A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló, helló!
Na, azt hittem, megint elkerüljük egymást. :cry:
Sokáig megint nem tudok maradni. Bár, lehet, hogy közben összeadom a pólókat. Még mindig nincs meg mindenkinek a méretadata, de most már letojom, kapnak olyat, amilyet rendelek.

KépKép
benó

A lányoknak rendelj inkább kisebbet a fiúknak meg nagyobbat. A lányok szeretik,ha kint a hasuk is,afiúkmeg a hosszú pólót szeretik.

Kép
flóra 11

Én is így gondoltam. :D Egyébként meg pukkadjanak meg, hogy nem tudnak rendesen szólni. :twisted:

KépKép
benó

Sajnálom Szilziék gépét. Nekem is amúlt héten kellett minden újra telepítenem,mert 20percig is tartott,mire sikerült bekapcsolnom.Állandóan felugrottak hülye ablakok,mindent bezárt állítólag a biztonság kedvéért. Persze aztán nem műxött már korrektül.Nekem is vírus volt benne tutira, azóta,hogy májusban hozott valamit a keresztlányom nyomtatni. Beraktam a gépbe az usb kulcsát és azon volt a vírus. :evil:

Kép
flóra 11

Tegnap a levelezőprogramomat is újra telepítettem,most valami új verziót raktam be,de olyan idegen,hogy nem tudom rendesen használni. És raktam be egy másik böngészőt is,de szerintem annak is sok rossz tulajdonsága van ehhez képest.Pedig mindenki azt dicséri. Neked milyen böngésződ van?

Kép
flóra 11

Nekünk szerintem még mindig vírusos, bár egy fokkal már jobb, mint tegnap.

KépKép
benó

Az explorer, ha arra gondolsz. :roll: Neked mi van, Mozilla?

KépKép
benó

Szerintem nektek is egyszerűbb lenneaz egész windowsot újratelepíteni. Bár nem tudom,hogyan van megosztva nálatok az alaplap, hogy mennyire tudnád átmenteni a dolgaidat, hogy megmaradjanak.

Kép
flóra 11

Én ehhez nem értek, és nem is engedi a Gy., hogy hozzányúljak. Majd ő. :D

KépKép
benó

Nem, Benó. Nekem is explorer van. Tegnap beraktam a mozillát, de nekem nem annyira tetszik. Pedig azt mondják,hogy jobb.

Kép
flóra 11

Az Andi igh. szerint is az a jobb.

Szerintem hanyagoljuk ezt a témát.
Mit csinálsz ma?

KépKép
benó

Ne is nyúlj! Csinálja meg ő. Ha valamit elront,száradjon az ő lelkén. :D

Kép
flóra 11

Ez az! :D

Nekem 9-re be kell mennem a suliba, az Andival folytatni a munkát, aztán a pólórendelést végre leadni, akárhogyan is, és utána megyek anyuékhoz, mert jönnek a Vivikéék, együtt megyünk a Gy. nagymamájához meg a fene se tudja, még mit kell csinálnunk.

KépKép
benó

Annyi a dolgom,hogy nincs semmihez kedvem. Mert azt sem tudom hol fogjak hozzá,mihez kezdjek, mit csináljak meg és mit ne. Jó nem? Így nem csinálok semmit. :lol:

Kép
flóra 11

Helyes. :D Mit kellene csinálnod?

Nincs mindjártmegjön érzésed?

KépKép
benó

Benó,neked közel a suli? Olyan sokszor beszaladsz. Autóval jársz?

Kép
flóra 11

Nagyon közel. Autóval. :oops: 5 perc.
Gáz vagyok, mi? :oops: :oops:
Most keresem, hogy hol van az Uzsoki kórház (az interneten). Már megvan, csak azt nézem, hogy hogyan kell oda eljutni (ha szükség lenne rá :D :D :D :D ).

KépKép
benó

Egyáltalán nincs semmilyen érzésem.

Kellene póstára mennem,meg üzletbe a Flórián mobiljára tokot venni. Aztán azt apici falat a vécé mögött le kéne festeni.Ebédet kell főzni, a fagyasztót leolvasztaniéspersze a komaasszonyomhoz is el kell ma mennem.

Kép
flóra 11

Ja és persze be kellene gépelnem vagy 15-20oldalt,amihez tényleg semmi kedvem.

Kép
flóra 11

Budapest XI. Kelenföldi út Térkép
1. Felszáll: Etele tér, Kelenföldi pu. vá. Térkép
7busz 10 megálló Térkép
Leszáll: Róna utca Térkép 10.53 km
Budapest XIV. Uzsoki utca 29

Összesen: 12 km
Ez nem nehéz, ugye? :D :D :D :D Oda még én is odatalálok.

KépKép
benó

Miért kellene ide menned?

Kép
flóra 11

Na, ezekhez nekem se sok kedvem lenne. :cry: :cry: :cry: Mit kell legépelni? Megint az újságot vagy mit? Krónikát?

KépKép
benó

Hú, nézd meg a TV2-őn micsoda dinnyék vannak! gyönyörűen kifaragták őket!

Kép
flóra 11

Itt dolgozik a bácsi. :D

KépKép
benó

Ú, most nem nézem meg, azt se tudom, az hányason van. :oops: Mire odavenném, már rég nem arról szólna.
De azért köszi.
Miket faragtak belőle?

Ha összejönne a baba, arra gondoltam, tudod? Hogy akkor oda járnék. :D
10 percet maradok.

KépKép
benó

Most nem.Csak egy ismerősnek segítek. Ő ilyen költő féleség. Jelent már meg néhány kötete meg könyve is. Most az egyik már megjelent könyvéből a meséket kell begépelnem. írt még többet, most ezeket adja ki egy külön könyvben.

Kép
flóra 11

Ezért is van ennyi munkád. :roll:

Jó hülye vagyok, hogy már a szülésen és a terhesgondozáson jár az eszem, ugye? Meg hogy milyen járművel fogok bejárni és hol van. Ajjaj. :roll:

KépKép
benó

Értem.
Gyönyörű dinnyék voltak. Kifaragták rápl. hogy MOKKA. Valamelyiket meg hatalmas rózsává faragtak.

Kép
flóra 11

Az nagyon szép lehet. Szegény dinnyék. :wink:

KépKép
benó

Nem vagy hülye. A múltkor én is belelovalltam magam a helyzetbe. Aztán megtudtam ezeket a hülye hormonproblémáimat. Szerintem ezt mind a sok stressz okozta nálam. Mert én az elmúlt 8-10 évben híztam így meg és azóta is éreztem a nyakamban a pajzsmirigyemet. Olyan fújtó érzéssel kezdődött,mintha gombóc lett volna ott nekem.

Kép
flóra 11

Persze, tényleg szép lehet, csak sajnálom a dinnyét is, mert így, ugye, el van pazarolva. Nem mintha az evéssel nem lenne.... Na, jó, nem elmélkedem. :D

Nekem van piri érzésem, meg is fog jönni hamarosan, de akkor már inkább jönne meg gyorsan, hogy mehessünk tovább, haladhassunk. Rohadtul unalmas már. :roll: És már kb. 2-3 napja fáj a pocóm, már nem is tudom pontosan, mikor mondtam először. :roll:

Még 3 perc, és utána készülődöm, mert tegnap, mire bejött az Andi, én már leléptem, és szegény egyedül csinálta az én dolgomat, és ez nem volt szép dolog. Persze, már csak akkor hívott fel, mikor ment haza, nehogy visszamenjek.

KépKép
benó

Kár, hogy eddig nem derült ki.... :cry:

KépKép
benó

Na, most készülődöm, de még néha visszakuksizok itthonról is (bentről is :roll: :D :lol: ).

