Virág!
Na igen, persze a holnapi HSG-re megintcsak viszek váltóbugyit....
Az ép fogsor még várat magára, januárban kezdődik az eksön! Clostys tapasztalataim:
Kezdtem 2*1-et, meg persze mellé a repiszuri, majd a végére egy ki Utrogestan. Attól függetlenül, hogy a 2*1-től is ciklusonkét 2-3 megfelelő méretű petécském volt 6 hónap után 3*1 lett a napi adagom. Na ettől aztán néha már menni sem tudtam, néha 1 oldalon volt csak 3! Az Utrogestanból 1*1-et kellett szednem, totál lerövidítette a mensim, és kevés is volt, nehezenm is indult be igazán. Ami a legfontosabb, hogy minden ilyen bogyós ciklus alatt volt uh, minden másodiknál pedig vérvételek is(3., 20., és 23., nap). Azt viszont a mai napig nem értem, hogy ha minden oké volt a páromnál, és amint rtam megfelelően reagáltam a gyógyszerekre is, miért nem volt még egy halvány pozitív tesztem sem? Ez azóta is rejtély számomra, amit a holnapi HSG talán megmagyaráz.
Lányok!
Ma már nem valószínű, hogy tudok írni, de holnap gondoljatok rám 10 és 12 között léccike! Legközelebb hétfőn leszek, így előre kívánok nektek kellemes, akciós, babásodós, zebrás, meg ilyenek hétvégét!
Puszi
Csutka

De máshogy nem megy. Túl kell lépni a dolgokon, előre kell nézni, mert meghülyülünk. És abban kelll bízni, hinni, reménykedni, biztosnak lenni, hogy legközelebb minden rendben megy. Én is ezt teszem. Nagyon szeretnék neked segíteni. Csak tudnám hogyan! Lehet, hogy írok neked magánba, és elmesélek egy történetet.
híreket! Mi újság albi fronton? Esténként még mindig színlelsz?