Hello lanyok!
Bocsi, megint nem olvastam vissza

, mert rengeteg hsz szuletett, nekem meg semmi idom valtozatlanul . (Es en olyan faradekony vagyok, ti nem?????)
Sajnos a megismetelt cukorterhelesem is rossz lett, ugyhogy dieta. Mennem kell a jovo heten deitetikus konzulenshez, meg kulon oktatasra is. es nalunk is jovo heten kezdodik a apas szulesfelkeszito.
Most elegge a dieta korul forog az eletem, nagyon nem konnyu, mindent merni kell, elozo este megtervezni, bevasarolni, es mindent meg kell foznom, mert masnap vinni kell magammal a meloba. Nem egyszeru, es mindent szamolgatnom kell, meg nagyon nem vagyok otthon a dologban. Nehez osszeallitani, hogy mindne rendben legyen. egyenlore nem is sikerul, helyesebben az altalam mert eredmenyek nagyon jok, csak biztos vagyok benne, hogy nem eszek eleg szenhidratot, Benedek is sokkal kevesebbet mozog, es tudom, hogy ez is attol van, hogy "ehezik"

Szoval probalkozok, de mar nagyon varom a szakemberrel valo talalkozast, mert rengeteg kerdesem van. Soha nem ettem ilyen sokat, mint most

, folyton ugy erzem, hogy tele vagyok, es 3 orankent enni kell, mar napok ota nem is voltam ehes. Szornyu!!! El is kezdtem hizni
Mas dietazos lanyok, ti ezt hogy csinaljatok???
A pocik nagyon szepek, Konan a tied hatalmas, kivancsi leszek, mekkora leszel a vegere, aztan konnyen lehet, hogy mar nem is nosz olyan sokat
Meg mindig van 6 hetem a melobol, iszonyat sok. Semmi bajom a munka reszevel, de a bejaras nekem 4 ora naponta, es abbol mar nagyon elegem van.
Na, nem panaszkodok tobbet, bocsika