Nagyon sajnálom a történteket, elhiszem, hogy kiborult a bili nálad.... és nem is csodálom, de próbálj megnyugodni és ne foglalkozz most senkivel, csak magaddal...
Marika nekem szólt telefonon, hogy nem jó neki a mai nap, mert 10-től nem lesz bent, de akkor ezek szerint nem tudott reggel sem bemenni:((
Bármikor nyugodtam írd csak ki magadból ami bánt, vagy foglalkoztat, hiszen ezért is vagyunk itt egymásnak
nyugi csajszi, minden rendbe jön majd... sajnos pontosan tudom, hogy anyud min megy keresztül, de hidd el nem direkt csinálja, az sajnos egy olyan állapot, amikor az ember nincs tekintettel senkire, semmire, fel sem lehet fogni igazán, csak ha benne vagy, amit persze senkinek nem kívánok! Mintha egy teljesen más világban élnél, rettegsz mindentől, mindenkitől, de nagyon fontos, hogy meg akarjon gyógyulni, mert csak úgy érhető el változás nála és önmagában a gyógyszerek nem fognak segíteni.... legyetek vele türelmesek és Te próbáld egy kicsit függetleníteni a gondolataidat tőle, még ha nehéz is, mert neked most a babára kell koncentrálj és mi mindannyian veled együtt örülünk a porontyoknak

[/url]