Sziasztok!
Sclara,szomorúan olvaslak, nagyon sajnálom ha "elmész"! Én is hívő ember vagyok, és bízom benne hogy minden rendben lesz, de hiába akarnám bezárni a fülem, eddig minden terhességem alatt volt egy-két olyan rémsztori vagy mással történt baj, ami megingatott, mi lesz, ha nekem is...
Mára már nagyjából megtanultam, hogy bizonyos esetekben úgy tegyek, mint a majom, tudod, aki nem lát, nem hall, nem beszél.

Valamennyire muszáj kiszűrni azokat a dolgokat, amik viszont pozitív irányban tarthatják a várandósságodat, egy-egy jó tanács vagy ötlet, vagy mások által szerzett tapasztalat, illetve az öröm, az élmény, amit majd a többiekkel "élsz át"közvetve, mikor elkezdenek hullani a babák kifelé
Lehet hogy az internettől elzárkózol, de akkor majd hallasz ismerősöktől, az utcán, tévében, rádióban, egyéb helyeken különféle "rémtörténeteket".
Remélem érted mit próbálok megfogalmazni...
S ne érts félre, szíved joga, hogy döntesz, én csak sajnálnám tényleg, ha elmennél...Tetszettek az álláspontjaid és a hozzászólásaid.
Zsé
dettó!!
Ancsa
kérlek ne haragudj meg érte, de szerintem olyan de olyan felesleges dolog ez az otthoni szívhang-hallgatás...aki ezt kitalálta...Hát nincs még elég parája egy mai kismamának, de akkor még majd azért is aggódni fog, ha otthon nem találja a baba szívhangját, vagy esetleg túl gyorsnak találja...???
Én a légzésfigyelőt is feleslegesnek tartom (kivéve!!!koraszülött vagy szakember által javasolt "problémás"kisbabáknál), de ez még mindig sokkal lightosabb történet, mint ez a kütyü...
(Mondjuk nekem a 3 gyerek mellett időm se volna arra, hogy órákat hallgatózzak, nekem elég ha a védőnő ill a doki meghallgatja, én pedig érzem otthon, h mocorog és ha ez eddig is elég volt, eztán is elég lesz...
Sokszor úgy érzem, jobb lett volna nagyanyáink korában babát várni, akkoriban ez még sokkal de sokkal gondtalanabb volt...

)
Na szónoklat befejezve

, Ancsa, tényleg ne hari, ez csak egy magánvélemény.
Akíra
írtam Neked néhány napja újabb privit, azt sem kaptad meg?

Tök ügyes voltál ezzel a testvérkocsival, nagyon pofás, és baráti az ára!
Dalma, sajnálom a nyaralást...
Várjuk a durcás kisasszony képét!!!