KépKép
benó

Én 8 éve váltam el,de előtte 4 évvel kezdódtek a komoly problémák nálunk. Ebből 2 évig tartott az, amíg mindenáron meg akartam menteni a házasságomat, majd mikor rájöttem,hogy nincs mit megmenteni, akkor kezdődött a válóper, ez is 2 évig tartott.

Kép
flóra 11

Innen eredhet a baj? :cry:

KépKép
benó

Akkor jó munkát Benó. Remélem néha majd jössz. Délután nem leszek,megyek a komáékhoz.

Zsuzsi hol van?

Kép
flóra 11

Igen,én akkoriban kezdtem aztán hízni. Én már akkortól mondom az orvosnőmnek,hogy küldjön el endokrinológushoz, de mindig azt mondta,hogy nincs semmi bajom,ne találgassak. Jó nem? Majd most készülök hozzá, amit kap tőlem,azt elteheti. És rövidesen eljövök tőle.

Kép
flóra 11

Nem fogok megszakadni. :lol: :lol: :lol: Nekem ez a napom inkább a gyerekekről fog szólni, sietek a suliból anyuékhoz. :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez a körzeti doktornő,aki nem akart engem továbbküldeni. Beutaló nélkül pedig nálunk nem mehetsz sehová. Most is úgy mentem,hogy mondtam,hogy majd hozom a beutalót.Tehát most el kell mennem a körzetishez és kérek egy beutalót utólag az endo dokihoz. Most már muszáj neki adnia,mert a kivizsgálás megtörtént. Persze ha időben elküldött volna, akkor nem is híztam volna elés most simán lehetne gyerekem. Talán már szülnék lassan. :evil:

Kép
flóra 11

Igen, sajnos, nálunk is így van, ezt már én is tapasztaltam. Nagy szemétség. :twisted:

KépKép
benó

Én sem fogok beleszakadni a munkába. Elvégre szabadságolok éspihennem kellene. De a Flórián már tegnap is rosszallotta,hogy miért nem festettem le a vécét....

Kép
flóra 11

Igen az, mert a biztosítást fizeted,mégis olyan ürüggyel nem küldött tovább,hogy tisztában vagyok-e vele,hogy az milyen drága kivizsgálás. Hát nem magasról tojok rá? Ha egyszer szükségem van rá, akkor nincs miről beszélni.

Kép
flóra 11

Őrület!!!! A tévében kutyaruhákat mutogatnak. Kutyaszmoking,kutyamez,kutyacipő.....Ezek akkora bolondériák! Jó, adjanak rátélen valamit, ha hideg van, na de szmoking!!!!!

Kép
flóra 11

Benó,látom közben leléptél, nem baj. Megyek én is. Itt leszek egyelőre,mert gépelek. Néha benézek.

Kép
flóra 11

Kit érdekel, hogy drága! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A Gy. is megkérdezte tegnap este (a mosogatás kapcsán), hogy nem itthon voltál egész nap? Mondtam, hogy de igen, de nem azért, hogy mosogassak. Punktum.

Komolyan mondom, jobban szeretem, ha menni kell dolgozni, mert akkor nem kell mindent megcsinálni azzal a jelszóval, hogy úgyis ráérsz. Bocs, hogy ilyen szar háziasszony jött közétek, de nem érdekel, megvár szerintem. Nem fogom magam rosszul érezni egy nyavalyás mosogatás miatt. Nem azért élek, hogy mosogassak meg takarítsak.

KépKép
benó

Akinek van pénze.... Bár, ha annyi lenne, akkor is hülyeségnek tartanám. :lol:
Megyek, Flóra drága, majd a suliból (az Andi háta mögött :twisted: ) jelentkezem. :D :D :D :D

KépKép
benó

Csók. :D

KépKép
benó

Helló, most jött meg az Andi.

KépKép
benó

Nem haladunk semmivel, vááááá! :evil: Majd jövök.

KépKép
benó

Na,itt vagyok. Közben beállítottam végre a levelező programomat rendesen és kicsit tanulmányoztam meg beállítgattam a mozillát is. Most már jobb.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: