A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

bodza
ez tényleg csoda, amik persze vannak, erre példa vagy te is. Gratulálok!

Roxal
helyesek nagyon a lányok! Nem lesz majd egyszerű helyzete az apjuknak :lol:

Angyal73

gratulálok neked is így ismeretlenül.

MI jól vagyunk bár most pihennem kell, (kellene) mivel az egyik bébi lepénye a belső méhszájra tapadt és ha bármi olyat teszek elmehet a baba. Apánk szerint a lepény majd idővel feljebb megy és akkor nem lesz baj. Addig nincs szex, nem nagyon emelhetem Nikit és az autózást is kerülni kell. na ezek közül az első és az utolsó törölhető.
Legközelebb Vass dokihoz kell mennem aztán meg vár az amnio.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok lányok!

Sajnos nem sikerült a 4. inszem sem. :( :(

Hát nem egyszerű ezen túltenni magam, de igyekszem. Angyal, Bbeti és Bodza és még sokan mások példája tartja bennem a lelket! Írjatok lányok bármikor, mert nekünk akik még tapossuk az utat nagyon sokat jelent.

Pénteken megyek és körülnézünk odabent. Ha minden redben akkor folytatjuk, de most már nem inszemmel hanem lombikkal. Kicsit félek tőle, de csábít a nagyobb siker lehetősége, mert ez a hosszú várakozás utáni csalódás szép lassan felörli az energiáimat és ugye anélkül egyre nehezebb lesz.

Puszi Nektek
Adri

Kép
padri75

Kedves Padri75!

Borzasztóan sajnálom! Az inszemnek kisebb az esélye szerintem, lehet lombikkal elsőre sikerülni fog!!!
Szerintem kezd el szedni te is a multi maca-t a beültetés utáni időszakhoz pedig rendelt meg a progesteron injekciót. Én ebben a kettőben hiszek. A multi maca tett engem is rendbe egészségileg és hormonálisan.
Próbáld meg magad túltenni rajta tudom ez nem könnyű de gondolj arra, hogy a lombik sikerülni fog. A beültetéshez pedig csak + gondolatok kellenek.
Addig is meg egy löket+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Bbeti - köszönöm a bíztatást :lol:

Arra emlékszem korábbi levelekből, hogy a multi-macát be tudom szerezni DM-ben is pl. A progesteron injekciót a dokitól kell kérnem, hogy írja fel? Vagy honnan kell megrendelni?

Köszi előre is!

Adri

Kép
padri75

Sziasztok!

Voltam DM-ben és vettem Maca- Vibe készítmény, de most látom Bbeti, hogy Te Multi- Macát írtál. Akkor én most rosszat vettem, vagy ez is ua, illetve hasonló. A tájékoztató azt írja, h terhesség szoptatás alatt ne szedjem. Ti is abbahagyjátok beülti után???

Bocsi, de valószínűleg a köv. napokban lesz egy-két érdekes kérdésem?? :roll: :roll:

Adri

Kép
padri75

Padri

Arra jutottunk nem sokkal ezelőtt a lányokkal, hogy a két szer szinte ugyanaz.
A multi maca-t legkönnyebben az FLP (forever living) hálózatából tudod megrendelni, neten is tudsz szerintem regisztrálni mert egyébként egy üzletkötő kell hozzá, hogy beszerezze.
Én beülti után abbahagytam de volt olyan ismerősünk aki szedte és sikerült neki a program én inkább abbahagytam.
A progi szurit a pharma futártól kell megrendelni de elég a stimu 2. hetében megrendelni úgy hogy 2-3 nap alatt hozzák meg, tehát a beülti napján már be lehessen neked adni 2*1-t. A doki vagy Ágiék a recepción megadják neked a címet és a tel. számot, ha felhívtad kérdezd meg, hogy mennyi eurot kell vinned. Személyesen szoktuk megrendelni az irodájukban mert akkor kell fizetni is.

Ha van még valami nyugodtan kérdezz. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Bbeti!

Köszi az infókat - a Pharma futárról pl én se nagyon érdeklődtem eddig, de most a harmadik lombiknál összel én is szeretnék progi szurit....néhány plusz szuri már meg se kottyan....gondolom én:-)))))))))))))
modrooka

Sziasztok!
Adrikám, nagyon sajnálom. :( Annyira bíztatnálak, de nem tudok jó példával elöljárni. Viszont tényleg koncentrálj a Bodza, meg a bbeti sikerére.

Jó hírem nekem sincs. A második inszemig el sem jutottam, mert megálltak a fejlődésben a tüszőim, mikor egy hétvégére abbahagytuk a Merionalt. Utána meg már hiába kaptam újra, meg se nyikkantak. Én kértem a Vass dokit (aki tényleg cukipofa), hogy ha nincs reális esély a babára, akkor ne szórjuk el a lehetőségeket. Nekem nem célom a mielőbbi lombik. Következő ciklusban nem engedem, hogy bereccsentsen akármelyik doki is a sok fejlődő tüszőmtől és elvegye a mindennapi betevő Merionalomat! :lol: Majd csak lesnek, milyen stramm tüszőket növesztek tőle!

Mindenkit sokszor puszilok! Vigyázzatok magatokra csajoskák!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga
nagyon sajnálom, de tényleg ne hagyd magad lebeszélni a folytatásról legközelebb. Engem Apánk még a leszívás előtt is le akart állítani. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne higyj neki vagy nem ért hozzá, tisztelem becsülöm csak rettentő pesszimista szegény és hát a női test kiszámíthatatlan, mint a lélek.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Moncsiga,
sajnálom nagyon! Tényleg ne hagyd magad!

Drága dokijaink jobban féltenek minket, mint mi saját magunkat...
modrooka

Kedves Padri!

Ne keseredj el,a Babát vagy a Babákat már "megrendeltétek".
És megfognak érkezni,a kellő pillanatban... :D
Szerintem a dokik utasitásait tartsd be és csak optimistán,nyitottan
várd a történéseket.Neked is vASS doki a kezelő orvosod???
Sok sikert,nagyon drukkolok :)
Angel
angyal73

Adri, Neked első lombikod lesz? Mert ha igen, akkor Apánk nem fogja felírni az progiszurit. Az elsőnél utrót és duphastont fogsz kapni. Ha esetleg nem sikerülne (de miért ne sikerülne), akkor a másodiknál már fog adni ha kéred.

Moncsiga, sajnálom, hogy le kellett állítani a stimut. Következő hónapban tuti lesz a siker. Ez a "mindennapi betevő Merional" tetszik! :D

Betti, pihizz sokat, már amennyit Niki mellett tudsz! Nem lesz semmi gond!

Bea
beus77

Sziasztok!

Angyal - igen Vass dokihoz járok :lol: :lol: . Imádom és feltétel nélkül megbízom benne!! Köszönöm az erősítő szavakat :lol:

Beus - igen első lombikom lesz. Eddig 4 inszemen vagyok túl idén :( , de most nagyon bizakodó vagyok. Vasárnap már elkeztem a Puregon+Closty mixet :shock: .
Hát azért majd rákérdezek a progira, de akkor valószínüleg nekem még nem jár :roll: :roll: :lol:

A héten még dolgozom és utánna táppénz. A cégnél tudják a helyzetemet és látszólag minden OK, de ma szólt a főnököm, hogy majd beszéljünk a héten :shock: :shock: . Remélem nem hozza ki belőlem a bennem rejlő vad oroszlánt, mert aztán még a végén balhé lesz.
Na mindegy fő a nyugalom!!! Ugye csajok?? :lol: :lol:

Kép
padri75

Padrika!
A Vass doki maximálisan megbizható,ő a Mindentudó!!!!
Amit mondott,mindent úgy tettem,feleslegesen nem kellett beszednem semmi plusz szintetikus szereket....
És elsőre sikerült Nála a lombik!!!! :D :D
Holnap megint megyek ellenörzésre,szeretnék bennt maradni,mert
ott nyugodtabban várhatnám a Fiúkat.Elég nehéz már.......
Puszi
Angel
angyal73

Sziasztok!

