A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Én is minden evés után sterilizálom. Nem nagy munka, de nyugodtabb vagyok.

Nekem is kb 5-6 hétig tartott a vérzés. De a 2.hét végén elmúlt pár napra. Ki érti... :roll:
Vendég

Lanyané :P
Gratulálok!

Sziasztok Lányok!
Ez egy gyors bejelentkezés. S olvasni nem fogok tudni vissza, viszont tanáncsokat biztosan fogok kérni...
Íme Márk és Milán:
Kép

Máris kérdezek
Visszanyerték a születési súlyukat, s kb. 40-et esznek óránként. Milán szopizik, Márknak még nincs hozzá megfelelő ereje. Volt, akinél így volt és utána lett ereje? Próbálkozunk, de eddig még nem sikerült, csak cuppogás van és kis vákuum, de nem elégséges. Így neki vagy fejek, ha épp tudok, vagy tápit kap :?

Meddig kell 3 óránként etetni? Mikor maradhat ki az éjszakai?

Egyébként tündériek, sokat üvöltenek, valahogy délelőtt nyugisabbak, de estére/éjszakára huhh, hát fel kell kötni a gatyót. Apa és én is hullák vagyunk... de nektek mondjam? 8)

A császár nekem nagyon gyors volt, a spinál nem fájt, az egész fura élmény, viszont sajnos nem az esete zuhanyzós voltam, 3 éjszakát voltam az őrzőben... aztán 2-t gyerekágyon. Nekem az 5. napig iszonyatosan fájt a méhem és a sebem, szinte járni alig tudtam, csak görnyedten, aztán belázasodtam, mert bedurrantak a cicijeim, s 5. nap már jöhettünk is haza. Így ez a 4. éjszakánk lesz itthon -vagy csak 3.?- és már nagyon várom, hogy kicsit idősebbek, tapasztaltabbak legyünk mindnyájan...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Jó,hogy jelentkeztél.
Nálunk is így indult a szopizás.Először csak ciciztek rajta,addig a lefejt anyatajet kapták,aztán ahogy erősödtek,egyre ügyesebbek lettek.Próbáld minden cicizésnél rátenni őket,hagy próbálkozzanak és előbb utóbb megeszik majd a teljes adagot ciciből.Ha még sem,akkor se keseredj el,a lényeg,hogy nekik a legjobb legyen és fejlődjenek.
3 óránként addig kell etetni,ameddig ők így igénylik.Fogod látni,ha már elég ritkábban is.(tovább alszanak)
Mi még eszünk éjjel is egyszer,ameddig ők igénylik,de amint elérik a 4kg-ot,próbálkozni fogok az éjjeli etetés kihúzásával és elhagyásával.
Kitartás,hétről hétre könnyebb lesz!
Vendég

sterilizálás:
én már nem mindig sterilizálok.
szerintem ez attól függ, ki mennyire paramami :lol: na nem ám megsértődni, csak arra gondolok, hogy én azért nem serilizálok már mindig, m már eszik a kezüket, meg sokmindent a szájukba vesznek. azon is van baci, akkor egy elmosott(jól elmosott)cumisüveg sztem pont jó.de lehet más máshogy gondolja.

evés:

nekem Janka néha 4 óránként eszik.de Anna3, sőt ha rossz napja van2,5 :shock: én már nem idegesítem magam rajta, nem bírom hallgatni, ha ír ezért akkor eszik amikor akar, nem is próbálom őket befolyásolni.majd lezs másképp is(legalábbis remélem! :roll: )

szanet

Én nem hiszem, hogy ez feltétlenül paramamiság. :wink: Én már csak megszokásból is csinálom. Meg tápisok, ezért van sok cumisüveg, és nincs kedvem az egész napot mosogatással tölteni, meg amúgy is utálok mosogatni, főleg 40 fokban. Az meg rendesen kigőzöli, így többnyire csak alaposan elöblítem, max kicsit kimosom, összegyűjtöm, és be a gépbe.

Én megmondom őszintén, adok kaját,ha éjjel fölkelnek. Most már van olyan, hogy 1 hétig is alszanak egyhuzamban éjszaka, aztán visszatérnek a kelésre 3-4 között.
Azért is, mart egyhuzamban nem esznek többet 140 milinél, és ha kimarad az éjszakai tápi, akkor nagyon kevés a kaja. Mert a maradékot hiába osztom szét, nem eszik meg. Néha a 140-et se. Max főzelékből, de abból csak 2x adhatok naponta.

Én adok, amíg kell, aztán majd elhagyják maguktól a kelést. Szerintem ikreknél ez nem annyira egyszerű, főleg ha aludni is akarsz, és nem akarsz éjjel 1 órát eteni. Mert nálam igenis fölkeltik egymást 10-ből 7-szer tuti. És nem akarom 2 órán át hallgatni a hisztit éjjel. Gondolom a szomszédok se. Így ha fölkelnek, gyors hami, nem várom meg a hisztit, és max 15 perc alatt lerendezzük.
Vendég

Laci,
Örülök, hogy rendben vagytok, és jöhettek is haza! Milyen jó hírek! Így tovább! :D :D :D

Riddencs,
Megy a drukk jövő hétre!
Nekünk mikrós sterilizálónk van, nekem semmi gondom vele. Persze biztos az elektromos profibb. A mellszívót is lehet vele sterilizálni. Mivel mi tápszeresek vagyunk, 8 cumisüvegünk van, ahogy a 4-et elfogyasztottuk, elmosom és sterilizálom.
Én a kórházban használtam Tenát, az első pár napban nekem kellett, mert véreztem eléggé, a sima éjszakai betétet borzasztóan sűrűn kellett volna cserélni, és az az igazság örültem ha nem kellett kimennem a wc-re, mert nehezen mozogtam, meg a wc-ben alig volt hely, nagy macera volt minden egyes alkalom. :oops: Bugyit viszont sima pamutot használtam, csak nagyobb méretűt, hogy a seb fölé érjen, és egyet sem kellett kidobnom. Itthon már sima betétet használtam. Főleg akkor véreztem, amikor pisiltem. Kb. 3 hét volt, a 4-ik héten már szinte semmi.

Csilla,
De jó, hogy minden okés, de azért vigyázz magatokra!

Fanni,
Aranyosak a fiúk, így a kép alapján nagyon hasonlítanak! Vagy tévedek?
Mi is 3 óránként eszünk, és igénylik is. Most próbálkozom a 4 órás etetésre áttérni, tegnap már sikerült is, kíváncsi leszek a mai napra. :wink: Szerintem korai még azon gondolkoznod, hogy kihagyod az éjszakait, legalábbis az enyémekkel ezt biztos nem tudnám kivitelezni egyenlőre. És ki tudja mikor jön el az az idő, amikor nem fognak kelni. :oops:

Áttértünk mi is a BEBA-ra, egyenlőre úgy tűnik bevált, és Blanka sem ordít annyit. Hogy ez annak köszönhető-e, nem tudom. Mondjuk az adagját is növeltem, mert úgy vettem észre már nem elég a kevesebb, lehet hogy ezért is nyugodtabb. Holnap megyünk dokinénihez, kíváncsi leszek mit mond, merthogy mérlegeltünk itthon és Zsanna 1 kg-t hízott! :roll:
1 hónaposak lettünk:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Ti nagyon ügyesek vagytok ezzel a 4 órával.Nálunk örülök ha a 3-at maguktól kibírják.És ez mennyiségtől független.Teáztunk,vizeztünk már volt minden,de mégis éhesek csak.Szóval én is úgy vagyok,mint Szanet.Ha kérik,adok.Próbálom kicsit húzni nekik az időt,de nem mindig lehet.Mire a Bercus elszenvedte magát álomvilágba,addigra Marci megunta az ottlétet úgy hallom :lol:

Binyek
Csak nem?

Tonti?
Szegény jól elfáradtok itthon.
Vendég

Felcsigáztatok ezzel az elektromos sterilizálóval.
Labasv
Te tényleg csak öblítesz alaposan,utána csak bedobod a sterilbe és kész?Ez jól hangzik :lol: Lassan bevetem a mosogatógépet,mert egész nap cumisüveget mosok.A Bredonban most láttam a Tefal elektromos sterilizálól 14900-ról 8990-re leárazva.Az nem hangzik olyan rosszul.
Gőzös melegítőnk nekünk is van,de mi csak "utazáskor" használjukAzért vettünk olyat ami szivargyújtóról is működik.Nekünk jól jön,mert nem kell mindig lesnem hogy hol van mikró.
Vendég

Ja sterilizálás

én úgy tudom, h akinek van mosogatógépe és abban elmossa a legmagasabb hőfokon az üvegeket, úgy is jó.

most költözünk és akkor nekem is lesz mosogatógépem, és azt hiszem én így fogom csinálni.
gyűlölök már mosogatni!!!! :roll:

Banika

komolyan mondom, ha nem lenne ott a neved a hozzászólásoknál ,még azt hinném én írtem őket.
szinte mindig olyanokat írsz, ami ránk is igaz :shock:
nem testvérek a gyerekeink :?: :wink: :lol:

szanet

ja, persze megint csak mindenki döntse el maga, de én tuti nem vennék elektromos sterilitálót jó drágán. nekem mikrós van és szuper.(mondjuk 9000ért nem olyan drága)

Banika

amúgy már neked is eltelt 2 hónap.miért akarsz most venni elektromosat?(csak kíváncsi vagyok)

szanet

Hali!
Én is paramami vagyok. Mikrós Aventes sterilizálónk van.

Fanni!
Nagyon édesek a babáid.
Mi 4 óránként ettünk egészen addig, amíg éjjel keltek:
1-5-9-13-17-21
Aztán kihagyták az éjjel 1 órásat, de viszont ezzel egyidőben áttértek a napközbeni 3 órás evésre.
Szóval most így vagyunk:
9-12-15-18-21-5

A napi 6szori evés maradt, de legalább éjjel nyugi van. ez kb. két hete van így.

Az elején Márkó is gyenge volt, de megerősödött és most már mindketten szépen szopiznak.
Fejjél-fejjél-fejjél minél többet és annál több tejed lesz. Én most per pillanat 3 gyereket is tudnék szoptatni.

Tegnap volt Nórikánk első névnapja :)
Kép

Kép

Kép
kamilla306

Márkónk pedig 1 napos volt a névnapján. :)

Kép

Kép
kamilla306

Kiscsaládunk:

Kép

Kép

Kép
kamilla306

kamilla
Nagyon szépek vagytok :lol: figyu,nagyon hasonlítasz egy volt főiskolai évfolyamtársamra.Megkérdezhetem,hogy hol végeztél?
Vendég

Szanet
Nem tudom,hogy mitől egyformák ennyire.Dehogy akarok venni sterilizálót.Itt a mosogatógép.Sokkal gazdaságosabb még akkor is ha csak a cumisüvegeket teszem bele.

Kamilla
Nagyon szépek vagytok valóban.Mit nem adnék ha az enyémek is így ennének.Hogy csináltad?Mennyit esznek?Szeretitek a babakocsit?Nekünk is perego van,mi sokat használjuk hordozóval.Nem hajlandóak háton feküdni benne,hason meg másznak.Tiszta égetők.
Vendég

Szanet
A nappalink olyan mint a csatatér,az egyik erre alszik,a másik arra.De legalább elaludtak keservesen.Biztos hidegfront van :lol:
Grillpartyra mentünk volna,de ilyenkor mindig beájulnak.
Vendég

Éjszakai evés: én hagytam, hogy magától alakuljanak a dolgok. Aliz már nem kel éjjel, Barnabás igen, gyors szopi, és már alszik is vissza. És elég sokáig 3 óránként ettek, már nem emlékszem hány hónapos korukig, de sokáig...

KépKép
lili73

Lányok, köszi a válaszokat!! Asszem mikrósat veszünk mi is.

Kamilla: Szép kiscsalád! :wink:

Rebe! Most szültél, aztán már ekkorák a babák, hihetetlen! Nagyon helyesek!!
:D

Fanni: édesek nagyon ők is! :D

Nálunk nem "használ" se melegfront, se hidegfront, babák be vannak betonozva.... :roll: , pedig már nincs semmi helyük sem...nem is értem, már 113 cm a hasam :roll:

Szép estét!

Kép
riddencs

Fanni,Rebe,Kamilla, gyönyörűek a babáitok!!!!!

Riddencs abbol a jo fajta cementből küldjél át nekem légyszi,hátha nálunk is beválik :wink: :lol:

Ma reggel megint fájt alul a pocim,de asszem igy utolag hogy tágultam vagy valami ilyesmi :roll:

Banika mennyibe kerül a steril folyadék?és milyen gyakran kell venni?mert nekem is megtetszett ez az eljárás :D
s.csilla

Csilla
1290ft 1 liter folyadék,de fogalmam sincs meddig elég.Apa csinált nekem excell-be étkezési naplót(kaja,kaki,kinek-mikor)Lassan már írom mellé azt is mikor bontok tápot,mennyi pelenka fogy gyerekenként(sok).Szóval ez a folyadék is befér a striguláim közé. :lol: Én korábban is mindig vettem ilyen levet,mert nálunk sok kicsi gyerek van(illetve mindig volt pici baba ahogy egymás után érkeztek a baráti körbe) és én ezzel szoktam át-illetve lemosni a zokat a dolkgokat amivel nálunk kapcsolatba kerültek.
Igazából a Marcus veséje miatt fertőtlenítek,mint a hülye.ha ezen túl leszünk már biztos nem parázom ennyire.
Vendég

Basszus Riddencs
Mit nem adtam volna azért a plussz két hétért.De elhiszem,hogy várod már hogy kinnt legyenek.
Vendég

Riddencs!
Pedig jó lenne,ha "nekilátnál" már....mert én is nagyon szabadulnék már,de hát először Ti vagytok soron! :wink:
Nekem annyira fáj már a köldököm alatt a hasam a súlytól,hogy néha már sírni tudnék...Úgy érzem,mintha belül szétrepedt volna valami és iszonyúan húzódik.

Rebe!
Hatalmasak a lányok! :D

binyek

Sziasztok
Csak egy szó, hogy élek. Miskolctapolcán voltunk csütörtöktől tegnapig. Irtó jól sikerült az első közös nyaralásunk (igaz, vittük a két nagymamát bébiszitternek), megyünk máskor is. A gyerekek imádjáka vizet, nem féltek sem a mélységtől, sem a sok embertől, sem az idegen helytől. Mi is tudtunk picit pihenni, bár nem annyit, amennyit szerettem volna :oops: A skacok megmutattáék, hogy már tudnak fogócskázni (igaz, mászva), és lépcsőt mászni (ezt már itthon... kb egy perc alatt másztak fel az emeletre, persze szigorúan szülői felügyelettel).

Az itteni témákhoz:

Sterilizálás: én fél évig, mint a kisangyal, azóta hetente. Kell a baci a szervezetüknek (bár annyit nem taakrítok, hogy a földről ne egyék meg+homokozó+játszótér+bkv...). Aventes mikrósat használtunk mi is. Szerintem jó.

Éjszakai evés: kb hét hónapos koruktól átalusszák az éjszakát mindketten. 6 hónapos korukig violt elég tejem, akkor kezdtük a tápit (is) éjjelre, de kellett egy kis idő, hogy rájöjjenek, hogy éjjel nem éhesek. Hubának mindenképp (Mostanában hajnali 4kor kel, már 2 napja. Ha erre szokik rá, felmondok :evil: ).

Képek: Rebe, Fanni, Kamilla, nagyon jók a képek!!!!!

Kép
an°°di

Kép Ezt figyúzzátok! :D Lili milyen ügyi :lol: Megjegyzem, mielőtt rossza anyának gondoltok, hogy nem volt leesés veszély.

Kép Jázmint fél percre egyedül hagytam a szobában a hordozóban (mellette volt egy zacskó pelus) :lol: :lol:
Vendég

Hű, Lilien nagyon tud!

Jázmin meg dolgoztatja anyát :lol:

Pár kép a Lili-napról:

Kép

Kép

Kép

jucicuki

Hű, Lilien nagyon tud!

Jázmin meg dolgoztatja anyát :lol:

Pár kép a Lili-napról:

Kép

Kép

Kép

jucicuki

Labasv.Juci
Gyönyörűek a csajok!Nekem is kell egy ilyen kis rózsaszín csoda(is) :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kérdés:
Ki az, aki -Szaneten kívül- minden etetésnél szopiztat? Mert nekem nem megy. Most inkább fejek és úgy adom nekik az anyatejet, cumiból és napi legalább 2x tápszert is kell adjak nekik.
Ez így normális? :oops:

S még 1. Volt, akinél beindult a légzésfigyelő? Mert nálunk Márknál 2x is, de vele nem volt gond, csak kicsit később vett levegőt, viszont Milánnál ma délelőtt szintén beindult és ráznom kellett, meg levetkőztetnem, meg a száját kitörölnöm, mire végre felébredt. Valószínűleg nem volt ez sok idő, de nekem egy örökkévalóságnak tűnt...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én minden etetést szopival kezdek, 20-25 perc, általában egyszerre a két babót, így 70-90-et esznek, és utána 60 ml tápot kapnak. Fejni kb. 5-6 hete nem fejek, azóta lett több a tejem :D (Addig minden szopi után fejtem, mint a hülye, így egy etetés 2x20 perc, plusz 2x10 perc üveg után 2x15 perc fejés, szóval szép volt. A 4. mellgyulladás után úgy döntöttem, ennyi, minden homeós bogyót, bazidrága Moremilket, mamma+-t bevetettem, semmi növekedés, ha vége, akkor vége. A teákat sem iszom már, ott is mindet kipróbáltam. A Karamalz maradt egyedül, azóta is napi egyet megiszok, és azóta nőtt a mennyiség a 20-30-ról először 50-60-ra, 5 hete meg a 70-90. Ha ez nem megy már feljebb, az is oké :D )

Légzésfigyelő: én elvinném alváslaborba, asszem a Madarászban van...már csak megnyugtatásképp...

Kép
babyteve2

Halihó :D :D :D
gyors jelentkezés :D
jól vagyunk mindenkinek puszi bocs ha nem tudok visszaolvasni s mindenkinek irni de tudjátok milyen zűrösek a napok :D
fanni én pont így vagyok etetés ciciből nem megy lefejem cumisüvegből szépen nyomják kb naponta 2szer tápszer van,Te éjszaka etetsz mert én felkeltettem őket rá is fáztam reggel fél ötig zenéltek :cry:
légzésfigyu nekünk is csiripel azt mondják lehet túl érzékeny de inkább minthogy ha baj van ne vegyük észre.
a hasam és a derekam nagyon cudarul néz ki szarrá repedt hát apa vicces volt majd egyrészes fürdőrucit veszünk :oops:
a haskötö bevált a derekamat is tartja tök jó
a csaszi utáni lábadozás szörnyű volt majd 3 napig a megfigyelőbe voltam és még utána is kurvára fájt,a vágásom gyönyörű látszik,hogy sebész is a dokim hála istennek.
hu gyorsan ennyi meg egy két kép

lanyané

Kép

Kép

lanyané

első kép jázmin második amira :D

lanyané

jázminci
Kép

amici
Kép

lanyané

Csodaszépek a csajok! :D
(HelloKitty-s rugi honnan van? :shock: Énisénisénis!!!)

Kép
babyteve2

szerintem nem fogják elhinni ha nagyobbak lesznek hogy ikertesók annyira mások :D jázmin tiszta anyja :lol: fekete nagy haj,amira meg tiszta apja szöszke és a szeme is apájáé mindíg röhögök mikor etetésnél néz olyan mintha laci nézne :D

lanyané

köszi :D H und(nem találom a jelet :oops: )M tele van hello kittys cuccokkal és nem is húzós az áruk,ugye milyen csini :D

lanyané

Nagyon szépek! :D Nálunk Gergő tiszta apja, Mira állítólag rám hasonlít...
(Nekem is van H&M-es -c alt gr- HK-s rucim, de babóknak is van, Apa kitér a hitéből.... :oops: Tök jó!)

Kép
babyteve2

Lanyané nagyon szépek a lányok! Gratulálok!
Nekem a csaszim van, hogy most is érzékeny, főleg amikor Bendus beletapos. :roll:
Vmelyikőtök írta múltkor, hogy fogyott a szoptatástól! Ki volt és mégis hogy csinálta? :D Én nagyobb hájpacni vagyok, mint pocakosan voltam. Nincs valami tuti szoptatós "diétátok"?
Képzeljétek Zsombinak nő a metszőfoga. :lol: Legalábbis állítólag, de csak dodóbácsi látta, én nem. Szerinte vastagszik az ínye és fehér, ha megnyomja .... oké 8)

Etetés: Szerintetek mit csináljak, ha pár kanál főzelék után hisztiben törnek ki és nem hajlandók tovább enni? Adjam a végét cumisüvegből, főzelékes cumival? Nem fogják megutálni akkor a kanalat?

Légzésfigyelő: Amikor Bendust hazahoztuk, használtuk pár napig, de fölöslegesen beriasztgatott és ettől jobban beparáztunk, szóval kikapcsoltuk, azóta nem használjuk. Inkább a hőfokot nézegetem a szobában, ne legyen tól meleg/hideg, v. ne legyenek túl/alulöltözve.

Petra
Kép
petricsek

Fanni
én csak azt tudom tanácsolni , a szopit ne hagyd el sose!!! Ez a legbiztosabb módja az elapadásnak.. . sajnos.
Inkább ne fejj, de szopizzatok mindig. Hajrá, fel a fejjel!

Lanyané! Tündériek a csajok! Gratula!

KépKép
tüccs

Lanyané
Gyönyörűek!Pont azt akartam írni,hogy nálatok is mindkettőtöknek van külön gyereke.Nálunk a Marcus olyan,mint én,Bercus apa.
Légzésfigyelő
Nálunk egy "éles" riasztás volt amikor végkimerültségben aludtak el a sírástól.Mire a kiságyhoz értem,Már sóhajtott a Marci egy nagyot.
Ha nem ébred enni éjjel,ne ébreszd fel szerintem.Én az elején hülye voltam.Ébresztettem,kis félhomályban eszegettünk,pelus csere,stb...Utána meg nem értettem mi a frászért nem akarnak aludni.Mert nem hülyék és totál felébredtek.Ha éhes a gyerek tuti ébred magától.Nem annyira kicsi súlyúak,hogy gáz lenne.Nekem is aszondták etessem a Bercust 2 óránként,mert bekómál a kicsi súlya miatt,mondán leesik a vércukorszint.Ja!A kórházban nem esett le?3 óránként ettek és nem ordított közben.
Gyerekeim ismét csúcsot döntöttek súlyban.Marci 4960gr,Berci 3980gr.Kérdeztem a dokinénit nem tartja-e daginak a Marcust,meg hogy nem baj-e hogy 3 óránként esznek.Azt mondta nem gond,nyugodtan adjak nekik 150miliket ha elfogadják,mert ha éheztetem őket az senkinek se jó.Aszondta ha nem emésztenék meg a kaját nem lennének éhesek.Ne aggódjak emiatt.

petricsek
én egész éjjel nyitom,csukom az ablakot,kitakarok,betakarok
Mint a hülyék.Napközben meg öltöztetek,vetkőztetek.
Vendég

Kép
kis buddha
[/img]
Kép
apukám mindentől megvéd engem
Kép
anyukám pedig segít ha nehezen kakilok[/img]
Vendég

Csajok!
Most még annyira tetszik,amiket írtok.Nagyon jókat mosolygok a hogyan-nehezítsük-meg-anya-dolgát cimű gyerekjátékon,de majd ha engem is így fognak "szórakoztatni",akkor biztos nem fogom viccesnek találni... :roll:

Mariann!
Nagyon édik a csajok! :lol:

Petricsek!
Én is attól félek,hogy a szoptatás miatt még jobban el fogok "tehenülni",pedig már most is a béka segge alatt van az énképem. :roll:
Amíg szoptat az ember,akkor már lehet sportolni valamit?Futás,spinning... :shock:

Fanni!
Én is úgy tudom,hogyha nem szoptatsz,hanem fejsz,akkor sokkal hamarabb elapad a tej,mert nincs az agyban az az inger,hogy a baba szívja.

binyek

Binyek
ha még lesz erőd és időd bármit sportolhatsz :lol:
Vendég

Fanni,
én is azt mondom, mindig próbáld a szopit, olyan nagy macera az a fejés a szopizáshoz képest! Ha nem megy, hát nem megy, akkor sem kell elkeseredni, de sztem mindig tégy egy próbát :)

Petricsek,
én az első pár hónapban fogytam, biztos hogy a strapa miatt, most viszont, mióta van időnk rendesen enni, sőt már elkezdtem főzőcskézni, azóta dagisodom...de amíg szoptatok, addig nem izgat annyira. Aztán majd jöhet a torna lassan.

KépKép
lili73

Petricsek,

add üvegből, nem hiszem, hogy gond lesz. Lényeg, hogy azért próbálgasd a kanalat mindig. Mi pl. a barackot főzelékes cumival esszük, mégsem utasítják el a kanalat sem.

KépKép
lili73

Lanyané
Gyönyörűek a lányok :lol:

Fanni
Én ugyan így jártam.Nekem az első hónapban csak ciciből ettek és elég is volt nekik.Aztán az első hónap után elkezdtek nagyon sokat,de nagyon lassan enni,volt,hogy egyik etetés kezdett átnyúlni a másikba.Mindenki nyűgös volt,csajok nem laktak jól.Én ekkor döntöttem el,hogy akkor inkább lefejem.1hónapon keresztül fejtem minden etetés után,éjjel nappal.Nagyon fárasztó volt és ahogy a többiek is írták,egyre jobban elapadt sajnos a tejem,mert volt,hogy nem volt időm lefejni.Lányokat próbáltam rátenni,de annyira megszokták a cumisüveget,hogy nem voltak hajlandóak ciciből kiszívni.Most már sajnos csak tápszert kapnak.Jó esetben 2napig elég egy doboz :shock:

Banika
Kis Buddha nagyon édi.Jól össze szedték magukat a skacok.Nálunk Száva most 4070g,Noa3910g.Több,mint 2kg-ot híztak a 2 hónap alatt.Doki bácsinak csöppet fenn akadtak a szemei :shock:
Vendég

Hello Kitty-s ruci nagyon édi :lol: Nekünk is kell :oops:
Vendég

Köszönöm, Lányok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, a csajok is minden etetésnél szopiztak, és utána pótoltam, ami viszont azzal járt, hogy evés előtt, evés után mértem mint a hülye, hogy tudjam, mennyit kell pótolni.
Nálunk kétszer volt éles riasztás, egyszer buki miatt, egyszer meg túl mélyen aludt - mindkétszer Lili - de hála az égnek ilyen vetkőztetős, rázogatós állapotba egyszer sem jutott, mire beértem mindkétszer elkezdett szuszogni, mostanában meg azért riaszt, mert keresztbe fekszik a két lap között - épp tegnap volt egy nagy futásom...

Banika, Lanyané, édesek a gyerkőcök :lol:

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: