A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Drukkolunk Tancsu!!!!

Kép
flóra 11

szia flóra!
Még itt vagy?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

túl halkan kiabálok, hohógy nem hallod meg? na akkor még 1x
F L Ó R A G Y E R E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, bocsika,nem hallottam. Most csak bekukk, jön egyik kolléganőm, vagyis volt kolléganőm, aki szintén akkor ment elVágáról,mikor én. Megyünk kicsit szórakozni, kávéra valahová,dumálgatni. Majd este jövök.

Pá...

Kép
flóra 11

Jó szórakozást Flóra!

Kép
muzsuzska

Két gépünk van ! Egyszerre netezünk! Bár ez egy kicsit fura, de majd megszokom! A cégnél volt géppark csere akkor szereztem potom pénzért, hála babanetnek most sikerült beüzemelni !

Kép
muzsuzska

11 kor a felső szomszéd ébresztett, takaritott a konyhába és húzigálta a székeket ,majdnem infaktusra ébredtem!

Mérgemben nekiálltam főzni!

Három napig csak enni kívánok a konyhába menni!

Mára: brassói aprópecsenye, káposztasalátával ,zöldségleves.
Lehet hogy holnapra is marad.
Aztán kelkáposztafőzelék, sült hússal.
Még a brassói a sütőben, amint kész bekeverek egy piskótát és csinálok egy barackos gyümi totát.
Tegnap vettem barackot és elég puha, gyorsan hasznosítom ne legyen a kuka martaléka.

A konyha már romokban.

Az ébresztéstől fáj a fejem ,de kaja után lefekszem szundizni egy kicsit!

Kép
muzsuzska

Megjöttem, de szerintem nemsokára megyek is tovább.
Jó dumcsit, Flóra! :D
Jó sokat főztél, Zsuzsi! :shock:
Tancsu, mivégre mentetek anyóssal/hoz? :roll:
Timi, mesélhetsz is vmit, ne csak keresgélj! :D
Szilzi, túlélted? :wink:

KépKép
benó

Örülök, hogy tudtok külön netezni, Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Flóra, most olvastam, hogy te holnap dolgozol, gyakorolsz a gyerekekkel. Akkor holnap nincs tali. :cry:

Hozzánk is jönnek a tesómék, úgyhogy én se jövök (csak korán).

Szombaton meg Ópusztaszerre megyünk, ahol 1100 íjász fog egyszerre lőni du. 5 órakor, meg egész nap íjászat, bábjáték stb. lesz. A Tündiék is jönnek.

Szombaton van a tesómék 11. házassági évfordulója, de vasárnap fogjuk megünnepelni, én arra gondoltam, hogy elmehetnénk mindannyian (8-an) a szigetszentmiklósi aquaparkba, de a sógoromnak semmi kedve hozzá. Na, majd holnap vagy valamikor még megbeszéljük. Annál jobb, mint ha otthon ülünk, és a pasik isznak egész du., nem igaz? :roll:

KépKép
benó

Hát, helló, Flóra, visszajöttél? :D Voltatok kávézni, dumcsizni, ugye? Te olyan ritkán jársz amúgy is el valahová, csak komákhoz jársz örökké, máshová nem is.

KépKép
benó

Úgyhogy remélem, voltál! :D és jól érezted magad! :D

KépKép
benó

Voltam Benó, igen.És jó is volt. Holnap meg dolgozom, de szerintem dél körül jövök haza, de legkésőbb fél háromra.

Kép
flóra 11

Országos íjásztalálkozó lesz Ópusztaszeren.

Ma egyébként megint Balatonedericsen voltunk, az Afrika múzeumban, most más megvilágításban láttam a dolgokat, mivel, ugye, a gyerkőcöket vittük, volt nyafi, ezt vegyük meg, meg azt is, most azonnal üljünk fel a pónira, ugráljunk az ugravárban, a jégkását borítsuk az asztalra, rágjuk össze a hozzá adott szívószálat, ennyi volt az egész?, nem adok belőle!, vegyél kettőt! stb.
Amúgy jó volt. Nagyon messze van, sajnos, ezért a Kittike már nemigen bírta az utat, ráadásul ő azt hitte, tényleg Afrikába megyünk (de ezzel nem volt baj), bőgött odafelé, hogy unja már, aztán valamiért visszafelé is bőgött, a fene se tudja már. :D Amúgy jó volt a hangulat, ilyenek mindig vannak, ha sok ember van együtt. :D :D :D

KépKép
benó

És hol gyakoroltok a gyerekekkel? A suliban? Már meg kellett tanulniuk a szöveget, és holnap csak kikérdezed? Vagy mi lesz holnap? És mikor adjátok elő?

KépKép
benó

Igen,keveset járok bárhováis.Tényleg csak a komámékhoz megyek át néhanapján. Ez van. Pedig szeretnék menni,barátnőim is vannak,lenne kivel. De valahogy nem, nem akarom mondani már, de azért megint a pénznél kötünk ki, hogy ez is annak a kérdése....

Kép
flóra 11

A suliban gyakorlunk,igen. Ezt a műsort már tudják,ezt adták elő májusban anyák napján.Remélem nem felejtették el.Meg gondolom,kicsit átismételték otthon.Holnap csak párszor átgyakorlom velük,kiosztom a ruhákat ésjövök haza,amint tudok.

Kép
flóra 11

Valami error volt.

És mi lenne, ha nálatok vagy náluk találkoznátok?

KépKép
benó

Épp egyik anyuka telefonált,kérdezett a holnappal kapcsolatosan. Azért összejönnek a gyerekek, aranyosak.

Kép
flóra 11

Na, akkor az tök jó. És mikor lesz az előadás? Ha jól emlékszem, valamelyik nap (19-20?).

KépKép
benó

Kivel találkozzak?

Kép
flóra 11

A barátaiddal.

KépKép
benó

Dobj fel egy témát. :D

KépKép
benó

Szombaton, az 19. Délután háromtól.Erről jut eszembe,még meg kell néznem a neten a buszokat,mikor megy.

Kép
flóra 11

Gondolom, korábban oda kell érned. Majd drukkolunk nektek!

KépKép
benó

Ja, a barátaimmal! Persze, szoktak hozzám jönni,örülök is neki. Szeretem a társaságot. Én ritkábban jutok el hozzájuk, többen más faluban laknak, aztán nekik van autójuk,így inkább ők jönnek. :D

Kép
flóra 11

Köszönöm. :D

Ópusztaszer igazán jó program. De jó messze van. Biztos korán indultok.

Kép
flóra 11

Az jó, ha tudnak menni hozzád. :D
Mi ma már nem megyünk nagyon sehová, a Gy. ugyan lemegy valamelyik ismerőséhez, visz valamit neki, de aztán punnyadunk itthon. Azt mondta, hogy nincs kedve sehová menni, persze, megértem, biztos elfáradt. Holnap meg vizsgázik lövészetből Pesten.

KépKép
benó

Hát, még nem beszéltünk meg semmit a szombattal kapcsolatban. Pedig így, hogy nem egyedül megyünk, muszáj lesz holnap megbeszélni. :roll:

KépKép
benó

A vécé fala még mindig nincs készen.Tegnap a Flórián egyszer lekente,én ma már kétszerés még mindig átüt a fehéren az előző festék. Az lesz a vége,hogy nem fehér lesz, hanem megcsinálomkékre vagy zöldre és veszek kiegészítőket, hogy olyan tengereri hangulata legyen.

Kép
flóra 11

Ez jó ötlet, minek szórakozni vele ennyit? Fessétek le más színűre szerintem is. :D

KépKép
benó

Lövészetből Pesten? Milyen fura. Azt hittem, hogy lövészetből valahol kint a terepen lehet vizsgázni. Vagy most mivel fog lőni a vizsgán? Puskával vagy pisztollyal? Gondolom akkor valami olyan gyakorló helyen lesz a vizsga, nem?

Kép
flóra 11

Pirivel mi van?

KépKép
benó

Biztosan egy gyakorló helyen lesz, de valahol Pesten. :wink: Puskával, a pisztoly a vadnyugaton van, ezt én is eljátszottam már a múltkor. :D

KépKép
benó

És szerinted mik lehetnének azok a kiegészítők,amivel kicsit feldobhatnám a vécét és a fürdőt? Gondoltam valami kagylós dolgokra, de pontos elképzelésem nincs.

Kép
flóra 11

Muszáj lesz mégis elmenni valahová, mert kenyeret is kell venni. Most jutott eszembe.
Szerinted, ha ki van bontva egy ideje a túró a hűtőben, az már nem jó?

KépKép
benó

Piri nincs. Ha valami változás lenne megírnám. De semmi. Tegnap a komaasszonyommal ittunk alkoholmentes sört. Ettől olyan fura lett a hasam, azt hittem,meg fog jönni, de semmi.

