A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Most kivételesen tovább aludtam, visszaaludtam, amikor a Gy. elment. Most nem dolgozni ment. :D Viszont ez nekem is olyan felszabadult érzés, tudom, hogy most nem szenved, hanem végül is szórakozik. És azt nagyon szeretem. :D

KépKép
benó

Jaj, el se hiszitek, hogy már hogy örülök, hogy a hónap végén vagyok! :D :D :D :D Még ha megjön, akkor is legalább már elkezdődik valami új. Ha meg nem jön meg...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Azt el se hinném........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
benó

Na, mostanában nem jöttök, ugyi? :D Akkor megyek készülődni, megint megyek be a suliba, mivel tegnap nem voltam. Utálom a kötelezettségeket a nyári szabadság alatt! :twisted:
Ja, a Flóra is a suliban van 8-tól. Akkor őt hiába várom. :roll: Tancsu, Timi?
Ma jönnek a tesómék anyuékhoz, úgyhogy csak estefelé jövök megint. Vagy de.
Puszi, megyek, ha készülődés közben valaki mégis jönne, kiabáljon, itt vagyok. :D

KépKép
benó

Tancsu, te nem is jöttél tegnap, csak reggel. Mi lett végül? :wink:
Timi, te meg csak kérdezel egyet-kettőt, aztán mész. Írj is valamit magatokról! :D
Megyek.

KépKép
benó

Sziasztok

Bocsi hogy tegnap este már nem jöttem, de totál ki voltam készülve...
Sok volt ez a pár nap, plusz ráadásként temetés....
Este már fél óránként jöttek a görcsök, a párom mentőt akart hivni....

Este fél8-ra értünk haza, kajcsi, fürdés....közben ő tiszta ideg volt, leszakitotta a teraszajtón a redőnyt, káromkodott, csapkodott én bőgtem, aztán összekaptunk, ő is bőgött........
Modtam hogy ha nem a nagypapája temetéséről jöttünk volna és minden ok nélkül csinál ekkora cirkuszt, akkor tuti felpofozom érte...!!!

Na mindegy, legalább kijöttek az indulatok, mindketten lenyugodtunk....
Már este azt hitte kiadom az útját és mehet amerre lát..... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Gyorsan visszaolvastam....

Benó:Gy.-nek szoritunk a vizsgáért!!!
Néha neked is kell egy kis lazitás...:)

Flóra:Látom Te ma a suliban vagy........

Timi:Tényleg nem sokjat vagy itt mostanság, jöhetnél többet is, kiváncsiak vagyunk ám hogy mi van veletek....:D
Puszi Törpének.... :wink:

Szilzi:Örülök hogy jelentkeztél, amikor csak tudol gyere, a Benó meg úgyis tájékoztat minden fontos dologról.... :lol:

Zsuzska...Ugye Ti most éjszakások vagytok a pároddal?Gondolom akkor most éppen alszol.....Jó pihit!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Most menek, gyorsam megfőzök egy nagy fazék gyümilevest 3 napra, lesz benne alma, barack, megy és szilva......
Délután a páromnak csinálok frissen borsós-nokedlit tejföllel, azt kérte....

A közben lévő időben pedig bedobom Gergő ágynemüjét a gépbe, legalább ki lesz mosva, én pedig a tv előtt fogok punnyadni és semmit sem csinálni... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Napközben még bekukkolok majd ide is..

Cupp....:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok! :D Megjöttem munkából.

Kép
flóra 11

sziasztok lányok. van még itt valaki?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

úgy döntöttem, hogy Törpe tomee tippee márkájú cumisüvegeket fog kapni, mert nekem nagyon tetszik az üvege és eddig csak jót olvastam róla!! :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ha minden igaz, holnap megyünk baba kocsi nézöbe, már alig várom!!! és ha nem fog dolgozni a párom, lehet elnézünk pestre is megvenni a kiságyat, hordozót,kádat. olyan jó lenne, remélem összejön :D

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Törpének nem tetszik ez az idö. tegnaptól alig mocorog, aprókat rúg. melegben sokkal jobban érzi magát

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi! Jöttél te is kicsit?

Kép
flóra 11

ha nem jön senki, elmegyek visza olvasni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia flóra. még pont elcsiptél. mi a helyzet?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

De jó,hogy már így készülődtök! Ezek olyan szép dolgok és olyan nagy öröm elkészíteni mjndent a babusnak!

Kép
flóra 11

Voltam suliban. 7 gyerek nem jött el, de a műsort megoldjuk nélkülük is, nem probléma. Kiosztottam nekik a ruhákat,holnap hozzák magukkal. Biztos rendben lesz minden.

Kép
flóra 11

Csak nekem megy holnap vacakul buszom. Vagy délben megyek a műsor pedig csak 3-tól van. Akkor mit csinálok 3 órán keresztül? A suli zárva lesz nemlesz ott senki, tehát oda se mehetek be. Valahol az utcán ácsorogjak? Menjek kocsmába? Mert rendes hely ott nincs, ahol leülhetnék. Menjek a kolléganő nyakára? Nála vendégek lesznek.

Kép
flóra 11

A későbbi busszal pedig háromnegyed négyre lennék ott. Akkor kések.Mondjuk előttünk az ovisok lépnek fel. Meglátom. Nem tudom,mit csináljak.

Kép
flóra 11

Timi,látom, itthagytál engem. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.07.18 12:01-kor.

Kép
flóra 11

hát ez nehéz kérdés.szerintem kérdezd meg a kolléganöt, hátha nem fogsz zavarni.
közben behoztam a fél görögdinyét, amit az elöbb vettem és azt majszolgatom. de komolyan mondom a múlt heti sokkal finomabb volt.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

milyen müsor?bocs, de le vagyok maradva. még nem olvastam vissza :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én még csak egyszer vettem az idén, az nem volt jó. Úgy döntöttem,még várok vele.

Kép
flóra 11

Az osztályommal gyermeklakodalmast adunk elő. Felraktam a youtube-ra egyszer, talán még ott van. Megnézheted.

Kép
flóra 11

én is nagyon élvezem a vásárolgatást!!
anyum szerint ez még nagyon korai, még RÁÉRÜNK.
erre én elmagyaráztam neki, hogy már nem a 80-as években élünk, hogy normális áron be lehetne vásárolni akciók nélkül. most azt kell lesni, hol, milyen akció van és lecsapni rá nem?????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Igen,még fenn van. Nézd meg. Csak írd be, hogy gyermeklakodalmas és kijön.

Kép
flóra 11

az jó lehet, majd megkeresem.
hú de rossz egy kézzel pötyögni!! :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tancsu, sajnálom,hogy a tegnapi napotok ilyen rosszul alakult. De nyugodj meg, csak a stressz hozta ki belőletek ezeket az indulatokat. A párod mára már bizti megbánta, hogy csúnyán viselkedett és idegesített téged. Lehet, hogy ma hoz valamit engesztelésül. :wink: Hiszen őolyan aranyos egyébként. És ti ketten igazán jól megvagytok egymással.

Kép
flóra 11

Sziasztok

Gyümileves megfőzve, éppen hűtöm, aztán alszom egyet...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Küldhetnél nekem is a dinnyéből. Kedvem lenne nekem is nasizni valamit. :)

Kép
flóra 11

Timi

Szerintem se várj a vásárlással, mert annyi utánna rohangálás lesz, nekem elhiheted....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D

Már jobban vagy?

Kép
flóra 11

anyák napja vajka 2006
ez az?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szerintem is Timi, szépen lassan fokozatosan vegyél meg mindent,hiszen írtad, hogy neked mindent meg kell venned.
Írj egy listát,mint Tancsu, hogy mi kell. Amit megveszel, azt kipipálod. Így látod,mi kell még és mi az, amit már megvettél. És nem vásárolsz feleslegesen sokat semmiből.

Kép
flóra 11

Igen, az az, Timi, de az Vága. :D

Kép
flóra 11

küldtem, megkaptad?
szia társam

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én is mjegkivántam, igy felvágtam a tegnap vett dinnyénket.....még nem tudom milyen... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

jól van na, néha cserbe hagy a memóriám!!!
listám az van, jó hosszú :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na ez inkább tök mint dinnye, de akkor is megeszem... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj,köszike!!! Csak nem nyitottam ablakot, hívhatom az üvegest. :lol: :lol: :lol: Itt landolt z ágyon. :lol:

Kép
flóra 11

te milyen mosóporral mosod a baba ruhákat?
öblögetö?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ez jó volt, ez tetszik!! :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Elvégre a tökfélékhez tartozik. :D Azt hiszem.
Múltkor én is olyat vettem,azért mondom,hogy még várok vele.

Kép
flóra 11

Ird ler a listát Timi és akkor tudunk segiteni mi is hogy esetleg mi maradt még ki.....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Piri még mindig a Holdon. Ha nem jelentkezik, hétfőn elmegyek dokihoz. Mit szóltok?

Kép
flóra 11

Én biopon takarékost használok mosóporban, öblitőben pedig a Penny-ben kapható Trendy-ből a kéket...

Kép

Kép[/
tancsu

Müneteid vannak Flóra?

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Van aki szerint nem lehet öblitőt használni, és mosószerből is csak folyékonyat, de pl a hugom is használt és semmi baj nem volt....

Kép

Kép[/
tancsu

ezen a kocsin gondolkodom. mit szóltok?4 kombinációs
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Igen, Timi. Ne hagyj ki minket ebből. Tancsu pedig sokat tud segíteni. :wink:

Kép
flóra 11