Na, ma én is megkaptam Verától az igazolást; dr. Kanyó-s pecséttel. (Persze azt se tudom ki ő.
) Úgy gondolom nagyon jól jártam azzal, hogy a Vera lett az egyik védőnőm, (tudjátok másik a Nádháziné).
Pisit is ellenőrzött, és teljesen negatív.
Megkérdeztem őt is, hogy hogy zajlik a szülésznőválasztás; és ő Vesselényi Enikőt ajánlotta. Szült valamelyikőtök vele? Egyébként még a Juhász Csillát se sikerült elérnem. Amúgy Vera szerint Sárival minden szülésznő szeret dolgozni, mert hagyja kibontakozni őket.
Enikő!
Mi először nem akartuk tudni a baba nemét, de aztán a klinikai UH-n, csak úgy ráírták a papírra, hogy female. Ezután a Kajtár is többször megerősítette, hogy lány, sőt a legutóbbi UH-n megmutatta a szeméremajkait, (persze ezt csak ő látta). Szóval barna csík ellenére, lányt várunk.
Katicabogár!
Mi is pont azt tervezzük, hogy a babaágy az én ágyam mellett lesz, és rács nélkül egy szintben a mi matracunkkal, azzal, hogy úgy tervezzük, hogy Zoli szépen félbefűrészeli az egyik oldalon az összes rácsot, és, így már állítható lesz. Ha már bölcsőt nem faragott, legalább ebben lesz munkája.
Nóri (33+5)