A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ó, az tök jó, az nincs is messze! Szuper, szuper! Alakulnak a dolgok, mint púpos gyerek a prés alatt. :lol:

Glükóz 3,1-6,4 mmol/L
Koleszterin 3,5-5,2 mmol/L
LDL koleszterin 3,3 alatt mmol/L
Trigliceridek 0,55-1,9 mmol/L
TSH 0,4-4 mIU/L
Szabad T4 10,3-24,5 pmol/L
Szabad T3 2,8-6,5 pmol/L

LH
Nő, follikuláris szakasz: 1,1-11,6 U/L
Luteális szakasz: 0-14,7 U/L

FSH
Nő, follikuláris szakasz: 2,8-11,3 U/L
Luteális szakasz: 1,2-9,0 U/L

Prolaktin: 40-530 mIU/L

Ösztradiol
Nő, follikuláris szakasz: 0-308 pmol/L
Luteális szakasz: 101-905 pmol/L

Tesztoszteron 2,1 alatt nmol/L

Onnan fogod látni, hogy jó-e, hogy van ott egy + jel és oda van írva, hogy az nagyobb vagy nem. Lehet látni. Amúgy mást én se értek belőle. :D

KépKép
benó

Attila elmegy veled? Ha nem, én szívesen elmegyek. Biztos elmegy, ugye? Na, nem baj, ha kellek, majd szólj. :D

KépKép
benó

Képzeljétek, az Anett (aki azt a könyvet írta) még képeslapot is küldött nekem! :shock: :D

KépKép
benó

Szilzi? Itt vagy?

KépKép
benó

Itt vagyok, de szerkszik a net! :evil: Megint vihar van! :evil:

Kép
szilzi

Köszi, de mi az a luteális szakasz ill. follikuláris szakasz? :shock:
Nagyon buta vagyok mi? :oops: Na mindegy majd kiokítanak!

Kép
szilzi

Ha szeretnéd, megyek és fogom a kezed közben. Nagyon szívesen és örömmel. :D
Viszont most csak néhány percig maradok, mert megyek a hastánctársamhoz a ruhákért, tudom, amit veled is el akartunk hozni.

KépKép
benó

Hogy-hogy küldött képeslapot? :shock: Nem írt vissza a kérdésünkkel kapcsolatban?

Kép
szilzi

Hihihi, azt hiszed, én tudom? :lol: :lol: :lol:
A follikulus a tüsző, az tuti.
Az egyik a peteérés előtti, a másik a peteérés utáni idő, melyik melyik, azt nem tudom, de majd okosak leszünk később, az fix.

KépKép
benó

Ha találsz valami jót, vedd meg nekem légyszi! Vagy fotózd le egy párat és én döntök!
Aranyos vagy, hogy jönnél! :D Ki tudja mikor lesz rá szükségem! :( Az Attila még egyenlőre bírja, de nem beszélgetünk róla..... :( Zsuzska is jönne velem, sőőőt, terveztük, hogy mindannyian befekszünk! A Tancsu és a Timi igazi színfolt lenne egy meddőségi szobában :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Képzeld, azt végül el se küldtük neki, nem tudom, hogyan! :shock:
Csak láttam az oldalon, hogy nem küldtük el! A lombikról kérdeztük - többiek. :D
És egy olyan onlány képeslapot küldött! Ari, nem? Meg írt már kétszer is asszem a honlapjára nekem. :D Majd olvasd el, ha gondolod. :D Olvassátok el, ha gondoljátok. (www.golyaravarva.hu) Bár, lehet, hogy bárgyúnak tűnök, de ne röhögjetek ki, oks? :lol:

KépKép
benó

Mármint ruhákat fotózz :oops:

Kép
szilzi

Az Attila még egyenlőre bírja, de nem beszélgetünk róla.....

Mit jelent?

Megyek, persze. Zsuzsi sajnos messze van.

KépKép
benó

Én elolvasom, de most én is megyek, mert a hajam katasztrófális állapotokban van! :oops: És a szőrök.... :oops:

Kép
szilzi

Én meg a fotózás. :shock: Oké, majd a Gy.-t megkérem. :D Mikor mentek Füredre?

KépKép
benó

Ilyenkor szőrözni.... esik az eső.... :shock: :lol:
Egyébként már a lelked egy kicsit jobb? Vagy ez hülye kérdés?

KépKép
benó

Hát, hogy egyenlőre jön velem stb., de szerintem Ő egy idő után besokall az orvosoktól... :( Mert én nem :evil: De beszélgetni nem nagyon akar róla, mert Ő nagyon bízik (ami tök jó) a műtétben és nem akarja latolgatni a többi esélyt!

Kép
szilzi

Én már annyira együtt érzek veled, hogy szinte biztosra veszem, hogy megyek veled majd a magam ügyében is. És ha erre kerül a sor, szerintem már ki se akadnék, annyira sokat gondolok erre az egészre.
Megyek, te meg szőrözz.
Flóra, ne fájjon a fejecskéd!
Puszi mindenkinek
Majd tali.

KépKép
benó

Jobb a lelkem, most már a "tenniakarás" véltotta fel a csalódottságot, elkeseredést!

Kép
szilzi

Értem, értem, tipikus férfi reakció, meg is lepődtem volna, ha máshogy lenne. :roll:
Jó, sebaj, ha ő nem megy, majd megy más. Egyébként abban igaza van, hogy a műtét esélyét is meg kell adni, nem? Vagy te abban egyáltalán nem bízol? Tudom, nem. :wink: Hm?

KépKép
benó

Büszke vagyok rád! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép
benó

TÁRSAM!

KépKép
benó

Azt nem is írtam, hogy az Attilánál azt mondták, hogy semmi más baja nincs, csak ez a csúnya viszér! :evil: Mármint az ultrahangon, amit megkaptunk cd-n. :D Semmi más :arrow: ez egy kicsit erős volt! :wink: :wink: Azért én ennek is örülök! És kapott időpontot péntekre egy másik urulógustól professzorhoz :!: :!: :roll: Persze ismeretség útján... :roll: :roll: De most örülünk! :D
Mi lehet azokkal akiknek nincs senkije? Olyan szörnyű belegondolni, hogy egy csomó olyan pár van, akinek se ismerőse, se családja, se ötlete, hogy merre induljon, se pénze persze!!!! :cry: :cry: Na pénzzel mi sem sokkal dicsekedhetünk, de még megvan a nászút ára.....

Kép
szilzi

Túl nagy a rend, nem találom a hastánc cuccaimat. :roll:

KépKép
benó

De-de bízok a műtétbe, de a doki is azt mondta, hogy még az alsó határra sem igazán van esély :cry: és én keresem már a többi lehetőséget is! Az szerintem nem baj :roll: Persze az lenne a legjobb, de nem tudok addig is a kis popómon ücsörögni nyugiban!! :roll:

Kép
szilzi

Lőjjetek le! :evil: Már megint regélek erről! :evil:

Kép
szilzi

Na, na, nem a kesergés, az előbb még fel voltál dobódva! :D Egy kicsit, na...
Most pénteken megy egy másik helyre? De ott nem lesz sp. vizsgálat, ugye?

KépKép
benó

Elhiszem, és ne is ücsörögj.
Ha megműtik és javul a sperma is :arrow: oké,
ha megműtik és nem javul a sperma :arrow: 1. lépés: inszemináció 2. lépés lombikbébi
Én is így látom. Agyalj is rajta! Legszívesebben már most mennél, mi? Jöjjön, aminek jönnie kell, ugye? :D

KépKép
benó

Te most ne gondolj másra, Szilzi. Csak magatokra. Szerintem.

Viszont rám is gondolj, mert mennem kell. Neked meg szőrözni. Lépj a tettek mezejére! :D (És én is lépjek.) :lol:

KépKép
benó

Mi mindannyian azért jöttünk ide, hogy pofázzunk, "regéljünk", és ha a másik akar regélni, akkor meghallgassuk.
Ezért vagyunk itt. Vagy ha nem vagyunk itt, majd elolvassuk és reagálunk.
Írjál, barátom, mert az jót tesz.
Én viszont most megyek, de majd el fogom olvasni, gondolkozni fogok rajta, mert ÉRDEKEL a problémád. Az a miénk is, az enyém is.
Puszi

KépKép
benó

sziasztok!

Gratulálok Szilvi! Látod csak el kellett kezdeni és megy minden és szervezkedés és agyalás!
Örülök hogy leírsz mindent, hisz én is leírtam, lehet hogy néha fárasztó is volt! De jól esett. Írj csak bátran, különben is ha nem tennéd akkor lyuk nőne az oldalunkba a kivácsiságtól!

Kép
muzsuzska

Én az első ijedtségen túl vagyok (műtét-daganat) végül is 20 évi meddőség és a remény feladása után most újból remény! Ha csak egy apró de akkor is van!
Álmodj Királylány!

Kép
muzsuzska

Ma baba projekt van! Volt! :D
Szőrtelenitettem reggel, lecsó ebédre, délután szundi.
Úgy jártam mint Tancsu itt kering mint gólyafoss a levegőben a vihar!
Párom netezett és kapcsolta ki a gépet vagy 3x.

Valami baleset is lehetett mert jött a mentőhelikopter.

Ki se tettük a lábunkat a lakásból ma, Otp ügyintézés elmaradt.
Pedig kéne mert jó lenne tudni milyen lehetőségeink vannak saját kuckóhoz!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló, Zsuzsi!
:D Én is örülök, hogy leír mindent, és remélem, nem fogjuk megbántani, hiszen mindenre reagálunk is.
Megjöttem hastáncról, hát, nagyon érdekes volt.

Három ember volt ott:
1. egy meddő
2. egy meddőség ellen küzdő
3. egy anya
A meddő 60 éves és nincs méhe. Kompenzációként a kirándulás a hobbija és a kirándulásokról készült filmek szerkesztése. Nem beszélek nekik rólatok, egyikük se értené meg ezt (minket). Az egyik sose értette, a másik már nagyon régen, és nem is akarom feltépni a sebeket. Érdekes összetétel, nem? És ezt az élet rendezte. Jó rendező?

KépKép
benó

Mit szeretnétek csinálni (lakásügyben)?
Tényleg, Tancsu is ebben az ügyben tárgyal most, ha jól tudom.

KépKép
benó

Megyek vacsizni , utána szundi!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Szeretnénk egy saját lakást vagy házat!

Kép
muzsuzska

Érzem, hogy meg fog jönni. Fájt a tánc közben is picurt, nézett a Tündi, mondom, meg fog jönni. Aha - mondta ő (az anya). Ez már megint önsajnálat-gyanús. Fújjjjjj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként nagyon jó volt a tánc, szerdán is megyünk a Bettivel (a 60 éves hölggyel), mert tök jól feldob, előtte jó punnyadt voltam.

KépKép
benó

Jó étvágyat! Jó éjszakát! :D
Ez nem saját? :roll: A Gáboré, nem? Vagy az anyukájáé?

KépKép
benó

A lakás az anyukájáé . és mi , mondhatom hogy albérletet fizetünk.
Ez kicsit bonyolult, de a lényeg hogy fizethetünk saját után részletete is!

Benó! Végül is ha megjön most akkor már a bogyótól rövidebb lett a ciklusod, ami már hasonlit a normálishoz és ez jó!

Kép
muzsuzska

Én régen azt hittem, hogy a lombikbaba az olyan, hogy frankón egy lombikban nevelődik a baba, tehát elképzeltem egy befőttesüveget, és abban a hónapról hónapra növekvő embriót. Arra nem gondoltam, hogy a végén hogy szedik ki, de hát az már nem nehéz, nem igaz? És úgy gondoltam, ezek ilyen instant gyerekek, kint készülnek teljesen. Nyugi, most már sejtem, hogy valamit félreérthettem. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Csöppet! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Igen, igazad van mindkét ügyben. :D

Látom belülről magamat:
(kétféle filmet vetítenek odabent)
1. küzd a pete, kapaszkodik a falamba, úgy képzeljétek, mintha erős szél le akarná sodorni
2. a méhem mint egy gumilabda, amit lehet ide-oda huzigálni, nyúlik erre-arra, hogy a benne megtelepedő (mint egy kullancs) petét kiszolgálhassa

Jó vicces filmek, nem?

KépKép
benó

Egyedül maradtam! Akkor megyek vacsizni!

Kép
muzsuzska

Jön még valaki, csajok? Fárasztós kedvem van! :lol: :lol: :lol: Gy. fürdik. :D Nem hagyja magát szadizni. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Én filmet néztem, esetleg azért hihetted, hogy nincs itt senki. :D

KépKép
benó

Szerintem nem!
Az én filmem most:
Petém keresi a vezetéket, remélem meg is találja!
Kiskatonák úszkálnak a cél felé, remélem van elég belőlük!

Tehát nekem is két filmem van! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem kéne megmosnod a hátát?? Éa ha vele fürdené?

Kép
muzsuzska

Le fogok fogyni vacsi nélkül! :shock:

Kép
muzsuzska

Két kameraállásból veszik azt a filmet, Zsuzsi! Az ugyanaz a film! :D A petéd miért ne találná meg a vezetéket? Hát oda zuttyan ki, nem? :shock: A kiskatonák fegyverzetben vannak, dárda a kezükben és nagyon elszánt a fejük! :twisted: :twisted: :twisted: Csak gyorsak legyenek! Ne olyanok, mint én álmomban, amikor futni akarok! Az nagyon rossz!

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: