Azt hittem olyanokat fogsz írni, hogy "milyen csodálatos érzés végre együtt lenni a te gyönyörű pici ajándákaiddal, akiket oly régóta vártál, és ezt a csodát naponta megkönnyezed
Jót derültem
Apa tegnap itt volt, hogy egyem a szivét. Jól eltolta megint, amit csak ellehetett. Annyira egyszerű nekünk az este, hogy ennél egyszerűbb nem is lehetne. Fürdés, vacsi, büfi, kiságy. Mit nem lehet ezen érteni, és föleg betartani?????
Nem adta oda Jázminnak a teljes kaját, mert az kapálózott. MOndom, mindig ezt csinálja, ha fáradt. Erre: biztos nem éhes, tele a poci! És elveszi tőle. Azt hittem megrúgom. Persze ha elveszik tőle a kaját, már nem fogadja el újból. Fasza.
Mondom, akkor fektesse le. Erre elkezd neki szövegelni, amitől jól fölébredt, majd elkezd vele járkálni. Mondom vigye már be a kiságyba. Mire : Most rögtön??
Annyiszor mondtam már el neki a dolgokat, hogy már tiszta hülyének érzem magam. Persze Jázmin nem aludt el egyből, aztán 2 óra múlva felsírt (ezer éve nem csinált ilyet!! ).
Lili meg 4 helyett fél 2-kor kelt! Most meg tiszta nyűgösek.
Halálosan elegem van!
És mikor mondom neki, hogy ha szórakozik a gyerekkel, nem fog rendesen elaludni.Mire a válasz: Majd akkor elaltatom. Úristen!!! Rohadtul nem ez a lényeg!! Mi a fenéért nem képes ezt felfogni!!
Miért kell egy jól bevált rendszeren neki mindig változtatni, anélkül, hogy felfogná vagy törődne a következményekkel??
Képzeljétek el, hogy a gyerek végre átalussza az éjszakát, mire oda megy valaki, akinek gőze nincs semmiről, és ahoz is ostoba, hogy legalább megfigyelje a dolgokat, és tönkreteszi fél pillanat alatt azt, amiért ti fél éve harcoltok! Nem lennétek idegesek? Tpasztalatból tudom, hogy 1 alkalom is ki tudja lendíteni a jól működő folyamatokat!
BOCSI? HOGY MINDIG ILYET ZÚDÍTOK RÁTOK? DE NEMTUDOM MEDIG VISELEM MÉG EZTA HELYZETE!

amikor nem bírnak magukkal,rózsaszín morzsolókát kapnak