Hahó!
Aprooka,
Én benne vagyok!!!!!!!!!!!!!!

Jöhet a kaja... De készülj, mert én is otthoni koszton éltem/fogok élni tehát kaja mennyiség lesz bőven..... Majd este mi is bulit csapunk a folyóson

ja és még egy valag sütit is kaptam... Remélem, hogy most is így lesz
Látogatás: hát nálunk ez úgy működött, hogy a szűk család kb. 20 fő felváltva jött be hozzám... Nem volt megterhelő, mert csak pár percig maradtak, megnézték Rékát és már mentek is tovább (persze sütit, gyümit mindegyik hozott

). Most is így szeretném, bár azért hozzá teszem, hogy aznap mikor hazajöttünk, már egy hadsereg jött délután.... De Ők vidékről jötték és ráadásul anyósomék voltak... NEki még sem mondhattam, hogy ne jöjjön.
Dorka,
Lehet, hogy neked is többet kellene pihenned! Az tény, hogy a vége felé jönnek a nyavalyák.... már én is érzem
Kriszta,
Nyugi, semmi idegeskedés.... A pasik már csak ilyenek... Sajna nekem is mostanában sírhatnékom van.... De hogy miért?????
Ma megjártam a kórházat, voltam CTG-én... Szerencsére minden rendben van, Lili ficánkolt ezerrel, fájás nuku.... Gabival megbeszéltünk mindent, kivéve azt hogy mi van a málnalevél teával...

Azt elfelejtettem... Aztán felírt egy másik homeobogyót, még azt bekell szereznem... Olyan jó érzés volt megint ott ülni...
Legközelebb kedden 7 óra fele megyek, akkor már Grazsina csinálja... utána labor + Hegedűs.
Ja és még egy kérdés: Gabi azt mondta, hogy gátvédelemmel szülünk

(aranyos hogy bízik bennem, remélem, hogy meg is tudom csinálni) és azt szeretném kérdezni, hogy kell vennem valami olajat vagy valamit??? Mert nem mondott erre semmit..... vagy legalábbis elkanyarodtunk a témától.
és a tegnapi nap poénja, hogy tegnap elfelejtettem elmenni a védőnőhöz....