocsiba,stb... Néha már zavaró, hogy folyton puszit akar neki adni... De nem szabad őket kettesben hagyni, az biztos... Majd ha nagyobb lesz a csöppség, és a fülébe kapaszkodva járja végig a lakást, talán akkor :D :D :D

Anna ma ébresztett fél egykor, kettőkor, háromkor és fél hatkor... Utóbbinál sikerült egy olyan niagarát produkálnia, hogy ágyat húztam :D Most épp szunyál, úgyhogy megyek, én is pótolom az éjszakát :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Emano/Andi!
Írd csak ki magadból! Talán jobb lesz a lelkednek. Mi szívesen meghallgatunk.
Sajnálom, hogy Balu beteg volt, de az jó hogy most már minden OK. Anyukádnak nagyon-nagyon örülünk!!! :D:D:D micsoda jó hír!!! Unokatesód :cry: borzasztó :cry:
Mellszívó: köszi de nekem is van Aventes :D
Ha tudsz, gyere gyakrabban! :D

Vica!
Hát ez nem jó hír! Kicsit kímélhetne minket ez a sok sz…r front! :evil:
Tegnap 11 körül voltam bent az 5.-en. Találkoztam Keszeg Évivel. Hát még mindig egy TÜNDÉR!!! :D Ki se nyitottam a szám már jött, hogy ő ismer. :D Szegénynek millió dolga volt, mert telt ház volt és mégis leült velem beszélgetni. Mondta, hogy ő alkalmazkodik és akkor jöjjek mikor a két kakist le tudom rendezni. :D Különben meg annyian voltak az 5.-en, hogy szinte minden széken ültek kint. :shock: én még ilyet nem is láttam.
Nekem is mondta ezt a Cuprum Metellicumot + Cimicifuga D9-et + Caulophillum-ot. A málna levél teát meg alapból persze. :D Ki volt különben akadva, hogy én Szofi szülése után mért nem kaptam fájdalomcsillapítót, főleg ha még panaszkodtam is. :shock: Sajnos ő szept. elején el szeretne menni szabira pár napra … majd meglátjuk. Azt mondta, hogy ÁLTALÁBAN a 3. gyerek már nem jön olyan könnyen mint a 2. amivel alig szoktak beérni. :D :shock: Ez nekem nem jó hír! :cry: Nem szeretném pont a 3.-nál megtapasztalni a több órás vajúdást! Ja! És attól is kiakadt, hogy Szofinál visszatarttatták velem a szülét. Mondta, hogy ő több orvos is azért nem szereti, mert ő ilyenkor lesz@rja a dokit és megszüleszti az ügyeletessel. Még virág nyelven annyit, - akivel mail-eztem úgyis érti, :D – hogy egy BIZONYOS PONTHOZ :D:D:D tett egy nagy kérdőjelet. :D

Kriszta!
Hogy vagy?

Judit!
Jobbulást a kezednek! :oops: Pihend ki magad az anyós-mentes napokon! :D
Képek nagyon édik. :D Pocin alvós! :lol:
ÁFA: férjem éjfélkor jött haza. :oops:
Alvás: mi az??? :D:D:D

Ancsa!
WOW! Hogy megnőtt Lara. Kérünk még képeket! :D
Ügyi vagy hogy befejezeted a sulit! Masina biztos szuper!
Hova költöztök???
Nekem is csak a terhességeim alatt szoktak rémálmaim lenni. (SZERENCSÉRE!) Állítólag nyomja az ereket a gyerek és kevesebb oxigén jut az agyban. (vagy vmi ilyesmi)

Gyuzso!
Ki ez a fiatalúr???? :D:D:D:

Mi jó vagyunk. Anyukám tegnapra kivett egy nap szabit, hogy én tudjak intézkedni, a lányok ott voltak náluk. Így tudtam elmenni Keszeg Évihez a kórházba + lementem Székesfehérvárra Katának ovis zsákért, tornazsákért, ovis rávarrható jelekért. (jövő héten meg is kapom őket postán :D) egy gonddal kevesebb. Ja! még ovis lepedőt is sikerült vennem a VII.kerületben. Remélem tetszeni fog a lánynak, mert mindenből rószaszínt sikerült vennem. :D Még vennem kell a héten tornadreszt+tornacipőt, de azt már csak a lányokkal fogom tudni megvenni. :shock: érdekes lesz! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!
Köszi a pocakdícséreteket. És ez már nagyobb, minr Pankával volt!!! :shock:
Nálunk semmi hír. Fiatalúr jól elvan. Pénteken megyek megint CTG-re. Az a doki, akinek átadott Vida csütörtöktől szabira megy. Ezért írtam az ügyeletest. Hát, ez van. Csak az a rossz ilyenkor, hogy ki írja alá a papírt, meg ki néz meg... De, képzeljétek el, amikor jöttünk el tegnap, láttam egy másik Vidás kismamát, akivel beszélgettem egyszer a rendelőben, és ő már szerintem legalább 1 hetes túlhordásban van. Szegény még azon izgult, hogy Vida előző szabiját kihúzza, mert valamikor akkor volt kiírva, július elejére.

Veronikusz!
Jó hír, hogy Keszegh Évi ilyen szimpatikus. Tudod, miért IS írom. Biztos nem lesz többórás vajúdás, Katával sem volt....

Gyuzso!
Nagyot nőttetek!

Ancsa!
És Lara mekkora! És jár? És anyós mit szólt? Jó nagy változások, lakáseladás, meg minden. És hol lesz az új?

Vica!
Jó, hogy írtad a parát. Pankával én sem foglalkoztam a dologgal, de most valahogy bennem van a félz. Azért valamennyire csak emlékszik az ember, hogy fájt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Nagyon tündériek a képek! :D :D

Nekem sincs sok időm jönni hozzátok. Zsófi mellett, örülök, ha elolvasgatlak benneteket. De azért követem az eseményeket! :D

Dóri: Köszi szépen előre is!! Akkor küldöm priviben a címet.

KépKép
KépKép
eperke21

Veronikusz: köszi! Én hamar végeztem anyósom áfájával: beküldtem a bevallást arról az 1 db számláról, ami nálam volt, és küldtem neki egy smst, hogy legyen szíves keressen egy könyvelőt, mert így nem vállalom. Szóra sem méltatott. Úgyhogy lehet hogy sok anyós-mentes napom lesz a jövőben :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Ma is jó nagyot sikerült aludni, reggel 6 után. Addig meg óránként járkálás... :lol: Nem baj, már készülgetek az éjszakázásokra. Viszont nagyon fincsi ez az idő.

Kicsit aggódom, hogy tényleg minden kórház teltházas, ahogy hallom.
Mi van ha nincs hely a normál szobákban? Más osztályokra fektetnek?

Veronikusz, akkor nem unatkoztál hétfőn! :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztoki!!

Gyuzso! de jó titeket is látni!!! :D :D

csak nagyjából tudok visszaolvasni...
Emano! nem is tudom mit mondjak... :(
remélem hogy már csak híreket fogsz kapni!!!

Steffi! kislány!!!hurrá

pocakosok hajrá!hajrá!!! :D

most csak ennyit tudtam...
remélem azért még nem felejtetek el minket :oops:

Kép
gablaty

Minden szülinaposnak, névnaposnak sok sok boldogságot, örömet kívánunk!!! (el vagyunk maradva most ezzel is :oops: ) :D :D

(a ++++energiákat továbbra is irányíthatjátok felénk, no meg a gólyakát :lol: )

Kép
gablaty

Sziasztok!

Köszönjük a dicséretet!!! :lol:

Dóri
Aranyos vagy nagyon, de a bugyit már felkötöttük!!

Nagyon szépek vagytok!!

Költözés,
Hát már egy jó ideje tervben van, de már babonából nem nagyon beszélünk róla, tavaly házat találtunk, akkor a lakást nem tudtuk eladni, most meg két vevőnk is lett volna.
Most még minden nagyon bonyolult, meg elég babonás is vagyok ezen a téren, de a lényeg, hogy házba szeretnénk költözni (ha sikerül) és Buda környékére. Ha van valami akkor mondom. :lol:

Cukipofa
Már tegnap is akartam mondani, de nem jutottam vissza, hogy nagyon boldog névnapot Danikádnak!!!

Canon 40D
Nekem a Canon jön be!

Barbi!!!!
Merre jársz?
Dancának nagyon boldog névnapot!

Gyuzsó

Nagyon szépek vagytok!!!
Gratulálok a lépegetéshez, és a beszélgetéshez! Legközelebb már nem fogjuk egymás hangját hallani úgy magyaráznak majd!
Lara egyik kedvenc szava a kávé, igaz még csak KÁ ennyit mond, de tudja mi az, és mosolyog 8) )

Judy
Nagyon szépek vagytok, és képekből sosem elég!!

Adri
Merre voltatok?
Kérünk képeket!!

Veronikusz
És hogy vagy ma?
Akkor tegnap jó pörgős napod volt, és nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent intéznél, és kis terroristák hogy viselkedtek a nagyinál??
Akkor jó, ha nincsenek rémálmok máskor!!

Kriszta
Hú, az a doki is szabira megy akire rá vagy bízva,??,
De hát ez hogy lehet??
Hát Anyós múlt héten jött volna :D nem jött mert elutaztunk, így már nem is jön, telefonban mérsékelten örült!

Gabi,
Jó hogy TE is előkerültél!!!
Látom fent vagy skype-n
vagy már nem 8)
Én bárhol vagyok, gólyát látok, rögtön TE jutsz eszembe és már mondom is neki hogy menjen, és mostanában minden héten láttam valahol. Nem értek még oda? :wink:

Mi ma voltunk úszni! Lara most már állásból is hajlandó beugrani a medencébe, mert eddig mindig csak leült. És nagyon büszke magára. És Apa is rá!!!
8)
Másik újdonság, hogy Anyukám csinált kakaóscsigát (ugye amiben van tej és tojás) és Lara evett belőle és nem lett kiütéses.

Szép napot!

ancsaboszi

Sziasztok!

Ancsa!Drukkolok Nektek, hogy összejöjjön a ház. Lara biztos nagyon élvezné a kertet :D :D :D
Köszönjük a névnapi köszöntést...
AMikor Danika szülinapja volt akkor ugye arról beszéltünk Orsival előre, hogy mi fog történni és végűl nem is volt semmi féltékenység...együtt játszottak mindennel és nagyon örűlt Danikával együtt.
Viszont mi nem nagyon tartunk névnapokat, tehát nincs ünneplés csak felköszöntés és erről nem is beszélgettünk előre és hát Orsin láttam, hogy kicsit féltékeny volt, hogy mindenki felhívta Danikát...na mindegy legközelebb majd figyelek erre is...

Csajok!
KAptunk egy ismerősömtől fülhőmérőhöz ilyen kupakot (40dbot), Tefalhoz.
De nekünk Braun van így nem tudok vele mit kezdeni...esetleg valakinek nem lenne szüksége rá?????????

Gyuzso!
Anyira szép ez a kis legény...mostmár ő is inkább átvette kiskrapek formáját...Danin is azt néztem egyik nap, hogy már semmi "babás" nincs benne :( mostmár ő is belépett a kiscsávó korszakba :lol: :lol:
Hól voltatok szarvast simogatni??????

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Veronikusz kedvéért még pár kép ami most készült a Mamánál, igaz otthoni ruhában van Lara és derékig nyálas, :lol: De azért Ő!

Lara egy játék vauval, aminek hullik a szőre, de ez Őt nem zavarja, hihetetlen mennyire kutyás!!!
Kép

Itt egy mosoly!

Kép

Kemencén is van ám sok dolog, és én is segítettem rendesen!
Meg itt látjátok, hogy már közlekedek ám egyedül!

Kép

ancsaboszi

Ancsa!
na azért! :lol: fél évente egyszer erre tévedsz, aztán felraksz itt nekünk egy képet! :D LAra továbbra is nagyon kis édes!!! :D
Köszi megvagyok. Bár iszonyú artista gyakorlatokat csinál bent Hármaska. :shock: ez már tényleg nem emberi. Néha itt-ott a csontomba is belerúg! :? A belső szerveim szerintem már rég lila-zöld foltosak. :D és akkor ott van a két kis "tündérkém" :D akik válogatott bolondságokat csinálnak. :? Ma pl. Szofi kiborította a kukánkat. Nem tudom mi van ma vele, de már napok óta csak a kezemben lenne. Eddig is egy kis bújós cicia volt, na de most! :shock: :D
Ja! nagyiék azt mondták, hogy jók voltak a lányok. Én inkább azt mondanám, hogy túlélték. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
fúúú! megkérdezhettem volna neked, hogy mikor jön vissza Vida! még a végén megvárja Peti! :D :D :D
:D :D :D igen, nagyon kis rendes Évi és ha rajta múlik, akkor szuper szülés lesz! :D

Judit!
nagyon helyes! :D[/b]

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,

Akkor jó ha túlélték!
De én biztos vagyok benne, hogy jók voltak.
Ok, ok, értem.
de pont azért nem raktam többet, mert nem akartam sok lenni.
de jól esett hogy kérted.
Ezért még egy ráadás reklám.
:lol: Kép

ancsaboszi

Ancsa!
látom nagyon házias a lány! AKI PONT MA MÁSFÉL ÉVES!!! :D Sok puszi neki :D

Én meg lassan depis leszek ettől az időtől! :? Bár nem mondom hogy nem esik jól a hidegben alvás. :D
Férjem is alakít. :? Tegnap este hazajött 7.30-ra, hogy lásson minket (tegnap előtt nem is látta a lányokat, olyan későn jött haza) viszont egy óra múlva elment azzal, hogy nem túl sokára jön. :( Én hüly meg nem tudok így aludni, úgyhogy megvártam. :roll: Hajnali 2-kor jött haza. :x Igaz, hogy ha akartam volna se tudtam volna aludni, mert először a gyomrom égett, majd mikor az elmúlt, a fejem fájdult meg és a végén a bölcsességfogam is elkezdte feszíteni az ínyem. Szegény embert még az ág is húzza! :oops: :D

Szegény Tündének nincs jó nyaralóideje! :oops: :oops: :oops:

Kriszta!
hogy aludtál? Mikor is mész CTG-re? Cs-P?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia!
Pénteken megyünk CTG-re. De ma már hazaráncigáltam egyszer a férjemet. Azt hittem, de valószínűleg éjjel elfekszem valamit, és a baba nyom valamit, és ettől fájok és ez úgy tűnik, de reggelre mindig elmúlik, úgyhogy mire hazaért, kutyabajom volt kb. Na ez nagyon értelmesre sikerült.
Az a baj, hogy egyfolytában éhes vagyok. Nekem is ég a gyomrom, de valószínűleg ettől.

Larának boldog másfelediket!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vica!
Mi volt CTG-n?

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: