A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Drága Kisbuksi!
Örülök hogy jelentkeztél. Nagyon bátor kiscsaj vagy!
Sokat gondolok rátok, és még sok-sok erőt kivánok!

fiona
fiona

Kisbuksi, nagyon tisztelem benned azt is, hogy jelentkeztél nekunk és leírtad mi tortént.
Ez talán azt is jelenti, hogy már képes vagy helyukre tenni a dolgokat és nem hibáztetsz senkit. Ezt nagyon nagy dolognak tartom. Jelentkezzél majd újra és sok-sok-sok szerencsét.

Finiselo Társaim,
nekem egy hetem van még a kiírásig és tegnap lejjebb szállt a hasam, azóta nekem konnyebb lett, szegény kicsinek valószinuleg nehezebb, mert szorulhat rendesen. És most kevesebbet mozog a baba, azért mozog, de kevesebbet.
Nálatok is így van?
Amúgy Ctg-hez kapcsolódva, milyen a jó és a rossz Ctg? Alacsonyak az értékek vagy magasak, vagy mitol fugg ez?
Timi, gratula a szuléshez!

Bella
bella2

Kisbuksi!

Csodálatos nő és anya vagy! Minden tiszteletem és elismerésem! Sokszor gondolok Rátok és továbbra is rengeteg erőt kívánok! Leljétek sok-sok örömötöket Vencelkében!

Nehéz bármi mást írni... Megint potyognak a könnyeim.
zsazsa

Kedves Kisbuksi!

Követtem sorsotokat, hiszen ikres anyukaként, 3 koraszülött anyukájaként sok mindent átéltünk mi is.
Nagyon erősnek és okosnak tartalak, remélem, lesz erőd végig a kórházi hetek során.
Tapasztalataim csak a koraszülöttségben segíthet neked, ezért leírom, hogy nálunk mit jelentett a korábban világrajövetel.
Lili lányomnál tuljadonképpen semmi extra dolog nem volt (35. héten született), 1 hetes kórházi tartózkodás után kijöhettünk. 2 hónap alatt beérte társait súlyban, szellemileg, mindenhogy.
A kicsik a betöltött 34. hét után születtek meg (1,9 és 2,15 kg). A lányomnak (ő volt a kisebb súlyú) nem volt semmi baja, de minthogy a tesója tüdőgyuladást szedett össze, ezért neki is adagolták az antibiotikumot...
Árminnak több gondja volt. Neki lett tüdőgyulladása, és több búraoxigént is kellett neki adni. Ők is tele voltak csővel, géppel, kanüllel stb. Rossz volt ezt látni, de tényleg napról-napra jobban lettek. SAjnos szoptatni csak szigorúan 3 óránként lehetett, amikor persze vagy volt kedvük, vagy - többnyire - éppen nem. Ez csak azért volt nehéz, mert "produkálni kellett" volna valami pozitívat. Mármint az orvosok felé.
Aztán megszűnt a búraoxigén, egyre többet szoptak, túl voltunk a sárgaságon, meg minden egyéb ijesztő UH-os vizsgálaton és megkaptam őket külön szobába. És ekkor jött el végre a mi időnk. A cumisüveget kidobtam a francba, akkor szoptak, amikor akartak. Volt, hogy csak 5 óra múlva ébredtek, de legalább maguk akartak enni. ÉS végre elhagytuk a kórházat.
A fejlődésük súlyban biztosan lassabb, mintha egyedül lennének. (Ez lehet, hogy nálatok is így lesz.) Mozgásban a lányom lassabban fejlődött, mint az átlag, de most már 1,5 évesként behozta végre a többieket. Eszükkel semmi gond.
És nem érzem, hogy a csövek, az inkubátor komoly nyomot hagyott volna bennük. Igyekeztünk itthon annyit ölelgetni, szorosan tartani, amennyit csak tudtunk. Így lesz ez nálatok is.
Kívánok kitartást, sok örömet és mihamarabbi hazatérést!

ZSófi
szzsofia

Kisbuksi!

Nagyon csodállak a sok erődért és kitartásodért. Remélem Vencel továbbra is ilyen szépen gyarapodik és hamarosan otthon lehettek.

Tünde
rtünde

Kisbuksi
Nagyon örülök, hogy volt erőd jelentkezni és leírni a történteket. Nagyon sokat gondoltam rátok és drukkoltam (még most is), hogy minden rendben legyen Vencellel. Kívánom, hogy minél hamarabb kikerüljön a kórházból és otthon lehessen a szerető szüleivel. Kitartást és minden jót kívánok nektek!Kép

Laura
Laura2

"A harmadik vasárnap angyala (2003. december 14.)

Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése."
Victoria

Sziasztok,

Kisbuksi,
Csodálatos mama vagy, továbbra is maximális erőt és kitartást kívánok!
És kívánom, hogy Vencel minél hamarabb felerősödjön, s esetleg már a karácsonyfa fényei mellett töltsétek meghitt hármasban a karácsonyt! De ha ez még nem megoldható, akkor azt, hogy az új évet már hármasban, a legnagyobb egészségben, szeretetben és összetartásban kezdjétek OTTHON!

Üdv,

Vic
Victoria

Ezt elfelejtettem csatolni az adventi üzenethez:

Kép

Vic
Victoria

Kisbuksi,
továbbra is sok erőt kívánok mindnyájótoknak! Szívből kívánom, hogy Vencel továbbra is szépen fejlődjön, és hogy sok örömet leljetek benne. Nagyon drukkolok nektek. Nagyon.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Kisbuksi,
mar mindent leirtak elottem. Sokat gondoltam ratok, tovabbra is megy allando drukk es rengeteg ++++++++++++ energia nektek!

batkamano
batkamano

Kisbuksi!
Köszönjük, hogy bejelentkeztél és leírtad a történteket. A többiekhez hasonlóan nagyon sok erőt kívánok Nektek és Vencelnek kívánom, hogy továbbra is ilyen szépen erősödjön, fejlődjön hogy minél hamarabb otthon lehessetek!Kép

Szilvi
sztigris

Drága Kisbuksi!

Én éppen ebben a pillanatban olvastam el a topikot és igy értesültem arról, ami Veletek történt !

Kívánom, hogy kicsi Vencel mihamarabb megerősödjön és minél hamarabb otthon lehessen az anyukájával és apucikájával, akiktől mérhetetlenül sok szeretetet fog kapni és ez az ami a legfontosabb!
CSodálatos anya vagy Kisbuksi és mindent bele ! Én nagyon szurkolok nektek !

Nem tudok semmi több okosat irni, mert igazság szrint a döbbenettől és ettől az egésztől még most is potyognak a könnyeim....
Hiszen kétszer is voltál nálunk és elég sokat beszélgettünk !
Irok majd neked az email cimedre!

A legjobbakat kivánom Nektek!
Giti
Giti

Sziasztok!

Nálatok is szakad a hó???
Ugye, milyen gyönyörű?

Kép

Vic
Victoria

Kisbuksi, én is nagyon csodállak, gratulálok az eddig elértekhez és kívánok minden jót, örömet, boldogságot a kisfiatokhoz!
Soha ne add fel!!
Bogi
rbogi

Szia Kisbuksi!

Ebbe a topicba még sosem írtam,csak beleolvastam,mint kismami ,aki a 3. babáját várja.
Nagyszerű ember és anya vagy. Vencelke nagyon szerencsés,hogy ilyen anyukát kapott,mint te. Kivánok Nektek jó egészséget és sok boldogságot további életetekhez!
Üdv::E.
Névtelen

Szia KisBuksi!
Elég ritkán jutok a gép közelébe, de váltottunk már 1-2 szót egymással régebben. (Én is Szőnyi dr-hoz járok, és egyszer láttalak is, de sajnos nem tudtunk személyesen beszélni).

Most olvastam bejelentkezésedet! Őszinte részvétemet kívánom Neked és családodnak. Sok-sok erőt, egészséget és kitartást! Nagyon drukkolunk továbbra is Vencelért, és remélem mihamarabb otthon, meghitt családi környezetben tölthetitek napjaitokat!
Mégegyszer sok-sok erőt, és kitartást!

Mona
28+1
Névtelen

Sziasztok!

Vic, köszi szépen az advent vasárnapi történetet. Ez is olyan szép volt, mint a többi. Kép

Nálunk csak egy kis hó esett, de hatalmas szélvihar kíséretében. Aztán fél óra múlva már ragyogóan sütött a nap.

Ma voltunk az önkormányzatnál, elintézni az apasági nyilatkozatot. Mint végül kiderült, még sem kellett volna hozzá három ember. Úgyhogy szegény anyukám feleslegesen jött el. Az ügyintéző elnézést kért, mert ő úgy tudta, hogy kell eseti gondnok, de mégsem. Csak kettőnknek kellett aláírni a papírokat. Ennyit a bürokráciáról. Na mindegy, legalább ez is megvan.

Pusz
Tünde
rtünde

kisbuksi!

annyit gondoltam rátok és izgultam értetek, de sose jutottam babanet-közelbe. egy hete olvastam, hogy mi történt veletek, de nem volt erőm hozzászólni, napokig csak sírtam, nem is mertem folytatni az olvasást. most volt újra lelki erőm benézni ide és szívből örülök, hogy vencellel minden rendben van és ilyen szépen, ügyesen fejlődik. kívánok neked sok-sok erőt és kitartást, sok tejet a babának és minden egyéb szépet és jót az egész családnak. nagyon drukkolok továbbra is, hogy vencel egészségesen gyarapodjon és minél előbb haza tudjátok vinni.

nekem is folyton keményedik a hasam, hiába szedem a magneb6-ot, de 2 hete még zárva volt a méhszájam, így nem izgulok annyira. mindig mondom a bébiknek, hogy maradjanak még bent, mert kint hideg van és még nincs kabátkájuk.

csütörtökre leszünk készen a felújítással, szombaton költözünk, a karácsonyt már a szép lakásban szeretnénk tölteni. én már persze semmit se tudok előremozdítani, szerencsére a barátaink vállalkoznak egy kis rakodásra, dobozolásra. néha alig bírom visszafogni magam, hogy ne én csináljak valamit, de mindig van, aki időben rám szól, hogy maradjak nyugton.

csütörtökön megint kell mennem ultrahangra, meg ellenanyag-vizsgálatra, remélem, minden rendben lesz.

mindenkinek nyugodt pocakosodást kívánok:

ribizli

ha tudtok valami hatékony módszert pocakkeményedés ellen, lécci ne titkoljátok! köszi!
ribizli

Ribizli!

Magnesii Citrici!!! És még van pár magnéziumos készítmény. Nekem anno bevált és még pár emberkének. Adagolása a dobozon, mert én már elfelejtettem hogy mennyit lehetett szedniKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Ribizli, nekem is félidőtől elég rendesen keményedett a pocakom az ikrekkel, a MagneB6 sz*rt sem ért (nekem). A dokim a Magnevitál és a Magnerot nevűt javasolta, nekem az előbbi jött be, mert a másiktól fájt a gyomrom. Ezek asszem erősebbek, a Magnevitálból először napi 1-et, majd napi 2-t kellett szednem. Nálam bevált, igaz, a 32. héten szültem (más miatt), de addig teljesen zárt voltam.
Minden jót! Viki
vikici

Sziasztok anyák és kismamák!
Én is szeretném az együttérzésemet kifejezni Kisbuksinak: az elmúlt napok-hetekben sokat gondolok rátok, és tisztellek az erődért, és hiszem, hogy a Ti nagy igyekezetetek és akaratotok és erőtök meghozza majd a gyümölcsét, és a veszteség máshol többletet jelent majd.
Érdekes volt tegnap: este próbáltam beszélgetni a babával. Éppen jó magasan volt, és nyomást éreztem a gyomromon. Nem tudatosult bennem. Valahogy már rég beletörődtem, hogy ég a gyomrom vaqy mi és ez a 30. héten nem furcsaság. Aztán "a beszélgetés" egy pontján mintha pozíciótváltott volna, pedig nem is kértem erre, bizonyára véletlenül. De én úgy megkönnyebbültem. Igaz, épp ettől vettem észre, mennyire égett már a gyomrom az előbb, és így derült ki, hogy mitől. Hihetetlen, hogy a Pocaklakó mennyit tehet, hogy nekünk könnyebb legyen.
És még az jutott eszembe, hogy van egy bizonyos szoptatós párna. Arra a fajtára gondolok, amelyik olyan tapintású, mint a babzsák, csak éppen jóval nagyobb, u alakú, és az u szárai jó hosszúak. Még a szoptatás előtt, a kismamaság során jól lehet használni. Például az u szárai közé lehet helyezni a pocakot, és így kényelmesen lehet hasalni, miközben pl. a férj masszírozza a hátat. Ülés közben ölbe véve tartja a rá helyezett könyvet. Alváshoz is jó, a combok közé lehet tenni az egyik u-szárat, és ahogy az oldalán fekszik az ember, kényelmesebb helyzetet biztosít.
Puszi.
Veronika
kóci

Sziasztok!

Nemrég kaptam sms-t Borótól, elment a nyákdugó, most már a fájásokat várja. Drukkoljatok neki, mi is azon vagyunk.
Sajna nálunk még mindig semmi. És ha csütörtökig sem lesz, be kell feküdnünk a kórházba. Úgyhogy magunknak is kérünk egy kis drukkot.
Köszi mindenkinek (Ann, Veronika és a többiek), akik eddig is szorítottak értünk.

Manga
40+4
manga

Manga!

Drukk Borónak, hogy ne kelljen olyan sokat várnia a fájásokra a nyákdugó távozása után. Én 2 hetet vártam hiába, jóslófájásokkal fűszerezve amik voltak majdnem fél napig 10 percesek is. Még így is burokrepesztéssel indított szülésem voltKép

puszi és drukk!!!

sasha

Kép
sasha

Drukkkk Borónak és Mangának! Kép

Kép

Ribizli, sokat voltatok az eszemben, örülök, h jelentkeztél. Gondoltam, hogy olvasod, ami KisBuksiékkal történt és tudtam, hogy neked különösen nem tesz jót Kép
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, de tényleg pihenj sokat, neked most csak az az egy dolgod van!!! A többit elintézik a körülötted lévők!

pussz
Ann
annann

Sziasztok lányok!
Kisbuksi drága, köszönjük, hogy volt erôd leírni mi is történt valójában. Nagyon jó egészséget kívánok nektek és kívánom, hogy mihamarabb kiengedjék a kórházból a babádat.
AnnAnn! Láttam a mikulásos képeteket, nagyon édesek vagytok. Zolikáról még nem sikerült feltennem képet, de ami késik nem múlik. Mi jól vagyunk nagyon, éjszaka már csak kétszer kelek a kis muksóhoz, szóval nagyon jó fiu. Remélem veletek is minden rendben és szépen gyarapodtok. Majd jelentkezem még.
Mindenkinek szép napot,
Buborék és Zolika
Buborek

Sziasztok!
Eddig csak olvasgattalak titeket,gondoltam írok pár sort.
Ribizli!Én is a Magnerotot tudom ajánlani,recept nélkül is lehet kapni csak egy kicsit drága.Én napi 3x2 szemet szedtem és szét kell rágni.
Remélem tudtam segíteni.
Sajna ma tudok csak nektek írni,mert holnap be kell feküdnöm a korházba.Már 41 hetesek vagyunk és a babám nagyon jól érzi magát a pocakomban.
A méhszáj még zárt és jövöhét csütörtökön császároznak ha addig nem nyilik ki.

Mindenkinek kellemes pocakosodást!

Ani
ani24

Hello!
Dorisékról nem tudtok valamit? Már 2 hónaposak is elmúltak a picurok.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Szia Ani24! Sok sikert a szüléshez.

Boroka,te talán már tul is vagy rajta???

Manga akkor Te vagy a No.1 a listán!

Ma voltam a korházban UH-n (32 heti). Most nagyon nagy élmény volt!!!
A babóci végül is befordult!
AnnAnn szerintem biztos a lámpázás miatt sikerült. KépKépKép
Láttam a kis kukacát és a pofiját is. Olyan kis kerek duckó feje van. Igaz, hogy ez csak sima fekete-fehér UH volt, de az arca igy is hasonlitott a nagylányoméra ujszülöttkorában. (vagy minden baba egyforma?)
Ja és nem tojásfejű, mint én. Már megint az apjára fog hasonlitani a gyerek! Kép Kép
Fejkörfogata már most 32 cm és kb. 2 kg-s.

Fiona
még 55 nap
fiona

Sziasztok!
Gondoltam innen is elköszönök.
Nemsoká indulunk a korházba.Ha dec.25.-ig nem lenne meg a baba és nem engednének haza,akkor mindenkinek
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Puszi!

Ani
ani24

Sziasztok Kismamik!

Kisbuksi!Kép
További sok-sok erőt kívánok a pici fiúhoz!Kép

Marcsi!Kép
Dorissal pár napja beszéltem. Nagyon jól vannak szerencsére. És nagyon boldogok, még a hangján is érződött.Kép A nővére segít nekik.

Ani24! Kép
Neked is kellemes ünnepeket.Kép Várjuk majd a szüléstörténetet!