Ma voltam uh-n. 7 szép petikém van eddig. Nagyon vigyázok rájuk és remélem szép nagyok lesznek. Amúgy minden Ok. fájdalmam nincs csak husiundorom, de azt leküzdöm valahogy :roll:

Angyal- Mennyi idő van még hátra? De jó, hogy fiúk!!! Én nagyon fiúpárti vagyok! Persze ennyi küzdelem után az a lényeg, hogy egészségesek legyenek :lol: :lol:

Adri

Kép
padri75

Pénzügy:

Egy Indexes hsz baba37 fórumozótól:

"Csajok!
Olyan sokaktol hallom hogy laporoszkópiát kell csinálni és sokaknál egy kis ciszta is előfordul.Nos nem tudom hogy tudtok e róla(én sem tudtam)hogy akinek van lakásbiztositása és ezen van külön személyre szóló biztositása is erre fizet a biztositó!Nekem volt már ilyen műtétem akkor nem tudtam róla most áprilisban megint volt laporoszkópia és egy kis mióma göböt is eltávolitottak.Beadtuk a zárójelentést a biztositóba tegnap kaptam választ az orvosi bizottságtol!szószerint felvisitottam az összegtől!Ílyenkor minden fillér jól jön.Gondoltam megosztom veletek ezt az infót hátha sokan nem tudják!"

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Köszi Lánykák az együttérzést!

Padri, úgy szorítok Neked! A 7 petike, az nagyon elég, nem??? Vigyázz rájuk, növesztgesd őket!
Nálad miért nem csináltátok végig a 6 inszemet? Nekem azt mondta a múltkor Apánk, hogy a lombik előtt meg kell csinálni mind a hatot. :shock: Mondjuk én nem bánom, több lehetőség- nagyobb sansz!
Most várom a Mikit, hogy kezdhessek újra.

Puszi mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsi - amikor mi kezdtük ezt az egészet akkor a párom eredményei olyanok voltak, h lombikot javasoltak nekünk. Akkor még nagyon féltem az egésztől és ezért a párom elment andrológushoz és kapott gyógyszereket amitől 3 hónap alatt úgy javult az eredménye, hogy már inszemre javasoltak minket. Így mindkét beavatkozásról van orvosi papírunk :lol: .

Sajnos azért az eredmények mindig nagyon a határértéken voltak vagy éppen alatta, ezért már az elején azt beszéltük meg a dokival,hogy nem biztos, h végigcsináljuk a 6 inszemet, mert kevés az esély. Csak hát mi is először a természetesebb utat akartuk választani...

hát szóval ezért lombikozok most :) :)

Pusz,
Adri

Kép
padri75

Köszi Padrika! Így már nekem is érthető. :lol: Bocsi, hogy ilyen ostobaságokat kérdezek, csak próbálok a jövőre nézve minél több infot begyűjteni...
Sok-sok drukk nektek!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jaj Moncsiga, nem akartam kioktatóan írni :oops: , vagy legalábbis nem úgy akartam :shock: . Egyáltalán nem kérdeztél ostobaságot! :lol: :lol: Én a tudásom 80%-át forumon szereztem :lol: :lol: :lol:

Kép
padri75

Padrikám!
Nagyon rosszul fogalmazhattam, ha azt hiszed, kioktatónak találtalak! Egyáltalán nem így gondoltam!
Bizony nagyon kényes, intim dolgokba találunk itt bele egy-egy kérdéssel, és tényleg köszönöm, hogy válaszoltál nekem.
Puszi!
Az meg tényleg igaz,hogy Apánknak már nem nagyon kell magyaráznia semmit, mert mire hozzá jutok, ti már kiképeztek mindenből. :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kérdés: Iron doki rendelése mennyire nyúlik bele a délutánba? Mert jövő héten csak délután (4 körül) tudnék odaérni hozzá. Apánkkal ezt mindig sikerült megalkudnom. :D )

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Padri, én sem kaptam semmi "extrát" csak Duphastont meg Utrot és elsőre sikerült, úgyhogy hajrá :wink:
beber77

Padri
mindent bele szorítok neked!
A pete az szép szám. :lol:

Moncsiga
én hétfőn megyek hozzá és 16-ra kaptam időpontot. Biztosan bent van sokáig ha most az összes pácienst átvette.
Te melyik napon jössz?

Kép
Kép
bbeti

Köszi Bbeti!
Még nem tudom, mert még nem látogatott meg mikibá', de lassan aktuális lenne. Gyanítom, a hétvégén beköszön...és ha így lesz, akkor én is hétfőn mennék. Akár még össze is futhatunk! De izgalmas! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Egyébként hogy vagy(tok)?

Képzeljétek, a múltkor már Apánkkal is álmodtam! Sajnos megint nem csinálta meg az inszemet, mert nem nem volt nagy tüszőm egy sem. Én bőgtem, és megkérdeztem, elmehetek-e. Erre ő azt válaszolta, hogy mindjárt,csak felfúj egy boxzsákot. Addig nem mehetek el, míg bele nem ütök egy nagyot! :lol: :lol:
Nem is rossz terápia! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok Lányok!

Még egybe vagyunk,de nagyon nehéz... :shock:
Most már a kezem is dagad és zsibbad.Ma lettünk 35 hetesek,és
ez nagyon jó,szóval bármikor megérkezhetnek.A héten volt
nst.vizsgálat és nagyon ügyesek voltak a Fiúk :D :D
Legközelebb kedden megyünk,ha addig nem történik valami.... :roll:
Hát ennyi röviden a helyzetjelentésem.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kivánok!!!! 8) :D 8)
puuuuuuuszzzzz
angyal73

sziasztok!

Moncsiga
jó lenne tényleg összefutni hétfőn, minket biztosan megismernél Nikiről. 4-re megyünk.
Én még néha kergetem a rókákat de amúgy elvagyunk. A hasam lassan növöget, a rosszuléteknek köszönhetően még nem sokat híztam. Hihetetlen mennyiségű görögdinnyét vagyok képes megenni, teljesen rákkattantam. :lol:

Apánkkal én is álmodom ritkán, mikor Nikit vártam a mérleggel álmodtam és azt, hogy leszidot mert rengeteget híztam.
Szerintem sok férfi megirigyelné ha tudná, hogy ővele már mennyi nő álmodott. :lol:

Angyal
Ez nagyon izgalmas, szerencsére jó sokáig bírjátok. Remélem könnyű szülésed lesz és gyorsan jönnek.
:lol:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Látom pörögmnekl az események! :-)

Gyors helyzetjelentés, mert épp egyedül vagyok itthon a picikkel. Szóval már mindenki 4 kiló fölött van. Szuépek, aranyosak, és nagyon nyugodt babák! Na azt hiszem most kiabáltam el a dolgokat a mai napra!
Voltunk csípő Uh-n. A Nikusznak kell terpeszbugyit viselnie, de csak napi 12 órában, mert annyira nem gáz a csípője.
Jól esznek a kicsik, sokat alasznak, nézelődnek, és mopstmár sokat mosolyognak, és Krisztián állandóan dumál. Hihhetettlen.

Progiszuriról csak annyit, ohgy recept kell hozzá!

Én meg épp most gondolkodom azon, hogy a kabala táblázatomat mostmár lassan levehetem a hűtőtől. :-) Ez egy olyan táblázat, amit a lombik elején kitettem a hűtőre, és jelöltem benne, hogy mikor milyen gyogyót, szurit kell kapnom. Mikor van Uh, stb....

Na megyek is, mert nyöszörgés van kicsit.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Szeretnék gyors segítséget kérni. Hétfőn kell mennem vérvételre a Nyírőbe és most jöttem rá, hogy azt sem tudom hol van. Na a neten meg is néztem és próbáltam jó utat tervezni.
A Déli pu-tól, vagy Etele térről mennék... eseteleg valakinek van valami tuti útvonala???? Tömegközlekednék!! :lol: :lol:

És még 1 kérdés! :lol: Ha van beutalóm akkor kell fizetnem majd a vérvételért vagy sem, ha igen mennyit?????

Nagyon köszönöm előre is!!!

Pusz,
Adri

Kép
padri75

Juj és még azt is szeretném kérdezni, hogy hány órakor lehet odamenni.... ???

:lol: :lol: :lol: Köszönöm!!!

Kép
padri75

Adri, mikor én voltam 8tól az tuti, erre biztosra emlékszem mert marha pipa voltam ui. 7re mentem, hogy beérjek dolgozni (azt hittem, hogy vérvétel lévén tuti 7kor kezdik mint nálunk) és hiába ültek ott a kolleginák, kiváratták velem az 1 órát pont 8ig :twisted: És elég sokáig lehet menni, talán 2ig, de ez nem bizti. 1es villamossal menj sztem, (metróval az Árpád-hídig -odáig piros7essel az Etelétől a Ferenciek teréig). Sztem :? De tán a 14es vill. is ott megy valamerre?
beber77

Angyal :lol: Hát ez már "szimpla" terhességnél is majdhogy OK, nagyon klassz! A héten jobb idő lesz, reméljük még maradtok 3 az 1ben :wink:
Ági, minden elismerésem a 3hoz, azért elég tikkasztó lehet, tudsz pihenni is?
Betti, Niki érti már, hogy tesói lesznek, örül neki? Nekem még a távoli gondolatban sincs tesó még mindig :oops: Oyan jó így Pistikével valahogy nem is jut eszembe:P
beber77

Az egyetlen kórház, amit tudok hol van,az a Nyírő! 3x is műtöttek ott.
DE! Sajnos egész más irányból közelítettük meg és autóval. Pedig azt hittem,végre én is tudok segíteni valamiben...
A lombikhoz kell a vérvétel? Miért a Nyírőbe kell menni?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Köszönöm a gyors infokat :lol: :lol: én is az 1 villamost néztem, meg még esetleg a 105-ös buszt, csak a hétfői forgalomban nem biztos,h érdemes lesz buszra szállnom... :? :? Na erre még alszom egyet :)

Moncsiga - az van ráírva a beutalómra hogy "szérum ösztradiol". Ezt mérik, és fogalmam sincs mit jelent... :shock: talán hormonszintet, vagy hogy mennyi "cucc" :lol: van már bennem... a Nyírő meg talán azért,mert ezzek a kórházzal van szerződésük ilyen vizsgálatokra... :lol: :lol: persze fentiek mind csak fikciók :lol: :lol:

Köszi mégegyszer, jó éjszakát Nektek!

Pusz,
Adri

Kép
padri75

Köszi!
Csak a jövőre nézve érdeklődtem.:) Már csak azért is, mert ahogy írtam ez az egyetlen kórház Pesten,amit tudok,merre van. (kicsit meg is örültem neki) Amúgy sem nagyon ismerem Bp.-t, és sajnos tájékozódásban sem vagyok valami nagy bajnok. Így előre rettegek minden új kalandtól... Hát, Istenem, nem vagyok egy adrenalin-függő típus.
Beutalóval biztos nem kérnek érte pénzt! Legalábbis nagyon csodálkoznék...
Mikor én voltam, velem normálisak voltak...
Várom az élményeidről a beszámolót holnap!
Puszi! Jó éjt!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó reggelt!
Egy újabb kérdésem van.:)) Vass dokinak van rendelésmentes napja???
Merthogy jöttek ugyan a vörösök, de nem szeretnék ma-holnap menni hozzá, csak szerdán (ha van rendelés), amikorra a nehezén ugye túl jutok...
Nagyon macerás egy nő vagyok, vagy nektek is vannak kívánságaitok néha az időpontokkal kapcsolatban? Ugye vannak! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

kicsit kiteszem a lábam, aztán teleírjátok az oldalt:-)))

Moncsiga,
hétfő - szerda - pénteken van Iron dokinak rendelése a Dévaiban

Szép napot mindenkinek!:-)))
modrooka

Köszi Modrooka!
Akkor mindjárt hívom is!:)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Húha! Nagy lesz a tolongás szerdán lányok! Már minden időpontra dupla létszámmal vagyunk! Én konkrétan ezt az időpontot kaptam: megyek, amikor tudok, aztán, ha szerencsém van, talán bejutok még aznap :shock:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok Lányok!
Lenne egy kérdésem, csak sajna nem sok időm van hosszan visszaolvasni.
Én is dr.Vasshoz járok, és úgy tűnik az első inszemem sikerült. (el sem hiszem, még), voltam már 5.héten ultrahangon, persze még csak petezsák látszott, de az legalább jó helyen. Volt már egy elhalt terhességem, úgyhogy most tele a gatyóm, pénteken kell mennem újra uh-ra. Akkor már 8 hetes leszek, muszáj hogy legyen szívhang. Kb ennyi a történetem.
Szeretnék vass dokinál maradni terhesgondozásra is, pénteken majd rákérdezek. Biztos van köztetek is aki nála maradt. Hogy működik ez nála? Hova kell járni vizsgálatokra? A kórházba vagy a rózsakert klinikára? Én jó messze lakom, a kórházba bejárni elég macerás lenne. Tud valaki segíteni??? Előre is köszi.
zanni

Zanni, segíteni sajna nem tudok mindenesetre gratulálok :lol:
(egyébként sztem úgy "szokott" lenni, akinek van magánrendelése is, h 1x a magánrendelőbe, 1x a kórházba hív terhesgondozásra. De nem tudom nála, hogy van, mindenesetre jobban járnál-anyagilag-ha 1x ide, 1x oda hívna, akkor legalább csak minden 2. alkalommal kell fizetni. Szerintem :roll: )
beber77

Beber, köszi, még csak nagyon óvatosan örülök. A pénteki uh után, ha minden jól megy, már talán kicsit megkönnyebbülök . Vagy nem :-)))
Hát igen, biztos hogy a kórházas megoldás költségkimélőbb, de minden vizsgálat miatt külön külön be kell menni. Nekem át kell kocsikáznom egész pesten, min 1,5 óra. Most még könnyű, de mi lesz késöbb?
Barátnőm mesélte, hogy 2 éve az első gyerekkel 4-szer ment be a kórházba a különböző vizsgálatokra, + a beutalókért a körzetihez. Most a telkiben 5 óra alatt lezavarta az egészet. Ez nagyon csábító, bár tényleg kicsit sokba kerül.
zanni

Kedves Zanni!
Én is Vass dokihoz jártam terhesgondozásra is. Elvileg 28. hétig 4 hetente (7), 36. hétig 2 hetente (4), majd hetente (4) kellene menni. Írtam privit.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szijjjja Albi :lol: :lol: :lol:
Zanni, majd írdd meg pénteken ám, hogy minden rendben van lécci :lol: Úgy lesz, meglátod :P
A Szt. Imre meg a Klinika csak alig pár perc tulképp mindegy szinte, nem? Na persze te tudod :P Mindenesetre alapvetően én is kocsival jártam a 36. hétig vezettem, semmi megerőltető nem volt benne,ua. mint egyébként :roll: SŐt, olyan is volt, hogy kocsi helyett néha busszal mentem mert úgy látták az emberek a pocakomat, mindig nagy büszkén kitoltam :lol: CTG-re meg anyuval jártam már direkt BKV-val, tökre élveztem, hogy átadják a helyet, meg mosolyognak az emberek rám, meg ilyenek :lol: Szóval majd meglátod, pocakosan nem fog érdekelni az idő :lol: Bár engem nem érdekelt semmi más körülmény, csak a Dévai legyen aztán kész, mindegy hol, szóval én nem vagyok mérvadó mint "szemellenzős" :)
beber77

Jó reggelt :-)
Albi, asszem felesleges mondanom, hogy gyönyörű a baba :-)) A privi még nem jött át sajna, ez a freemail csodája.
Beber, mindenképpen megírom, nekem is kell a bizonyosság, hogy tényleg ott van :-) Bocsi, de nem tudom Te hol tartasz? Még pocakos vagy?
A távolság tényleg nem túl nagy, csak azt látom hogy a magánintézetek sokkal gazdaságosabban bánnak a páciens idejével. pl a telkiben megvan 4-5 óra alatt a vérvétel (van hogy kettő is), a belgyógyászat, az uh, + közben a nőgyógyászat. A Szt. Istvánban, ahova eredetileg jártam volna ott ez 4-5 nap. Tömegközlekedés nálam kizárva, betegesen autóval járok :-)))) Mogyoródról még kocsival is szép távolság. Ebből asszem látszik, hogy én is kicsit elfogult vagyok a dokimmal szemben, ha bevállalom ezt a zarándoklatot :-)))))
zanni

Sziasztok!:-)

Zanni, gratula!:-))) Jó, hogy ilyen szerencsések is vannak köztünk!:-)

Albi, írnál nekem is privit? Iron dokival kapcsolatosan, mi mennyibe került stb, mert a klinika terhesgondozási árai ...hát kicsit soknak tünnek...hátha te egy másik megoldást kaptál:-)
modrooka

Zanni, nekem már megvan Pistikém lombikkal, 13 hónapos már :P
beber77

Helló Lányok!
Zanni én is gratulálok (de csak halkan, ha úgy szeretnéd)!
Nem lehet, hogy az Albi itt a Babaneten írta a privit?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok lányok!

Megvolt tegnap a vérvétel a Nyírőben. Hormonszint rendben :lol: :lol: Nagyon sok tüszőm van, de még a normális keretek között, nagyon kell rájuk vigyáznom, itthon pihizek. Holnap lesz a punkció :shock: :shock:
Hát izgulok egy csöppet :roll: :roll:

Gratulálok én is Zanni! Jó ilyeneket hallani!!!

Vigyázzatok magatokra!

Pusz,
Adri

Kép
padri75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: