helló
próbálunk helyrerázódni,rendnek rend van nagyjából már,de mosnom kéne egy csomót,de olyan szutyi idő van,hogy nem lehet kiteregetni.Maja meg itt lóg rajtam.Bibuka kicsit megzakkant,kezdődött pénteken ,éjjel 1re beszéltük meg az indulást,apa fél kettőkor még aludt,felkeltettem

azt mondta ő 3ra emlékezett -) na mindegy szóval minen kész volt egyerekeke utoljára kocsiba rakva.Mindegyik,felébredt és eszük ágába sem volt aludni,főleg a picinek.Na mondomd ejdenagyon frankó lesz ez így.Maja fél óránként ellenőrizte meg vannak e a kedvencei amúgy alukált.Bibu meg,órákig pillogott és beszélt,hogy most akkor mi van stb. Nem tudott aludni,a végén már kikellett vennem,elaltattam majd vissza a hordozóba,de maint fordulni akart megint nyüsszögött.Egyik alagútnál olyan dugó volt ,hogy egy óra altt mentünk 2 kilómétert.Mondjuk szerencsére nagy kínlódás nem volt,csak a végső fél óra az már abból állt ki hogy Maja ,mint a szamár a kekkbe,2 percenként "ott vagyunk már"???Bibu meg már kész volt teljesen,és ekkor láttam meg hogy a 7ik fogacska pontosan etz az éjszakát célozta meg a kibújásra.Nagyrészt ez lehetette a gond,nem alvás oka.10 óra volt így az út.Az apartmann nagyon szuper volt,eltekintve hogy a klímáért külön kellett volna fizetni (de megoldottuk

) meghogy sok lépcső volt ,mert az emeleten voltunk,megogy nem volt sütő,miután ezeken túltettem magamat már okés volt minden.Végig ment a para hogy nem e megfáznak,mert klímáztunk,hideg kő volt lent,Bibu ott mászott,meg hát a tenger.A szigeten ált fúj a szél,meleg szél és nem nagyon,de féltem a megfázástól.A tenger eleje nagyon jó meleg volt 27-28 fokos,ebbe Bibu beleült és kavicsozott,pacsált,sőt métereket mászott egyedi technikával a tengerbe.Ha hidegebb volt a víz akkor csónakba raktam neki kis vizet és abbapacsáltbár inkább kibe mászkált.Állandóan betömtem a száját cumival,mert kavicsot akart enni.Maja iádta,olyan volt mint Maugli,kézzel fogta a halakat,rákokat,csigákat.Utolsó napra kaptunk kölcsön egy hálót,azzal meg kifogott egy csomó mindenféle állatot.Amiket aztán rendszeresen kibe tett a vödörből ,jól elvolt velük.Imádta a tengert mindkét csaj,Bibu ha meglátta a vizet a kavicsokat teljes extázisba került,Maját is alig lehetett kiimádni.Betgeke nem voltak,de Majának sikerült egyszer besípolnia hiszti miatt.De vészes hiszti sem volt,bezzeg tegnap este meg ma
Napirend borult totál,utolsó napokra sikerült visszaállni,és úgy látszik,azért visszarázódunk
Volt pl ,hogy eltévedtünk és fél11re értünk haza így persze Bibuka belaudt aztán éjféilg fent voltak.
Szomabti nap is extra jól sikerült,elmentünk vásárolni,megjövünk,kérdezi a néni mikor megyünk el?hát mikor holnap hajnalba,majd mosolyogva közli,hogy ez érdekes mert délre jönnek a helyünkre,mindezt 10 órakor.Mondom mi van????A férjem szervezte ügyebár,ő állította hogy 13áig lett lebeszélve,na mindegy felajánlott ahogy van egy üres apartman menjünk át oda akkor rárünk vasárnap elindulni.Lányok, egy óra alatt kellett mindent elpakolni,a mosogató teli,hűtő,fagyasztó,meg minden szanaszét,mint két gyerekkel.A férjem meg se mert nyikkani,csak amikor már a másikba voltunk akkor mondta hogy szerinte nem ő a hibás.Na mondom mindegy,de ez volt az uccsó hogy nem én beszélem le.
Voltak necces és vicces pillanatok.Pl Maja elnevezett kishableánynak

MOletti hableány

Mivel autóval keleltt menni nagyobb boltba mindig a színezd újra szólt először

Maja kivülről tudja
képeket egyenlre nem tok rakni,mert lefagyasztja a gépet, a laptopra meg nem nem tom m,hogy kell netet csinálni,de majd rakok egy csomót .-) a kis és nagy hableányokról
Anett
ESztella cuki a fejhallgatóba
Kikuka
sajnálom,hogy gondotok van asszem nálunk is ez megy
Móni
nagyon klasszaka képek,de én nem bánnám,ha kicsit többet írnál a nyaralásról,útról,apartmannról
aki nyaral remélem jól van
na mennem kell,mert megy a nyávogás