Manga!Kép
Ha jól emlékszem Te írtál néhány hete a Csalogány úti üzletről. Tényleg egész jó. Minden van, és jóval olcsóbb, mit másutt, és az eladó fickó valóban nagyon rábeszélős. Feleslegesen sorolta fel mi van a boltjában, úgyis azt vettünk, ami a listámon volt. Múlt héten vásároltunk csak be, elég későn. Csak pelenkát nem vettünk még a kicsinek.

Szóval szerintetek köldökvédős kell a babának, ez jobb, vagy elég a sima eldobhatós pelus? És a fürdető vödörről mi a véleményetek? Nekünk nem tetszik, a fickó hiába ajnározta, és folyton azt hajtogatta, hogy nagyon szeretik az anyukák, és babák. És? Nekünk nem tetszik. Hiába anyaméh formájú, akkor is nagyon fura.

Amúgy mi jól vagyunk, Noémihez hasonlóan nekem is az alvással van bajom. A hátam, a derekam és a popóm fáj, néhány órát alszom, aztán csak pihengetek, aztán megint alszom. Jó nagy a pocim, és sokat mozog babócaKép

Nikie
34+1
nikie

Nikie

Én is mát többször megnéztem a fürdetővödröt magamnak a net-en is és a bababoltokban is. Nekem a formája tetszik, de mégis ugy döntöttem, hogy inkább sima kádat veszünk.
Abbol indulok ki, hogy én is imádom a vizet és az előző gyerekem is imádja, ezért hátha az uj babóci is inkább uszkálni szeretne a "nagy" vizben, mint lebegni egy anyaméh szerű vödörben.
Bár az ücsörgő lebegés is boztos kellemes a babáknak, de pl. egy kéthónapos csecsemő már kezével és lábával is kalimpál ha vizre teszik. Szoval a vödröt elég hamar kinövik.

Ha van valaki aki ilyet használt már szivesen meghallgatom a véleményét.

Fiona
32+3
fiona

Jó estét!

Tegnap voltam utoljára dolgozni!!!!! Halleluja!!!! Kép Úgy örülök.
Boróval megigértettem az SMS-t, ha megvan a baba.. tudjátok u.a. a dokink, úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok, milyen a szülése, és drukkolok is neki Kép De ő annyira felkészült lélekben, testiekben (múltkor csevegtünk vagy fél órát telcsin), úgyhogy nem aggódom érte. Pénteken megyek vizsgálatra és feltétlenül meglátogatom, akkor hozok hireket. Kép
Manga, drágám, rajtad a világ szeme Kép Nagyon szoritok, légy ügyi, jó??

Lányok!
Lassan be szeretném szerezni a hipergyors szüléshez valókat Kép
Segitsetek lécci, hogy a gátmasszázsolaj mellett milyen kenceficét ajánlatos beszerezni?? Ja, és ennek a gátmasszázsolajnak neve is van? Esetleg Budán egy cim, ahol fizikailag elérhetem??? HELP, bitte.
A homeopátiás szerekkel már nagyjából tisztában vagyok..

Drága Ribizli!
Örülök neked, ne aggódj!!

Mindenkinek puszi, vigyázzatok magatokra és a babókra!
Lassan csúszós az út!!! Még jó, hogy Buborék már babózik, ő volt az esések szakértője; aggódhatnánk!!!!! Kép Kép Kép

Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Ribizli! Jaj de jó, hogy jelentkeztél! Úgy örültem. Vigyázz magatokra és remélem hallunk majd rólatok!

Örülök,hogy Dorisékkal is minden rendben.

A fürdetővödröt sokszor láttam a TV-ben, ugyanis az RTL II-n megy egy műsor kismamákról, szülésekről (Mein Baby), és abban ha jól emlékszem mindenki ezt használja. A picúrok imádják. Látni, ahogy teljesen ellazulnak, megnyugszanak a vízben. Egyik ismerősöm is ezt használja és nagyon szeretik. Most 4 hónapos a kislánya.

Azt hallottam, hogy a kádas fürdetés nem igazán természetes a babáknak, mert nagyon kiszolgáltatottak a fekvő, "nyitott" pozícióban. De hát, mi is így nőttünk föl, nem? És még hány millióan. Minden esetre én gondolkodom a fürdetővödrön.

Mi jól vagyunk, attól eltekintve, hogy kb 3 heti fejvégű fekvés után a babóm meggondolta magát és most keresztben lakozik. Megbeszéltük, hogy most még ficánkolhat, de január közepére el kell foglalnia a végleges helyét (fejjel előre). Reméljük akkor nem késő még és tud majd forogni.

Egyébként nekem semmi karácsonyi hangulatom nincs. Rengeteget nézelődök, de kizárólag a gyerkőcre koncentrálok (most gyűjtöm az infókat babakocsikról, ágyakról, stb), és valahogy kedvem sincs másra gondolni, másnak ajándék után kajtatni. Viszont szuper érzés babaruhát vásárolni. Kép

Remélem mindenki jól van! Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!

Zsazsa
Még 58 nap
zsazsa

Zsazsa

Én is pont igy vagyok ezzel a karácsonnyal!
Leginkább csak a babával foglalkoznék, és csak neki vásárolnék. Na meg a meglévő gyereknek. Kép
Sajnos ebben az évben valahogy tojok a "nagy családra".
De nálam ez az érzés akkor jött el, amikor minden nagyszülő és dédszülő közölte, hogy nem tudnak beszállni a baba kelengyébe anyagilag. (még karácsonyra sem)
Szoval nekünk kell kigazdálkodni mindent, akkor meg minek költsem a pénzem ajándékokra?

Fiona
-ma pesszimistán ébredtem.

P
fiona

Sziasztok Kismamik!

Fruzsi, Fiona!Kép
Kedvesek vagytok, hogy drukkoltok. De nem én vagyok a dobogós, hanem még Boróka. Tegnap du. 2-kor írt, bent fekszik a kórházban, de még egyben vannakKép Kép Ennek nem biztos, hogy örül, de annak igen, hogy nem indítják a szülést indokolatlanul, mert a baba és ő is jól vannak.

Nálunk sincs még esemény. A fájások gyakoribbak, de a méhszáj még mindig zárt, fogva tartja a babámat Kép Ma kellett volna bevonulnom a kórházba, de mivel az NST-k jók, én és a babó is jól vagyunk, itthon maradhattam. De azért nagyon izgulok emiatt a késés, vagy túlhordás miatt. Mivel az orvosom még november végén azt mondta, hogy "ó ez a baba Mikulásra meglesz", na én azóta várakozom. És ez már a 3. hét! Úgyhogy mindenkinek azt ajánlom, ne higgyen senkinek, csak a kiírt időpont előtt pár nappal készüljön, különben idegölő, és egy idő után kezdesz bedilizni, nem is beszélve a rokonokról és ismerősökről, akik állandóan csörgetik a telefont a "na, mi van?"-nal. Már fel se veszem.

Nikie!Kép
Mondtam, hogy jó beszélőkéje van. Rám akarta tukmálni a vödör alakú kádat, de nekem sem szimpi, meg egy egészen pici babát szerintem nehéz állva fürdetni, fogni, hiszen a gerince nem tartja, ülni nem tud, te meg nem férsz hozzá, mert kicsi a vödör átmérője. Mire meg ülni tudna, már ki is nőtte.

BellaKép
Az NST a baba szívhangját + jobb esetben a mozgások okozta méhösszehúzódásokat mutataja. Megkérdeztem: csak pillanatnyi állapotot, vagyis nem jelez előre 3 nappal, és azt sem lehet kiolvasni belőle, hogy mikor szülszKép.
Úgy látom sorstársak leszünk, ti is a kórházban fogtok karácsonyozniKép De megy a drukk!

Kicsit hosszúra sikeredtem, de már nem tudom mitévő is legyekKép (a MÁV-os botrány miatt, szerintem, most még óvatosabbak az orvosok a szülésindítással, na jó, nem mintha én mellette lennék)

Manga
40+6
manga

Manga, bizony így van, nekem is zárt a méhszáj, sõt olyan száraz, hogy kopog?! No, ezt kapd ki, hogy mit jelent. Én hétfõtõl fekszem be a klinikára megfigyelésre, karácsonyra hazajöhetek. de max. 27.-ig kapunk haladékot.
Tünetek, mármint, hogy mindenki kérdezget ugyanazok.
Érdkes, hogy nem halad a dolog, mert nekem nagyon régóta vannak keményedéseim, ezért meg voltam gyõzõdve, hogy hamarabb lesz a dolog. Erre semmi.
Te melyik kórházban leszel?

bella
bella2

Sziasztok!

Hoztam hírt Borókáról!

12:50-kor elfolyt a magzatvíze, volt már egy rendes fájása is.

Gabi
28+3

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 40+6 Dunaújváros 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]2.[/size] Manga [size=-2]2003.03.07.[/size] 40+6 30 év/1.b. Budapest 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 40+0 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]4.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 39+6 29 év/1.b. Budapest 2003.12.21. [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]5.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 38+2 29 év/1.b. Svédország 2003.12.31. [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]6.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 38+0 35 év/2. b. Budapest 2004.01.03. [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]7.[/size] Victoria [size=-2]2003.04.01.[/size] 37+2 28 év/1.b. Budapest XII 2004.01.06. [size=-2]2004.01.06.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]8.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 35+5 26 év/1.b. 2004.01.19. [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]9.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 35+5 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]10.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 35+3 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]11.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 34+6 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]12.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 34+6 29 év/1.b. Budapest 2004.01.23. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]13.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 34+2 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]14.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 32+6 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]15.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 32+5 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]16.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 32+3 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]17.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 31+3 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]18.[/size] Veronika [size=-2]2003.05.12.[/size] 31+3 31 év/1.b. Budapest 2004.02.19. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 31+2 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]20.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 31+1 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]21.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 30+5 26 év/1.b. Györújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Györ[/size]
[size=-2]22.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 30+3 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]23.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 30+1 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]24.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 30+1 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 29+1 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]26.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 28+1 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 24+3 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 24+3 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]29.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 23+2 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

Sziasztok!
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 40+6 Dunaújváros 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]2.[/size] Manga [size=-2]2003.03.07.[/size] 40+6 30 év/1.b. Budapest 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 40+0 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]4.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 39+6 29 év/1.b. Budapest 2003.12.21. [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]5.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 38+2 29 év/1.b. Svédország 2003.12.31. [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]6.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 38+0 35 év/2. b. Budapest 2004.01.03. [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]7.[/size] Victoria [size=-2]2003.04.01.[/size] 37+2 28 év/1.b. Budapest XII 2004.01.06. [size=-2]2004.01.06.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]8.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 35+5 26 év/1.b. 2004.01.19. [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]9.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 35+5 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]10.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 35+3 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]11.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 34+6 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]12.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 34+6 29 év/1.b. Budapest 2004.01.23. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]13.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 34+2 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]14.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 32+6 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]15.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 32+5 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]16.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 32+3 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]17.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 31+3 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]18.[/size] Veronika [size=-2]2003.05.12.[/size] 31+3 31 év/1.b. Budapest 2004.02.19. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 31+2 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]20.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 31+1 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]21.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 30+5 26 év/1.b. Györújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Györ[/size]
[size=-2]22.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 30+3 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]23.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 30+1 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]24.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 30+1 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 29+1 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]26.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 28+1 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 24+3 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 24+3 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]29.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 23+2 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

Sziasztok!
<pre>
</pre>
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2003.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Laura2 Nikolett 2600g, 49cm 2003.09.21. ( + 1 ) nap
Susie Anna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
Nyuszimanó Petra 3670g, 51cm 2003.09.29. ( + 3 ) nap
Doris Lili 1150g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Doris Gergö 1700g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Hajnii Zorka 4100g, 58cm 2003.10.14. ( +3 ) nap
Buborek Zoltán Máté 3300g, 55cm 2003.10.29. ( - 5 ) nap
Hicudzsi Édua 3800g, 54cm 2003.10.30. ( - 5 ) nap 10/10
AnnAnn Hanna 3490g, 56cm 2003.11.04. ( + 6 ) nap 10/10
Bogár Eszter Dorka 3200g, 55cm 2003.11.08. ( - 5 ) nap 10/10
Dorki Nikolett 3700g, 52cm 2003.11.08. ( -3 ) nap
semese András 3160g, 52cm 2003.11.08. ( - 4 ) nap 10/10
Kisbuksi KépVencel 1400g 2003.12.03. ( -68 ) nap
Nicki KépMárton 3500g, 53cm 2003.11.29. ( + 2 ) nap
Rita01 KépKíra 3250g, 49cm 2003.12.03. ( - 1 ) nap
johitimi KépKristóf Ádám 3550g, 56cm 2003.12.08. ( + 4 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2003.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Laura2 Nikolett 2600g, 49cm 2003.09.21. ( + 1 ) nap
Susie Anna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
Nyuszimanó Petra 3670g, 51cm 2003.09.29. ( + 3 ) nap
Doris Lili 1150g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Doris Gergö 1700g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Hajnii Zorka 4100g, 58cm 2003.10.14. ( +3 ) nap
Buborek Zoltán Máté 3300g, 55cm 2003.10.29. ( - 5 ) nap
Hicudzsi Édua 3800g, 54cm 2003.10.30. ( - 5 ) nap 10/10
AnnAnn Hanna 3490g, 56cm 2003.11.04. ( + 6 ) nap 10/10
Bogár Eszter Dorka 3200g, 55cm 2003.11.08. ( - 5 ) nap 10/10
Dorki Nikolett 3700g, 52cm 2003.11.08. ( -3 ) nap
semese András 3160g, 52cm 2003.11.08. ( - 4 ) nap 10/10
Kisbuksi KépVencel 1400g 2003.12.03. ( -68 ) nap
Nicki KépMárton 3500g, 53cm 2003.11.29. ( + 2 ) nap
Rita01 KépKíra 3250g, 49cm 2003.12.03. ( - 1 ) nap
johitimi KépKristóf Ádám 3550g, 56cm 2003.12.08. ( + 4 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Sziasztok!

Boró!
Nagyon drukkolunk!KépKépKép Remélem nemsokára már babázol.Kép

Manga!Kép
Szorítok neked is, hogy mihamarabb bújjon elő a babátok.Kép
Szerintem meg akarta várni, amíg a dobogó tetejére kerültök(igaz Mesével együtt), mert ugye onnan "kell" szülni.Kép

A többi 40-esnekKép Mese, Nelli szintén DRUKK!Kép

Bella2, Fanika, Andi68, Vic!
Gondolom már Ti is készülődtök a nagy napra, küldöm a DRUKK-okat!Kép

Pussz
Szilvi
34+6
sztigris

Elnezest a tobbszori kuldesert, de valahogy nem ugy mukodott az oldal, ahogy azt elvarna az ember.

A tablakezelo
Névtelen

Sziasztok Kép

Hajrá Boróóóóó!!!!! Kép

Tegnap meglátogattam a mi KisBuksinkat. Ügyesen haladnak továbbra is. Már 17 ml-eket eszik Vencel 3 óránként, tejet és van, h tápszert is, mert az emésztésnek még alakulni kell. Ha minden jól megy, ma cicire teszik, de még nem várnak tőle sokat, csak maga a helyzet és az inger Kép
Buksika annyi tejet termel, hogy öröm nézni Kép

Drukk az elejének!
pussz
Ann
annann

Ann,
örülök Kisbuksiéknak!Kép Nagyon jó, hogy már mellre teheti Vencelt, és az is, hogy sok a tej.Kép De ezt a tápszer dolgot nem értem, hiszen az anyatejet sokkal jobban meg tudja emészteni a babó.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Továbbra is szurkolok KisBuksiéknak,nagyon jól haladnak,most már csak erősődni kell a kis VencelnekKép

Kedves Táblakezelő!KépÉn csak egy icipici hibát szeretnék bejelenteni a táblicskuval
kapcsolatbanKép
Az én Kira babám december 2-án születettKépHa majd idődbe belefér,kérlek javítsd ki a születésnapját!Köszönöm.
Mindenkinek aki a finishben van ezer drukk,és kispocakosoknak pedig kitartást a még előtte álló hónapokra!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden kedves kismaminak,vigyázzatok magatokra!
Rita.
rita01

sziasztok!

Boróka megszült. Kincses István Zoltán 3850g, és 57 cm, és 37-es kobak. Csaszi lett!
Én ennyit tudok, és Gratula nekik!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok

Nagyon régóta nem jelentkeztem, talán néhányan még emlékeznek. Most már van itthon netem, igyekszem gyakrabban jönni.
Látom már a 10. vagyok.

Kisbuksi, sajnálom, ami történt veletek, kívánok jó egészséget Vencelnek és sok tejcit.

A munkát most decemberrel fejeztem be, azóta itthon készülődök a karácsonyra. Már a legtöbb ajándékom megvan, és sütöttem mézeskalácsot is. Ezt az adagot eldugtam, mert amit a múlt héten sütöttem, azt elpárolgott... Kép
Nekem is nyílt a méhszájam és puhább is sajna Kép, 1100, mint Noéminek, így most pihizek, Seduxent és Magnerotot kell szednem szilveszterig. Szeretném ha babóka kivárná a januárt. Volt egy kis keményedés is múlt héten a dokinál, jól megrémített, de szerencsére a CTG-n minden ok volt.

Gratula a friss mamiknak és babáknak, gratula Borókának is, jó egészséget és sok tejcit. Kép

Kellemes pocisodást, drukk a TOP-nak.
Gigi 35+3
gigi1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: