Üdv köztünk!
gyere sűrűn és rakj fel magatokról képeket!!
Nekem is van egy Lizám mármint a beceneve mert Aliz a neve. Nektek Liza simán?
Sziasztok!
Látom ma sokan pihiztetek nincs sok hozzászólás.
Nekünk ma volt a házassági évfordulónk ennek örömére apa 5.30.kor már megtámadott!!
(jelentem túléltem)
Aztán kimentünk Mogyoródra az Aquaparkba, szuper hely csak kicsit kölcséges.
(rakok fel pár képet is, bár kis családom tagjai jelenleg jó egészségnek örvendnek, és ez lecsapódik pocaktájt)
Lusie!
Vicces a lányod a miku cuccba az enyém úgy fél tőle hogy még a közelébe sem megy nem hogy beöltözne.
Judit18!
Eszter nagyon szép kislány és látszik hogy ő sem kűzd egészségügyi problémákkal, pocaknál és combinál sem.
Hány kiló Eszti?
Bosek!
Nagyon jók a képek és olyan édesek vagytok a lánykáddal, de komolyan jó nézni ilyen képeket mosolyt csal az én nem éppen kicsinek mondható fejemen lévő szájacskámra.
Bocs ha fárasztó vagyok,(igen, fáradt vagyok….)
Gyerekülést mi 9-18kg ig vettünk a nagylánynak a hordozó után de az csak akkor jó ha már
egyedül ül.
Pati!!!!!!!!!!!!!!
TESSÉK Pepit hiányolni ha nem jön 1 órát, és gyámolítani meg dicsérni had hízzon jobban jelenleg sem kicsi feje!
Végre képek!!!! Birom a dumád tudod hogy kedvenc vagy de a képek még jobbak!
Monácska!
Nem irigyellek a tegnapi napért! Miért ugrott a nyaralás????
Beuska!
Hát téged sem irigyellek te sem sűrűn unatkozol…..
Kvaszévi!
Édes a kép, és milyen szépen megmarad az etetőszékben Botond. Mással is próbálkoztatok már?. Nállunk a tejpép és a banán a favorit! Nekünk is ez a kedvenc kanalunk ezzel tud a legjobban enni Liza. Kúszik???????????Nem semmi a kisfickó
Linocs!
Egy fotópályázatot megérne a képetek! Tündéri Fruzska! Na jó te is az vagy!
Bocsi hosszú lett de még így sem említettem mindenki, bár engem sem említettetek mostanába
Nem baj én hívás nélkül is jövök, sokak bánatára

Eláztunk...
Ébredés után
Imádok fürdeni