Nem tudom, hogy legyek finom és nöies, de mindenesetre megpróbálom.
Ha visszaolvastad volna:
1. Kataa egyáltalán nem depis, nem is teljesen az ö gondolata, hogy gyerek nélkül menjenek. Félti Alexet (amit teljes mértékben megértek), ill. mások mondják neki, hogy nem tudnának pihenni.
2. A párja nem ellenzi azt, hogy a gyerek velük menjen. Ha ellenezné, az megint más helyzet lenne.
3. Én sem azt mondtam, hogy mindenképpen vigyék, csak annyit irtam le, hogy a nálam okosabbaknak a gyerek szempontjából mi a véleménye. Azt irtam, hogy az ö döntése.
Amúgy (és most lehet, hogy kemény leszek, és bocs a többiektöl is, nem megbántani akarok senkit!

) meg hihetetlenül unom, hogy manapság a legfontosabb szempont az emberi önzöség. Jaj, mi lesz a mamával, depis lesz, és az a gyereknek sem jó! Csináljunk mindent csak a kedvünkre, mert ha nem, akkor "depisek" leszünk! Az, hogy amit csinálunk, az épp a gyerek elemi érdeke ellen van, abszolúte nem számit, csak az, hogy nehogy "depisek" legyünk. Szüljünk minél egyszerübben, nehogy már fájjon, ne szoptassunk, mert a mellünk és különben is mennyi macera és az alakunk is, hagyjuk a nagymamára a gyereket, hisz nekünk is jár egy kis kikapcsolódás, adjuk akárhová és menjünk dolgozni, mert ha nem akkor otthonülö savanyú anyák leszünk. ÉS A GYEREK??? Az anyaság lemondás. Persze fontos, hogy az anya is jól érezze magát, de ne a gyereke kárára (Kataa, ez nem neked szól!!!). Ez az egész egy buta korszellem hatása, mintahogy az is, hogy szégyellni és lenéznivaló, ha valaki "háztartásbeliként" otthon van.
(Azt már csak zárójelbe téve jegyzem meg, hogy én pl. amúgy sem nagyon tehettem volna meg (és remélem a következönél sem fogom tudni
), hogy akár 1 napot is távol legyek eddig töle, mert 7,5 hónaposan szinte még csak anyatejen élt, 1 évesen is sokszor szopizott, és talán mára már eljutottunk odáig, hogy egy egész napot el tudnék menni mellöle.) És nem kell félreérteni, nem azt mondom, hogy nem lehet ezt vagy azt megcsinálni, csak akinek már gyereke van, az nem élheti a korábbi gyereknélküli életét (és amennyiben szereti a gyerekét, erre ugyse lesz képes (ugye dolgozó anyuk?)).
És a párkapcsolatban is meg lehet mindent oldani értelmes, a gyerek szempontjából is normális megoldásként... Ahogy ez nekünk is sikerül.
Beszti

De azt mondta a doki, hogy most nem fog fulladni. Hát remélem. Tele van a hócsukám, hogy 4 hete beteg szegénykém és már antibioktikumon és gyógyszeren él. Az ekcémája is megint előjött