ITTHON VAGYUNK!!!
Kicsi békám éppen alszik. Apával együtt...
Kérdésekre válasz: a medencét mi egy porszívócsővel szoktuk kiszívni. Közlekedőedény elv alapján...
kaki... andkata, babu örülök hogy sikerült a bébiknek kakilni. Nálunk meg pont az ellenkezője van... Most délután hazahoztuk, tudtam hogy tele a pelus, úgyhogy tisztába tettem. Aztán evés. ERre megint telerakta. MOndom mielőtt leteszem aludni azért lecserélem. Erre még be se csuktam az új pelust, azt is megtöltötte... Mondtam hogy mostmár elég lesz.
Dittke, a taj kártyát mi intéztük, nem küldték ki. Bementünk a teve utcai központba és ott kellett igényelni. Kb. 15 perc volt.
Nem csináltunk kórházból kilépős képet, mert szakadt az eső és örültünk hogy a kocsiig eljutottunk...

A lényeg. Reggel mentünk a fél 9-es etetésre. Aztán várni kellett még egy csomót a záróra, de 11-kor kész volt. Utána átmentünk még a Heim Pálba, hogy megnézzék a bébit (ott van a hasadékközpont). És már meg is van a műtét időpontja. Október 27. (Mármint az első, mert azt mondta a doki is, hogy nem lesz egyszerű menet, mert a hasadékból is a legrosszabb fajtát fogtuk ki...) De a lényeg, hogy megnézték és már tudjuk hogy készüljünk. Majd négy-hat hét múlva kell bevinni hogy ránézzenek. Addig meg hízlalni kell a drágámat. Minnél több husi van rajta annál jobb lesz az eredmény.
Aztán meg hazajöttünk. Olyan jól aludt, hogy csak beraktam az ágyába és még volt időm rendet rakni, ebédet csinálni és épp a végén jártunk amikor felébredt. Aztán melegítettünk neki kaját (80-at, amit a kórházban megevett ha épp nagyon éhes volt) azt benyomta, de még kért. MOndtam apának, hogy adjon még 20-at. Azt is megette de nem akart elaludni. Mondom ez a gyerek még éhes. Erre melegítettünk még 20-at, de abból már csak 15 kellett neki. De akkor is! Benyomott 115-öt!!!
Na most ébred, megyek. De szerencsére nagyon jó gyerek, a kórházban is mondták. Remélem nem lesz vele sok gond.
Na mindenkinek további szép napot!