Nem írom már többé,hogy komaasszony,olyan hülyén hangzik, nem? Bemutatom, ő Kati. És gyerekkori barátnőm, mindig nagyon jóban voltunk. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.07.17 16:27-kor.

Kép
flóra 11

Nem tudom.Nézd meg nincs-e beszáradva, vagy nem penészesedet-e meg. Ha nincs semmi baja,akkor szerintem jó.Pár nap még nem árt neki. Nézd meg a szavatosságot.

Kép
flóra 11

Fessél rá valamit, vagy tegyél rá szalvétatechnikával szalvétát. :roll:

Sima falról van szó, nem igaz? Nem csempéről.

Elmegyünk a Gy.-val az ismerőséhez és vásárolni kenyeret.

KépKép
benó

Oké, köszi.
:D Katit örülök, hogy megismerhettem.

Megyünk. Puszillak
Majd este jövök, mikor a Gy. tanul. :D

KépKép
benó

Benó, nálam a fürdő és a vécé kb.2m magasságig csempézve van,csak fent egy 50cm-t kell festeni körbe és a plafont.

Kép
flóra 11

A szalvétatechnika jó ötlet. Keresek valamit a neten. Köszi.

Jó szórakozást. :D

Kép
flóra 11

Sziasztok,

csak egy pillanatra benéztem, hogy elmondjam jól vagyok, minden ok! Ügyesen járok a vérvételre, ma is elmagyaráztam, hogy nem nem vagyok kismama! :evil: A. holnap megy orvoshoz, megkérdezi mennyit lehet javítani szerinte a műtéttel stb. stb.

A gép még mindig nem működik otthon, itt a munkahelyen, semmi időm nincs! Teljes a káosz, nem hiszem, hogy sokáig fogom én bírni ezt az egészet, lehet, hogy hamarosan lemondok erről a megtisztelő, kicsináló, szinte semmi pénzzel, viszont állandó ideggel járó irodavezetésről!

Kép
szilzi

Visszaolvasni nem volt időm, igyekszem, de nem tudom mikor lesz időm! :(

Viszont mindenkit puszilok, remélem minden ok!

Kép
szilzi

Szilzi, aranyos vagy, hogy a rengeteg teendőd közepette néha jelentkezel.Jól esik,hogy gondolsz ránk, jó rólatok hallani. Drukkolunk nagyon,hogy bírt végigcsinálni a vérvételeket és az A.is abszolválja a kivizsgálásokat,műtétet meg mindent tudjatok végigcsinálni. Nagyon együttérzek veletek. Fel a fejjel, minden kezdet nehéz,de annál szebb lesz az eredmény. :D

Pussz...

Kép
flóra 11

Nem jön ma senki? Én még mindig gépelgetek,kiabáljatok majd,jó? :lol:

Kép
flóra 11

Kép
Jó reggelt, lányok! :D :D :D
Szilzi, látom, jelentkeztél! :D :D Szerintem mondj is le róla, ha úgysem jár több pénzzel és teljesen kikészít! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap beszéltem egy lánnyal, aki igazán együttérez velünk, és azt mondja, hiába azt látjuk, hogy mindenki kismama (mivel azt vesszük észre), mi is sokan vagyunk. Ez persze nem öröm, de nem mi vagyunk az egyedüliek. :roll: :wink: :D
Visszaolvasok.

KépKép
benó

Tegnap a Gy. már nagyon úgy tűnt, hogy nem szeretné, hogy leüljek a gép elé. Úgyhogy ezért nem jöttem este.
Most vizsgázik a lövészetből.
Még mindig nem jött meg, de most már szerintem percek kérdése, mert érzem. :roll:

KépKép
benó

Szilzi, ne olvass vissza, mert úgysincs erre most időd. Hétfőn lesz már az utolsó vérvételed, szerencsére. Utána pedig mindjárt itt a 30., amikor orvoshoz mész. Pörögnek az események! :D :D :D Kíváncsi vagyok, mit mond ma az orvos az Attilának. Ha nem tudsz jönni, akkor majd lehet, hogy felhívlak, hogy elmondhassam a lányoknak is. Reméljük, csak jót hallotok. :D A munkahelyedet meg nagyon sajnálom, hogy ilyen gáz. Szerintem MOST kellene neked egy kis kikapcsolódás, mert már eléggé szarul érzed magad, ugye? Nehogy kiborulj! :shock: :shock: :shock: :shock: Egy kicsit nem tudtok elmenni valahová, nem tudsz kivenni szabadságot? Nagyon rátok férne. Ja, de mindjárt mentek haza. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: