Sziasztok Lányok!
Jó rég voltam

Köszi Móni a hiányolást!:)
Azért olvasgattam ám, de úgy belendültetek, hogy az azzal is lemaradtam

.
Csodásak a babák, olyan jó nézegetni őket!
Minden kis és nagy ünneplőnek sok boldogságot és Isten éltesse az egy éves Beatrice-t! Olyan jó hogy jöttél
Era!
És üdvözlet az új anyukáknak is!:D
Niki, tündéri nagylány lett a kis Kapucínered! Bármikor jössz, örülünk neked, ahogy mindenkinek!:) Én is ezért szakítok nap mint nap időt arra, hogy legalább olvassak, mert már nem tudnék nélkületek élni!:)
Timi26, nagyon sajnálom, ami történt veletek, még olvasni is szörnyű volt.

Az jó, ha legalább a biztosító fizet, de elsősorban lelkileg kell ezt feldolgozni, ehhez sok +++++++++!
Csak ámulok és bámulok, hogy itt milyen ügyes babák vannak!

Mondjuk Máté is okoz néha meglepetéseket, tegnap előtt például lent voltunk mindannyian és mentem a konyhába Máténak uzsit csinálni, gondoltam Apa figyel a fiúkra. Kb. három perc múlva keresem Mátét, hát nincs sehol

, Apa azt hitte, hogy kijött hozzám a konyhába (mindig követ

). Erre észrevettük, hogy a lépcsőfeljáró rácsát nem csuktuk be

. Hát az én kisfiam felmászott a felső szintre és a fürdőszobában pakolászott. Annyira megijedtem, hogy mi lett volna ha …

Persze az ijedség ellenére, azért büszkék is voltunk, hogy ezt véghez vitte
Tegnap meg megyek utána a fürdőszobába, hát már a WC-ben pacsált

Nem győztem lemosni a kis kezét. Írtó gyors és minden érdekli, úgyhogy csak akkor van nyugi, ha alszik, mint most is. Olyankor viszont általában tornázok, mosok, főzök, stb. Csak úgy repülnek a napok.
Bencussal már olyan jól eljátszanak, öröm nézni őket.

Pl. beültetjük Mátét a dömperbe és Bence húzza, meg „kergetőznek” és bohóckodnak. És persze Bencus nagyon sokat segít, vigyáz az öccsére, és szól ha Máté már pl. az asztalon van

.
Ja, és Máté beszéd helyett, mindenre morog

. És ha valamire határozottan azt mondom, hogy NEM, akkor abbahagyja, igaz akkor is morog

. Ha fogjuk a két kis kezét, lépdel, de egyelőre jobban tetszik neki a mászás, hisz úgy sokkal gyorsabb és biztosabb.
Evés: reggel 6-7 körül kel, akkor 270 ml tápszer
10-11 körül gyümi babmüzlivel
14-15 körül ebéd főzelék (most már túlnyomó részben azt eszi, amit mi, csak kicsit módosítva)
18 körül uzsi joghurt vagy túró gyümivel
Fél kilenckor vacsi 270 ml tápszer
Darabos kaják még nem nyerők, de falatkákat elnyammogja.
Fog: Még mindig csak kettő, de a felsők már készülődnek.
Viranka! Még neked akartam már rég írni, hogy le a kalappal, hogy így meg tudod állni, hogy nem ehetsz tejterméket, én nem tudom mi lenne, ha nekem kéne, szinte azon élek

(mondjuk Mátéért biztos megtenném, de szörnyen nehéz lenne)
Még biztos akartam valamit, majd csak eszembe jut ...
Szép napot!:D