Végre sikeredett leírnom a szüléstörténetet,íme

:
Németh Dominik Patrik születésének története!
Július 7-én hajnali fél négykor arra ébredtem hogy gyengén fájogat,és keményedik a pocakom.Visszaaludni már nem tudtam,így elkezdtem nézni az órát.7-8 percenként fájogatott,fekve rosszabb volt,így felültem.Gondoltam ez nem lehet az hiszen abból indultam ki hogy az első két csemetém jócskán egy hetet ráhúzott.Apa éjszakás volt,de nem akartam neki üzenni,hiszen nem voltam biztos benne hogy mi is lessz.Fél hétkor ért haza,addigra már 5 percesek voltak,bár még simán elviselhetők.Mondtam neki mi a helyzet,tisztára lázba jött,meg ideges volt hogy miért nem hívjuk már a mentőket.De én csak nevettem rajta hogy még ráérünk,és nem is olyan vészes.Közben azért felhívtam a Nővéremet is,mondtam hogy lehet hogy készülődik kifelé Dominik baba.Ő is mondta hogy ne szórakozzak,harmadiknál már nem lehet tudni mikor gyorsulnak fel az események.De még erre is csak legyintettem,azért ami még hiányzott a csomagból bepakoltam,Apa segítségével.Hét óra körül keltek fel a gyerekek,hirtelen szegények azt sem tudták mi van.Bújtak hozzám,mondtuk nekik hogy semmi baj,de Anyának valószínüleg be kell mennie a kórházba,mert kistesó érkezik.Fél nyolc körül elmentem wc-re,akkor ment el a nyákdugó,kiszóltam Apának hogy azt hiszem tényleg kell az a mentő.Háromnegyed körül felhívtam őket,mondták hogy máris küldenek egyet.Nyolc után valamivel beértem a mentővel,Apa otthon maradt a gyerekekkel.Még a mentőben is csak nevetgéltem az öt perceseimmel,hogy nem is olyan vészes,de innen már nincs visszaút.Amint kiléptem a mentőből,a kórház bejáratánál elfolyt a magzatvíz.Na,innentől már nem bántam meg hogy kihívtuk őket.Liftel fel a harmadikra,közben már a gatyóm is átázott.Be a vizsgálóba,mondták hogy egy másik doki fog megvizsgálni,mert az én orvosom nincs benn,de hívják azonnal.Aztán kiderült hogy pont bejött valamiért.Megvizsgált-közben láttam hogy babókám belecsinált a vízbe,tiszta barna volt.Szóval megvizsgált,négy ujjnyira voltam nyitva,de nagyon fennt volt,alig érte el.És amitől megijedtem,hogy azt mondta szerinte faros,de mivel annyira fenn van,nem biztos,így le a földszintre tolókocsival UH-ra.Na bizony ott kiderült hogy igen,kicsi Fiam valahogyan megfordult,így a poipja fog bizony kijönni előbb.Persze ekkorra már a császár is megfordult a fejemben,ilyen helyzetben még nem voltam.Azt tudtam hogy nehezebb lessz így,hogy faros,és még fenn is van nagyon,de nem akartam császárt.Vissza fel a harmadikra,előkészítés-ez volt úgy negyed kilenc felé.Előkészítésnél még rákérdeztem mire számíthatok.Mondta a Nővér hogy bekötik az oxitocint és még várnak jópár órát,amíg a baba jól érzi magát nem lessz császár.Viszont így hogy faros,tutira vágni kell.Mivel harmadik,ha sima lett volna,megúsztam volna a vágást.Szóval ez van,így jártunk én is és kicsi Fiam is.Rácsücss a wc-re,mondták üljek rajta fél órát,majd szólnak mikor mehetek zuhanyozni.Ültem én rajta mint egy szófogadó gyerek,csakhát az volt a gond hogy mikor már fájt,közben nyomnom is kellett.Így már arra jöttek be hogy mi ez a hang,honnan jön.Rámnéztek,mondtam hogy mi a helyzet,jön a baba.Lett nagy kiabálás,rohangálás,hogy hol az orvos,gyorsan,gyorsan,a kismama a wc-n a baba fara meg félig kinn.Ez fél kilenc körül volt.Jöttek,nézték mi a helyzet,feltámogattak,hogy itt nem lehet megszülni,mit ne mondjak nem volt egyszerű felállnom.Felfektettek a szülőágyra,bekötötték az infúziót,aminek igazán csak szülés után volt hatása,mert nagyon gyorsan jött a kicsi.Dokim a lábaim között,egy másik a hasamnál segített kinyomni a kicsit.Ott volt még a szülésznő,meg három nővér is.Közösen nyomtunk,szenvedtünk-a vágást azt éreztem.Közben az egyik nővér mondta hogy vegyek levegőt,gondolom igen lilult már a fejem nyomás közben.Mikor már teljesen kinnt volt a popója,a doki kisegítette az egyik lábát,aztán kicsit elakadtunk,itt kellett jobban a másik orvos segítsége,hogy ki tudjam nyomni Bébimet.Végül is 2008 07.07-én,8 óra 55perckor megszületett Németh Dominik Patrik,3780gr-al,és 52cm-el.Nem sírt fel egyből,persze az első kérdésem az volt hogy jól van-e,mondták hogy igen csak meg kell tisztítani a tüdejét.Sajnos nem kaptam meg egyből,mivel faros volt,előbb jól megvizsgálták,viszont fantasztikus érzés volt mikor odaadták.Nagyon nem is tudtam felfogni,olyan gyorsan jöttek a dolgok egymás után.Csak pusziltam,és becézgettem.Kicsit még most is hihetetlen az egész,hogy Ő itt van végre,és imádom!